تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: فیلم ها و سریال های کلاسیک ایرانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8

کوچک جنگلی  1365

کارگردان :بهروز افخمی

نویسنده فیلمنامه : ناصر تقوایی

خواننده : تورج زاهدی

سرپرستی دوبلاژ : علی کسمایی

بازیگران

جنگلیــــــــــــــــــــــــها

علیرضا مجلل : کوچک جنگلی / بهرام زند

مهدی هاشمی : دکتر حشمت / مهدی هاشمی

جهانگیر الماسی : حسین کسمایی / سعید مظفری

حسین خانی بیگ : حسن آلیانی / حسین معمارزاده

اکبر معززی : اسماعیل جنگلی / منوچهر والیزاده

عنایت شفیعی : شیخ علی شیشه بر / عنایت شفیعی

جمشید گرگین : یوزف / ژرژ پطرسی

عباس امیری : حاج احمد کسمایی / عطا الله کاملی

محمد مطیع : احسان الله خان / حسین عرفانی

فتحعلی اویسی: مشهدی علی شاه / خسرو شمشیرگران

هادی مقدم : رضا آژان/  حمید منوچهری

صاحب منصبـــــــــــــــــان

داوود رشیدی: مستوفی الممالک / داوود رشیدی

حسین محجوب : صمصام السلطنه /  حسین محجوب

منوچهر حامدی : حشمت الدوله / حسین عرفانی

اکبر سنگی : مفاخر الملک / امیرهوشنگ قطعه ای

خارجی ها

بهروز بقایی : میـجر فن پاشن / فرهنگ مهرپرور

صادق هاتفی : کاپیتان نوئل / ژرژ پطرسی

مسعود ولدبیگی : ژنرال بیچراخف / بهزاد فراهانی

رمضان هوشمند : ژنرال افسینکوف / اکبر منانی

دیگــــر بازیگران

صدرا حجازی : میرزا شفیع / عزت الله مقبلی

اسماعیل محرابی : خالوقربان / محمد عبادی

رضا گرشاسبی : پهلوان شیریدالله : ولی اللله مومنی

عبدالله یاقوتی : شاگرد پهلوان / عبدالله یاقوتی

امیر دولت خواه : عنایت / امیرمحمد صمصامی

پرویز شاهین خو : مشهدی محمدرسول / پرویز شاهین خو

نعمت گرجی : کاظم قواص / حسین معمارزاده

مجید اشاریان : محمد حسین پاپروسی / احمد آقالو

انوش نصر : محمد حسین آمن / پرویز نارنجیها

حسین ازربیگی: غلامحسین خان تامینات چی  / پرویز ربیعی

غلامرضا میرمعنوی : پطرس خان عکاس / بدون دیالوگ

علی اصغر نجات : کاپیتان محمودخان / احمد کلانتر

سیروس گرجستانی : خالو علی میرزا /  عباس سعیدی

رسول نجفیان  : امیر خان / اصغر افضلی

حسین ظریفیان : احمدشاه  / عباس نباتی

محمد سرابی : نقدعلی / سعید مقدم منش

مرتضی جوهری : حسین خان شهربان / عباس سلطانی

کریم پورزارعی : نایب براتعلی / همت مومیوند

مسعود رحمانیان : تیمور تاش / حسین معمارزاده

بابک فریدی : نیکیتین / سیروس ابراهیم زاده

محمد ابهری : قنسول فرانسه /  پرویز نارنجیها

احمد میدانچی : خزانه دار بانک شاهی  / سیروس ابراهیم زاده

پروانه معصومی : جواهر / بدون دیالوگ

مهری مهرنیا : پیرزن آبادی / آذر دانشی

فرخ لقا هوشمند : پیرزن آبادی / بدری نورالهی

روح انگیز مهتدی : خواهر میرزا / مهین بزرگی

حسین پناهی  : درویش حیدر / عزت اللله مقبلی

