[-]
جعبه پيام
» <BATMAN> سلام شارینگهام عزیز، با اجازه شما بله!
» <شارینگهام> سلام بتمن جان، گشت شبانه ات آغاز شده؟
» <BATMAN> شب بخیر https://s8.uupload.ir/files/the_batman_hpv2.jpg
» <اکتورز> مجیدی ، کیا رستمی ، پوراحمد و ... نقش بچەها در فیلمهایشان بسیار پررنگ بودە و این بیشتر بە دلیل دور زدن سانسور بودە
» <اکتورز> همەی وجودم درد گرفت
» <اکتورز> ویدیوای از صحبتهای جیم جارموش در مورد کیارستمی دیدم و نظر ایشان این بود کە کیارستمی برای دور زدن سانسور از کودکان در فیلمهایش بهرە میگرفتە
» <سروان رنو> تلگرام یا فروم ؟ مساله این است ! ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...4#pid45464
» <Dude> سلامت باشید. شده که ازعزیزانی با هم، کمی قدیمی تر از اینها را دیده بودیم، جز خودم همه دردیار باقی اند. خوشحالم هنوز هستند که از آن فیلمها خاطره دارند، با آرزوی سلامتی
» <دون دیه‌گو دلاوگا> سلام و سپاس فراوان "Dude" گرامی. آقا ممنون برای "Orions belte". با معرفی شما، خودم هم خاطره محوی از آن سراغ گرفتم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> پاینده باشید "رابرت" گرامی. سپاس از لطف و پُست‌های ارزشمندتان
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات جالب ، خواندنی و دیدنی از سینمای کلاسیک
نویسنده پیام
اسکورپان شیردل آفلاین
ناظر انجمن
*****

ارسال ها: 512
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱
اعتبار: 50


تشکرها : 5286
( 6629 تشکر در 287 ارسال )
شماره ارسال: #17
RE: نکات جالب ، خواندنی و دیدنی از سینمای کلاسیک

آیا قتل شارون تیت اولین حادثه هالیوودی محسوب میشد؟

قتل شارون تیت اولین حادثه هالیوود به شمار نمیرود و برای هالیوود امری است عادی. هالیوود داستان بزرگی دارد از این حادثه ها . داستانی عالمگیر که با خون به حروف درشت نوشته شده است.

هراس و وحشت ناشی از جنایت مانسون گرچه خشن تر از سایر پیش آمدهای هالیوود است اما اولین جنایت نبود. جنایت های دیگری نیز بود که به مرور زمان فراموش شده ولی یادآوری آنها هرچند ناراحت کننده است ولی برای روشن شدن اذهان بد نیست.

دلقک جنایتکار

یکی از کسانی که نامش در رسوائیهای هالیوودی همیشه در صدر قرار می گیرد راسکو (فَتی) آربوکل است. عمل زشت این مرد ، مصادف با مرگ دختر بیست و سه ساله ای بود که مربوط به زمانی از دوران سینمای صامت بود که بیشتر هنرپیشگان آن دوران ، اشخاصی نوکیسه و بدون هیچ تحصیل و تربیتی  ناگهان به ثروت عظیمی دست یافته و لاجرم خود را گم کرده و مغرور دست به هر کاری می زدند و فکر می کردند اجازه هر کاری را دارند.

 ... راسکو "فتی" آربوکل

"فتی" این هنرپیشه مضحک سینما نیز جزو همین افراد نوکیسه محسوب میشد. سالهای 20 و 21 و 22 میلادی ، سالهای قدرت او به شمار میرفت. در اوج پیروزی و شهرت بود که اولین کوس رسوایی او به صدا درآمد. در سال 1921 روزنامه ای نوشت که "فتی" سه سال پیش در بوستون ضیافت بزرگی ترتیب داده بود و 300 دلار برای هر میهمان درنظر گرفته بود که سرانجام 12 نفر از اشخاص حاضر در آنجا که جزو تماشاچیان بودند اجازه داشتند خود را تسلیم کارهای ممنوعه کنند و اعمال ناشایستی را با جوانها داشته باشند! وقتی همه از این رسوایی آگاه شدند اینبار "فتی" به خاطر پرداخت صدهزار دلار رشوه به یک دادستان برای خواباندن سر و صدای این رسوایی ، دوباره به بازجویی کشانده شد.

در همان زمان (سپتامبر 1921) یک رسوایی دیگر او را بدنام کرد. فتی در طی شب نشینی که در یکی از هتل های سان فرانسیسکو ترتیب داده بود ، به علت تجاوز وحشیانه به یک ستارۀ تازه کار به نام ویرجینیا راپ ، شخصیت فاسد او دوباره نمایان شد. هنرپیشه بیچاره به علت خونریزی شدید ، پس از سه روز زجر کشیدن درگذشت.

