![]() |
» <آرلینگتون> بتمن جانم .گفتم ببینم حالم عوض شه. بدتر شد. رفتم سربدران دیدم آروم شدم . قسمت دیدار حسن جوری با خواجه قشیری بود . یادی هم باشه از کاربر حسن جوریه کافه .
» <BATMAN> منم قبلا تو فکرش بودم یه موضوع جدید بزنم با همون عنوان "فیلمهایی که نباید دید" ولی به دلایلی منصرف شدم، بهرحال فکر خیلی خوبیه » <BATMAN> سلام آرلینگتون / فیلمایی که نباید دید همون ابتدا میشه تا حد زیادی متوجه بد بودنش شد و زد جلو در عرض ده دقیقه تمومش کرد، مثل این مورد = https://www.f2medi.ir/45235/y2k-2024/ » <BATMAN> تشکر شارینگهام عزیز » <اکتورز> خیلی هم عالی » <شارینگهام> من ساعت ده شب به بعد وقتم آزاده . ضمناً صندلی داغ رو دوباره فعال کنیم ، چون گپ و گفت در آنجا بیشتر می چسبه! » <آرلینگتون> توروخدا یه قسمت درست کنید تو کافه تا فیلم هایی که نباید دید رو اونجا بگیم . یه فیلم دیدم واویلا . حیفه چشمام که زل زده بود به این . » <سروان رنو> چرا نشه اکتورز ؟! خیلی هم خوبه . اول باید ببینیم که دوستان بیشتر در چه ساعاتی آزادتر هستند » <اکتورز> جناب سروان رنو ، میشە یە وعدەی دیدار بزاری کە همە دوستان در یە تایم مشخص روی خط باشند؟ شاید فرجی شد وعادتی. » <اکتورز> من کە دورامو زدم و نهایت برگشتم کافە ، اینجا دورانی تا صب میشد گپ و گفت داشت با همدلان. |
![]() |
شناسایی آهنگهای گمنام
|
|
نویسنده | پیام |
مراد بیگ
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 399 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰ اعتبار: 37 تشکرها : 2891 ( 2581 تشکر در 295 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۱۳ صبح ۰۱:۵۵ |
| ||
![]() |
پیرمرد, نانگیولا, Kathy Day, مارک واتنی, پل بلموندو, اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ, کنتس پابرهنه, پروفسور, سروان رنو, لوک مک گرگور, باربوسا |
نانگیولا
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 410 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۲/۶ اعتبار: 25 تشکرها : 1267 ( 1995 تشکر در 243 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۱۶ صبح ۰۹:۴۷ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, سروان رنو, مراد بیگ, باربوسا |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 723 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 25 تشکرها : 1062 ( 4830 تشکر در 718 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۱۶ صبح ۱۰:۴۶ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 723 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 25 تشکرها : 1062 ( 4830 تشکر در 718 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۱۶ عصر ۱۲:۳۴ |
| ||
![]() |
اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, نانگیولا, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۱۸ عصر ۰۵:۳۶ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۰ عصر ۰۴:۴۷ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
مارک واتنی
![]() فضانورد ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 230 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۲/۱۸ اعتبار: 32 تشکرها : 5056 ( 2694 تشکر در 229 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۰ عصر ۰۶:۰۰ |
| ||
![]() |
پهلوان جواد, نانگیولا, پروفسور, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۰ عصر ۰۷:۳۰ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
مارک واتنی
![]() فضانورد ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 230 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۲/۱۸ اعتبار: 32 تشکرها : 5056 ( 2694 تشکر در 229 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۰ عصر ۰۸:۱۵ |
| ||
![]() |
پروفسور, پهلوان جواد, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۲ عصر ۰۲:۳۸ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
مارک واتنی
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۴ عصر ۰۹:۳۱ |
| ||
![]() |
پروفسور, پهلوان جواد, نانگیولا, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۵ صبح ۱۰:۱۰ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۶ عصر ۰۴:۰۹ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۳۰ صبح ۱۱:۲۹ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
لرد پدینگتون
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 618 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۳ اعتبار: 20 تشکرها : 817 ( 2518 تشکر در 437 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۳۰ عصر ۰۳:۰۶ |
| ||
![]() |
پهلوان جواد, مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۳/۳۰ عصر ۰۴:۰۴ |
| ||
![]() |
لرد پدینگتون, مارک واتنی, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۴/۲ عصر ۰۶:۴۷ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ
![]() ﺭاﺩﻳﻮ و ﻣﻮﺳﻴﻘﻲ ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 572 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۷/۱۵ اعتبار: 26 تشکرها : 863 ( 2791 تشکر در 344 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۴/۲ عصر ۱۰:۰۰ |
| ||
![]() |
نانگیولا, لرد پدینگتون, مارک واتنی, پهلوان جواد, سروان رنو, باربوسا |
پهلوان جواد
| ||
۱۳۹۹/۴/۳ عصر ۰۶:۰۳ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا |
اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ
![]() ﺭاﺩﻳﻮ و ﻣﻮﺳﻴﻘﻲ ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 572 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۷/۱۵ اعتبار: 26 تشکرها : 863 ( 2791 تشکر در 344 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۴/۴ عصر ۰۳:۵۰ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, پهلوان جواد, سروان رنو, باربوسا |
|