احمد نمازی : نعمت آلیانی / عزت الله گودرزی

اسدالله رحمانی : کاپیتان باغدانوف / ژرژ پطرسی

قدرت الله لطیفی : آسید محمود روحانی / احمد رسول زاده

علی عباسی : میر پنج قریب  / عباس سعیدی

هوشنگ توکلی : وثوق الدوله / ناصر خویشتندار

آرش تاج : کلنل استوکس انگلیسی / محمد عبادی

این عکس رو توی فیسبوک دیدم . پشت صحنه سلطان قلب ها. زنده یاد فردین در کنار  لیلا فروهر ( موش بخورتش ) .

فیسبوک محیط عجیبیه. با اینکه برای دوست یابی است اما وقتی تعداد دوستات از 20 تا بیشتر میشه می دونی که دیگه نسبت به همشون بی احساس می شی چون نمی تونی به همشون برسی . فقط یه دکمه رو می زنی و اضافه می شن همین. ( چه مسخره ) شاید فقط به درد اطلاع رسانی بخوره و پز دادن. من  نمی دونم مثلا چه لطفی داره که دوست یه نفر بشیم که 500 تا دوست داره. یاد خاطره ای از کتاب اینگرید برگمن در مورد هیچکاک افتادم. جایی نوشته بود که "هیچکاک هیچوقت در مهمونی هایی که می داد بیشتر از پنج شش نفر رو دعوت نمی کرد چون معتقد بود که با این کار به مهموناش توهین کرده."

http://www.pic.iran-forum.ir/images/pmgnblj5vvt1udfnevui.jpg

چند روزیست شبکه ifilm سریال کوچه اقاقیا رو پخش میکنه، دیدن چهره هایی چون مرحوم منوچهر نوذری، در این فیلم یک نوستالژی است، البته علاوه بر بازیهای نسبتا خوب در این سریال، صداهای ماندگار هم نکته مهمی است که مرا جذب می کند، علاوه بر صدای منوچهر نوذری، صدای شهاب عسگری نیز، سریال را برای علاقه مندان دوبله خاطره انگیز می کند...

سریال رعنا از شبکه ifilm به زودی_______

یادم هست اون وقتا که پخش میشد یه شب برق قطع شد و هوا برفی بود (البته اینکه برف میومد و زمستون بود کمی شک دارم یعنی همچین صحنه ای یادمه اما مطمئن نیستم مربوط به همین سریال باشه یا نه اگه زمستون پخش میشد که حتما مربوط میشه) برادر و خواهر بزرگتر بخاطر علاقه و دنبال کردن سریال تصمیم گرفتن برن خونه یکی از اقوام و تماشا کنن من هر قدر اصرار کردم قبول نکردن و گفتن این فیلما بدرد تو نمیخوره کوچیکی و خیلی ناراحت شدم

داستان فیلم در مورد مبارزات انقلابی دوران شاه اما بخش مهم و جالبش که مد نظر خودم هم هست داستان عاشقانه رعنا و همینطور دخترش (تیموریان) با مبارز انقلابی (پرستویی___ که شخصیت جالبی داشت البته کاری ندارم هدفش چی بود)

موسیقی سریال

http://www.soundsofmychildhood.com/posts/4123

یه قسمتی از این سریال رعنا یادمه از ساواک میان دنبالش که جنازه شوهرش رو که ساواکیا کشته بودن رو تحویل بگیره و اون طرف بهش میگه 7 تا تیر خورده هر تیری 100 تومن باید 700 تومن بدی بابت تیرهایی که حرومش کردیم.. اون زمان که خب بچه سال هم بودم خیلی عجیب بود برام که زدن شوهرش رو کشتن تازه پول هم بابتش میخوان.

