سروان رنو
پلیس انجمن      
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 93
تشکرها : 12568
( 21139 تشکر در 1779 ارسال )
|
RE: هیچکاک - همیشه استاد چند روز پیش سالروز تولد آلفرد هیچکاک ( حفظ الله خیکه ) بود.
کارگردانی که یک شمایل شده و چقدر طرفدار و چقدر متنفر داره !
من که خودم از کسانی هستم که هیچکاک باعث شد که به سینما علاقمند بشم. خدا ازش نگذره !
کتاب فارسی درباره هیچکاک زیاد دیدم اما چند وقت پیش داشتم در یک کتابفروشی میگشتم که چشمم به کتاب زیر افتاد و درجا خریدم:
هـ همانند هیچکاک
اگر هیچکاک دوست یا سینمادوست هستید حتما بخرید که یکی از بهترین کتاب هایی هست که درباره استاد نوشته شده . نویسنده اش پرویز نوری نازنین هست و چقدر هم زیبا از حواشی و همه چیز هیچکاک گفته ؛ بعضی مواردش جالب و جدید بود که حتی من که مدرک هیچکاک شناسی از دانشگاه هاوایی دارم نمی دونستم !
راستی پریشب هم امیر قادری ( ادمین سایت کافه سینما ) یک لایو مفصل برای هیچکاک داشت که الان در صفحه اینستاگرامش در آدرس ghaderi_68 قابل دیدن هست. یک لایو متفاوت و جالب بود. تونستید ببینیدش. مخصوصا معرفی کتاب دونالد اسپوتو با عنوان نیمه تاریک نابعه که ظاهرا به تازگی به فارسی ترجمه شده . جالبه که فیلم محبوب هیچکاک اش مثل من بدنام است 
.

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
| |
| ۱۳۹۹/۶/۲ عصر ۱۰:۴۷ | |
تشکر شده توسط : |
کنتس پابرهنه, لوک مک گرگور, کاپیتان اسکای, پروفسور, مارک واتنی, بانو الیزا, زرد ابری, دون دیهگو دلاوگا, Classic, آدمیرال گلوبال, Kathy Day, oceanic, Savezva, مموله, اسکارلت اُهارا, سناتور, مراد بیگ, آلبرت کمپیون |