مطبوعات خشمگین شدند و به شدت به فتی حمله کردند. فیلم های او بایکوت گردید و دیگر به نمایش گذاشته نشد و تهیه کنندۀ اختصاصی فیلمهایش او را ترک کرد. فتی که از همه جا رانده شده بود شایع کرد که دست به خودکشی زده و با نامی ساختگی و شخصیتی دیگر بکار نمایش پرداخت و در سال 1933 در نیویورک بدرود حیات گفت.

مرگ مردی که محبوب زنها بود

 ... ویلیام دزموند تیلور

جنایت مرموز دیگر که تا به امروز ناشناخته مانده ، مربوط به تهیه کننده ای است بنام ویلیام دزموند تیلور. سه زن در زندگی او نقش مهمی داشتند دو هنرپیشه جوان به نامهای میبل نورماند و مری مایلز مینتر و همچنین مادر مری میلز مینتر یعنی شارلوت شلبی. شارلوت زنی بود مستبد ومال پرست که برای دخترش که شغل پردرآمدی داشت ، در سرش هوسهای زیادی را می پروراند تا مطمئن شود از یک بازنشستگی دائم برخوردار است.

            

میبل نورماند                      مری مایلز مینتر                      شارلوت شلبی 

ویلیام دزموند تیلور در یک صبح ، به سال 1921 به ضرب یک گلوله کشته شد. برای چه؟ و توسط چه کسی؟

این برای همیشه جزو اسرار ماند. ویلیام مردی بود که محبوبیت زیادی بین زن ها داشت. او مردی برازنده ، دلچسب ، ثروتمند ، هنرپیشه و تهیه کننده بود و زنها به سختی می توانستند در مقابل او مقاومت کنند.

حدسهای زیادی در مورد این جنایت زده میشود. حدسی که بیشتر به حقیقت نزدیک می آید اینست که او توسط مادر مری مایلز مینتر کشته شده است. در آن سالی که این حادثه بوقوع پیوست هنگامی که ویلیام به دیدار آنها میرفت مادر مری ، همۀ طبع و ذوق و هنر دخترش را از آن خود میدانست و خود را به جای دخترش می پنداشت و فکر میکرد این کارگردان به خاطر او به دیدنش می آید نه به خاطر دخترش! از اینرو خشم سختی به او مستولی گشت هنگامی که فهمید نه تنها دخترش عاشق این کارگردان است بلکه خیال دارند باهم ازدواج هم بکنند.

شارلوت این جملۀ نفرت آور را که از بدبختی و نومیدی او نشات میگرفت به دخترش گفت: تو هیچوقت این خانه را ترک نمیکنی...هرگز با این مرد ازدواج نخواهی کرد... و چندی بعد ویلیام دزموند به قتل رسید.مدرکی بر علیه شارلوت یافت نشد. اسلحه ای پیدا نشد و پروندۀ این جنایت هرگز باز نشد.

قتل معشوق مادر

در سال 1958 ، چریل کرین برای دفاع از مادرش لانا ترنر در مقابل تهدیدهای معشوق او جانی استامپاناتو ، این مرد را به ضرب کارد می کشد. در هر حال وکیل مدافع چریل در جایگاه شهود از این دختر 14 ساله دفاع میکند.

 ... چریل کرین 

این حادثه یکی از اندوهبارترین حوادث هالیوود است که برای اولین بار به دادگاه کشیده شد.

این ناسازگاری کودکان ، از زندگی خصوصی پر جنجال و هوس آلود هنرپیشه ها سرچشمه می گیرد. چریل چهارده سال بیشتر نداشت که مرتکب چنین جنایتی شد. او دختر استیو کرین دومین همسر لانا ترنر بود. چریل پدران رسمی فراوانی داشت همچون باب کاینینگ و لکس بارکر که جانشین پدرش بودند بعلاوۀ تعداد کثیری پدر غیر رسمی!

 ... لانا ترنر

زندگی برای چریل غیر قابل تحمل شده بود. بخصوص در سال 1957 ، او افسرده و کسل از این زندگی ، از پانسیونی که مادرش او را در آن گذاشته می گریزد. او هربار مادرش را که در عالم عشق سیر می کرد و ازدواج می کرد و طلاق می گرفت و دوباره ازدواج می کرد ، می دید. همه اینها را تحمل می کرد و به گوشه عزلت پناه می برد. با وارد شدن استامپاناتو به زندگی آنها ، او بکل تغییر کرد و زندگیش رنگ دیگری به خود گرفت.