(۱۳۹۱/۱۰/۲۳ صبح ۰۶:۱۶)Niiika نوشته شده: [ -> ]

یه قسمتی از این سریال رعنا یادمه از ساواک میان دنبالش که جنازه شوهرش رو که ساواکیا کشته بودن رو تحویل بگیره و اون طرف بهش میگه 7 تا تیر خورده هر تیری 100 تومن باید 700 تومن بدی

مطمئنی گفتن هر تیری 100 تومن ؟! tajob2

صد تومن دوره شاه یه چیزی معادل 50000 تومن الان هست. بعید هست قیمت گلوله اینقدر بوده باشه. تازه الان حدود 3000 تومنه. شاید اون ریال گفته. shakkk!

البته اگر من جای زنه بودم می گفتم غلط کردین 7 تا تیر زدین. خواستین با یکی دو تا بکشیدش. :haha::

تو ذهنم 100 تومن مونده ولی شاید اشتباه میکنم ولی اینو مطمئنم که بابت تیرهایی که زده بودن پول میخواستن!

سرکار خانم با سلام

در راستایی مطلب که فرمودید اعدام ومطالبه پول

این یک رسمه خیلی قدیمی بوده واون زمان اجرا میشده حالا نمیدونم

به ازای هر گلوله 10 تومن بوده افرادی از انقلابی های قدیمی

این مطلب رو بمن گفتن که از نزدیک شاهد بودن .

خب همون طور که قبلا هم گفته شد , پخش سریال روزی روزگاری از سه روز پیش در شبکه iFilm شروع شده که شب ها ساعت 9:30 هست و تکرارش هم ظهرها حدود ساعت 1:30 . خلاصه ببینید و از سکانس ها و دیالوگ ها و بقیه چیزهاش لذا ببرید . دیگه اینکه این هفته دوشنبه شب , شبکه استکباری من و تو   :heart: ( حفظ الله فرکانسه من البارازیت ) , بیوگرافی جیمز استیوارت دوست داشتنی رو داره. شاه سکانس  مرگ قلی خان ashkرو هم می تونید در لینک زیر ببینید و  دانلود کنید:

http://cafeclassic4.ir/thread-115-post-1...ml#pid1799

سریال روزی روزگاری به زعم من همان دیشب تمام شد .قسمت یا قسمت های باقیمانده ی این سریال زائد است واضافی ومزاحم.پیوستن مراد بیک به میرزا کوچک خان وزندگی عیال وارانه ی او و سرانجام نسیم بیک همه وهمه تلاش عجیبی است برای کم کردن تاثیر بخش اعظم این سریال خاصه آنکه میان بخش اول این سریال(که از بی خوابی آدم آغاز  وبه شعله های هیمه ی خاله لیلا ختم می شود)با بخش دوم آن تناقضاتی دارد .مرادبیکی که تفنگ خود را بی اعتنا به زمین انداخت از چه تفنگ قشون را می رباید؟که آن را چه کند؟گل آقای فرز وچابک واندکی موذی بخش اول چه نسبتی با این شخص سفیه وناقص عقلی دارد که مرحوم پناهی نقشش را بازی می کند.این بخش دوم یکی از محسنات بخش اول را خنثی میکند.بی زمانی سریال وبریده بودن آن از روند تاریخ .گویا شاهد وقایعی هستیم که در هرعصر وزمانی امکان وقوع دارد اما پیوند زدن زندگی مراد بیک به قیام جنگل جز کم کرد رنگ این بی زمانی چه کار کردی دارد؟قرار است چه چیز به شخصیت مراد اضافه کند؟مرادی که از دزدی قاطع الطریق نه تنها به عنصری مفید برای جامعه تبدیل شده که خود در برابر ظلم دزدان دیگر ایستاده است .او نمود ونماد رشد مثبت شخصیتی است که به درستی پرداخت شده .همچنین چه لزومی بود نسیم را در هیبت آن درویش دوره گرد نشان دهیم حال آنکه نبودش در چند قسمت آخر وجست وجوی نافرجام بسیم برای یافتن نشانش به او وجهی اسطوره ای داده بود.

