تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: اینترنت گردی ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

(۱۳۸۹/۵/۲ صبح ۱۱:۰۵)Scarlett نوشته شده: [ -> ]

در پی یک اقدام شخصیت شناسانه  یک تست شخصیت شناسی دیگر : " شما کدام یک از شخصیت های فیلم کازابلانکا هستید ؟! "

عجب ! من شدم  سام idont

http://quizilla.teennick.com/quizzes/res...5/1269626/

چند سوال در مورد جنگ عراق کرد و مشکلات دنیا و نوشیدنی مورد علاقه و ...   من سعی کردم درست و منطقی جواب بدم . توقع داشتم  ریک بشم :haha:: .

1033592905_ablancaSam.jpg
You are Sam. "So don't you frown, just buckle down, and knock on wood!"

البته من تو یه سایت دیگه تست دادم و ریک شدم{#smilies.biggrin}

http://www.okcupid.com/quizzy/results?qu...0169506473

در اینترنت می گشتم این رو دیدم جالبه

فرار از زندان سریال پرطرفداری که جدیدا از شبکه فارسی وان به نمایش در آمده است توسط شرکت جوانه پویا دوبله شده و در شبکه نمایش خانگی نیز پخش شده است دوبله این سریال محبوب به سرپرستی محمودقنبری توسط دوبلورهای حرفه ای ایرانی انجام شده است . برای آشنایی بیشتر تصاویر این دوبلورها را درذیل مشاهده نمایید.

 

منبع: http://30nema.blogsky.com/

جدیدا لیستی از 50 فیلم برتر خارجی (غیر انگلیسی زبان) تاریخ سینما در سایت Newyork Timeout قرار گرفته است:

لینک دانلود: http://newyork.timeout.com/articles/film...ime/6.html

یه چیز جالب جایی دیدم که خوندنش خالی از لطف نیست:

آخرین جملات افراد مشهور قبل از مرگ

اون مورد جان کرافورد ،  بازرگان ،  قاتل و دکتر جراح که نبض خودشو گرفته  خیلی جالبه :haha::

مشکلات اوباما و مقایسه او با دولی ویلسون در کازابلانکا

پ.ن:   کازابلانکا یک کلمه اسپانیایی است که معنی آن خانه سفید ( کاخ سفید ) است و همین تشابه معنایی دست آویز خیلی از سیاسی نویس ها بوده و هست.

سلام دوستان عزیز

لطفا این عکسها را باهم مقایسه بفرمایید بعد متوجه جایگاه هنر در ایران می شوید

(۱۳۸۹/۶/۳۰ صبح ۰۸:۱۳)دشمن مردم نوشته شده: [ -> ]

لطفا این عکسها را باهم مقایسه بفرمایید بعد متوجه جایگاه هنر در ایران می شوید

به نظر من, بامزه ترين نقاشي اون دو تا مار است. نمي دونم چرا اون خانم ماره حجابشو رعايت نكرده, چطوري گشت ارشاد اين خانم ماره رو نديده!!

معني شعر هم به اين صورت است :

حتي بعد از اين همه زمان خورشيد هرگز به زمين نمي گه كه تو بدهكار ( يا مديون ) مني.

ببين چه اتفاقي با يك عشق مي افته كه نور اون تمام آسمون رو روشن مي كنه.

خاطره حشمت مهاجرانی از سوفیا لورن !
حشمت مهاجرانی ، مربی افسانه ای فوتبال ملی ایران در دیدار از روزنامه خبر ، خاطراتی شنیدنی هم برای مان داشت. او درباره روزهای آشنایی اش با محمد فنایی داور ملی سرشناس ایران گفت: « ما با هم در بازی های جام جهانی 1994 آمریکا در لس آنجلس آشنا شدیم و دوستی مان خیلی هم ماندگار شد. یک خاطره هم از آن روز داریم که به یادگار مانده.»

و بعد ادامه می دهد:« آن زمان من به عنوان سرمربی تیم ملی عمان بلیت جایگاه ویژه بازی های مختلف را داشتم. روز بازی فینال که محمد فنایی کمک داور بازی برزیل و ایتالیا بود ، یک لحظه دیدم همه دوربین ها روی من زوم کردند و دارند مرا نشان می دهند. احساس کردم رئیس جمهور شدم یا خیلی آدم معروفی هستم. این طرف را نگاه کردم ، آن طرف را نگاه کردم دیدم کسی نیست، داشتم ژست می گرفتم که متوجه شدم خانم سوفیا لورن بالای سرم نشسته و این توجه دوربین ها به حضور ستاره سرشناس سال های دور سینمای دنیاست ، نه سرمربی تیم ملی عمان که به جام جهانی هم نرسیده ! » :haha::
منبع خبر