چریل از تسلط و اقتداری که این مرد روی مادرش داشت احساس ناراحتی می کرد و نمی توانست بفهمد که برای مادرش اینها مهم نیست. لانا ترنر به قدری خواهان عشق بود که بدترین اهانات و سرشکستگی ها را قبول می کرد.

یک روز که از تعطیلات برمی گشتند ، آن شبش منظرۀ عجیبی دیده شد که ممکنست هرگز هم نتوانیم حقیقت امر را بفهمیم. اما چریل می گوید: در برابر داد و فریادهائی که استامپاناتو به مادرم می کرد و میخواست مادرم را کتک بزند ، نتوانستم تحمل کنم و با چاقو به او ضربه ای زدم.

 جسد استامپاناتو

چریل تبرئه شد، اما یکی از همسالانش بدون آنکه بخواهد او را سرزنش کند و یا به او تهمت بدی بزند جمله ای را که چریل گفته تکرار کرده که در آن ترحم زیادی به چشم می خورد : به مادرم حسد می برم که می تواند خوب بگرید.ای کاش من هم بتوانم بگریم.

قتل هائی که خودکشی قلمداد شد

چه کسی مریلین مونرو را به قتل رساند؟ جز خودش که در یک شب احساس تنهایی و بیکسی کرد. او هیچکس را نداشت که حتی به او تلفن بزند. در افکار تیره و پر اندوه خود بود که مقادیر زیادی قرص خواب آور بلعید. آیا واقعیت دارد؟ در ششم آگوست 1962 مریلین شگفت انگیز درگذشت و در یک سپیده دم ، در برابر دیدگان ناباور مردم ، جسد زیبایش را روی تخت روان که با ملحفه ای پوشانده شده بود حمل کردند. دلیل مرگ او برای همیشه مکتوم ماند. هفت سال بعد (با اختلاف یک روز) در هفتم آگوست 1969 شارون تیت به قتل رسید. اما دلایل این دو مرگ یکسان نیست.

مامورین در حال حمل جسد مریلین مونرو

حادثه های هالیوود را به اختصار بیان کردیم. اما حادثه های دیگری نیز بوده مانند مرگ پر سر و صدای باربارا توماسون ، همسر پنجم! میکی رونی.

 میکی رونی و باربارا توماسون

 

گزارش روزنامه های آن زمان در مورد مرگ مشکوک باربارا توماسون همسر پنجم میکی رونی 

یا یکی دیگر از قتل ها که مربوط به ستاره ای به نام کارین کوپسینت بود که او را خفه شده پیدا کردند. این قتل در سال 1963 اتفاق افتاد و او بیست و دو سال بیشتر نداشت. این جنایت دو روز پیش از ترور جان اف کندی روی داد و هنوز  معلوم نشده که آیا بین این دو قتل ارتباطی هست یا خیر؟

 ... کارین کوپسینت

به نظر می رسد که حوادث هالیوودی را پایانی نیست. از حوادث سالهای اخیر میتوان به موارد او.جی.سیمپسون و یا مرگ مشکوک بریتانی مورفی اشاره کرد. هالیوود در دنیای واقعیت نیز همچون فیلم هایش آبستن حوادث بسیار است.

تذکر: استفاده از این مقاله با ذکر منبع (کافه کلاسیک) بلا مانع است. 


طریقت سامورایی استوار بر مرگ است. آن‌گاه که باید بین مرگ و زندگی یکی را انتخاب کنی، بی‌درنگ مرگ را برگزین. دشوار نیست؛ مصمم باش و پیش رو. آن هنگام که تحت فشار انتخاب زندگی یا مرگ قرار گرفته‌ای، لزومی هم ندارد به هدف خود برسی {گوست داگ؛سلوک سامورایی}
۱۳۹۰/۱/۲۷ صبح ۰۱:۵۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : بهزاد ستوده, پدرام, واترلو, دن ویتو کورلئونه, seyed, بانو, john doe, الیور, دزیره, california, سم اسپید, حمید هامون, ژان والژان, الیشا, ترومن بروینک, مگی گربه, Papillon, چارلز کین, رزا, خانم لمپرت, واتسون, سی.سی. باکستر, ریچارد, آدری لاووا
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: نکات جالب ، خواندنی و دیدنی از سینمای کلاسیک - اسکورپان شیردل - ۱۳۹۰/۱/۲۷ صبح ۰۱:۵۴
[split] نگارخانهء کافه - خانم لمپرت - ۱۳۹۳/۸/۲, صبح ۱۱:۳۲
[split] اینترنت گردی ... - BATMAN - ۱۳۹۳/۱۱/۱۷, صبح ۰۴:۴۶