[-]
جعبه پيام
» <Dude> سلامت باشید. شده که ازعزیزانی با هم، کمی قدیمی تر از اینها را دیده بودیم، جز خودم همه دردیار باقی اند. خوشحالم هنوز هستند که از آن فیلمها خاطره دارند، با آرزوی سلامتی
» <دون دیه‌گو دلاوگا> سلام و سپاس فراوان "Dude" گرامی. آقا ممنون برای "Orions belte". با معرفی شما، خودم هم خاطره محوی از آن سراغ گرفتم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> پاینده باشید "رابرت" گرامی. سپاس از لطف و پُست‌های ارزشمندتان
» <لوک مک گرگور> متشکرم دوست گرامی. منهم همیشه از خواندن مطالب جذاب و دلنشین تان کمال لذت را برده ام.
» <رابرت> بررسی جالب تأثیر فیلم "پاندورا و هلندی سرگردان" بر انیمیشن "عمو اسکروچ و هلندی سرگردان" https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...6#pid45456
» <رابرت> سپاس از دون دیه‌گو دلاوگا و لوک مک گرگور عزیز به خاطر مطالب تحقیقی، تحلیلی و زیبای اخیرشان
» <دون دیه‌گو دلاوگا> "بچه‌های کوه تاراک" : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...3#pid45453
» <مارک واتنی> ممنونم رابرت جوردن عزیز
» <رابرت جوردن> سپاس از مارک واتنی و بتمن
» <مارک واتنی> رابرت عزیز و گرامی ... این بزرگواری و حسن نیت شماست. دوستان بسیاری هم در کافه، قبلا کارتون و سریال های زیادی رو قرار داده اند که جا داره ازشون تشکر کنم.
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب ها و مجلات سینمایی
نویسنده پیام
الیور آفلاین
مشتری کافه
***

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۲۳
اعتبار: 32


تشکرها : 484
( 1912 تشکر در 61 ارسال )
شماره ارسال: #201
RE: کتاب های سینمایی

 

سه فیلمنامه از اینگمار برگمان

 

توت فرنگی‌های وحشی Wild Strawberries 

مترجم: هوشنگ طاهری

ناشر: سازمان انتشارات اشرفی

تاریخ انتشار: فروردین 1348

  کتاب در 251 صفحه منتشر شده و شامل فیلمنامه، نقدی بر توت‌فرنگی‌های وحشی و بخش سوم هم اختصاص به بررسی آثار دیگر برگمان دارد. نقد البته بیشتر توضیح و تفسیری بر محتوای فیلم است تا نقد ساختاری:« در این فیلم افکار و عقاید برگمان دربارۀ بهشت، دوران کودکی، بی‌ثبات بودن لحظات، سفر، زندگی، تغییرپذیری انسان و بیهوده بودن زندگی به شکلی درهم آمیخته است.

  برای رهایی از پوچی زندگی تنها یک راه وجود دارد که سخت ناهموار است: راه عشق و نوعی برادری بین انسان‌ها.

  تجربۀ شخصی ایزاک که وی را بر آن می‌دارد تا در سنین پیری به جستجوی بهشت دوران کودکی و زمان از دست رفته بپردازد، در مورد انسان‌های دیگر نیز مصداق پیدا میکند(ص 135)

در انتهای کتاب20 صفحه عکس از فیلمهای برگمان قرار دارد.

 

بخشی از فیلمنامه

[پرفسور ایزاک در یادآوری گذشته در خانۀ دوران کودکی]

سارا    ایزاک، تو خودت را در آئینه نگاه کرده‌ای؟ حتما نه. من به تو نشان می‌دهم که چه قیافه‌ای داری.

آئینه‌ای را که زیر سبد توت فرنگي‌ها بود بيرون آورد و در مقابل صورت من گرفت كه در نور غروب سخت پیر و شکسته و زشت بود. آهسته آئینه را کنار زدم و دیدم که چشمان سارا از اشک پر شده است.

سارا    تو پیرمرد غمگینی شده‌ای و دیگر چیزی به مردنت نمانده است اما من هنوز تمام زندگی را در مقابل خود می‌بینم، دیدی حالا تو رنجیدی.

ایزاک    نه، من نرنجیدم.

سارا    چرا، تو رنجیدی، چون تحمل شنیدن حقیقت را نداری حقیقت این است که من بیش از اندازه نسبت به تو گذشت کرده‌ام. به این وسیله است که آدم بی‌آنکه خودش بخواهد ظالم می شود.

ایزاک    می‌فهمم.

سارا    اوه، تو نمی‌فهمی. ما به یک زبان حرف نمی‌زنیم. خودت را در آئینه نگاه کن. نه، تو نباید آئینه‌ را کنار بزنی.

ایزاک    می‌بینم.

سارا    خوب حالا مطلب را برایت می گویم: من با برادرت زیگفرید ازدواج می‌کنم.من و او همدیگر را دوست داریم.می بینی که چطور حالت صورتت دارد تغییر می کند. سعی کن لبخند بزنی! بله، همینطور. خوب حالا لبخند می زنی.

ایزاک    خیلی دردآور است.

سارا    تو به عنوان یک پرفسور حتما باید بدانی که چرا دردآور است. اما تو این را نمی‌دانی، چون با وجود اینکه توخیلی چیز می‌دانی، اصلا در حقیقت اصلا از هیچ چیز خبر نداری.

آئینه را به کناری افکند به طوری که خورد شد. باد در بین درختان غوغا می کرد و در دوردست صدای فریاد کودکی بلند بود. سارا سرش را بلند کرد و ایستاد و اشک هایش را خشک کرد.

 

 

 

مهر هفتم  The Seventh Seal

مترجم: هوشنگ طاهری

ناشر: انتشارات رز

تاریخ انتشار: 1350

  مترجم کتاب را به آیدا و احمد شاملو تقدیم کرده و نوشته است:«این کتاب از ترجمۀ آلمانی آن به فارسی درآمده و با ترجمه‌های انگلیسی و فرانسوی آن نیز مقایسه شده است.

