نقل قولهای ماندگار - نسخه قابل چاپ +- کافه کلاسیک (https://cafeclassic5.ir) +-- انجمن: تالارهای عمومی (/forumdisplay.php?fid=21) +--- انجمن: محله چینی ها (/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: نقل قولهای ماندگار (/showthread.php?tid=1067) |
نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۱۷ عصر ۰۲:۵۳ با اجازه از محضر مدیریت سایت , تایپیک نقل قول های بزرگان سینما رو ایجاد میکنم . نقل قولها وسخنانی که در رثای بزرگان سینما از زبان دوستان و رقبای بازیگران بزرگ ادا میشوند , و نقل قول های سینما گران و بازیگران که در مورد شغل و حرفه و خودشون گفته میشوند , اهمیت دو چندانی پیدا میکنند و نقل قول های بزرگان و حرفه ای های سینما میتواند شخصیت ها و دنیای درونی بزرگان تاریخ سینما رو بهتر به دوستدارانشون نشان بدهد .
امیدوارم در این تایپیک نقل قولهای ماندگار و جاودانی در مورد بزرگان تاریخ سینما توسط دوستان عزیز و سینما دوستان حرفه ای ارائه شده و دل و قلب هممون رو جلایی خاص دهد , به رنگ طلایی دوران با شکوه سینما .... ____________________________________________________________________________ و با اجازه از محضر دوستان اولین نقل قول رو اسطوره ای در مورد اسطوره دیگر نقل میکنم , از همفری بوگارت بزرگ نقل قولی در باره مارلون براندوی افسانه ای .. همفری بوگارت :ما با کت و شلوار و کراوات در پی تسخیر دنیا بودیم. اما براندو با یک زیرپوش رکابی به این مهم دست یافت. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۱۸ صبح ۱۲:۱۵ کری گرانت در ستایش اینگرید برگمن : در دنیا فقط هفت ستارۀ سینما هستند که نامشان بانک داران آمریکایی را وادار می کند تا برای تولیدات سینمایی وام دهند. و تنها زن این لیست اینگرید برگمن است. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۱۹ عصر ۱۲:۱۱ دیوید لینچ : من اول از همه نقاشی میکردم و تنها چیزی که دلم میخواست، این بود که نقاش بشوم. اما نقاشی مرا به سمت نقاشی متحرک کشاند و نقاشی متحرک هم مرا به سینما برد ... RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۲۰ عصر ۰۱:۵۲ چارلی چاپلین :زندگی در لانگ شات ، کمدی است و در کلوز آپ ، تراژدی ... RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۲۰ عصر ۱۰:۳۹ استنلی کوبریک : وقتی میخواهم ترس ایجاد کنم، این کار را فقط در قالب یک هشدار انجام میدهم. به بازیگر میگویم: «قصد دارم این نما را فوقش در سه برداشت بگیرم.» RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۲۳ عصر ۱۱:۵۶ 20 نقل قول از وودی آلن بزرگ : ۸۰ درصد موفقیت، پُز دادن است.
به خاطر قدّم نتوانستم عضو تیم شطرنج شوم.
هنر از زندگی تقلید میکند؟ یا زندگی از تلویزیون؟
تنها حسرت زندگی من این است که کس دیگری نبودم.
عصر عالییی داشتم؛ شبیه محاکمات نورنبرگ بود.
تنها چیزی که بین من و بزرگی قرار گرفته، خود من هستم.
اگر فیلمهایم به یک نفر هم احساس بدبختی بدهند، حس میکنم کارم را انجام دادهام.
از واقعیت متنفرم اما هنوز هم این بهترین جا برای خوردن یک استیک خوب است.
وقتی من را دزدیدند، پدر و مادرم سریع وارد عمل شدند. آنها اتاقم را اجاره دادند.
من نمیخواهم از طریق کارهایم به جاودانگی برسم، میخواهم با نمردن جادوانه شوم.
خیلی به ساعت طلای جیبیام افتخار میکنم. پدربزرگم در بستر مرگ آن را به من فروخت.
خیلی نمیتوانم به موسیقی «واگنر» گوش دهم؛ این حس را به من میدهد که باید لهستان را فتح کنم.
فقط اگر خدا یک نشانه روشن به من نشان میداد! مثل گذاشتن یک پسانداز هنگفت به نام من در بانک سوئیس.
چیزهای بدتر از مرگ هم در زندگی وجود دارند؛ تا حالا یک بعد از ظهر را با یک فروشنده بیمه گذراندهای؟
وقتی میتوانی برای ۱۰۰ شدن زندگی کنی که از تمام چیزهایی که باعث میشود تو بخواهی ۱۰۰ باشی، دست بکشی.
