![]() |
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . » <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063 » <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها! » <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد. |
![]() |
موسیقی اصیل
|
|
نویسنده | پیام |
مهدی مولایی
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 171 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۶/۲۵ اعتبار: 12 تشکرها : 1012 ( 774 تشکر در 129 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۸/۲/۲۷ عصر ۰۱:۵۷ |
| ||
![]() |
ماهی گیر, oceanic, سروان رنو, لرد پدینگتون, زرد ابری, ادگار فروسه, باربوسا |
مهدی مولایی
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 171 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۶/۲۵ اعتبار: 12 تشکرها : 1012 ( 774 تشکر در 129 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۸/۲/۳۱ عصر ۱۰:۰۸ |
| ||
![]() |
سروان رنو, لرد پدینگتون, زرد ابری, ماهی گیر, باربوسا |
مهدی مولایی
| ||
۱۳۹۸/۳/۱۰ صبح ۱۰:۵۵ |
| ||
![]() |
لرد پدینگتون, سروان رنو, زرد ابری, ماهی گیر, باربوسا |
مهدی مولایی
| ||
۱۳۹۸/۸/۱۵ عصر ۰۸:۱۶ |
| ||
![]() |
سروان رنو, KESSLER, زرد ابری, ماهی گیر, کاپیتان اسکای, Classic, لرد پدینگتون, ماتیلدا, Savezva, شارینگهام, مراد بیگ, ادگار فروسه, باربوسا, مموله |
مهدی مولایی
| ||
۱۳۹۸/۸/۲۷ عصر ۰۵:۵۵ |
| ||
![]() |
ماهی گیر, مراد بیگ, سروان رنو, زرد ابری, ادگار فروسه, باربوسا, مموله |
مهدی مولایی
| ||
۱۳۹۸/۸/۲۹ عصر ۱۰:۳۱ |
| ||
![]() |
Classic, بانو الیزا, زرد ابری, ادگار فروسه, باربوسا, ماهی گیر, مموله |
مهدی مولایی
| ||
۱۳۹۸/۹/۸ عصر ۰۹:۲۶ |
| ||
![]() |
مراد بیگ, پرنسس آنا, Kathy Day, زرد ابری, ادگار فروسه, باربوسا, ماهی گیر, مموله |
Classic
![]() صاحب کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 797 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷ اعتبار: 46 تشکرها : 6767 ( 6050 تشکر در 443 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۱/۱۸ صبح ۱۱:۵۳ |
| ||
![]() |
ماهی گیر, نانگیولا, لوک مک گرگور, Kathy Day, سروان رنو, pari persona, سناتور, نیومن, پرنسس آنا, مارک واتنی, زرد ابری, پروفسور, ادگار فروسه, باربوسا, کلانتر چانس, کوئیک, مموله |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,235 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 84 تشکرها : 11239 ( 18736 تشکر در 1573 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۶/۱۴ عصر ۰۱:۱۴ |
| ||
![]() |
دون دیهگو دلاوگا, ماهی گیر, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, زرد ابری, Emiliano, pari persona, Kathy Day, Classic, پروفسور, ادگار فروسه, باربوسا, کلانتر چانس, کوئیک, rahgozar_bineshan, مراد بیگ, مموله |
مراد بیگ
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 380 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰ اعتبار: 36 تشکرها : 2600 ( 2298 تشکر در 275 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۶/۳۱ عصر ۰۱:۴۹ |
| ||
![]() |
پیرمرد, رابرت, مورچه سیاه, کنتس پابرهنه, کوئیک, Classic, مارک واتنی, دون دیهگو دلاوگا, لوک مک گرگور, rahgozar_bineshan, آرلینگتون, مموله, زرد ابری |
Classic
![]() صاحب کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 797 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷ اعتبار: 46 تشکرها : 6767 ( 6050 تشکر در 443 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۸/۱۳ عصر ۰۸:۰۵ |
| ||
![]() |
آدمیرال گلوبال, oceanic, میاموتو موساشی, Emiliano, لوک مک گرگور, مورچه سیاه, مراد بیگ, مارک واتنی, کوئیک, مموله, سروان رنو, دون دیهگو دلاوگا, رابرت, مورفیوس, زرد ابری |
|