دوست شاعرم احمد شاملو با دقت و وسواسی که همیشه در کار ترجمه دارد مرا در این مهم یاری کرده است.

کمک و راهنمایی های ارزشمندش را سپاس می‌گذارم

  در ابتدا  و پیش از فیلمنامه برگمان در مقدمه‌ای اشاره می کند که ایدۀ فیلم برگرفته از دوران کودکی و زمانیست که با پدرِکشیش راهی کلیسا می‌شد و مناظر خیال‌انگیز بیرون او را مجذوب خود می کردند و در هنگام موعظۀ پدر او مجذوب نقاشی‌های قدیمی دیوار کلیسا بود. و درباره فیلم هم نوشته است:

«در فیلم من شوالیه از جنگ های صلیبی به خانه باز می‌گردد، همانگونه که امروزه سربازی از میدان جنگ. در دورۀ قرون وسطی آدمها  از طاعون می ترسیدند، امروزه از بمب اتم. مهر هفتم تمثیلی است با موضوعی بسیار ساده: انسان، جستجوی ابدی او در راه یافتن خداوند،و مرگ به عنوان تنها عمل مطمئن»

 درانتهای کتاب بخشی تالیفی با عنوان«موءخره» نوشته مترجم کتاب قرار دارد که ضمن بررسی فیلم به جایگاه برگمان در تاریخ سینما می‌پردازد.

در انتهای کتاب عکسهایی از فیلم منتشر شده است.

 

بخشی از  فیلمنامه(سکانس پایانی):

شوالیه    خداوندگارا، از درون خود ترا صدا می زنیم؛ به ما رحمت آر، چرا که ما ناچیزیم و می ترسیم و نادانیم...

یونز    (به تلخی) در ظلماتی که ادعا می‌کنی در آنی، در ظلماتی که احتمالا همۀ ما در آنیم،... در دل این ظلمات هیچکس نیست که شکوه‌های تو را بشنود و درد تو را حس کند. اشک‌هایت را پاک کن و خودت را در آئینه بی‌تفاوتی نگاه کن.

شوالیه    خداوندا، تویی که در جایی هستی، تویی که باید در جایی باشی، به ما رحمت آر

یونز    می توانستی از من گیاهی بگیری که از عذاب آخرت خلاصت کند. اما مثل اینکه حالا دیگر خیلی دیر شده است. ولی تو این دقیقه‌های آخر سعی کن بفهمی چقدر مهم است که آدم می تواند چشم‌هایش را بچرخاند و انگشت های پایش را تکان دهد.

کارین    ساکت! ساکت!

یونز    من که ساکتم، هر چند با اعتراض.

دختر    (به زانو در می آید) به آخر رسید.

 

 

 

پ.ن: هوشنگ طاهری را بیشتر با ترجمه کتاب ارزشمند تاریخ سینمای هنری می شناسیم. جدا از فیلمنامه دو فیلم ذکر شده، طاهری فیلمنامه همچون در یک آینه از برگمان را هم ترجمه کرده است. هوشنگ طاهری در اسفند 1369 بر اثر سانحه رانندگی درگذشت. 

 

 

 

سکوت  The Silence

مترجم: پرویز تاییدی

ناشر: انتشارات پرچم

تاریخ انتشار: مرداد 1349

بعد از فیلمنامه و در صفحات پایانی کتاب، مترجم در مطلبی با عنوان «برگمن وسکوتش» ضمن اشارۀ مختصر به زندگی شخصی و هنری برگمان؛ درونمایه مشترک در آثار برگمان از دید خود را اینگونه نوشته:« همیشه در فیلم‌های برگمن نظری عمیق در مورد: هستی و نیستی، زندگی و مرگ، تولد و پیری، به چشم می خورد و این کاوش با سرسختی به دور یک مرکز که از آن خداوند مورد نظر است دور می زند ولی این مرکز همیشه خالی می ماند و خود را نمی شناساند. از طرفی سوالی که قهرمانان برگمن مطرح می کنند جنبه مذهبی دارد و بیشتر مسئله مرگ مطرح است.»

مترجم این بخش را با اشاره به بخش از مصاحبه برگمان با تلویزیون آلمان به پایان برده است:«شخصی که با او مصاحبه می کرد پرسید آیا راست است که مقصود شما در این فیلم، سکوت خداوند است؟  برگمن که تا آن موقع تمام سوالات را با دقت و توضیح کافی جواب گفته بود، اظهار داشت: چون سکوت مربوط به من و زندگی من است بنابراین دربارۀ سکوت، سکوت می کنم.»

 

بخشی از فیلمنامه:

[استر در تختخواب در اتاق هتل دراز کشیده]

استر    آدم نباید دربارۀ تنهایی فکر کنه، این واقعا یک چیز سطحیه، لوازم نوشتن را بدید به من.

استر می‌نشیند و پیشخدمت به او در نشستن کمک می کند و لوازم نوشتن را به او می‌دهد. استر چند کلمه می‌نویسد و بعد شروع به خندیدن می‌کند.

استر    خب، حالا حالم خوبه، همینو می تونم به شما بگم(می خندد)

استر رادیو را روشن می کند، صدای ترومپتی از آن شنیده می‌شود.

استر    خیلی قشنگه، هیچ نمی‌دونستم که شما توی این سرزمین کوچک و زشت یک همچین آهنگهائی هم دارین. می دونین وضع و حال  من الان چه جوریه؟ احساس خوشی و آرامشی را که یک مریض قبل از مرگ پیدا می‌کنه دارم، پدرمم همینطور شد. پدرم می‌خندید و قصه‌های خنده‌دار تعریف می کرد بعد یکدفعه به من گفت:«استر حالا دیگه ابدیت جلوی چشممه» پدرم با اینکه به طور وحشتناکی بزرگ و سنگین بود، تقریبا دویست کیلو وزن داشت خیلی خوب بود، همون موقع دلم می خواست مردهائی رو که تابوت آدم به این سنگینی رو بر می دارن ببینم...خیلی خسته‌ام.