از این همه که بگذریم باید اشاره کرد به فرجام کار حسام بیک وگریختنش چون مراد که سخت امیدوار کننده است وخوش.این که حسام نیز خاله لیلای خود را بیابد تا شاید بتواند از منجلابی که در آن غرق است رهایی یابد مثل مراد.والبته توجه باید کرد به پیغام والای سریال وشخصیت خاله لیلا که با شناختن مراد بیک در چله ای ریاضت گونه او را از نو می سازد.حال آنکه شعبان پیش تر به دروغ گفته بود مراد بیک قاتل شوی اوست.نجات تبه کاری ورستگار کردنش بی آنکه حتی به رویش بیاوری پیغامی است که جامعه ی ماسخت به آن نیاز مند است.شاید اگر آن زورگیران مفلوک حلق آویز شده هم خاله لیلایی می یافتند سرنوشتی چنین نداشتند.

نكته اي كه من همين پريشب دريافتم و كلي خوشم اومد اين است كه در تيتراژ همان قسمتي كه حسام بيك زخمي و متواري مي شود نام ژاله علو در وسط و اسامي خسروشكيبايي و محمود پاك نيت در دو طرف نام خانم علو نوشته شده و در زير هركدام حك شده بود: پسرخاله! و ديگر نشاني از حسام بيك نبود!!! اين يعني حسام بيك هم عاقبت بخير ميشه...

(۱۳۹۱/۱۱/۱۰ عصر ۰۹:۳۶)ناخدا خورشيد نوشته شده: [ -> ]

قسمت یا قسمت های باقیمانده ی این سریال زائد است واضافی ومزاحم....

مخالفم ! [تصویر: 298.gif]

دو سه قسمت اضافی سریال که نشاندهنده دوران روستانشینی مرادبیگ و اهل و عیال می باشد دیدنی است. همه ی موضوع , که پیوستن مرادبیگ به میرزا کوچک خان و عدم شباهت ظاهری و باطنی گل آقا ی کودک با گل آقای جوان نیست. سکانس های بسیار زیبای کشاورزی کردن , ساعت آبی ( پیاله سوراخ در تشت اب ) ,  داستان اردو زدن قشون دولتی و بستن راه آب , تفنگ دزدی گل آقا  , کارآگاه بازی خان خله و ....  از همه اینها گذشته نکته ای که می بینیم اینست که هر چند مرادبیگ به نظر رام شده و زن و بچه دار  است اما مشخص می شود  هنوز ته دلش هوای جنگ دارد و از زندگی یکنواخت اش چندان راضی نیست. آنجا که با دیدن تفنگ سرقتی گل آقا به سر شوق می آید و تفنگ را می خرد  یا آنجایی که با دیدن مجدد نسیم بیگ دوباره فیلش هوای هندوستان می کند نشان می دهد که شوری در دل دارد که موقتا خفته بود. او هنوز مرد جنگ است و سودای اسب و تفنگ دارد اما این بار از نظر خودش در راه درست خواهد جنگید.

و اما بعد ...

با پایان یافتن روزی روزگاری و رعنا , از امشب پخش سریال ماندگار هزاردستان از شبکه iFilm آغاز شد. علاوه بر کیفیت خوبی که این نسخه دارد نکته قابل توجه دیگری نیز توجه مرا به خود جلب کرد و آن اینکه به نظر می رسد سکانس های جدیدی که در نسخه های قبلی نبود اینبار پخش می شود. من چند صحنه را امشب دیدم که به نظرم تازه بود و قبلا ندیده بودم. البته با پخش ادامه سریال این موضوع دقیق تر قابل بررسی است. البته در این سریال هم نباید مانند روزی روزگاری به محتوای تاریخی اثر توجه کرد بلکه باید محو ساختار شعرگونه این شاهکار علی حاتمی شد و خود را به دست آن سپرد و حظ وافر برد و لاغیر .