تو زندگی ما زیاد حرف می زنیم چونکه واژها ساخته ذهن بشرند پس باید زیاد هم استفاده بشن اما اگه قرار باشه که آخرین حرفتون رو بگید و بعد بمیرید اون حرف چیه .چی؟ مال من اینه که زندگی خیلی عجیبه اما مرگ از زندگی هم عجیبتره .البته این آخرین جمله افراد قبل از مرگ صرفا جنبه شوخی داره شاید هم بعضیها موقع مرگ سکوت کنند چون بعضی وقتها سکوت از هر واژه و الفاظی معنایی عمیق تری داره

در این وانفسای سیاست زدگی که کشورمان را فرا گرفته و در این مکاره بازار خودی و غیرخودی ،که هر حرفی را میتوان طوری پیچاند و تحریف کرد که از آن بوی خیانت و فتنه به مشام برسد، به نظر طبیعی می آید که طوری آسّه رفت و آسّه آمد که نکند گربه گزندی به ما وارد آورد. رویه ای که مجله فبلم در پیش گرفته و همچنین سایت محبوبمان کافه کلاسیک نیز تا حد امکان آنرا رعایت میکند. اما کمترین توقع اینست که گاهی اوقات ، کمی از لاک محافظه کاری و تقیه خارج شویم و به مسایلی بپردازیم که گریبانگیر هنرمندان این مرز پرگهر شده است. نمونه بارز آن مسئله اصغر فرهادی ، کارگردان بزرگ سینمای ما است که به خاطر گفتن یک جمله (که به نظر من آرزوی خیلی از ما ایرانیان است) از ساختن فیلم خود محروم شده است. متاسفانه تاکنون حتی اشاره ای هم به این موضوع در سایت نشده است. آیا فقط وظیفه ما اینست که در سوگ ستاره های فرنگی بنشینیم . حسرت مرگشان را بخوریم ، استعداد هنری شان را بستاییم .آیا درست است که در مرگ تونی کرتیس نازنین به سوگ بنشینیم(که البته کاریست ستودنی ؛ چون در دنیای بدون مرز سینما،او نیز هموطن ما بود) اما از مرگ هنری سینماگر هموطنمان ککمان هم نگزد؟ آیا کم از دیدن فیلمهایش لذت برده ایم؟شهر زیبا،چهارشنبه سوری و درباره الی چه کم از کازابلانکا و همشهری کین دارند؟ چرا داریم یک یک هنرمندانمان را از دست می دهیم؟ چه بر سر ما آمده است؟

 

بخوان به نام گل سرخ در صحاری شب

که باغ ها همه بیدار و بارور گردند

بخوان، دوباره بخوان، تا کبوتران سپید

به آشیانه خونین دوباره برگردند

...

بخوان به نام گل سرخ و عاشقانه بخوان

حدیث عشق بیان کن بدان زبان که تو دانی

 

پ ن : ببخشید که نوشته ام زیاد احساسی شد. یادداشت زیبا و پراحساس ترانه علیدوستی را به فرهادی عزیز که از وبلاگش گرفته شده باهم میخوانیم:

"یادم نمی رود که یک بعد از ظهر داغ و خاکی و چرک، کنار ریل فراموش شده ی قطاری که جیغ هایش شبیه ترس هایمان بود نشسته بودیم، دل دل می زدیم که قصه ای داریم و فیلمی داریم و در این فیلم آدم هایی داریم که میانشان گیر افتاده ایم و نمی دانیم طرف کدام را بگیریم. 

قصه ی ما درباره ی گناه بود، درباره ی قتل بود، درباره ی عشق بود، درباره ی مجازات بود و احساس... احساس. درباره ی همه ی آن چیزهایی که انگار عیب ترین عیب ها بود اما بخشیدنی می شد وقتی که فهمیدنی می شد و وقتی می شد فکر کرد و شاید، شاید، حق داد. 

یادم نمی رود جمله اش را که "خوب نگاه کنی می بینی که چند بار در این فیلمنامه کلمه ی «حق» شنیده می شود. بارها شنیده می شود. از زبان خیلی ها، هر کسی به قد خودش، در حد خودش، به زبان ناقص یا کامل خودش... هر کس به شکلی این واژه را می گوید. پیش از این که آن ها مهم باشند، واژه ی «حق» است که باید شنیده شود. ده بار. صد بار. آن قدر که یاد همه بماند."

این یکی از نخستین چیزهایی بود که از اصغر فرهادی آموختم. که حق را باید آن قدر گفت که یاد همه بماند. نگفتن حق سخت است. درد دارد. به دل آدم می ماند.

حرف حق... قضاوت این که حرفی حق هست یا نه شاید کار هر کسی نباشد. اما این که انسان ها حق دارند حرف بزنند را، به قول خودش، یک بچه ی پنج ساله هم می فهمد.

