[-]
جعبه پيام
» <BATMAN> پیشنهاد میشه/ داستان فیلم از ابتدا تا انتها با تعلیق همراهه https://www.f2medi.ir/20171/juror-2-2024/
» <سروان رنو> درود بر زاپاتا و جیمز باند ! ... آره .. بعضی از اسامی مثل فیلم های کلاسیک شدن ... نوستالژیک !
» <جیمز باند> درود بر همه دوستان گرامی
» <زاپاتا> چقدر دلم برای اسمهای درون این. رنگین کمان تنگ شده
» <BATMAN[تصویر: 45545454_u3fa.jpg]
» <BATMAN> با اجازه سروان رنو دو سه روز این تصویر بالای جعبه پیام باشه
» <BATMAN> کیکاووس یاکیده چقدر عوض شده بتمن ... خیلی نرمال شده , قبلا خیلی خفن تر بود ! / تیپ و مدل موهاش؟ عکس الانش تو اینستا تقریبا مثل همون قدیماست
» <کلانتر چانس> دوستانی که تونستن گلادیاتور2 رو ببینن، لطفاً نظراتشون رو اعلام کنن. با سپاس فراوان
» <کلانتر چانس> یکی از دوبلورهایی که واقعاً دوستش دارم. کیکاووس یاکیده ست.
» <سروان رنو> کیکاووس یاکیده چقدر عوض شده بتمن ... خیلی نرمال شده , قبلا خیلی خفن تر بود !
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود
نویسنده پیام
لوک مک گرگور آفلاین
جوینده َطلا

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۶/۳۱
اعتبار: 24

تشکرها : 1033
( 1810 تشکر در 217 ارسال )
شماره ارسال: #398
RE: فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود

مدتهای مدیدی است که دوست دارم یکی از فیلمهای مورد علاقه ام دوبله شود. فیلمی که موارد حذفی چندانی ندارد و تنها دلیل اینکه تا به امروز دوبله نشده و به احتمال زیاد هیچگاه هم نخواهد شد این است که کسی انرا نمی شناسد! نام این فیلم مگاویل است و حتی دوست داشتم که این فیلم سالها پیش از تلویزیون پخش می شد تا در دوران کودکی نیز به تماشایش می نشستم. فیلم مگاویل بازیگران زیادی در نقش های اصلی ندارد. اینجانب قصد دارم تعدادی از شخصیت ها و دوبلورهایی که دوست دارم به جای انها صحبت کنند را نام ببرم.

مگاویل

خسرو خسروشاهی............بیلی زین/ پانیلو/جنسن

ناصر طهماسب................جی سی کوئین/ نیومن

ناصر نظامی..................دانیل جی تراونتی/ دوپرل

زهرا اقا رضا.............گریس زابریسکی/ خانم پانیلو

زهره شکوفنده.............کریستن کلوک/ کریستین 

به دلیل فضای بسیار جدی و پر خفقان فیلم که کوچکترین جایی را برای شادی و خنده نمی گذارد به اعتقاد من صدای کاراکتر اصلی فیلم باید از جنس استاد خسرو خسروشاهی باشد تا احساسات آسیب پذیر انسانی در دنیایی سرد و بی روح به بهترین شکل ممکن تجلی پیدا کند.

من به شانس اعتقاد ندارم. به خودم اعتقاد دارم!
۱۳۹۷/۱۱/۲۹ صبح ۰۷:۰۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ال سید, مراد بیگ, لو هارپر, سروان رنو, زرد ابری, پرنسس آنا, مارک واتنی, باربوسا, کنتس پابرهنه
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: اخبار دوبله و دوبلورها - بروس - ۱۳۹۴/۹/۲۷, عصر ۰۷:۰۵
RE: فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود - لوک مک گرگور - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ صبح ۰۷:۰۹
RE: دوبله و دوبلورها - رابرت میچم - ۱۳۸۹/۶/۹, عصر ۰۱:۳۴