                                                                    :heart::heart:شب دهم :heart::heart:

سریال به یاد موندی حسن فتحی با بازی های درخشان و به یاد موندنی حسین یاری ، کتایون ریاحی، و.........ashk

سریالی مناسبتی که تو عید پخش شد و بازم مثل برخی از سریال ها مایه وحدت ملی در دیدن یک سریال شد و همه از هر طبقه و با هر عقیده ای دوست داشتن

تعریف زیبا و ایرانی از عشق با حجب و حیا و بدون دریدگی :lovve:

هنوزم تنها سریالیه که با علاقه هر بار که پخش میشه می بینمش

چشمم به tv خشک شد و آه دلم سرد که این حسن جان یا یک شیر پاک خورده دیگه همچین سریالی بسازهcryyy!cryyy!

من با توصیه بتمن عزیز از سایت /30nama30nama.mihanblog.com  چند فیلم دهه ایرانی دهه 60 را خریداری کردم.
کیفت تصویری دی وی دی نمی باشد ولی در کل و مخصوصا صداها بسیار تمیز می باشد.


در حاشیه بگویم واقعا حس و حال دیگری فیلم های ایرانی دهه شصت برای من دارد. یاد دوران کودکی و نوجوانی- جنگ-تابستان های گرم و طولانی با دو کانال- صداهای ماندگاردوبلورهای که بعدا شناخته شدند برای من....25- 30 سال پیش ...چقدر زود گذشت چقدر زود گذشت ولی هنوز نمی دانم خوب گذشت و یا بد گذشت...

جستجوی دنیای ملموس رنگی در یک سریال سیاه و سفید


سینماپرس- «آلفرد هیچکاک تقدیم می کند» یک سریال قدیمی بسیار مشهور است که در زمان خود تماشاگران بسیاری را پای تلویزیون می کشاند و اعضای خانواده دسته جمعی به تماشای آن می نشستند. 14 قسمت از این مجموعه که قبل از انقلاب اسلامی نیز از تلویزیون ایران پخش می شد با دوبله جدیدی به سرپرستی ناصر تهماسب در ایام نوروز از شبکه چهارم سینما پخش شد و ادامه آن نیز هم اکنون هر هفته شب های جمعه ساعت 11 شب از شبکه چهار پخش می شود. نکته جالب بخش های ابتدایی و پایانی هر قسمت است که به مزه پرانی خود هیچکاک اختصاص دارد. استاد نشان می دهد که حتی با رسانه محدود تلویزیون هم می تواند خوب کار کند. با اینکه برخی از قسمت ها را خود هیچکاک اصلا کارگردانی نکرده اما روح هیچکاکی در بیشتر این سریال دیده می شود. نکته مهم دیگر این مجموعه دوبله درخشان آن است که جزو کارهای تازه استاد تهماسب است. دست همه این استادها درد نکند.

ادامه مطلب

آلفرد هیچکاک تقدیم می کند

گرگها 1365


از ديگر سريالهاي پر مخاطب و جذاب دهه 60 به حساب مياد که علاوه بر بازيها و موسيقي به يادماندني از دوبله سطح بالايي هم برخوردار بود، اما کمتر به اين مورد توجه شده (تو سايتها که جستجو کردم نتونستم اطلاعات کامل و قابل قبولي پيدا کنم)
دوبلورهای حرفه ای و بنامی در این سریال همکاری داشتن / بنابراین تصميم گرفتم جمعی از اين هنرمندان به همراه نقشهايي که گويندگي اونهارو بر عهده داشتن معرفي کنم
کلیت اثر شاید تکراری به نظر بياد و قطعا در کتب تاريخي و فيلمها و داستانها بهش برخوردیم  (قيام مردم عليه ظلم و ستم شاهان) اما غير از مواردي که اشاره کردم داستان سريال هم از نکات قوت اون به حساب مياد
ماجرای بيماري والي و به دنبال اون ديدارهاي مکرر با حکيم و قضايايي که اتفاق ميافته از نکات کليدي و مهم سریال که اکثر ديالوگهاي جذاب و به يادماندني و تاثير گذار در همين صحنه ها اتفاق میافته، همینطور به تصویر کشیدن جزئیاتِ حوادث پشت پرده حکومت والي و توطئه هايي که توسط نزديکان (خاتون و داروغه) صورت ميگيره برای مخاطب جالب و تماشاییه (نمایش این توطئه و دسیسه ها به راحتی ذهن بیننده رو با نام اثر گره میزنه)

