مریلین مونرو :
----------------------------------------------
من آدم خودخواه و بیحوصله و متزلزلی هستم. من نیز اشتباه میکنم، رفتارم از کنترل خارج میشود، و گاهی اوقات کنترلکردنم سخت میشود. اما اگر نتوانید من را در بدترین حال تحمل کنید، مطمئن باشید که لیاقت بهترین حال من را نیز ندارید.
نقص زیباست. جنون نبوغ است. و اینکه خندهدار باشی خیلی بهتر از این است که ملالآور باشی.
من آدم خوبی هستم اما فرشته نیستم. گناه میکنم و شیطان نیستم. من فقط یک دختربچۀ کوچکام که در یک دنیای بزرگ برای یافتن کسی که دوستش بدارد تلاش میکند.
موفقیت باعث میشود بسیاری از مردم ازت متنفر شوند. اما ایکاش اینطور نبود. لذتبردن از موفقیت بدون دیدن حسادت در چشمهای اطرافیانت چقدر میتوانست شگفتانگیز باشد.
من هم احساس دارم. انسانم. و همۀ چیزی که از دنیا میخواهم این است که به خاطر خودم و استعدادهایم دوستم داشته باشند.
همۀ ما ستاره هستیم و انتظار جلبتوجه و دیدهشدن داریم.
تنهایی برای من فرصتیست تا خودم را بازیابم. همۀ تلاشم را میکنم تا خودم را پیدا کنم. اما همین هم گاهی برایم کار سادهای نیست.
اینکه بدبخت و بیکس باشی، خیلی بهتر است از اینکه در کنار یک نفر احساس بدبختی کنی.
---------------------------------------
کارشناسان مسائل خانواده میگویند که یک ازدواج موفق به چیزی بیش از یک عشق پرشور نیاز دارد و برای یک پیوند ماندگار باید یک میل و مهر واقعی به یکدیگر وجود داشته باشد. تعریف خوبی از ازدواج که در دوستی و رفاقت هم جواب میدهد.
به یک دختر کفش مناسب بده و ببین چطور میتواند با آن همۀ دنیا را فتح کند.
زن توسط شم و شهودش تشخیص میدهد که انجام چه کاری برایش بهتر است.
ترس احمقانه است و نتیجهاش چیزی جز افسوس نیست.
وقتی دختربچه بودم هیچکس دربارۀ زیباییام چیزی بهم نمیگفت. الان فکر میکنم باید به همۀ دخترکوچولوها از زیباییشان گفت، حتی اگر زیبا نباشند.
لذتبخشترین چیز در زندگی من خواب است. حداقلش این است که میتوانم رؤیا ببینم.
خلاقیت با انسانیت شروع میشود. وقتی که انسان باشی، حس میکنی؛ رنج میبری؛ و بیمار و عصبی میشوی.
هدفم از بازیگری پولدرآوردن نیست. فقط میخواهم فوقالعاده باشم.
--------------------------------------
اگر از همۀ قوانین و قواعد پیروی میکردم، به هیچجا نمیرسیدم.
مردها معمولا در بروز احساسات خود صریحتر و صادقتر از زنها هستند. دختران تمایل زیادی به پنهان کردن احساساتشان دارند.
در زندگی هر زن لحظههایی هست که دوست دارد مورد تحسین و ستایش قرار بگیرد و حس کند که برای یک نفر مهمترین چیزِ دنیاست. و فقط یک مرد میتواند به این تصور زنانه رنگ بدهد.
احترام یکی از بزرگترین گنجهای زندگیست. منظورم این است که اگر احترام نداشته باشی، همۀ داراییهای دنیا هم برایت بیارزش میشود.
شهرت نمیتواند خواستههایت را برآورده کند. ممکن است یککم گرمت کند، اما حرارتش زودگذر است.
پیش از آنکه خیلی پیر شویم، باید شروع کنیم به زندگی کردن.
در آرزوی روزی هستم که چند تا بچه داشته باشم و عشقی را به آنها بدهم که هرگز از نعمتش برخوردار نبودهام.
طراحان دوست دارند که لباسهای بهاری بپوشم و میان امواج بزرگی از رنگها غرق بشوم. اما احساسات من بهاری نیست. احساس میکنم که بیشتر شبیه یک پاییز گرم سرخ هستم.
---------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------