[-]
جعبه پيام
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون
» <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد.
» <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند.
» <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل!
» <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است !
» <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت .
» <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063
» <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها!
» <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یادی از سریال های عربی تلویزیون
نویسنده پیام
mr.anderson آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۶/۷
اعتبار: 3

تشکرها : 42
( 65 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #21
RE: یادی از سریال های عربی تلویزیون

آره خودش بود. خیلی ممنون از توجه تون

۱۴۰۲/۱/۲۷ عصر ۰۱:۵۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, آرلینگتون, باربوسا, کوئیک
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 36

تشکرها : 2109
( 3785 تشکر در 169 ارسال )
شماره ارسال: #22
RE: یادی از سریال های عربی تلویزیون

(۱۳۹۸/۳/۱ عصر ۰۹:۳۸)سروان رنو نوشته شده:  

... یه سریال بود که یک شخصیت جوان داخلش بود با نام خلیل حسن خلیل ( خلیل افندی ) که شبیه زندگینامه بود و پسره همیشه یک کلاه مصری قرمز سرش بود و تا حدودی یاغی بود ... اسمش یادم نیست اما زمان خودش بدک نبود ...

سریال تاراج محصول کشور مصر 1990

متن تیتراژ سریال کە با صدای جناب منوچهر والی‌زادە خواندە میشد شعری بود کە میگفت :

جهان مکان تاراج است / چنین میگویند بیخبران

...

ما ز آغاز و ز انجام جهان بی‌خبریم / اول و آخر این کهنە کتاب افتادەست
۱۴۰۲/۱/۲۸ صبح ۱۲:۲۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, ماهی گیر, Classic, مراد بیگ, باربوسا, nausica, rahgozar_bineshan, کوئیک, mr.anderson
ارسال پاسخ