از دیالوگهای ماندگار مربوط به صحنه ای میشه که حکیم در حال آرام کردن و پند و اندرز دادن به والیِ البته عین جمله یادم نیست
مردی در چاهی گرفتار و به ریسمانی پناه برده بود در زیر پایش اژده هایی دهان باز کرده و بالای سرش موشی در حال جویدن ریسمان بود ناگهان چشمش به کندوی عسلی که در سوراخ دیواره چاه قرار گرفته میافتد و مشغول خوردن عسل میشود در این حین موش هم ریسمان را جویده و مرد به درون چاه میافتد!

موردی هم در طراحی دکور برام جالب اومد که اون تخت پادشاهِ / در عینِ سادگی، نقش و رنگ سنتی زیبایی در اون بکار رفته


پخش اول سریالُ در دهه 60 کامل دیدم
چند وقت پیش هم تونستم دو سه قسمت ببینم اما فرصت نشد کامل همه قسمتهارو دنبال کنم پس طبیعیه تو مطالب کم و کاستی هم باشه

(اسامی گویندگانی که با رنگ زرد علامت زدم از دوبلورهایی هستن که بیشتر از بقیه بهشون علاقه دارم)

علی نصیریان (حکیم پدر آسیه) / گوینده ناصر طهماسب


داود رشیدی (والی) / حسین عرفانی


محمد علی کشاورز (قاضی) / احمد رسول زاده


ثریا قاسمی (خاتون) / رفعت هاشم پور


هایده حائری (مرجانه) / شمسی فضل اللهی


سیاوش طهمورث (داروغه) / پرویز ربیعی


آتیلا پسیانی (اِلیاس) / منوچهر والی زاده


(یادمه اون وقتا از بازی آتیلا که نقش یک ناجی و قهرمانُ برای مردم داشت خوشم اومد، صدای زیبای والی زاده هم بی تاثیر نبود)

راضیه برومند (آسیه) / زهره شکوفنده


بهرام شاه محمد لو (هامون) / ژرژ پطروسی


منوچهر حامدی (بازرگان یا تاجر) / عزت الله مقبلی


محمود بصیری (پاسبان) / عباس نباتی


منصور والامقام (پدر الیاس) / اکبر منانی


از اینجا، اسامی بازیگران و نقشها به خاطر ندارم

(میر شب) / خسرو شایگان


کریم اکبری مبارکه / ناصر نظامی


اصغر افضلی


حمید منوچهری


بهمراه جمعی دیگر _________________

فهرست کامل بازیگران

علی نصیریان
داود رشیدی
ثریا قاسمی
محمد علی کشاورز
سیاوش تهمورث
جهانگیر صمیمی فرد
بهرام شاه محمدلو
بهزاد فراهانی
آتیلا پسیانی
اکبر رحمتی
ژاله علو
راضیه برومند
منوچهر حامدی
مجید گل بابائی
منصور والا مقام
عزیز هنرآموز
هایده حائری
سهیلا رضوی
رسول نجفیان
حسین پناهی
غلامحسین بهمنیار
محمد پورستار
بیوک میرزائی
کریم اکبری مبارکه
حمید مهرآراء
عبدالرضا گنجی
رحمان باقریان
حسن فهیمی پور
فرنوش آل احمد
میترا رحیمی
بهمن روزبهانی
مرتضی اردستانی

محمودرضا طاهری
محمود کریمپور
محمود بصیری
جلال رهگذر
علی پزشکی
محمود فروغی
علی جعفری
شیرین پزشکی
محمئ شادمانی
قربان غفاری
علی سلطانی
عزیزاله تتق
فریبا حسینی
غلامرضا خان

