![]() |
» <آرلینگتون> بتمن جانم .گفتم ببینم حالم عوض شه. بدتر شد. رفتم سربدران دیدم آروم شدم . قسمت دیدار حسن جوری با خواجه قشیری بود . یادی هم باشه از کاربر حسن جوریه کافه .
» <BATMAN> منم قبلا تو فکرش بودم یه موضوع جدید بزنم با همون عنوان "فیلمهایی که نباید دید" ولی به دلایلی منصرف شدم، بهرحال فکر خیلی خوبیه » <BATMAN> سلام آرلینگتون / فیلمایی که نباید دید همون ابتدا میشه تا حد زیادی متوجه بد بودنش شد و زد جلو در عرض ده دقیقه تمومش کرد، مثل این مورد = https://www.f2medi.ir/45235/y2k-2024/ » <BATMAN> تشکر شارینگهام عزیز » <اکتورز> خیلی هم عالی » <شارینگهام> من ساعت ده شب به بعد وقتم آزاده . ضمناً صندلی داغ رو دوباره فعال کنیم ، چون گپ و گفت در آنجا بیشتر می چسبه! » <آرلینگتون> توروخدا یه قسمت درست کنید تو کافه تا فیلم هایی که نباید دید رو اونجا بگیم . یه فیلم دیدم واویلا . حیفه چشمام که زل زده بود به این . » <سروان رنو> چرا نشه اکتورز ؟! خیلی هم خوبه . اول باید ببینیم که دوستان بیشتر در چه ساعاتی آزادتر هستند » <اکتورز> جناب سروان رنو ، میشە یە وعدەی دیدار بزاری کە همە دوستان در یە تایم مشخص روی خط باشند؟ شاید فرجی شد وعادتی. » <اکتورز> من کە دورامو زدم و نهایت برگشتم کافە ، اینجا دورانی تا صب میشد گپ و گفت داشت با همدلان. |
![]() |
صداهای ماندگار (مروری کوتاه بر بیش از 60 سال هنر دوبلاژ در ایران)
|
|
نویسنده | پیام |
زاپاتا
![]() amir_e_delaram (زاپاتای سابق) ![]() ![]() ارسال ها: 696 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۸/۲۲ اعتبار: 58 تشکرها : 2102 ( 10077 تشکر در 372 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۶ عصر ۰۷:۱۱ |
| ||
![]() |
مگی گربه, سناتور, جو گیلیس, سم اسپید, آمادئوس, اسپونز, سی.سی. باکستر, پایک بیشاپ, حمید هامون, رزا, ژان والژان, دلشدگان, منصور, سروان رنو, بانو, باربوسا |
اسپونز
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 138 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱ اعتبار: 21 تشکرها : 1525 ( 1347 تشکر در 87 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۶ عصر ۱۱:۱۹ |
| ||
![]() |
سی.سی. باکستر, حمید هامون, رزا, ژان والژان, دلشدگان, زاپاتا, باربوسا |
زاپاتا
![]() amir_e_delaram (زاپاتای سابق) ![]() ![]() ارسال ها: 696 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۸/۲۲ اعتبار: 58 تشکرها : 2102 ( 10077 تشکر در 372 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ عصر ۰۴:۱۲ |
| ||
![]() |
رزا, حمید هامون, سی.سی. باکستر, ژان والژان, مگی گربه, اسپونز, باربوسا |
همشهری_میثاق
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 71 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۶/۱۵ اعتبار: 7 تشکرها : 295 ( 446 تشکر در 47 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۷ عصر ۰۸:۴۳ |
| ||
![]() |
اسپونز, سی.سی. باکستر, رزا, ژان والژان, مگی گربه, حمید هامون, منصور, محمد, پدرام, ایرج, پایک بیشاپ, زاپاتا, بانو, باربوسا |
منصور
![]() آخرین تلالو شفق ![]() ![]() ارسال ها: 501 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۱۷ اعتبار: 77 تشکرها : 395 ( 8091 تشکر در 310 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۸ عصر ۰۹:۵۹ |
| ||
![]() |
مگی گربه, اسپونز, سی.سی. باکستر, ژان والژان, محمد, حمید هامون, پدرام, سروان رنو, همشهری_میثاق, بانو, کلاه سبز, دلشدگان, هایدی, باربوسا |
محمد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 413 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۰/۱۲ اعتبار: 25 تشکرها : 990 ( 5874 تشکر در 190 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۹ صبح ۰۲:۳۸ |
| ||
![]() |
ناخدا خورشيد, پدرام, مگی گربه, ایرج, سی.سی. باکستر, اسپونز, همشهری_میثاق, باربوسا |
زاپاتا
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۹ صبح ۱۰:۲۶ |
| ||
![]() |
پدرام, سم اسپید, مگی گربه, سی.سی. باکستر, اسپونز, باربوسا |
محمد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 413 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۰/۱۲ اعتبار: 25 تشکرها : 990 ( 5874 تشکر در 190 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۹ صبح ۱۱:۲۷ |
| ||
![]() |
پدرام, ایرج, اسپونز, باربوسا |
زاپاتا
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۲۹ عصر ۰۳:۵۸ |
| ||
![]() |
مگی گربه, آمادئوس, سی.سی. باکستر, پدرام, اسپونز, باربوسا |
همشهری_میثاق
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 71 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۶/۱۵ اعتبار: 7 تشکرها : 295 ( 446 تشکر در 47 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۰/۳۰ صبح ۱۲:۴۰ |
| ||
![]() |
مگی گربه, ژان والژان, پایک بیشاپ, جو گیلیس, حمید هامون, سی.سی. باکستر, اسپونز, باربوسا |
ناخدا خورشيد
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 76 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۵/۱۳ اعتبار: 19 تشکرها : 645 ( 714 تشکر در 48 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱ صبح ۰۸:۳۵ |
| ||
![]() |
اسپونز, سی.سی. باکستر, همشهری_میثاق, مگی گربه, باربوسا |
|