من به خاطر تقلب در امتحان متافیزیک از دانشگاه نیویورک اخراج شدم. به درون روح پسری که کنارم نشسته بود، نگاه کردم.
چه میشود اگر همه چیز یک توهم باشد و هیچ چیز وجود نداشته باشد؟ در این صورت، مسلما من برای فرشم زیادی پول دادهام.
چه میشود اگر هیچ چیز وجود نداشته باشد و ما همه در خواب یک نفر باشیم؟ یا از آن بدتر؛ چه میشود اگر فقط آن مرد چاقی که در ردیف سوم است واقعیت داشته باشد؟
دو باور موهوم که درمورد من وجود دارد، یکی این است که چون این عینک را به چشم میزنم، روشنفکر هستم و چون فیلمهایم ضرر میکند، هنرمند هستم. این دو افسانه سالهاست که رایج هستند.
یک جوک قدیمی هست که میگوید دو زن مسن در اقامتگاه کوهستانی «کَتسکیل» هستند که یکی از آنها میگوید: «غذای اینجا خیلی افتضاحه». آن یکی جواب میدهد: «آره، درسته، خیلی هم کمه.» خب، اساسا این حسی است که من نسبت به زندگی دارم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۲۵ صبح ۱۲:۵۸ کریستوفر نولان : . اگر من میتونستم رویای یک نفر رو برای خودم بدزدم، من به یکی از رویاهای اورسن ولز میرفتم(برای دزدیدن اون!) . روز مرگ هنری، برای هر هنرمندی، همان روزی است که از وی بتی در عالم هنر شکل گیرد. . من معتقدم که روز مرگ هر سینماگری روزی است که یکی از نقادان اصلی مجموعه آثارش، با تماشای ساخته جدید وی، مشعوف شود و او را فردی همه چیز تمام بخواند! آنجاست که این حقیقت به سراغت میآید که: اوه! ببین، فریبت روی سختگیرترین مخالفت هم جواب داده و حالا برو و استراحت کن. به نظرم سراشیبی سقوط یعنی همین! سِر چارلز اسپنسر چاپلین : . اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم ناراحت نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.
. وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به تو نشون می ده، تو هزار دلیل برای خندیدن به اون نشون بده. . در دنیا جای کافی برای همه هست. پس به جای اینکه جای کسی را بگیری، سعی کن جای خودت را پیدا کنی. . شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا می توانی زیبا برقص. . انسان اگر فقیر و گرسنه باشد، بهتر از آن است که پست و بی عاطفه باشد. . فیلمسازان باید به این نیز بیندیشند که فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد. . شکست خوردن ناراحتی ندارد. آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یک احمق بسازد! . آموخته ام که... با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه,
می توان رختخواب خرید ولی خواب نه,
می توان ساعت خرید ولی زمان نه,
می توان مقام خرید ولی احترام نه,
می توان کتاب خرید ولی دانش نه,
می توان خانه خرید ولی زندگی نه,
بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه ......
RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱/۲۸ عصر ۰۲:۵۲ آل پاچینو : امیدوارم این حس در شما وجود داشته باشد که من یک بازیگرم، هیچ وقت نخواستم که یک ستاره سینما باشم. RE: نقل قولهای ماندگار - ال سید - ۱۳۹۶/۱/۳۱ عصر ۰۵:۳۱ . RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۲ عصر ۰۳:۲۹ فرانک کاپرا(1897-1991) نه قديس، نه پاپ،نه ژنرال، نه سلطان قدرتي را که يک فيلمساز دارد هرگز نداشته اند: قدرت حرف زدن با صدها ميليون نفر براي دو ساعت در تاريکي. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۲ عصر ۱۱:۱۵ جيمز کامرون (1954-) RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۵ عصر ۱۲:۲۹ آل پاچينو: «در دوران بچگى اجازه نداشتم تنها بيرون بروم، و معمولن اين مادرم بود كه من را به سينما مىبرد و من چه در بازگشت به خانه و چه در خانه تمام نقشهايى كه در فيلم ديده بودم را بازى میکردم. دوران كودكى را در انزوا گذراندم. نه برادرى، نه خواهرى و نه امكان بيرون رفتن به خيابان و براى همين هيچ دوستى هم نداشتم. خودم را گوشهنشين و غيرعادى حس میکردم. تنها چيزى كه من را سالم نگه داشت همان تقليد بازى نقشهايى بود كه بعد از ديدن فيلمى آنها را انجام مىدادم.» RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۹ صبح ۰۹:۰۷ کمرون کرو : در آينده همه مي خواهند کارگردان شوند. يکي بايد زندگي واقعي داشته باشد تا ما چيزي براي فيلم ساختن داشته باشيم. استنلي کوبريک(1928-1999) هيچ چيزي از فيلم ساختن نمي دانستم.اما اعتقاد داشتم نمي توانم بدتر از بيشتر فيلم هايي که ديده بودم، فيلم بسازم. فيلم هاي بد به من شجاعت دادند تا کارگرداني را امتحان کنم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۱ صبح ۰۹:۵۸ دني بويل : اورسن ولز (1915-1985) RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۲ عصر ۰۴:۴۸ نقل قول های بزرگان سینما دربارهاستنلی کوبریک .......__________________________________________________________________________ مارتین اسکورسیزی: «تماشای یک فیلم از کوبریک شبیه خیره شدن به قله کوه است. نگاه می کنید و حیران می مانید چطور کسی می تواند تا آن ارتفاع بالا برود؟»
اورسن ولز: «در میان کسانی که نسل جوان می خوانمشان،کوبریک به نظرم می آید یک غول است.» پل تامس اندرسن: «خیلی دشوار است کاری انجام دهی که به یک نوعی وام دارآنچه استنلی کوبریک با موسیقی در فیلمهایش انجام داد،نباشد.بطور اجتناب ناپذیری هرکاری که انجام دهیم احتمالا او پیشتر انجام داده است.می تواند اینطور به نظر بیایید که ما داریم عقب می افتیم از هرچه که استنلی کوبریک مطرح کرده بود.» استبون اسپیلبرگ: لوئیس بونوئل: پرتغال کوکی فیلم محبوبِ اخیرم است.علیه فیلم خیلی موضع گیری داشتم.پس از تماشای آن،فهمیدم پرتغال کوکی تنها فیلم دراین باره است که واقعا دنیای مدرن چیست. دیوید لینچ: سیدنی لومت: هر ماهی که استنلی کوبریک فیلم نمی سازد برای همه زیان است. ریدلی اسکات: RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۲ عصر ۰۵:۰۴ نقل قول های بزرگان سینما دربارهاستنلی کوبریک .......الیور استون: گیلرمو دل تورو: کریستفر نولان: RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۴ عصر ۰۵:۵۴ جانی دپ : اگه دیدی که من گفتم «من بازیگری جدی هستم»، خواهش می کنم توی گوشم بزن! RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۶ صبح ۰۹:۴۱ آلفرد هیچکاک: مضمون؟ راستش را بخواهید اصلاً به آن علاقه ای ندارم! اصلاً برایم اهمیتی ندارد که فیلم ها درباره ی چه چیزی هستند. بیشتر از این خوشم می آید که چطور مصالحی را که در اختیار دارم به کار بگیرم تا احساسی در مخاطب شکل بگیرد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۷ صبح ۱۰:۰۲ مارتین اسکورسیزی: فیلمسازان جوان اغلب از من می پرسند چرا باید فیلم های قدیمی تماشا کنند. به عنوان کسی که فیلم های زیادی در چند دهه ی گذشته ساخته ام به آنها می گویم من هنوز خودم را یک دانشجو می دانم. هرچه در این سال ها بیشتر فیلم ساخته ام بیشتر فهمیده ام چیزی نمی دانم. و همیشه دنبال چیزها یا کسانی گشته ام که بتوانم از آنها بیاموزم. به همین دلیل به فیلمسازان تازه کار و دانشجویان جوان توصیه می کنم سینما را مثل نقاش ها یاد بگیرند. از استادان قدیمی یاد بگیرند، جعبه ی رنگ خود را سنگین و بوم خود را بزرگ کنند. همیشه چیزهای بیشتری برای یاد گرفتن وجود دارد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۸ صبح ۰۹:۳۱ نقل قول های کری گرانت: ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ (در سال ۱۹۴۴ بعد از اینکه گرانت جایزۀ اسکار را به بینگ کرازبی واگذار کرد گفت) : من نمی توانم از بینگ کرازبی تقلید کنم. من کری گرانت ام و در همۀ فیلمها خودم هستم. سخت ترین کار در بازیگری «خود بودن» روی پرده است. مخصوصا وقتی که می دانی در هر لحظه میلیونها تماشاگر دارند نگاهت می کنند. ------------------------------------------------ برای رسیدن به هدف ات، نباید گذشته ات را فراموش کنی. مهم است که بدانی از کجا آمده ای و به این طریق می توانی بفهمی به کجا داری می روی. من احتمالا حرفۀ بازیگری را به این خاطر انتخاب کرده ام که به دنبال تحسین و تأیید و محبت مردم بوده ام. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ همیشه منتقدان من را به این متهم کرده اند که روی پرده، خودم هستم. اما این «خود بودن» پیچیده تر از آن چیزی ست که تصورش را می کنید. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ در واقع بازیگر نمی تواند توسط فیلمها با مخاطب رو به رو شود و روح او را لمس کند. او باید در جامعه مستقیما با مردم ارتباط برقرار کند. ------------------------------------------------ چارلی چاپلین به میلیونها تماشاگر لذتی بزرگ بخشیده است و امیدوارم که دوباره به هالیوود برگردد. شخصا معتقدم که چاپلین کمونیست نیست. اما به هرحال گرایشات سیاسی او در مقابل فیلمهای بزرگ و سرگرم کننده ای که ساخته، چندان اهمیت ندارد. ------------------------------------------------ همه به من می گویند که چه زندگی جالب و شگفت انگیزی داشته ام. اما گاهی اوقات فکر می کنم که در زندگی ام چیزی جز دلهره و نگرانی وجود نداشته است. ------------------------------------------------ تنها خوبی بازیگری این است که مجبور نیستی یک بار سنگین را بر روی دوش ات حمل کنی! ------------------------------------------------ با اینکه دارم پیر می شوم، شکل کمدی هایی که بازی می کنم هنوز مثل گذشته است. من به حکم جاذبه به سمت فیلمهایی کشیده می شوم که مرا در یک موقعیت غیرمنطقی قرار می دهند. همیشه در پایان قصه ها به دختر مورد علاقه ام می رسم. این پایانها دیگر دمده و کهنه شده است. الآن نویسندگان جوان هالیوود کمدی هایی با نگاه انتقادی مثل «آپارتمان» کار می کنند. شاید به این خاطر که فکر می کنند دنیا دارد به سوی تباهی می رود. (۱۹۶۱) ------------------------------------------------ طلاق یک بازی است که بازیگرانش وکلا هستند. ------------------------------------------------ غصه خوردن از اینکه داریم پیر می شویم هیچ فایده ای ندارد. ------------------------------------------------ وقتی مردم به تو می گویند چه قدر جوان به نظر می رسی، در واقع می خواهند بگویند چه قدر پیر شده ای. ------------------------------------------------ امروز بازیگران از بازی در نقشهای کمدی فرار می کنند. چون عدم موفقیت آن، بلافاصله خود را نشان می دهد. اگر بیننده هنگام تماشای کمدی نخندد، یعنی فیلم شکست خورده است. ساختن فیلم کمدی یک کار پرهزینه است که ممکن است نتیجه اش خوب از آب درنیاید. پس یک ریسک بزرگ است. ------------------------------------------------ (گرانت بعد از همبازی شدن با آدری هپبورن در فیلم «معما» در مصاحبه ای گفت) تنها آرزویم در شب کریسمس، این است که در یک فیلم دیگر با آدری هپبورن همبازی شوم! ------------------------------------------------ تقریبا بیشتر بازیگران زن هالیوود جعلی و ساختگی اند. به استثنای اینگرید برگمن، گریس کلی، دبورا کر، و آدری هپبورن. ------------------------------------------------ فکر می کنم همۀ عمرم را در سرگردانی به سر برده ام. تمام جوانی ام را صرف این کردم که بازیگر بزرگ هالیوود شوم. و بعد از اینکه به یک جایگاه رضایت بخش رسیدم، برای حفظ کردن اش باید در مقابل تغییرات مقاومت می کردم. اما بالاخره یک روز دیوارۀ دفاعی ام فرو ریخت. و فهمیدم که قبلا یک نیروی بزرگ درونی داشته ام که حالا از آن بی بهره ام. ------------------------------------------------ دنیای هالیوود خیلی شبیه یک اتوبوس است. ستاره های جدید از در جلو وارد می شوند. و ستاره های قدیمی که به حاشیه رانده شده اند، از در عقبی خارج می شوند. ------------------------------------------------ برت رینولدز کمدین محبوب من، انسانی باملاحظه و خوش فکر است. ------------------------------------------------ بخش بزرگی از زندگی ام را در نوسان بین آرچی لیچ (نام اصلی گرانت) و کری گرانت گذرانده ام. نامطمئن از هر دوی آنها. ------------------------------------------------ همانطور که در جوانی به افراد مسن خیلی کمک می کردم، حالا که پیر شده ام دیگران به من کمک می کنند. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------ اخیرا از جیمز استوارت پرسیدم که تا به حال به مرگ فکر کرده است؟ پاسخ او منفی بود. اما من خیلی به مرگ فکر می کنم. (۱۹۸۳) RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۱۹ صبح ۰۸:۳۷ بروس لی: من از کسی نمی ترسم که 10,000 ضربه را یکبار تمرین کرده است، بلکه از کسی می ترسم که یک ضربه را 10,000 مرتبه تمرین کرده باشد.
RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۲۰ عصر ۰۳:۰۱ ليام نيسون: من از آن دسته بازیگرانی نیستم که بدانم شخصیتی که قرار است بازی کنم سه شنبه پیش صبحانه چه چیزی خورده است. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۲۱ صبح ۰۹:۱۴ مریلین مونرو : ---------------------------------------------- من آدم خودخواه و بیحوصله و متزلزلی هستم. من نیز اشتباه میکنم، رفتارم از کنترل خارج میشود، و گاهی اوقات کنترلکردنم سخت میشود. اما اگر نتوانید من را در بدترین حال تحمل کنید، مطمئن باشید که لیاقت بهترین حال من را نیز ندارید. ---------------------------------------------- نقص زیباست. جنون نبوغ است. و اینکه خندهدار باشی خیلی بهتر از این است که ملالآور باشی. ---------------------------------------------- من آدم خوبی هستم اما فرشته نیستم. گناه میکنم و شیطان نیستم. من فقط یک دختربچۀ کوچکام که در یک دنیای بزرگ برای یافتن کسی که دوستش بدارد تلاش میکند. ---------------------------------------------- موفقیت باعث میشود بسیاری از مردم ازت متنفر شوند. اما ایکاش اینطور نبود. لذتبردن از موفقیت بدون دیدن حسادت در چشمهای اطرافیانت چقدر میتوانست شگفتانگیز باشد. ---------------------------------------------- من هم احساس دارم. انسانم. و همۀ چیزی که از دنیا میخواهم این است که به خاطر خودم و استعدادهایم دوستم داشته باشند. ---------------------------------------------- همۀ ما ستاره هستیم و انتظار جلبتوجه و دیدهشدن داریم. ---------------------------------------------- تنهایی برای من فرصتیست تا خودم را بازیابم. همۀ تلاشم را میکنم تا خودم را پیدا کنم. اما همین هم گاهی برایم کار سادهای نیست. ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- اینکه بدبخت و بیکس باشی، خیلی بهتر است از اینکه در کنار یک نفر احساس بدبختی کنی. --------------------------------------- کارشناسان مسائل خانواده میگویند که یک ازدواج موفق به چیزی بیش از یک عشق پرشور نیاز دارد و برای یک پیوند ماندگار باید یک میل و مهر واقعی به یکدیگر وجود داشته باشد. تعریف خوبی از ازدواج که در دوستی و رفاقت هم جواب میدهد. ---------------------------------------------- به یک دختر کفش مناسب بده و ببین چطور میتواند با آن همۀ دنیا را فتح کند. ---------------------------------------------- زن توسط شم و شهودش تشخیص میدهد که انجام چه کاری برایش بهتر است. ---------------------------------------------- ترس احمقانه است و نتیجهاش چیزی جز افسوس نیست. ---------------------------------------------- وقتی دختربچه بودم هیچکس دربارۀ زیباییام چیزی بهم نمیگفت. الان فکر میکنم باید به همۀ دخترکوچولوها از زیباییشان گفت، حتی اگر زیبا نباشند. ---------------------------------------------- لذتبخشترین چیز در زندگی من خواب است. حداقلش این است که میتوانم رؤیا ببینم. ---------------------------------------------- خلاقیت با انسانیت شروع میشود. وقتی که انسان باشی، حس میکنی؛ رنج میبری؛ و بیمار و عصبی میشوی. ---------------------------------------------- هدفم از بازیگری پولدرآوردن نیست. فقط میخواهم فوقالعاده باشم. -------------------------------------- اگر از همۀ قوانین و قواعد پیروی میکردم، به هیچجا نمیرسیدم. ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- مردها معمولا در بروز احساسات خود صریحتر و صادقتر از زنها هستند. دختران تمایل زیادی به پنهان کردن احساساتشان دارند. ---------------------------------------------- در زندگی هر زن لحظههایی هست که دوست دارد مورد تحسین و ستایش قرار بگیرد و حس کند که برای یک نفر مهمترین چیزِ دنیاست. و فقط یک مرد میتواند به این تصور زنانه رنگ بدهد. ----------------------------------------------
---------------------------------------------- شهرت نمیتواند خواستههایت را برآورده کند. ممکن است یککم گرمت کند، اما حرارتش زودگذر است. ---------------------------------------------- پیش از آنکه خیلی پیر شویم، باید شروع کنیم به زندگی کردن. ---------------------------------------------- در آرزوی روزی هستم که چند تا بچه داشته باشم و عشقی را به آنها بدهم که هرگز از نعمتش برخوردار نبودهام. ---------------------------------------------- طراحان دوست دارند که لباسهای بهاری بپوشم و میان امواج بزرگی از رنگها غرق بشوم. اما احساسات من بهاری نیست. احساس میکنم که بیشتر شبیه یک پاییز گرم سرخ هستم. --------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------- RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۲۳ عصر ۰۵:۱۷ جک نیکلسون : بهترین فیلم من لبخند من است و لبخندها خدا را ستایش می کنند . RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۲/۳۰ صبح ۰۹:۵۷ آکیرا کوروساوا: چیزی وجود دارد که می توان آن را زیبایی سینما نامید . تنها در فیلم می شود بیانش کرد . و باید در یک فیلم وجود داشته باشد تا آن فیلم موثر باشد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۲ عصر ۰۴:۴۶ مورگان فریمن ـ Morgan Freeman آیا فیلمی بوده که من فکر می کنم باید به خاطرش جایزۀ اسکار می بردم؟ بله، تمام آن ها! RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۴ عصر ۰۵:۰۹ لورتا یانگ _ Loretta Young چهره هر فرد مثل نمای بیرونی خانه می ماند. بیشتر چهره ها، مثل بیشتر خانه ها، به ما تصویری از اینکه انتظار داشته باشیم چه چیزی را در داخل پیدا کنیم می دهد. تقریبا هر کسی که ملاقات کردم، با او کار کردم، یا دربارهاش خواندم، به شکلی معلم من بود. در زیبا به دنیا آمدن، هیچ دستاورد فردی وجود ندارد. RE: نقل قولهای ماندگار - آناکین اسکای واکر - ۱۳۹۶/۳/۴ عصر ۰۷:۲۵ (۱۳۹۶/۳/۲ عصر ۰۴:۴۶)بوچ کسیدی نوشته شده: با تشکر از دوست عزیزم " بوچ کسیدی " دیدن چشمان " مورگان فریمن " در این عکس مطلبی را به یاد من آورد. سالها پیش ضمن مطالعه درباره چگونگی ساخت فیلم " همشهری کین " به نکته جالبی برخوردم. به روایت گروه سازنده فیلم، " اورسون ولز " آنقدر درباره ساخت این فیلم سختگیری کرده بود که عوامل ساخت فیلم را به ستوه آورده بود. یکی از نکاتی که " ولز " حتی از آن نیز غافل نشده بود این بود که به مرور که داستان جلو می رود و شخصیت ها پیر تر می شوند، گریم آنها نیز سنگین تر می شود. با بالاتر رفتن سن، چشم ها درخشش دوران جوانی را از دست می دهند و لایه ای کدر در آنها تشکیل می شود که در عکس بالا مشهود است. " اورسون ولز " برای اینکه این مورد نیز در گریم بازیگران رعایت شود، سفارش ساخت لنز های مخصوصی را داد که درون آنها شیر ریخته شده بود تا حالت چشمان بازیگران نیز طبیعی به نظر برسد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۷ صبح ۱۱:۴۰ استن لورل ـ Stan Laurel 1965 ـ 1890 من شایستگی این را ندارم که اسمم در یک جمله در کنار چارلی چاپلین آورده شود. اگر کسی در مراسم خاکسپاری من چهره ای غمگین داشته باشد، دیگر هرگز با او حرف نخواهم زد. من خواب می دیدم که بیدار هستم، تا اینکه بیدار شدم و فهمیدم که خواب هستم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۹ عصر ۰۴:۱۰ جان باریمور ـ John Barrymore 1942 ـ 1882 مُردن آخرین کاری است که من انجام خواهم داد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۱۳ عصر ۱۲:۱۱ رابین ویلیامز _ Robin Williams 1951-2014 مهم نیست دیگران به تو چه می گویند، واژه ها و ایده ها می توانند دنیا را تغییر دهند. هیچ وقت با یه آدم زشت دعوا نکن، آنها هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند. کمدی، ادای خوش بینی را درآوردن است. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۱۸ صبح ۰۱:۵۳ جکی چان - Jackie Chan سن 63 - 1954 وقتی بدلکاری می کنم، خیلی از مردم از من می پرسند که "جکی، نمی ترسی؟" البته که می ترسم، من که سوپرمن نیستم! RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۳/۲۶ عصر ۰۱:۴۲ لیلا حاتمی _Leila Hatami (age 44) _ 1972 من در یک شرایط استثنایی زندگی کردم . کودکی ام از ابتدا با بزرگان خاص سینما بود. در کنار پدری بودم که از همان ابتدا سینمای اصیل را به من شناساند و من بین بازی های کودکی سینما را شناختم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۴/۱ عصر ۰۲:۲۲ آلفرد هیچکاک - Alfred Hitchcock 1899-1980 من یک