 

پ.ن: پرویز تائیدی فیلمنامه‌های دیگری نظیر شب‌های کابیریا(فدریکو فلینی) را هم ترجمه کرده است و سال‌ها به عنوان مدرس سینما در دانشکده هنرهای دراماتیک و مدرسه عالی تلویزیون فعالیت کرده و همینطور جدا از چند فیلم کوتاه، در سالهای پس از انقلاب کارگردانی چند فیلم سینمایی را هم در پرونده خود دارد.

 

*تیراژ هیچ یک از کتاب‌ها درج نشده است

از فیلمنامه‌های منتشر شده از برگمان در سال‌های پس از انقلاب می توان به نور زمستانی(با ترجمۀ ایرج کریمی) و فانی و الکساندر(با ترجمۀ مهسا ملک‌مرزبان) اشاره کرد که هر دو توسط نشر نی ودر قالب محموعه«100 سال سینما 100 فیلمنامه» منتشر شده اند.

 

۱۳۹۰/۴/۱۲ عصر ۰۵:۱۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : بانو, MunChy, ژان والژان, سم اسپید, Classic, حمید هامون, اسکورپان شیردل, دزیره, سروان رنو, الیشا, میثم, مگی گربه, ترومن بروینک, چارلز کین, واتسون, ماهی گیر
همشهری_میثاق آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 71
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۶/۱۵
اعتبار: 7


تشکرها : 295
( 438 تشکر در 43 ارسال )
شماره ارسال: #202
RE: کتاب های سینمایی

(۱۳۹۰/۲/۲۵ عصر ۰۳:۴۹)دن ویتو کورلئونه نوشته شده:  

سلام بر دوستان !

در میان کتاب های تلنبار شده در یکی از کتابفروشی های این شهر بزرگ این کتاب صدایم کرد و با من همراه شد .

کتاب (( پرورش صدا و بیان هنرپیشه )) نوشته : سیسیلی بری و ترجمه اقتباس : محسن یلفانی .

فکر می کنم برای خیلی از دوستان پیشکسوت آشنا باشد اما این حقیر از وجود چنین کتابی آگاه نبودم . با گذاشتن تصویر جلد آن و مشخصاتش فکر کردم ممکن است برای دوستان علاقمند به دوبله جالب باشد که روز و روزگاری در حدودهای سال 1359 فردی علاقمند اقدام به ترجمه و نشر کتابی تخصصی در مورد پرورش صدا و فن بیان نموده  که بدون شک علاوه بر علاقمندان بازیگری برای علاقمندان به دوبله نیز می توانسته جالب و کاربردی باشد.

به نظر من کتاب  جالبیست و مترجم با ذوق آن برای تمرین فن بیان یکسری تمرین هایی را پیشنهاد میکند و انتخاب متن های پیشنهادی نشان از حسن نظر و سلیقه ایشان دارد : منظومه آرش کمانگیر سروده جناب اقای کسرایی و ...

با اجازه دوستان تصاویری از فهرست و بخشی از دیباچه کتاب را هم تقدیم می کنم  ...

در پناه حق ...

ممنون بابت معرّفی این کتاب جناب کورلئونه.در این زمینه باز هم کتاب موجود هست،مثل:فنّ بیان نوشته اونجلین مچلین،ترجمه رضا شیرمرز

 

همچنین در کتابهای بازیگری لی استراس برگ،استانیسلاوسکی،استلا آدلر و ... در رابطه با بازیگری و فنّ بیان مطالبی وجود داره.در مجموع به نظر من کسانی که بازیگری در تأتر رو تجربه کنن،کار دوبله براشون میسّر تر خواهد بود...:cheshmak:


زندگی کوتاه است و فانی،امّا هنر طولانی و ماندگار...
سقراط
۱۳۹۰/۴/۱۳ عصر ۰۹:۳۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دزیره, میثم, ماهی گیر
الیور آفلاین
مشتری کافه
***

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۲۳
اعتبار: 32


تشکرها : 484
( 1912 تشکر در 61 ارسال )
شماره ارسال: #203
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

"سوپرمن چطوری پرواز می کنه!؟ این هنرپیشه چطوری غیب شد!؟..."

   و سوالاتی از این دست در سنین پایین و حین تماشای فیلم‌ها ذهن‌مان را درگیر می‌کرد و پاسخ بزرگترها به سولات ما این بود که "همش فیلمه"! و این"همش فیلمه"  یعنی همه چیز ساختگی است و واقعیت ندارد. در نوجوانی فهمیدیم که این ها حقه‌هایی سینمایی است. از اولین موارد کمک‌کننده در این زمینه کتاب فرهنگ واژه های سینمایی را به یاد دارم(تالیف پرویز دوایی) که به برخی ترفندهای سینمایی هم اشاره کرده بود نظیر پردۀ آبی.

   کتابی امانت گرفته‌شده از کتابخانه در دوره نوجوانی را به خاطر می‌آورم که با شرح و تفضیل و عکس های فراوان به ترفندهای سینمایی پرداخته بود که برای مخاطب ناآشنا با این موضوع هم جذاب بود(عنوان کتاب را فراموش کرده‌ام)

از اواخر دهۀ 1370 و پخش برنامه‌هایی در تلویزیون که اختصاص به پشت‌صحنه  فيلم‌ها و جلوه های ویژه سينمایی داشتند و همینطور پشت‌صحنه فیلم‌ها در ضمیمۀ DVDها تا حدی به این کنجکاوی‌ها پاسخ داده شد و شاید دیگر اين ترفندهاي سينمايی براي نسل جدید فاقد آن حالت رازآلودی بود که این جلوه‌ها برای نسل ما و نسل‌های پیشین داشت.

بعد از این مقدمه در این بخش به کتاب دیگری در این زمینه اشاره می‌شود که در زمان انتشارش از کتاب‌های مهم در این زمینه به حساب می‌آمد.

 

تمهیدات سینمایی

نویسنده: اکبر عالمی

ناشر: سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

چاپ اول: بهار 1367، 5000 نسخه

چاپ دوم: زمستان 1370، 3300 نسخه

قیمت: 2100 ریال

  اکبر عالمی(-1324) در این زمینه چهره شناخته شده‌ایست که علاوه بر تدریس این موضوع در دانشگاه و مسئولیتش در لابراتور صدا و سیما، در اوایل دهه 1360 در قسمتی از برنامۀ سینمایی آن روی سکه به تروکاژهای سینمایی هم پرداخته است.

