[-]
جعبه پيام
» <میاموتو موساشی> باران بالا بابیلون شزل را به یاد. روسپی بابل یا بدتر هم باشند نتیجه مهم است بهترین هم باشند باز هم! تاریخی دوست نیستم،ولی فیلم جدید میکلسن عالی باشد و فیلم اسکات هم
» <میاموتو موساشی> دراین فیلم که شغلش ریکشارانی بود.t1p.de/lyfcd شاید هم چیزی شبیه این بوده t1p.de/ebiuz فیلم جدید جکی چان هم
» <سروان رنو> ریدلی اسکات سرگرم ساخت گلادیاتور 2 است ... آنونس آن بدون راسل کرو و فینیکس مزه ای نداشت !
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون
» <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد.
» <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند.
» <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل!
» <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است !
» <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت .
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 19 رای - 4.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی
نویسنده پیام
اسلون کلورا آفلاین
221B Baker Street
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۱/۱۸
اعتبار: 6

تشکرها : 181
( 95 تشکر در 14 ارسال )
شماره ارسال: #1261
RE: کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی

(۱۴۰۲/۷/۶ عصر ۰۶:۲۳)Emiliano نوشته شده:  

و این هم به‌روزرسونی «سیاه، سفید، خاکستری»:

https://uplod.ir/zsug0fxesins/Black__Whi...1_.pdf.htm

سلام
خیلی ممنون

لینک فایل «سیاه، سفید، خاکستری» درست نیست و میگه فایل یافت نشد.

Coming Soon ...
۱۴۰۲/۷/۲۲ صبح ۰۷:۲۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, Emiliano, کوئیک, زرد ابری
Emiliano آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 19

تشکرها : 913
( 1666 تشکر در 182 ارسال )
شماره ارسال: #1262

(۱۴۰۲/۷/۲۲ صبح ۰۷:۲۲)اسلون کلورا نوشته شده:  

(۱۴۰۲/۷/۶ عصر ۰۶:۲۳)Emiliano نوشته شده:  

و این هم به‌روزرسونی «سیاه، سفید، خاکستری»:

https://uplod.ir/zsug0fxesins/Black__Whi...1_.pdf.htm

سلام
خیلی ممنون

لینک فایل «سیاه، سفید، خاکستری» درست نیست و میگه فایل یافت نشد.

سلام. ممنونم از اطّلاع‌زسونی‌تون. خدمت شما و دوستان:

https://s31.picofile.com/file/8468651650..._.pdf.html

۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۰۷:۲۷
تشکر شده توسط : اسلون کلورا, مارک واتنی, کوئیک, زرد ابری, میاموتو موساشی
اسلون کلورا آفلاین
221B Baker Street
*

( 95 تشکر در 14 ارسال )
شماره ارسال: #1263
سلام دوستان

وقت بخیر

این پست رو در بخش "درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم" هم گذاشتم، ولی فکر میکنم اینجا مرتبط تره.

یه کارتون بود که فکر میکنم یکی دو بار بیشتر پخش نشد، یک بار تو عید بود، اواخر دهه شصت یا اوایل دهه 70.

یه سری موجود قهوه ای پشمالوی بدجنس کثیف و بدبو بودن که تو جنگل زندگی میکردن. تو هر قسمت، از جنگل میومدن بیرون و آدمایی رو که بیرون جنگل زندگی میکردن اذیت میکردن و فکر میکنم همیشه هم شکست می خوردن و دوباره آخر هر قسمت فرار میکردن به جنگل.

خیلی خیلی مبهم ازش چیزی یادمه و این توضیحات رو هم با تصورات خودم نوشتم.

سال هاست رو مغزمه که چی بود این کارتون؟ چرا دیگه پخش نشد؟ چرا هیچ کجا تو اینترنت تو سایتایی که به کارتونای قدیمی میپردازن، هیچ نام و نشونی ازش نیست؟

کسی یادش میاد همچین کارتونی رو؟

Coming Soon ...
۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۰۸:۲۴
تشکر شده توسط : مارک واتنی, کوئیک
مموله آفلاین
رفیق فابریک
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۰/۲
اعتبار: 31

تشکرها : 1982
( 1077 تشکر در 122 ارسال )
شماره ارسال: #1264

(۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۰۸:۲۴)اسلون کلورا نوشته شده:  

سلام دوستان

وقت بخیر

این پست رو در بخش "درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم" هم گذاشتم، ولی فکر میکنم اینجا مرتبط تره.

یه کارتون بود که فکر میکنم یکی دو بار بیشتر پخش نشد، یک بار تو عید بود، اواخر دهه شصت یا اوایل دهه 70.

یه سری موجود قهوه ای پشمالوی بدجنس کثیف و بدبو بودن که تو جنگل زندگی میکردن. تو هر قسمت، از جنگل میومدن بیرون و آدمایی رو که بیرون جنگل زندگی میکردن اذیت میکردن و فکر میکنم همیشه هم شکست می خوردن و دوباره آخر هر قسمت فرار میکردن به جنگل.

سال هاست رو مغزمه که چی بود این کارتون؟ چرا دیگه پخش نشد؟ چرا هیچ کجا تو اینترنت تو سایتایی که به کارتونای قدیمی میپردازن، هیچ نام و نشونی ازش نیست؟

شاید منظورتون کارتو کوتوله های جنگلی باشه یه سری آدم کوچولو بودن بعضی قسمت ها این موجودات پشمالو  اذیت اشون می کردن

۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۱۱:۰۸
تشکر شده توسط : مارک واتنی, اسلون کلورا, کوئیک, Emiliano, زرد ابری, میاموتو موساشی, کاپیتان باگواش
اسلون کلورا آفلاین
221B Baker Street
*

( 95 تشکر در 14 ارسال )
شماره ارسال: #1265

(۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۱۱:۰۸)مموله نوشته شده:  

(۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۰۸:۲۴)اسلون کلورا نوشته شده:  

سلام دوستان

وقت بخیر

شاید منظورتون کارتو کوتوله های جنگلی باشه یه سری آدم کوچولو بودن بعضی قسمت ها این موجودات پشمالو  اذیت اشون می کردن

سلام
خیلی خیلی ممنون
نسخه قدیمی همین کارتون منظورم بود. اسم اصلیش رو پیدا کردم: The World of David the Gnome 1985
سال هاست بهش فکر میکردم و چیز زیادی ازش یادم نمیومد.

اینم لینک یه بخش کوتاه دوبله شده اش:

https://kasbarg.ir/no-title/aaIj64Ipxn

بازهم سپاسگزارم ازتون.

Coming Soon ...
۱۴۰۲/۷/۲۳ صبح ۱۱:۳۴
تشکر شده توسط : مارک واتنی, کوئیک, مموله, زرد ابری, میاموتو موساشی, کاپیتان باگواش, رابرت
ارسال پاسخ