این چند خط هنوز هم شاید تکاندن غبار از این صفحه به حساب نیاید. چرا که غبار این اطراف بوی گند همین نگفتن ها را می دهد. نگفتن هایی که از ریخت می اندازندت. این چند خط شاید فقط صدای چهار تا استخوان است که زیر بار این همه حرفی که نتوانستیم بگوییم و نتوانستیم بشنویم خرد می شوند.

این چند خط معنی طرفداری و نرخِ وسطِ معرکه و لشکرکشی نمی دهد. این چند خط افاضاتی در باب تعیین حقوق فیلمساز و هنرمند نیست. این چند خط، حیرت است. وحشت است. ناباوری است نسبت به فاصله ی باور نکردنی میان حقِ «گفتن» و منطقِ «نگفتن». خشم است به نفع هر آن چیزی که قرار است بشود اسم حق -اسم حرف- رویش گذاشت. همدردی است از طرف هر کسی که ناحق شنیدن را درک کرده، با کسی که به تازگی ناحق شنیده و من، لا اقل من، خبر دارم که روزی پامال کردن حق برایش درد بزرگی بود.

یادم نمی رود روزی را که فیلممان پایان نداشت، از ترس این که تمام شود و توی دل آدمهای خیالی اش حرف نگفته ای مانده باشد هنوز.

نه برای خودم و بقایای بی ارزش یک وبلاگ، و فقط همین یک بار و برای یک دلگرمی کوچک جمعی درب نظرخواهی را باز می گذارم. پیشنهادم هم فقط نوشتن یک اسم است، واقعی باشد یا مستعار فرقی نمی کند. این دعوتی برای هواداری از یک شخص یا یک فیلم نیست، که اصغر فرهادی و سیل بی شمار طرفداران او نیازی به بالا خواهیِ این وبلاگ ندارند.

این دعوت برای آشنایی با آن هایی است که می توانند به نظر دیگریِ روبرویشان گوش دهند و به آن فکر کنند، بی این که الزاماَ با او موافق باشند... هر کس که طرفدار «حرف» است اسمی بنویسد. فقط برای این که چشممان به نام هم بیفتد و دلگرم شویم و باور نکنیم این کابوس عجیب و ناعادلانه، این تلخیِ بی پایان را.

نمی دانم آقای فرهادی، نمی دانم چطور شده که ارزش کار و بارمان، دغدغه های مان، ادعاهایمان، آرزوهایمان، توی این تورمِ خودی و ناخودی ست که از سکه می افتد. نمی دانم.

اما جای خالیِ حرف حق درد می کند، آشنای قدیمی سالهای شهر زیبا. می فهمی که."

منبع: 

http://spotlight.blogfa.com/ 

 

 

(۱۳۸۹/۷/۹ عصر ۰۵:۳۳)اسکورپان نوشته شده: [ -> ]

 ... اما کمترین توقع اینست که گاهی اوقات ، کمی از لاک محافظه کاری و تقیه خارج شویم و به مسایلی بپردازیم که گریبانگیر هنرمندان این مرز پرگهر شده است... .

چرا تقیه  اسکورپان جان ؟!  فراموشخانه رو برای همین چیزا ساختن. [تصویر: 200.gif]

گویا یادداشت نوشتن ما موثر واقع شد!! و از هنرمند عزیزمان رفع ممنوعیت شد.  متن خبر را از سایت فرارو در زیر آورده ام:

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمعه شب تحریم ادامه فیلم برداری "جدایی نادر از سیمین" را لغو کرد.

حمیدرضا دیبایی، مدیر روابط عمومی معاونت سینمایی وزارت ارشاد، جمعه شب در تماس با برنامه " سینما هفت" که از شبکه سه پخش می شد، اعلام کرد که اصغر فرهادی می تواند از روز شنبه دهم مهر ماه به ساخت فیلم " جدایی نادر از سیمین" ادامه دهد.

این مقام مسوول در معاونت سینمایی به اظهارات اخیر وزیر ارشاد اشاره کرد و گفت که نه اصغر فرهادی بلکه صحنه گردانان مشکل ما هستند و وزارت ارشاد به احترام عوامل سینمایی و هنری ، ممنوعیت کار کارگردان " جدایی نادر از سیمین" را لغو کرده است.

جنووووووووووووووووووون 
واقعي(مدارك موجود ميباشد:!z564b ، به جون خودم)
سئوال: اتم چيست؟ (مدت اين سئوال 15 دقيقه)

پاسخ ها:

حسن كدخدايي: اتم هست ماده كه از چند ماده شكل مي شود. زات كوچكي از چند ماده درست ميشود.

سجاد اسماعيلي: اتم از چند ملكور ساخته شده است.