________________

اطلاعات بیشتر

http://www.tvr.ir/index.php?option=com_c...Itemid=619

با تشکر از بتمن گرامی بابت زحمتی که کشیدند.بازیگر نقش سرباز یکی از بازیگران قدر ندیده ی سینمای ما هستند.آقای کریم اکبری مبارکه که شاید ما بیشتر ایشون را با نقش ابن ملجم بشناسیم .ودر دیگر سریال ها ی آقای میر باقری هم ایفای نقش کردند.در سریال معصومیت از دست رفته در نقش شمر ودر سریال مختار نامه در نقش احمر.خود او در باره ی هم کاری با داود میر باقری می گوید((من درسریال گرگ ها سرباز بودم تا این که در مختارنامه سردار شدم)).یکی دیگر از کارهای معروف ایشان اثر مرگ یزد گرد است که هم در نمایش اجرا شده وهم در فیلم سینمایی نقش سرکرده را بازی می کردند.

دیالوگ مورد علاقه ی شما هم در واقع حکایتی ست از کلیله ودمنه در باب برزویه طبیب .

با تشکر به خاطر معرفی سریال گرگها. عکسی که برای دوبلور ثریا قاسمی گذاشته شده زنده یاد ژاله کاظمی هست ولی دوبلور ثریا قاسمی رأفت هاشم پور

پاییز صحرا 1364



دوبله ماندگار


(از دیگر آثار ماندگار فهیمه راستگار)

نیکو خردمند، زهره شکوفنده و جمعی دیگر از هنرمندان دوبلور


ستارگان


جمیله شیخی
شهلا میربختیاری
داریوش مودبیان
جمشید مشایخی
اسماعیل داورفر
مهری ودادیان
آزیتا لاچینی


__________________________

پشت صحنه


مرجع/ http://www.persianv.com/jalebha/223808.php

حواشی


به گفته اسدالله نیک‌نژاد (کارگردان) وی قبل از انتخاب شهلا ميربختياری، سوسن تسلیمی را برای اين نقش انتخاب كرده بود، اما پس از چند بار روخوانی متنِ داستان به اين نتيجه رسيد كه سوسن تسليمی چهره بسيار معروف و شناخته‌ شده‌ای ميان مردم است و بازیگر «صحرا» بايد چهره جديدی باشد

گفتگو با بازیگر نقش صحرا پس از ۳۰ سال


http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920404001077

(۱۳۹۱/۱۰/۲۳ صبح ۰۳:۲۳)BATMAN نوشته شده: [ -> ]

سریال رعنا از شبکه ifilm به زودی_______

یادم هست اون وقتا که پخش میشد یه شب برق قطع شد و هوا برفی بود (البته اینکه برف میومد و زمستون بود کمی شک دارم یعنی همچین صحنه ای یادمه اما مطمئن نیستم مربوط به همین سریال باشه یا نه اگه زمستون پخش میشد که حتما مربوط میشه) برادر و خواهر بزرگتر بخاطر علاقه و دنبال کردن سریال تصمیم گرفتن برن خونه یکی از اقوام و تماشا کنن من هر قدر اصرار کردم قبول نکردن و گفتن این فیلما بدرد تو نمیخوره کوچیکی و خیلی ناراحت شدم

داستان فیلم در مورد مبارزات انقلابی دوران شاه اما بخش مهم و جالبش که مد نظر خودم هم هست داستان عاشقانه رعنا و همینطور دخترش (تیموریان) با مبارز انقلابی (پرستویی___ که شخصیت جالبی داشت البته کاری ندارم هدفش چی بود)

موسیقی سریال

http://www.soundsofmychildhood.com/posts/4123

مژده اینکه سریال مثل آباد هم آی فیلم پخش خواهد کرد. دلم برای رضا ژیان تنگ شده

صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع