![]() |
» <BATMAN> تشکر کنتس عزیز/ منوچهر اسماعیلی تو سکانس پایانی "مردی که موش شد" چقدر با نمک و خنده دار میگه = سلام علیکم آقای رئیس! (خیلی هنرمند بود، یادش گرامی)
» <کنتس پابرهنه> موافقم بتمن عزیز » <Dude> با سپاس از جنابان مراد بیگ و سروان. نوشتهای مرا علاقمند تماشای پل واترلو نمود، و آنچه از آن در خاطرم مانده بود، به اختصار آورده بودم. و همین بود و بس! » <BATMAN> سریال خانه سبز لوکیشنهاش اغلب دلگیره و به خوبی نورپردازی نشده، در کنارش موسیقی متن حزن انگیزی داره، بعضی قسمتها هم از نظر محتوایی زیادی غصه دارن » <BATMAN> بستگی به کیفیت و محتوای فیلم و سریال هم داره، مثلا کفشای میرزا نوروز با اینکه قدیمیه ولی غمی توش نیست یا مردی که موش شد » <مراد بیگ> با سپاس از الطافِ دوستانِ جان ، باعث مسرّت و افتخاره که مقبول دوستان واقع شد . » <کنتس پابرهنه> صددرصد سروان جان... منظورم این بود که اون سریالی که مثل خانهی سبز دلانگیز بود هم الان دیگه دلگیر شده... این احساس من هست البته. » <سروان رنو> البته همه شون خوش ساخت نیستن کنتس جان ! بعضی هاشون ریتم خیلی کندی دارن و حوصله سربر هستند واقعا . » <عباس حاجیوند> سلام.دوستان گلم. خوشحالم عمری بود بازم سری زدم انجمن » <کنتس پابرهنه> با اینکه فیلمها و سریالها توی اون دههها خوشساختتر بودند ولی نمیدونم چرا دیدن حتی یک سکانس از این سریالهای قدیمی واسه من اینقدر دلگیره. |
![]() |
تهیه پوستر در صنعت سینما
|
|
نویسنده | پیام |
فرانکنشتاین
![]() پیشکسوت ![]() ![]() ارسال ها: 221 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۹/۱۱ اعتبار: 26 تشکرها : 265 ( 2655 تشکر در 132 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۹/۳ صبح ۰۲:۰۱ |
| ||
![]() |
اسکورپان شیردل, BATMAN, زینال بندری, فیلیپ ژربیه, پرشیا, گولاگ, rahgozar_bineshan, سروان رنو, حمید هامون, زرد ابری, خانم لمپرت, هایدی, Memento, واتسون, کاپیتان اسکای, آدمیرال گلوبال |
|
پیام در این موضوع |
تهیه پوستر در صنعت سینما - فرانکنشتاین - ۱۳۹۳/۹/۳ صبح ۰۲:۰۱
RE: تهیه پوستر فیلم در صنعت سینما - فرانکنشتاین - ۱۳۹۳/۹/۱۷, صبح ۰۶:۲۷
RE: تهیه پوستر فیلم در صنعت سینما - فرانکنشتاین - ۱۳۹۳/۹/۲۸, صبح ۰۹:۰۶
RE: تهیه پوستر در صنعت سینما - فرانکنشتاین - ۱۳۹۳/۱۰/۱۷, صبح ۰۳:۱۸
RE: تهیه پوستر در صنعت سینما - فرانکنشتاین - ۱۳۹۴/۶/۹, صبح ۱۲:۰۲
|