![]() |
» <آرلینگتون> پوریفوی و توماس جین هم خب البته چهره هاشون نزدیکه . البته الان جا افتاده تر شده چهره هاشون . منم نوجوانی کرت راسل و جف بریجز رو اشتباه میگرفتم . الان پیر شدن بیچاره ها
» <آرلینگتون> اون موقع چند بار دیدمش . خوشم امده بود . ولی هیچوقت نفهمیدم درست داستانشو . خب البته جوان بودم اون موقع . الان باید ببینم . سر در بیارم » <آرلینگتون> وای اقای بای مهربان ، ارون اکهارت عالیه . خیلی وقت بود فراموشم شده بود . یه فیلم تقریبا قدیمی داره . فکر کنم فضای صفر بود اسمش . » <آقای با> و اینکه هم توماس جین و هم جیمز پیورفوی در برههای از زندگیشان شبیه Christopher Lambert و Aaron Eckhart بودند! اندکی گیج کننده است » <آقای با> آرلینگتون عزیز حالا که بحث شباهت شد من مدتها Thomas Jane و James Purefoy رو قاطی میکردم و اینکه Thomas Jane در فیلم مه و یا مجازاتگر چه شباهتی با اون زندانی در Face Off داره آخه؟ » <BATMAN> https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=64&page=25 » <سرگرد راینهارت> فکر میکردم تاپیک دیالوگهای ماندگار داشتیم.نداریم؟ » <کنتس پابرهنه> اکتورز عزیز و سروان جان ممنون که به یادم بودین :) چه قشنگ و لذتبخشه که این روزا دوستان زیادی رو تو کافه میبینم... بیش باد » <آرلینگتون> وای اره . کو ؟ کاش بسازه . گیلاس البالو استخر اینجور چیزا باشه توش . چیزهای تابستونی . . یا هندونه » <BATMAN> آره یادمه / حالام یه کابر خلاق میتونه یه طرح مخصوص فصل تابستان بسازه که شاد و خرم باشه |
![]() |
زنان افسانه ای تاریخ سینما
|
|
نویسنده | پیام |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,225 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 86 تشکرها : 12007 ( 20136 تشکر در 1686 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۶/۱۲ صبح ۱۲:۰۲ |
| ||
![]() |
موسيو وردو, رامین_جلیلوند, Kassandra, دلشدگان, اسکورپان شیردل, Classic, بانو, john doe, دشمن مردم, 1991, الیشا, رزا, زرد ابری, ژنرال |
|