![]() |
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکتهشو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !! » <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم » <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد! » <BATMAN> خصوصا دختر بچه فیلم که پدر و مادر ایرانی داره، تو ایران هم بدنیا اومده اما لهجه انگلیسی داره! » <BATMAN> بازیگران اصلی هم خوب بودن اما کیفیت لوکیشنها و بازی سایر هنرپیشه ها چندان خوب نبود و اکثرا لهجه دارن » <BATMAN> آخرین فیلم ایرانی که دیدم "لولیتا خوانی در تهران" بود که داستان خوبی داشت » <آلبرت کمپیون> منم داشتم فیلم ایرانی نگاه می کردم. فیلمهای دوره اصلاحات. گفتم شاید شمام خوشتون بیاد. فیلم نفس عمیق و بوتیک » <سرگرد راینهارت> فیلمهای که دوستان معرفی میکنن رودارم میبینم.فیلم کاپیتان رو هم من پیشنهاد میدم ۲۰۱۷ » <BATMAN> آدمو یاد نوستالژیهای دهه 70 میندازه ، فیلمای سینمایی تلویزیون که معمولا عصرهای جمعه پخش میشد |
![]() |
برباد رفته ( ویکتور فلمینگ )
|
|
نویسنده | پیام |
کنتس پابرهنه
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 178 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۵ اعتبار: 48 تشکرها : 3705 ( 3003 تشکر در 128 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۲/۲۹ عصر ۰۳:۵۸ |
| ||
![]() |
پرنسس آنا, مورچه سیاه, کاپیتان اسکای, پیرمرد, لوک مک گرگور, مارک واتنی, سروان رنو, دون دیهگو دلاوگا, Classic, پروفسور, Savezva, Kathy Day, زرد ابری, آدمیرال گلوبال, باربوسا, ترنچ موزر |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,227 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 86 تشکرها : 12017 ( 20167 تشکر در 1690 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۱ عصر ۱۱:۳۲ |
| ||
![]() |
مورچه سیاه, پرنسس آنا, دون دیهگو دلاوگا, کنتس پابرهنه, پروفسور, بانو الیزا, کاپیتان اسکای, پیرمرد, Kathy Day, سگارو, شارینگهام, Classic, مارک واتنی, واترلو, زرد ابری, نورما دزموند, آدمیرال گلوبال, باربوسا, ترنچ موزر |
پروفسور
![]() هفت خط ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 43 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۲/۲۲ اعتبار: 14 تشکرها : 553 ( 538 تشکر در 43 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۳/۲۳ عصر ۱۱:۳۵ |
| ||
![]() |
پرنسس آنا, کنتس پابرهنه, سروان رنو, Kathy Day, دون دیهگو دلاوگا, مارک واتنی, واترلو, زرد ابری, لوک مک گرگور, Classic, آدمیرال گلوبال, مراد بیگ, باربوسا |
منصور
![]() آخرین تلالو شفق ![]() ![]() ارسال ها: 501 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۱۷ اعتبار: 77 تشکرها : 395 ( 8094 تشکر در 310 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۴/۳۱ صبح ۱۰:۱۹ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, Kathy Day, سروان رنو, شارینگهام, بانو الیزا, Classic, نورما دزموند, آدمیرال گلوبال, پرنسس آنا, زرد ابری, واترلو, Savezva, باربوسا, کوئیک |
Savezva
![]() جک لمون ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 213 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰ اعتبار: 39 تشکرها : 1005 ( 2252 تشکر در 183 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۳/۱۸ عصر ۰۹:۰۰ |
| ||
![]() |
سروان رنو, باربوسا, مارک واتنی, رابرت, Classic, مراد بیگ, کنتس پابرهنه, مورفیوس, کاپیتان اسکای, Hammilton, khavari, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر, شارینگهام, آقای با, کوئیک |
اکتورز
![]() مشتری همیشگی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 396 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱ اعتبار: 41 تشکرها : 2508 ( 4137 تشکر در 213 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۴/۴/۱۲ عصر ۰۶:۳۶ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, رابرت, مراد بیگ, آرلینگتون, آلبرت کمپیون, سروان رنو, ترنچ موزر, شارینگهام, آقای با, Classic, کنتس پابرهنه, کوئیک |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,227 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 86 تشکرها : 12017 ( 20167 تشکر در 1690 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۴/۴/۱۳ صبح ۰۹:۲۹ |
| ||
![]() |
آلبرت کمپیون, رابرت, اکتورز, مارک واتنی, آرلینگتون, ترنچ موزر, ممل آمریکایی, Classic, کنتس پابرهنه, کوئیک |
|