![]() |
» <مارک واتنی> زرد ابری جان سپاسگزارم دوست عزیز
» <زرد ابری> سپاس مارک واتنی عزیز و سپاس آدمیرال گلوبال بزرگوار فرمانده دژ فضایی » <مارک واتنی> آدمیرال عزیز ارادتمندم » <آدمیرال گلوبال> تشکر میکنم از جناب زرد ابری و مارک واتنی عزیز » <مارک واتنی> خواهش می کنم جناب شارینگهام عزیز و گرامی » <شارینگهام> عیدانه ی خوبی بود جناب مارک واتنی...ممنون! » <مارک واتنی> دانلود فیلم خاطره انگیز و زیبای " نسخه سحر آمیز" با دوبله فارسی : http://cafeclassic5.ir/thread-554-post-4...l#pid41544 » <شارینگهام> درود بر همگی...درسته که بنده برای نشستن روی صندلی داغ اعلام آمادگی کرده ام،ولی تا جناب سروان رنو هستند،من اسائه ی ادب نمی کنم! » <سروان رنو> وانگهی کنترل فیوز و ولتاژ سیم های صندلی کار بسیار حساسی است. نمی توان به دست هر کسی داد ! ... ![]() » <سروان رنو> دوباره متفقین به سرکردگیِ کاپیتان اسکایِ شرور قصد شوم خود را فاش کردند . حاشا و کلا ... دُم به تله نخواهیم داد . اصلا و ابداااا |
![]() |
فيلم و سينما - سلامتي چشم
|
|
نویسنده | پیام |
ژان والژان
![]() مسئول اردوگاه آشويتس كافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 58 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۳ اعتبار: 41 تشکرها : 10488 ( 716 تشکر در 18 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۹/۱۷ صبح ۰۵:۰۷ |
| ||
![]() |
دن ویتو کورلئونه, Kassandra, سروان رنو, دزیره, رزا, رائول والش, الیشا, ترومن بروینک, نیومن, آوینا, دنی براسکو, کاپیتان اسکای, بانو, Papillon, فورست, Classic, پدرام, BATMAN, خانم لمپرت, پیرمرد, واتسون, پروفسور, Kathy Day, آلبرت کمپیون |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,071 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 77 تشکرها : 9762 ( 15534 تشکر در 771 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۹/۱۸ عصر ۱۱:۵۴ |
| ||
![]() |
دزیره, رزا, john doe, ژان والژان, رائول والش, الیشا, نیومن, آوینا, دنی براسکو, Papillon, کاپیتان اسکای, بانو, dered, فورست, Classic, راتسو ریــزو, آماندا, خانم لمپرت, پیرمرد, واتسون, پروفسور, آلبرت کمپیون |
dered
![]() من قانونم ![]() ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 280 تشکر در 2 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۳/۱۵ عصر ۰۹:۱۰ |
| ||
![]() |
سروان رنو, Papillon, ژان والژان, کاپیتان اسکای, بانو, دزیره, خانم لمپرت, واتسون, پروفسور, آلبرت کمپیون |
فورست
![]() سرباز کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 119 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰ اعتبار: 21 تشکرها : 1637 ( 1202 تشکر در 19 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱۰ صبح ۰۵:۳۴ |
|
کاستافیوره
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 13 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸ اعتبار: 2 تشکرها : 1 ( 73 تشکر در 1 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱۰ عصر ۰۷:۲۵ |
|
فورست
![]() سرباز کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 119 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰ اعتبار: 21 تشکرها : 1637 ( 1202 تشکر در 19 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱۰ عصر ۰۸:۰۹ |
| ||
![]() |
زرد ابری |
کاستافیوره
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 13 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸ اعتبار: 2 تشکرها : 1 ( 73 تشکر در 1 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱۰ عصر ۰۸:۲۰ |
| ||
![]() |
فورست, ژان والژان, خانم لمپرت, واتسون, زرد ابری |
ژان والژان
![]() مسئول اردوگاه آشويتس كافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 58 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۳ اعتبار: 41 تشکرها : 10488 ( 716 تشکر در 18 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۱۱/۱۰ عصر ۰۹:۵۷ |
| ||
![]() |
فورست, حمید هامون, دزیره, بانو, راتسو ریــزو, Papillon, خانم لمپرت, پیرمرد, واتسون, سروان رنو, پروفسور, مارک واتنی, Classic, زرد ابری |
پروفسور
![]() هفت خط ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 39 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۲/۲۲ اعتبار: 13 تشکرها : 469 ( 420 تشکر در 39 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۱۱/۱۹ عصر ۱۲:۳۲ |
| ||
![]() |
آلبرت کمپیون, مارک واتنی, هیس هیس, Kathy Day, لوک مک گرگور, کنتس پابرهنه, سروان رنو, شارینگهام, Classic, زرد ابری, پطرکبیر, پهلوان جواد |
|