 

  كتاب در چهار بخش به جلوه‌هاي ويژه سینمایی می پردازد:

بخش اول:  در سه قسمت با عناوین: قبل از لابراتوار، در لابراتور، روش‌های تلفیقی

 

در زیر مجموعۀ هر بخش به تمهیداتی نظیر نقاشی روی شیشه، ماکت و پریسکوپ، قالب گیری، پرده آبی و... پرداخته شده.

 

برای فیلمی به نام«شعله در باد» با استفاده از نقاشی روی شیشه بخشی از یک عمارت قدیمی بازسازی شد.

 

در بخش دوم مباحث جانبی نظیر نور، دوربین، عمق میدان وضوح، نورسنجی و... مطرح شده است.

بخش سوم به تمهیدات سینمایی به وسیله مونتاژ و فیلمبرداری و بخش چهارم به فیلم‌های سه بعدی اختصاص دارد.

در هر بخش ضمن توضیحات کلی و فنی درباره هر ترفند سینمایی و استفاده از عکس و طراحی‌، شیوه های انجام عملی هر کدام تشریح شده است.

البته با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی شیوه اجرای این ترفندها در یکی دو دهۀ اخیر تعییرات زیادی کرده است.

 

 

ماکت‌هايي كه جان چمبرز، از گریمورهای معروف، برای فیلم «گمشده‌اي در فضا» ساخته است(در اصل سریالی به همین نام Lost in Space  محصول 68-1965)

 

این کتاب برای علاقه‌مندان جنبه آموزشی و کاربردی هم دارد.

 

ده فرمان

به دلیل اهمیت و جایگاهی که جلوه‌هاي ويژه فيلم ده فرمان(سيسيل ب.دميل، 1956) در زمان نمایش فیلم و حتی دهه‌های بعد داشت(صحنه معروف باز شدن دریا) بخشی مجزا به این فیلم اختصاص یافته(و اشاره شده که انجام تروکاژهای سینمایی و کارهای لابراتور مربوط به این صحنه، یک سال و نیم زمان برده است)

  

۱۳۹۰/۴/۳۰ عصر ۰۸:۱۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سم اسپید, سناتور, اسکورپان شیردل, john doe, منصور, پدرام, بانو, Classic, کاپیتان اسکای, دزیره, الیشا, میثم, حمید هامون, سروان رنو, ترومن بروینک, اسکارلت اُهارا, مگی گربه, ژان والژان, خانم لمپرت, واتسون, ماهی گیر
vic_metall آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 105
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۲۱
اعتبار: 6


تشکرها : 89
( 302 تشکر در 64 ارسال )
شماره ارسال: #204
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

همشهری‌آنلاین:
بیستمین شماره‌ مجله 24 با پرونده‌ا‌ی مفصل و متفاوت درباره‌ی دوبله‌ منتشر شد.

بیستمین شماره‌ مجله 24 با پرونده‌ا‌ی مفصل و متفاوت درباره‌ی دوبله‌ منتشر شد. موضوع این پرونده یافتن پاسخی برای این پرسش است که آیا دوبله کردن فیلم‌ها هنوز هم تمهیدی عاقلانه و کارآمد محسوب می‌شود یا دوران دوبله دیگر سپری شده. درباره این موضوع می توانید خواننده‌ی گفت‌و‌گوهایی با منوچهر انور و ناصر طهماسب، یادداشت‌هایی به قلم امید روحانی، بهروز تورانی، محسن آزرم و بحثی چالشی میان مجید اسلامی و هوشنگ گلمکانی باشید.

عکس روی جلد این شماره به مهتاب کرامتی اختصاص یافته. 24 به مناسبت اکران فیلم آلزایمر با او گفت‌وگو کرده است. در کنار این گفت و گو اخبار و گزارش‌هایی درباره‌ی اتفاقات مهم سینمای ایران در ماه اخیر از جمله گزارش تصویری پانزدهمین جشن سینمای ایران هم منتشر شده است.

یادداشت‌هایی درباره‌ی فیلم‌های زندگی با چشمان بسته، آلزایمر و سایر فیلم‌های روی پرده از دیگر مطالب بخش سینمای ایران مجله است. صفحه گزارش ماه این شماره به مصاحبه ای اختصاصی با وزیر ارشاد درباره سازمان سینمایی اختصاص یافته است.

در بخش سینمای جهان مجله هم پرونده ای درباره ی مهم ترین فیلم هایی که تا پایان سال اکران خواهند شد به چشم می‌خورد. دیوید فینچر، مارتین اسکورسیزی، رومن پولانسکی، کلینت ایستوود، استیون اسپیلبرگ و دیوید کراننبرگ مهمترین فیلمسازانی هستند که در این بخش آثار آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

صفحات ورود به سینمای مجله به گفت و گوهایی با مهدی پاکدل، علی سرتیپی و پیمان قاسم خانی اختصاص دارد. یادی از موسیقی متن فیلم افسانه 1900، مرور کارنامه سینمایی ژان پی‌یر لئو و بازنگری فیلم معما ساخته استنلی دانن از جمله مطالب بخش نوستالژی مجله است.

http://www.hamshahrimags.com/Images/News/Smal_Pic/30-6-1390/IMAGE634521946755360000.jpg

در این شماره، ششمین قسمت مجموعه مطالب آموزش نقدنویسی برای همه نیز منتشر شده است

۱۳۹۰/۷/۱۲ صبح ۰۹:۳۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : حمید هامون, اسکورپان شیردل, راتسو ریــزو, سروان رنو, جیسون بورن, میثم, الیشا, ژان والژان, ماهی گیر
میثم آفلاین
مشتری سابق
*

ارسال ها: 294
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۴


تشکرها : 2524
( 2644 تشکر در 179 ارسال )
شماره ارسال: #205
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

http://www.up98.org/upload/server1/01/u/12sqbw7t6rvy4l1o9m3b.jpg

بیست و یکمین شماره‌ی ماهنامه‌ی سینمایی «24» با پرونده‌ای مفصل و خواندنی درباره‌ی فیلم یه حبه قند در کیوسک‌های مطبوعاتی توزیع شده است. تصویر روی جلد این شماره به مناسبت اکران یه حبه قند، به عکسی از رضا کیانیان، نگار جواهریان، سعید پورصمیمی و ریما رامین‌فر در عمارت مسعودیه‌ اختصاص دارد. گفت و گوی مجید اسلامی با رضا میرکریمی، گفت و گوی نگار جواهریان با آیدین آغداشلو، گفت و گوی شهرام مکری با حمید خضوعی‌ابیانه و گفت و گوهایی با رضا کیانیان و ریما رامین‌فر از مهم‌ترین بخش‌های این پرونده است.

منبع خبر : سایت همشهری

***********

پی نوشت : جالب ترین قسمت مجله ، گفتگوی هیجان انگیز و بی نظیر مجید اسلامی (منتقد محبوبم) و رضا میرکریمی (فیلمساز محبوب و البته از این به بعد محبوب ترم!) بود. بسیار آموزنده و جذاب ، به من انرژی سه چهار بار دیگر ، تماشای یه حبه قند را داد.


سعادتمندانه ترین زندگی، زندگی بدون تفکر است. (سوفوکلس)
۱۳۹۰/۸/۲ صبح ۱۰:۲۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : راتسو ریــزو, دن ویتو کورلئونه, بانو, حمید هامون, الیشا, مگی گربه, ژان والژان, ماهی گیر
soheil آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 528
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۲۰
اعتبار: 32


تشکرها : 1030
( 2834 تشکر در 400 ارسال )
شماره ارسال: #206
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

راستي در شماره قبل وعده داده بودند مصاحبه مفصل با ناصر طهماسب در اين شماره چاپ شود ولي اثري از اين مصاحبه نبود.

۱۳۹۰/۸/۲ عصر ۰۵:۰۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : میثم, ماهی گیر
همشهری_میثاق آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 71
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۶/۱۵
اعتبار: 7


تشکرها : 295
( 438 تشکر در 43 ارسال )
شماره ارسال: #207
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

با سلام خدمت دوستان... والّا من نفهمیدم این خبر رو تو کدوم بخش باید مینوشتمidont!به نظرم همین تاپیک بهترین جا بود:cheshmak:.

جلسه نقد فیلم "جدایی نادر از سیمین" توسّط دو منتقد: امیر پوریا و مسعود فراستی در دانشکده هنر(سینما-تأتر) به تاریخ:90/08/21 برگزار گردید.

این جلسه که دیروز در سالن شهید فلاحت پورِ دانشگاه هنر برگزار شد حاوی بحث پیرامون فیلمنامه و کارگردانی این فیلم با دو موضع مخالف(فراستی) و موافق(پوریا) همراه بود!

بنده فقط توانستم به یک ساعت آخر مراسم برسم و از گفتگو بهره ببرم؛البتّه گویا به دلیل کمبود وقت و تمام نشدن بحث ادامه آن به هفته بعد موکول شد که همچنان پذیرای علاقه مندان است.

جلسه ی خوبیست برای دوستداران سینما...

آدرس:تهران - منطقه ۷ - مفتح (روزولت) - خ. ورزنده -. 90/08/28  ،ساعت 12 تا 14


آدرس برگزاری مراسم تغییر یافت:چهار راه ولیعصر،رو به روی بزرگمهر،دانشگاه هنر،سالن فارابی.شنبه 08/28، ساعت 12 الی 14

 


زندگی کوتاه است و فانی،امّا هنر طولانی و ماندگار...
سقراط
۱۳۹۰/۸/۲۳ صبح ۰۱:۰۷
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : جیسون بورن, اسکارلت اُهارا, بانو, حمید هامون, الیشا, ژان والژان, علی بی غم, ماهی گیر
جیسون بورن آفلاین
تحت تعقیب
*

ارسال ها: 190
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۷/۱۵
اعتبار: 22


تشکرها : 1438
( 1644 تشکر در 83 ارسال )
شماره ارسال: #208
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

با سلام :

می خواستم از دوستان عزیز بپرسم که برای بنده که تازه در راه سینما قدم گذاشه ام:

 1-از بین دو مجموعه مرجع زیر کدامیک می تواند مفید تر باشد؟

فرهنگ جهانی فیلم تالیف بهروز دانشفر

     

راهنمای فیلم روزنه تالیف بهزاد رحیمیان

       

2- آیا نمونه ی خارجی(به زبان انگلیسی) مناسبتری را سراغ داردید ؟

3-اصلا در همچین زمانه ای با پیشرفت روز افزون اینترنت خرید کتب مرجع لازم است؟

۱۳۹۰/۸/۲۳ صبح ۰۲:۰۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : بانو, ممل آمریکایی, علی بی غم, ماهی گیر
راتسو ریــزو آفلاین
پیانیست کافـه
***

ارسال ها: 107
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۶
اعتبار: 26


تشکرها : 977
( 1565 تشکر در 39 ارسال )
شماره ارسال: #209
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

(۱۳۹۰/۸/۲۳ صبح ۰۲:۰۶)جیسون بورن نوشته شده:  

با سلام :

می خواستم از دوستان عزیز بپرسم که برای بنده که تازه در راه سینما قدم گذاشه ام:

 1-از بین دو مجموعه مرجع زیر کدامیک می تواند مفید تر باشد؟

فرهنگ جهانی فیلم تالیف بهروز دانشفر

راهنمای فیلم روزنه تالیف بهزاد رحیمیان

با سلام به جیسون بورن عزیز

هر دو این کتاب ها دارای محاسن و نواقصی هستند که با توجه به اون ها شاید بهتر بتونید یکی رو انتخاب کنید:

1-فرهنگ جهانی فیلم:

خوبی این کتاب اینه که تقریبا" همه فیلم ها رو میتونید توی اون پیدا کنید، یعنی از فیلم های بی ارزش گرفته تا شاهکارها معمولا" توی این مجموعه پیدا میشن گرچه باز هم کامل نیست. جوایزی هم که فیلم ها گرفتن در پایین خلاصه داستان به اختصار ذکر شده.

اما نواقص این مجموعه : خلاصه داستان فیلم های جلد اول که سال های زیادی از تاریخ سینما رو دربرمیگیره ( از ابتدا تا اوایل دهه 80 ) بسیار کوتاهه و در بسیاری موارد در حد 4 یا 5 کلمه بیشتر نیست، البته این نقص در جلد دوم تا حدودی رفع شده و در جلدهای 3 و 4 به کلی از بین رفته.

دیگر اینکه جز چند ستاره که به فیلم ها دادن نقد به دردبخوری درمورد فیلم ها چاپ نشده.


2-راهنمای فیلم:

تنها نقص این کتاب اینه که گرداورنده خواسته فقط فیلم های با ارزش رو توی کتابش بیاره و به همراه فیلم های بد تعدادی از فیلم های خوب هم به صورت سلیقه ای از قلم افتادند یا عمدا" به اون ها پرداخته نشده حال اونکه جوایزی هم گرفتن.

اما خلاصه داستان ها کامل و در نبود زیرنویس فارسی یا عدم تسلط کامل به زبان انگلیسی به بیننده کمک می کنه.

نقد های کوتاه و بلندی که در پایان هر فیلم نوشته شده و توضیحاتی که اضافه شده در شناخت فیلم بسیار موثرند و فهرست کاملی از برندگان جوایز مختلف اسکار، کن، ونیز، سزار و غیره حتی پرفروش ترین ها در پایان هر جلد وجود داره.

در ضمن فهرست بسیار مفصلی هم داره.

اگه نظر بنده رو بخواید وجود هر دو این کتابها توی کتاخونه هر سینمادوستی واجبه ولی اگه مجبور به انتخاب هستید راهنمای فیلم به همراه 4 جلد بعدی ( دانشنامه سینمایی ) را به هیچ وجه از دست ندید.


تکرار می کرد: نمی شود کاری اش کرد... نمی شود کاری اش کرد...
خیلی خنده ام گرفت، انگار چیزی هست که بشود کاری اش کرد
. زندگی در پیش رو - رومن گاری
۱۳۹۰/۸/۲۷ عصر ۰۶:۵۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : گرتا, بانو, ترومن بروینک, حمید هامون, جیسون بورن, پاشنه طلا, الیشا, ممل آمریکایی, مگی گربه, علی بی غم, ماهی گیر
راتسو ریــزو آفلاین
پیانیست کافـه
***

ارسال ها: 107
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۶
اعتبار: 26


تشکرها : 977
( 1565 تشکر در 39 ارسال )
شماره ارسال: #210
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

خیلی گذرا چندتایی نوشته و نقد خوب که جدیدا" توی مجلات چاپ شده معرفی می کنم، اگر علاقه دارید می تونید مطالعه بفرمایید:


1- آخرین شماره ماهنامه فیلم ( 435 ) یه سری نقد در باره درخت زندگی و همچنین خود ترنس مالیک چاپ کرده. چیز بدی نیست ؛ در ضمن برای طرفداران سریال وضعیت سفید هم مطالب جالبی چاپ شده که خوندنش خالی از لطف نیست.

کتاب صد سال اعلان و پوستر در ایران هم معرفی شده که اگر مثل کتاب پوسترهای فیلم که باز هم همین جناب مسعود خان مهرابی تهیه کرده بود پوستر سانسوری!!! نداشته باشه باید چیز به دردخوری باشه، البته یه مقداری گرونه...


2- آخرین شماره ماهنامه فیلم نگار یه پرونده مفصل برای کمپانی معظم پیکسار فراهم دیده به مدیریت امیر قادری ...


تکرار می کرد: نمی شود کاری اش کرد... نمی شود کاری اش کرد...
خیلی خنده ام گرفت، انگار چیزی هست که بشود کاری اش کرد
. زندگی در پیش رو - رومن گاری
۱۳۹۰/۹/۱۴ عصر ۰۱:۴۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : گرتا, کاپیتان هادوک, بانو, حمید هامون, الیشا, Peter Pan, مگی گربه, ممل آمریکایی, علی بی غم, ماهی گیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,256
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11465
( 18987 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #211
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

دوستان این شماره آخر مجله دنیای تصویر رو کسی خریده ؟

ویژه نامه  " :ttt1 پدرخوانده " . عجب روی جلدی هم داره: :lovve:  دون کارلئونه کبیر با اون گربه کذایی و گل سرخ اش !  از اون شماره های پر و پیمان که هر چند سال یکبار میاد بیرون. مصاحبه های جالبی داره مخصوصا مصاحبه امیر قادری و علی معلم در مورد این فیلم. . یک خسته نباشید به علی معلم و امیر قادری و همه بر و بچ دست اندرکار این ویژه نامه . در مورد بعضی فیلم ها باید همیشه صحبت کرد . بچه مچکریم ! mmmm:


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۰/۱۰/۳۰ صبح ۱۱:۰۰
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, اسکارلت اُهارا, سناتور, ممل آمریکایی, Papillon, الیشا, ojahed007, علی بی غم, کاترین جویس, مگی گربه, ماهی گیر
راتسو ریــزو آفلاین
پیانیست کافـه
***

ارسال ها: 107
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۶
اعتبار: 26


تشکرها : 977
( 1565 تشکر در 39 ارسال )
شماره ارسال: #212
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

یه خبر خیلی خوب برای دوستداران دوبله

در آخرین شماره ماهنامه فیلم آگهی چاپ شده مبنی بر چاپ اولین نشریه تخصصی گویندگی و دوبلاژ در ایران به نام صداپیشه !

ظاهرا" قرار هست که اولین شماره اون همزمان با جشنواره فیلم فجر به چاپ برسه.