محمد بزرگ: به ملكول ها بسيار كوچك كه از گاز و هوا ساخته شده است اتم مي گويند.

عباس افروغ: اتم به چهار دست تقسيم مي شود و بازربين ديده نمي شود و چيز ريزي است.

علي جمالي: به ملكول ها بسيار كوچك مي گويند كه از گاز ساخته شده.

رضا محمدي (ع)* : ملگول هاي از يك اكسيژن و اترجژناس


*: به معني علي و نام پدر ايشان ميباشد. مشكل 2 دانش آموز هم نام


پيش به سوي ايران فردا به همت اين آينده سازان اين مرز و بوم

بعد از بازی ما ماریو یا همون قارچ خور چه بلایی سرش اومد.

یادش بخیر اون زمانها  دو تا کانال یا به  قول  این امروزیها شبکه داشتیم اما  با این شبکه ها غمی نداشتیم .اما الان چی با این همه شبکه چی داریم و بعدا چی ؟ چی خواهیم داشت هم نسلهای  من که دیروز با خاطراتی ارزشمندی بزرگ شدند نسل امروز با چه خاطراتی بزرگ خواهند شد .خوشبختانه یا بدبختانه اون خاطرات دیگر تکرار شدنی نیستند .گذشته برای ما در حکم گنجی ارزشمند به حساب میامد..اینجا لیستی است از سریالهایی که در زمان گذشته پخش می شد و ما با آنها خاطراتی تلخ و شیرین داریم

(۱۳۸۹/۷/۲۲ صبح ۰۹:۴۵)دشمن مردم نوشته شده: [ -> ]

... اینجا لیستی است از سریالهایی که در زمان گذشته پخش می شد ....

عجب نام هایی . بعضی هاشون رو  من برای اولین بار می شنوم .  idont   سریالِ کازابلانکا ؟! tajob2

(۱۳۸۹/۷/۲۲ عصر ۰۲:۰۴)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

(۱۳۸۹/۷/۲۲ صبح ۰۹:۴۵)دشمن مردم نوشته شده: [ -> ]

... اینجا لیستی است از سریالهایی که در زمان گذشته پخش می شد ....

عجب نام هایی . بعضی هاشون رو  من برای اولین بار می شنوم .  idont   سریالِ کازابلانکا ؟! tajob2

کازابلانکا رو چند بار و در چند دهه متفاوت به سریال تبدیل کردن و البته هیچکدوم از این مجموعه های تلویزیونی هم موفق نبودن. از هیچکدوم هم نسخه کاملی در دسترس نیست. جالب اینکه اولین بار در سال 1955 سریال کازابلانکا رو پخش کردن و تعدادی از بازیگرای جانبی فیلم (1942) رو هم به بازی گرفتن. اون سالهای ابتدایی فراگیر شدن تلویزیون در آمریکا,کمپانی های رقیب دست به هر کاری برای معرفی بهتر محصولات خودشون می زدن. وارنر شروع به پخش مجموعه " برادران وارنر نمایش می دهند " کرد و فاکس هم " ساعتی با فاکس قرن بیستم " رو شروع کرد و ام جی ام هم " نمایش ام جی ام " رو. این وسط برادران وارنر با پخش کارهای کلاسیک خودش و یا به روز رسانی اونها به مجموعه های جدید,برنامه های خودش رو پر می کرد. همزمان با کازابلانکا سریال های Kings Row و Cheyenne رو هم به نمایش درآوردن. درست مثل کازابلانکا که بر اساس فیلمی سینمایی بود. البته این آخری به عنوان سریال تلویزیونی به عناوین خوبی هم دست پیدا کرد.

(۱۳۸۹/۴/۲۰ عصر ۰۲:۰۸)Scarlett نوشته شده: [ -> ]

دیروز در حین ِ نت گردی به یک تست ِ شخصیت شناسی بسیار جالب برخوردم که عنوانش این بود " شما کدام یک از شخصیت های بربادرفته هستید ؟! "

یک تست جالب و جدید شخصیت شناسی با عنوان : شما کدام بازیگر زن کلاسیک هستید ؟ در لینک زیر مشاهده گردید:

http://roflquiz.com/which-classic-hollyw...you/q/115/

البته باید برای مشاهده مرحله نهایی تست خود ، قیلثرشکن داشته باشید چون شما را به سایت توییتر حواله می دهد.

این عکس جالبیه . بسیاری از شخصیت های معروف تاریخ از بازیگر و سیاستمدار و پادشاه و دانشمند گرفته تا فوتبالیست توش هستند . البته من از ایران چیزی ندیدم اگه کسی متوجه شد بگه.

البته اگر می خواهید عکس را در اندازه بزرگتر ببینید ، کافی همین اسم رو در GOOGLE جستجو کنید نا اندازه های بزرگتر بیاید.

صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع