[-]
جعبه پيام
» <آقای با> با هنرمند گرامی جناب آقای علیرضا خمسه گفتگو کردم، خاطره‌ی دوران کودکیمو در مورد تئاترش خونده بود، تاکید کرد کارگردان دست‌بالای‌دست آقای اسماعیل شنگله است
» <آقای با> جناب آرلینگتون عزیز خیلی نزدیکی تقریبا با اون دو مجمع‌الجزایر سه راس یک مثلث در جنوب شرق آسیا هستن/ آهنگ لئونارد کوهن در فیلم ورود آقایان ممنوع بود "26 '26
» <آرلینگتون> من هیچ کدوم بلد نیستم آقای بای مهربان . شاید گینه ی نو ، بهشتیش باشه . دیوید آتنبرومستند پرندگان بهشتیشو در گینه ی نو فیلمبرداری کرده. ،
» <مراد بیگ> درود جناب دون دیگو دلاوگا ، تشکر بابت حسن نظری که دارید ، پیامتان سرشار از انرژی مثبت و مایه ی دلگرمی است .
» <آقای با> چیستان: ماژلان (منبع مجله دانستیها و یا خود کتاب) به کدام مجمع‌الجزایر لقب جزایر بهشتی و به کجا لقب جزایر دزدها و روسپی‌ها داد؟
» <آقای با> نمی‌دونم کدام یک ازین ناشرها کتاب هرکول رو چاپ کرده بود اولین نقاشی کتاب دوران خردسالی هرکول بود با دست داشت یه مار سه‌ سر رو خفه می‌کرد خیلی وقت پیشه یادم نمیاد
» <آقای با> در دانستنیها، عجیب ولی واقعی، کوچک ولی خواندنی و مسافرت ماژلان بخش‌های مورد علاقەم بود چە کارتونهای زیبایی داشت فکر کنم از انگلیس یا آمریکا برگردان می‌کردن
» <آقای با> تمام مجلات دانستنیها، ماشین، کیهان بچە‌ها و کیهان ورزشی (بهاء ٣ تومان بعد ٥ و ٨ و ..)رو می‌خریدم و کتابهای نشر امیرکبیر و طلایی
» <کنتس پابرهنه> زنده باشین دون‌دیه‌گوی نازنین. آلبرت عزیز منم یه روز جوگیر شدم و کتاب قصه‌هامو بخشیدم به دخترخاله‌ام. تا قبلش نمی‌دونستم چه گنجینه‌ای داشتم. چه حیف واقعن...
» <آلبرت کمپیون> چه آرشیو جالبی دارین دون دیگو جان.... من هم از این کتابها داشتم ولی همه رو بخشیدم به بچه های فامیل
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینما و ریاضیات
نویسنده پیام
کلانتر چانس آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۴/۱
اعتبار: 13

تشکرها : 1514
( 662 تشکر در 73 ارسال )
شماره ارسال: #6
RE: سینما و ریاضیات

معما (Enigma)

• سال اکران: ۲۰۰۱
  • کارگردان: مایکل اپتد
  • بازیگران: دوگری اسکات، کیت وینسلت، جرمی نورثام، سافرون باروز، تام هالندر، انگس مک‌اینس، تام فیشر، رابرت پیو، مایکل تراتون
  • امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۲ از ۱۰۰

بدون شک یکی از فیلم‌های کمتر شناخته‌شده در این فهرست، فیلم محصول ۲۰۰۱ «انیگما» به کارگردانی مایکل آپتد که فیلمنامه‌ آن را تام استاپارد بر اساس رمانی به همین نام نوشته رابرت هریس نوشته است. استاپارد نمایشنامه‌نویس قابل احترام است که آثار برجسته زیادی مثل «روزنکرانتز و گیلدنسترن مرده‌اند» (Rosencrantz and Guildenstern Are Dead) را در کارنامه خود دارد. اما او علاوه بر این، چندین فیلمنامه مهم دیگر هم نوشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به «برزیل» (Brazil) محصول ۱۹۸۵، «امپراتوری خورشید» (Empire of the Sun) محصول ۱۹۸۷ و «شکسپیر عاشق» (Shakespeare in Love) محصول ۱۹۹۸ اشاره کرد.

در این فیلم کیت وینسلت، بازیگر انگلیسی، در یکی از نقش‌های نادیده گرفته‌شده‌ حرفه‌ای‌اش (در کنار بازیگر داگری اسکات) در نقش یک رمزشکن معمای بلتچلی پارک در بحبوحه جنگ جهانی دوم بازی کرده است. این پروژه به دلیل عدم دقت تاریخی خود مورد انتقاد قرار گرفت، اما در بیشتر موارد، منتقدان از محصول کلی راضی بودند. وقتی صحبت از فیلم‌هایی درباره ریاضیدانان می‌شود، هیچ مکالمه‌ای بدون اشاره به «انیگما» کامل نمی‌شود.

برگرفته از مجله دیجیکالا

انیگما

به دوستانت نزدیک باش!به دشمنانت نزدیک تر!
۱۴۰۳/۸/۱۶ عصر ۱۲:۰۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, Emiliano, مراد بیگ, ترنچ موزر
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
سینما و ریاضیات - کلانتر چانس - ۱۴۰۱/۴/۱۱, صبح ۰۹:۵۴
RE: سینما و ریاضیات - پهلوان جواد - ۱۴۰۱/۴/۱۱, صبح ۱۰:۵۱
RE: سینما و ریاضیات - کلانتر چانس - ۱۴۰۱/۴/۱۱, صبح ۱۱:۴۰
RE: سینما و ریاضیات - کلانتر چانس - ۱۴۰۱/۴/۱۵, صبح ۱۰:۵۴
RE: سینما و ریاضیات - پهلوان جواد - ۱۴۰۱/۴/۱۶, صبح ۱۱:۴۲
RE: سینما و ریاضیات - کلانتر چانس - ۱۴۰۳/۸/۱۶ عصر ۱۲:۰۹