[-]
جعبه پيام
» <آرلینگتون> وای به به . سرکافه ی نوروزی آمد . پیشاپیش تبریک سال نو برای تمامی دوستان مهربان . سالی شاد همراهتان
» <آرلینگتون> ارادت .خوبید ؟ تسخیرناپذیران دیشب نشون داد . عالی .انگاری بار اوله که میبینمش . راستش بی صبرانه منتظر سرکافه ی زیبای نوروزی هم هستم . شاد بشیم
» <کنتس پابرهنه> به‌به جناب ایده آلیست... آدم ذوق می‌کنه یهو اسم دوست قدیمیش رو می‌بینه :')
» <آرلینگتون> جناب سروان مهربان خوبید ؟ نمیدونم چرا نمیتونم تلویزیون نگاه نکنم . شاید به علت خاطرات تمام این سالها باشه که از کودکی داشتم باهاش . هنوزم آرامش میده به من بعضی چیزاش
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم باباغاز - کری گرانت ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1194&pid=4614
» <سروان رنو> تلویزیون دیگه خیلی وقته چیزی برای تماشا نداره آرلینگتون عزیز . هر چی بخوای بهتر و کاملترش در اینترنت هست !
» <آرلینگتون> ارادت دوستان . دیدم تلویزیون فیلم تروریستهای شان کانری رو نشون داد . طبق معمول تقطیع شده و نام فیک . خورد تو ذوقم . اه
» <مارک واتنی> بتمن عزیز ... ارادتمندم
» <BATMAN> مارک واتنی عزیز مچکر بابت توضیحات خوبت، درسته سریال جذابیه ولی من بیشتر ژانر وحشت، معمایی، جنایی و دلهره آور تماشا میکنم
» <اکتورز> ئامانج گیان بەخێر بێی بۆ (کافە کلاسیک) ، از خواندن مطالبش لذت ببر
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازبینی: بیلیاردباز، تراژدی سهمگین سارای معصوم
نویسنده پیام
Savezva آفلاین
جک لمون

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰
اعتبار: 38

تشکرها : 989
( 2210 تشکر در 180 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: بازبینی: بیلیاردباز، تراژدی سهمگین سارای معصوم

با نظر راتسوریزوی عزیز کاملا موافقم.

شخصیت سارا از آن کاراکترهایی است که بر هر بیننده ای تاثیرگذار است. سارای معصوم، ساده و آرام با همه مشکلاتی که ادی (پل نیومن) دارد با او کنار می آید و حتی زمانی که برای آخرین بار از ادی می خواهد که در دام گوردون نیفتاده و خام بازی های شیطانی او نشود با بی رحمی کامل مورد عتاب و فریاد ادی قرار می گیرد: میشه دست از سرم برداری سارا؟ میشه بری و دیگه دست از سرم برداری؟

این جواب انسان معصومی است که به خاطر عشقی که در لایه های پنهانی وجودش نسبت به ادی دارد، نگران اوست.

و سرانجام نیز در حالی که می تواند از موقعیت آشناییش با برت در اتاق خواب سو استفاده کرده و ضربه ناگهانی را به ادی بزند، ترجیح می دهد با خودکشی کردن این راز را بر ملا نکند تا به ادی آسیبی نرسد.

به نظر من بازی پاپیر  لوری در فیلم بیلیاردباز یکی از بیادماندنی ترین و خاطره انگیز ترین نقش های تاریخ سینماست.

سفید پوشیده بودم با موی سیاه/ اکنون سیاه جامه ام با موی سفید
۱۳۹۱/۱/۷ عصر ۱۱:۳۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : soheil, اتان ادواردز, حمید هامون, ناتالی وود, اسکارلت اُهارا, Classic, راتسو ریــزو, ژان والژان, دزیره, بانو, dered, جو گیلیس, Papillon, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: بازبینی: بیلیاردباز، تراژدی سهمگین سارای معصوم - Savezva - ۱۳۹۱/۱/۷ عصر ۱۱:۳۳