کارگردان کلیشه شده هستم، اگر سیندرلا هم بسازم تماشاگران فورا در کالسکه به دنبال یک جسد میگردند! طول فیلم باید رابطه مستقیمی با حجم مثانه بیننده داشته باشد. اگر فیلمی خوب است، صدا میتواند قطع شود و تماشاگر هنوز کاملا حواسش به این باشد که دارد چه اتفاقی میافتد. چیزهایی که آدرنالین خون من را بالا میبرند: 1- بچه کوچک 2- پلیس 3- ارتفاع 4- اینکه فیلم بعدیام از فیلم قبلیام بهتر نباشد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۴/۱۷ صبح ۰۸:۳۱ دیوید آلن مَمِت ـ David Alan Mamet متولد ۳۰ نوامبر۱۹۴۷ شیوه ی من در کارگردانی این است که اول می بینم فیلم چه مضمونی دارد. بعد هر بخش را با توجه به آن مضمون سر و سامان می دهم و هر صحنه را هم با توجه به آن بخش ها طراحی می کنم و هر لحظه را هم با توجه به آن صحنه ها شکل می دهم. اگر این کار را بکنید نما به نمای فیلم شما همان داستانی را که می خواستید تعریف کنید به بهترین شکل ممکن نمایش می دهد. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۴/۳۱ صبح ۰۹:۵۵ ژان لوك گدار ـ Jean _ Luc Godard December 3, 1930 (age 86) فيلمبرداري حقيقت است … و سينما بيست و چهار حقيقت در ثانيه است. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۵/۱۷ عصر ۰۴:۲۳ عباس کیارستمی _Abbas Kiarostami1 تیر 1319 _ 14تیر1395
RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۶/۸ عصر ۱۲:۴۹ آل پاچینو _ Al Pacino 77 سال _ 25 آوریل 1940 اولین زبان من، خجالت بود. تنها بعد از اینکه مورد توجه عمومی قرار گرفتم یاد گرفتم که بر خجالت خود غلبه کنم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۶/۲۸ صبح ۱۱:۳۴ هاوارد هاكس _ Howard Hawks 30 می 1896 _ 26 دسامبر 1977 "علت خوب بودن ستارهها اينه كه از در استوديو ميگذرند و با خود فكر ميكنند: «همه ميخوان از من سوءاستفاده كنن." RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۷/۱۹ عصر ۱۲:۵۶ ساموئل فولر - Samuel Michael Fuller۱۲ اوت ۱۹۱۲ _ ۳۰ اکتبر ۱۹۹۷ میلادی (۸۵ سال) اگر اولین صحنه شما را به هیجان نیاورد، از خیر آن فیلم لعنتی بگذرید. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۸/۳ عصر ۰۳:۵۲ كوبريك در مورد فيلم clockwork orange در مصاحبه با روزنامه نيويورك تايمز : RE: نقل قولهای ماندگار - جناب سرگرد - ۱۳۹۶/۹/۲۷ عصر ۰۸:۳۹ توی یک مصاحبه ای الپاچینو گفته بود: تنها چیزی که تو مدرسه یاد گرفتم اسم خودم بود!RE: نقل قولهای ماندگار - جناب سرگرد - ۱۳۹۶/۱۰/۸ صبح ۰۱:۰۴ لئوناردو دی کاپریو: " 90% مطمئنم که از من خوشت نمیاد ولی 100% مطمئنم که برام مهم نیست" RE: نقل قولهای ماندگار - لوک مک گرگور - ۱۳۹۶/۱۱/۹ صبح ۰۶:۰۲ جین سیمور می گوید : من واقعا فیلمهای مستقل را دوست دارم و فکر می کنم گاهی، وقتی آنها ( هالیوودی ها ) پول هنگفتی را صرف جلوه های ویژه و بدل کاری های بسیار می کنند شما ارتباط را از دست می دهید، ارتباط انسانی را و من شخصاً فیلمهایی را دوست دارم که درباره ارتباط انسانی هستند.
RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ عصر ۰۳:۱۷ کریستوفر نولان _ Christopher Nolanکریستوفر نولان: به نظرم سینما قبل از هر چیز یک سرگرمی است. اما هر نوع سرگرمی ای می تواند انواع مختلفی داشته باشد. می تواند جدی و روشنفکرانه باشد؛ یا موقتی باشد و نگرانی های روزمره را از یادمان ببرد. چون واژه ی سرگرمی می تواند چنین گستره ی وسیعی داشته باشد معتقدم سینما باید مهم ترین رسانه ی داستان گویی عصر ما محسوب شود. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ عصر ۰۲:۳۱ ابراهیم حاتمیکیا«من فیلمساز وابستهام. من فیلمساز این نظامم. من ۳۰ سال است که روی این سن میآیم و میروم، بار اولم نیست. باید تقدیر کنم از سازمان اوج که واقعا سربازان گمنام هستند. افرادی مانند رشیدپور واژههایی در این باره میسازند که مطرح میشود. من اعتراض میکنم به صداوسیما و از سبکه سه شکایت به خدا میبرم.
حاج قاسم سلیمانی میگوید من برای «به وقت شام» گریه کردم اما اُف بر آن کسی که میگوید این فیلم کمدی است. من افتخار میکنم فیلمی درباره مدافعان حرم ساختهام و افتخار میکنم بابت ساخت این فیلم از عزیزی مثل حاج قاسم سلیمانی هدیه گرفتم.»