فایل های ضمیمه بند انگشتی
   

تکرار می کرد: نمی شود کاری اش کرد... نمی شود کاری اش کرد...
خیلی خنده ام گرفت، انگار چیزی هست که بشود کاری اش کرد
. زندگی در پیش رو - رومن گاری
۱۳۹۰/۱۱/۱۰ عصر ۰۶:۱۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, گرتا, اسکارلت اُهارا, ممل آمریکایی, Papillon, الیشا, میثم, دزیره, علی بی غم, ماهی گیر
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 485
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52


تشکرها : 2700
( 5520 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #213
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۹۰/۱۱/۲۲ صبح ۰۱:۲۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مگی گربه, ترومن بروینک, ژان والژان, اسکورپان شیردل, حمید هامون, LAUREL, چارلز کین, پایک بیشاپ, کاپیتان اسکای, میثم, الیشا, راتسو ریــزو, دزیره, سناتور, Classic, علی بی غم, منصور, بانو, سروان رنو, کاترین جویس, کنتس پابرهنه, هایدی, واتسون, ماهی گیر
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 485
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52


تشکرها : 2700
( 5520 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #214
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

شماره 34 مجله ستاره سینما:

http://www.mediafire.com/?d3dgco3s86jp1le


مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۹۰/۱۱/۲۳ عصر ۰۹:۲۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : الیشا, ترومن بروینک, گرتا, زاپاتا, ژان والژان, Classic, siyavash1357, دزیره, اسکورپان شیردل, پایک بیشاپ, علی بی غم, پدرام, حمید هامون, اسکارلت اُهارا, مگی گربه, چارلز کین, میثم, بانو, کاترین جویس, کنتس پابرهنه, هایدی, ماهی گیر
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 485
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52


تشکرها : 2700
( 5520 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #215
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

کتابی درباره عکاسی پرتره از بازیگران هالیوود و نحوه نورپردازی در عکس ها

http://www.mediafire.com/?7yh7rxiixnk3m03


مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۹۰/۱۱/۲۴ صبح ۰۱:۴۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : اسکورپان شیردل, الیشا, دن ویتو کورلئونه, چارلز کین, Classic, ترومن بروینک, ژان والژان, حمید هامون, هری لایم, siyavash1357, گرتا, Papillon, Blanche, مگی گربه, میثم, بانو, سروان رنو, کاترین جویس, ماهی گیر
منصور آفلاین
آخرین تلالو شفق
*

ارسال ها: 501
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۱۷
اعتبار: 77


تشکرها : 395
( 8061 تشکر در 307 ارسال )
شماره ارسال: #216
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

کتاب "صد سال اعلان و پوستر فیلم در ایران" کار مسعود مهرابی را یک ماه قبل تهیه کردم. تبلیغات زیادی برای این کتاب شد حتی مراسم رونمائی هم با حضور برخی از چهره های سینمائی برای آن برگزار کردند و در حال حاضر نیز ظاهرا از طریق یک سایت پیش فروش می گردد.

این کتاب حدودا 494 صفحه در قطع بزرگ و با کاغذ گلاسه و خیلی مرغوب زیر چاپ رفته است. مسعود مهرابی پیش از این هم کتابی در قطعی خیلی کوچکتر با نام پوسترهای سینمای ایران زیر چاپ برده بود که سالها از طریق ماهنامه فیلم بفروش می رسید.

آنچه پیش از خریدن کتاب مد نظرم بود اینکه اقلا بتوانم 90 درصد پوسترهای فیلم (اقلا برای یک فیلم یک پوستر) را در این کتاب ببینم اما نشد. شاید توقع بی جائی بود چون همانطور که همه ما میدانیم بیش از 40 درصد پوسترهای سینمائی قبل از انقلاب با چهره هائی نیمه عریان و یا اقلا با تصاویری مرتبط با زن تهیه شده اند و حتی یک مورد از آنها را نمیتوان در این کتاب سراغ گرفت. بعضا که مولف مجبور به استفاده از چنین پوسترهائی بوده با زوم روی شخصیت مرد اضافات آنرا حذف و در واقع پوستری سانسور شده چاپ کرده است.

آنچه به کتاب ارج و قرب می بخشد درج بیش از 90 درصد از پوسترهائی است که دارای مفاهیم خاص و هنری هستند و صرفا چهره سازی نکرده اند. در میان تصویرگران پوستر در ایران اساتید برجسته ای چون محسن دولو ، محمد علی باطنی ، مرتضی ممیز ، محمد علی حدت ،علی اکبر صادقی و مرتضی کاتوزیان از دیگران مشهورترند. بویژه محمدعلی حدت و محمد علی باطنی که از اسطوره های پوستر سازی در ایران بودند و اکنون در قید حیاتند و متاسفانه در گوشه ای صرفا نقاشی تدریس میکنند. کسانی که تهیه کنندگان فیلمها مدتها درب منازل اینها به انتظار می نشستند تا مثلا حدت پوستر فیلم آنها را نقاشی کند چون میدانستند که طرحی که وی درافکند فروش فیلم را ده ها برابر خواهد کرد. ایندو در ساخت پوستر فیلمهای اکشن تبحری خاص داشتند و تمامی پوشترهای ایندو که مجموعا 500 پوستر را طراحی کردند که از یادگارهای سترگ سینمای ایران است. در این میان مرتضی ممیز پوسترهائی را خلق کرد که از نظر هنری هماره یکتا و بی نظیرند. ممیز در طراحی و گرافیک از یگانه های دهر بود.

در اوایل کتاب حتی اعلانهای خیلی قدیمی سردر سینماها و آگهی های تبلیغاتی فیلم در روزنامه ها هم آمده است که جای تامل و تحسین دارد اما آنچه در ورق زدن این کتاب آزارم میدهد آنکه با وجود استفاده از کاغذی گرانبها در چاپ عمدتا 10 تا 50 درصد صفحات سفید است! برای صرفه جوئی در رنگ بعضا پوسترها را در قطع کوچک چاپ کرده اند و در برخی صفحات چند پوستر کوچک را به طرقی ناشیانه جاسازی کرده اند. گاهی سروته برخی پوسترها را زده و زنها را حذف کرده اند و صرفا یک شخصیت با یک عنوان را به کتاب افزوده اند.