افرادی مانند رشیدپور واژههایی در این باره میسازند که مطرح میشود. من اعتراض میکنم به صداوسیما و از سبکه سه شکایت به خدا میبرم. حاج قاسم سلیمانی میگوید من برای به وقت شام گریه کردم اما ااف بر کسانی که میگویند این فیلم کمدی است. افتخار میکنم فیلمی درباره مدافعان حرم ساخته ام و افتخار می کنم بابت ساخت این فیلم از عزیزی مثل حاج قاسم سلیمانی هدیه گرفتم.
«من اعتراض مي كنم به تلويزيون. من از مسئولان شبكه ٣ و ٢ شكايتم را به خدا مى برم. اين لجبازي و نگاه زشت را به خدا شكايت مى برم.»
RE: نقل قولهای ماندگار - شارینگهام - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶ صبح ۰۲:۲۷ دیالوگی ماندگار از فیلم Death In Venice که گویی سخن از دل ما گفته:
RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۷/۱۱/۹ عصر ۱۰:۰۵ هوارد هاکس _ howard hawks یک بار با جان فورد درباره وسترن گپ میزدیم به این نتیجه رسیدیم که ساختن وسترن خوب بدون جان وین خیلی سخت است.
هاوارد هاوکس و جان وین پشت صحنه فیلم " ریو براوو " بروسلی _ bruce lee ذهن هوشمند ذهنی پژوهنده است. او فقط با توضیح راضی نمی شود. جان فورد _ John Ford نام من (جان فورد) است،من وسترن می سازم... RE: نقل قولهای ماندگار - پرنسس آنا - ۱۳۹۸/۹/۲۰ عصر ۰۵:۱۸ هيچ چيز از فيلم ساختن نمي دانستم. اما اعتقاد داشتم نمي توانم بدتر از بيشتر فيلم هايي كه ديده بودم، فيلم بسازم. فيلم هاي بد من، به من شجاعت دادند تا كارگرداني را امتحان كنم. (1928-1999) stanley kubrick RE: نقل قولهای ماندگار - ماتیلدا - ۱۳۹۸/۹/۲۰ عصر ۰۵:۴۸ استنلی کوبریک : بیمعنایی زندگی، انسان را وادار میکند معنای خود را خلق کند. البته کودکان زندگی را با حسِ شگفتیِ خالص آغاز میکنند. ظرفیتی برای تجربه کردنِ لذت تمام و کمالِ چیزی به سادگی سبزیِ یک برگ؛ اما همین طور که بزرگتر میشوند، آگاهی از مرگ و زوال، ذرهذره به خودآگاهیشان حملهور شده و زیرکانه لذتِ خالصِ زیستن، کمالگرایی، و پندارِ جاودانگی را میفرساید. کودک حینِ رشد، مرگ و درد را همهجا در نزدیکی خود میبیند، و کمکم ایمانش را به غایتِ خوبیِ بشر از دست میدهد. اما اگر به شکلِ معقولانهای قوی- و خوششانس- باشد از این تاریک و روشنِ روح، تولدِ دوبارهی اشتیاق و نیروی سرزندگی را بیرون میکشد. او باوجود و بهعلت آگاهیاش از بیمعنایی زندگی، میتواند حسِ تازهای از معنا و ثبات را بازسازی کند. شاید همان حسِ شگفتی که با آن متولد شده بود را بازپس نگیرد، اما میتواند چیزی بسیار ماندگارتر و پایدارتر شکل دهد. وحشتناکترین واقعیتِ جهان خصومتآمیزیاش نیست، بیتفاوتیاش است؛ اما اگر با این بیتفاوتی بسازیم و چالشهای زندگی را درون سرحدهای مرگ بپذیریم، موجودیتِ گونه جانوریمان معنایی حقیقی و شکوفا بهخود میگیرد. هرچقدر هم تاریکی پهناور باشد، ما باید نورِ خود را تامین کنیم. RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۳۹۹/۷/۱۸ عصر ۰۷:۳۱ من دنیا را تکان دادم. من! محمد علی کلی RE: نقل قولهای ماندگار - بوچ کسیدی - ۱۴۰۲/۱/۱۵ عصر ۰۹:۴۵ مارلون براندو تنها چیزی که یک بازیگر به مردم خود بدهکار است، اینست که حوصلۀ آن ها را سر نبرد. RE: نقل قولهای ماندگار - پهلوان جواد - ۱۴۰۲/۴/۲۱ عصر ۰۸:۴۱ https://www.uplooder.net//files/7804a917fe65894200e465f1c1a9cb79/KHOSRO.mp4.html |