نکته جالب اینکه در اواسط کتاب برخی از پوسترهای فیلمهای خارجی که بهنگام اکران آنها در سینماهای ایران از طرف پوسترسازان ایران پوسترهائی برایشان طراحی شد نیز جا دارد. فیلمهائی مثل صادق کرده ، مشعل ، مکزیک در آتش ، حماسه آلپ ، قیام علیه شمشیر ،عبور از مرز جهنم ، دن آرام (که نام فیلم و نام نویسنده به غلط روی پوستر درج شده)  و ...

بطور کل این کتاب علیرغم قیمت بالایش (85 هزار تومان) کتاب خوبی است و شایستگی آنرا دارد که در آرشیو کتب سینمائی علاقمندان واقعی سینما جائی برای خود داشته باشد. سیر تحول پوستر سازی و بیش از آن هنری که بعضا پوسترسازان قدیمی ما بکار گرفته اند بدون شک درسهای زیادی برای نسل جدید است. نسلی که از پوستر سازی فقط به گرفتن چند عکس و ترکیب آنها با فتوشاپ و ارائه یک تصویر مسخره به اسم پوستر را بلد است. نه هنری نه تفسیری نه مفهومی و نه تاکیدی بر چیزی خاص.

اکثریت قریب به اتفاق پوسترهای فعلی ما کپی برداری از پوسترهای غرب است. گاهی فقط کله آدمها ایرانی میشود و کلیت تصویر ، یک پوستر خارجی است ... ایرانیها همواره کپی گرهای قهاری بوده اند و جالب اینکه برای هر یک از این پوسترها که خود کوچکترین زحمتی در خلق بر خود هموار نکرده اند مبالغ گزافی هم از تهیه کنندگان ساده ما به جیب زده اند!

۱۳۹۰/۱۱/۲۴ عصر ۱۱:۳۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سم اسپید, هری لایم, علی بی غم, نیومن, دن ویتو کورلئونه, الیشا, دزیره, Papillon, ترومن بروینک, زاپاتا, ژان والژان, راتسو ریــزو, سناتور, مگی گربه, چارلز کین, حمید هامون, میثم, بانو, کاترین جویس, مارلنه, هایدی, ماهی گیر
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 485
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52


تشکرها : 2700
( 5520 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #217
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

فرهنگ بین المللی فیلم ها و فیلمسازان:

جلد اول (فیلم ها): http://www.mediafire.com/?2m8lk0l3dhqflwa


جلد دوم (کارگردانان): http://www.mediafire.com/?29a8lr0jk32j9qf


جلد سوم (بازیگران مرد و بازیگران زن): http://www.mediafire.com/?t5krjx9xygmzvyo


جلد چهارم (نویسندگان و دست اندرکاران تولید): http://www.mediafire.com/?8qb7jdjduj66uql



مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۹۰/۱۱/۲۶ صبح ۰۱:۵۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, ترومن بروینک, پاشنه طلا, دزیره, الیشا, گرتا, چارلز کین, راتسو ریــزو, پایک بیشاپ, میثم, بانو, اسکورپان شیردل, Papillon, سناتور, Blanche, سروان رنو, کاترین جویس, مگی گربه, مایکل اسکافیلد, واتسون, ماهی گیر
راتسو ریــزو آفلاین
پیانیست کافـه
***

ارسال ها: 107
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۶
اعتبار: 26


تشکرها : 977
( 1565 تشکر در 39 ارسال )
شماره ارسال: #218
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

کتاب Encyclopedia of Film Noir


http://www.mediafire.com/?i2l0tgnvntbhv1i


تکرار می کرد: نمی شود کاری اش کرد... نمی شود کاری اش کرد...
خیلی خنده ام گرفت، انگار چیزی هست که بشود کاری اش کرد
. زندگی در پیش رو - رومن گاری
۱۳۹۰/۱۱/۲۶ عصر ۰۱:۱۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : چارلز کین, گرتا, حمید هامون, میثم, بانو, اسکورپان شیردل, ترومن بروینک, Papillon, مگی گربه, سروان رنو, کاترین جویس, مایکل اسکافیلد, ماهی گیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,256
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11465
( 18987 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #219
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

این شماره آخر مجله دنیای تصویر هم بدک نبود. یک پرونده داشت در مورد پایان های سینمایی و پایان های معروف تاریخ سینما. روی جلدش هم سرکار خانم علیه محترمه معظمه مکرمه مهناز افشار  می باشد. همچنین در سایت کافه سینما مطالب خوبی در مورد تولد سام پکین پا دیده می شود.

http://caffecinema.com


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۰/۱۲/۵ صبح ۱۰:۴۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : کاترین جویس, Papillon, پایک بیشاپ, ژان والژان, مایکل اسکافیلد, ماهی گیر
Savezva آفلاین
جک لمون
***

ارسال ها: 212
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰
اعتبار: 38


تشکرها : 989
( 2183 تشکر در 179 ارسال )
شماره ارسال: #220
RE: کتاب ها و مجلات سینمایی

دوستان عزیز

کتاب سال سینمای ایران در سال 1390 توسط مجله فیلم منتشر شد.

موضوع امسال در رابطه با 30 سال سریال سازی در ایران است. البته اشاره کوچکی هم به سریال های قبل از انقلاب شده است.

در این شماره مطالب جامع و زیبایی در مورد سریال های بزرگ تلویزیونی نظیر هزار دستان، کوچک جنگلی و ... وجود دارد. ضمن آنکه برای علاقمندان دایره المعارف نسبتا کاملی از این سریال ها گردآوری شده است.

بهای این مجموعه وزین 7000 تومان ناقابل بوده که البته با توجه به محتوای آن ارزشش را دارد.



فایل های ضمیمه بند انگشتی
   

سفید پوشیده بودم با موی سیاه/ اکنون سیاه جامه ام با موی سفید
۱۳۹۱/۱/۱۶ صبح ۱۰:۰۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : اتان ادواردز, بهزاد ستوده, Papillon, ژان والژان, Classic, زبل خان, رزا, dered, ماهی گیر
ارسال پاسخ