تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: پیشنهاد برای بهبود کافه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

دنیای سینما کلافی در هم بافته است و بخش های آن همچون لایه های پیاز در هم تنیده اند. طبیعی است که یک موضوع از نظر یک نفر زیرشاخه ی یک بخش و از نظر دیگری در جایی دیگر باشد. همچون ساختار کنگره ای یا دیوئی نمی توانیم خودمان را و خلاقیت هم کافه ای ها را در یک قالب استاندارد محدود نماییم.

برای ایجاد یک گفتار جدید همیشه نگرانی من این بوده که شاید چنین موضوعی وجود داشته باشد برای همین کمتر به سراغ ایجاد بحث جدید می روم گاهی هم شگفت زده می شوم که از زیرشاخه های یک بخش سر و کله ی همان موضوع پیدایش می شود.

با وجود نقشه ی سایت می توانیم یک شمای کلی از بخش ها و زیر بخش ها به صورت ساختار درختی و در یک نگاه داشته باشیم. این نقشه هم به ما برای پیدا کردن موضوع و پیوند مستقیم به آن کمک می کند هم از تکراری شدن موضوغات جلوگیری خواهد نمود.

مدیران ارجمند با اضافه نمودن منوی نقشه ی سایت می توانند به بسیاری از بحث های از این دست خاتمه دهند و راه را برای پیش برد اهداف کافه بدون دغدغه و نگرانی و نیز بروز خلاقیت کاربران باز نمایند.

پاینده باشید به مهر

درود همکافه ای های عزیز؛

بار دیگر جستاری دیگر از کافه کلاسیک مرز یک میلیون بازدید کننده را گذراند و افتخار آفرین شد: تاپیک کارتون های ماندگار و خاطره انگیز

این تاپیک نوستالژیک و دیدنی که یادآور خاطراتی خوش برای همه ما بچه های دیروز و پریروز است در حال حاضر با 931 ارسال حداقل بیش از دو هزار کارتون را به خوانندگان معرفی کرده است. از این مهم سهم کاربر دلسوز و نازنین و فرزانه ما جناب کورت اشتاینر 301 ارسال بوده که تمامی ارسالات ایشان حاوی چندین انیمیشن زیبا با توضیحات جامع است و یادگاری بی نظیر و منحصربفرد شاید در کل فضای اینترنتی داخلی و خارجی، از کلکسیون کارتونهای مختلف و بعضا نایاب می باشد.

ضمن سپاس از همه عزیزانی که با مطالب خود در این تاپیک به رونق آن افزوده اند برای کورت گرامی هرکجا که هستند آرزوی سلامت و توفیق روزافزون میکنیم و قدردان زحمات ایشان هستیم.

امیدوارم بزودی جستارهای دیگر کافه نیز یکی پس از دیگری میلیونی شوند. البته بدون تردید با همت همکافه ای های هنرمند و ادیب و خوش ذوق این اتفاق نیکو قریب الوقوع خواهد بود: تبریک، تبریک و باز هم تبریک



به نام خدایی که امید و عشق را در دلها رویاند

درود عزیزان؛

 High Five!: The Magic of Working Together یا پنج جادویی نوشته کن بلانچارد، داستان یک مربی هاکی مشهور است که به هدایت تیمی ناموفق گمارده شده و دست به یک جوانگرایی کامل می زند جوانانی بی تجربه اما ساعی و با انگیزه و آنها در کمال ناباوری تا پای فینال هم می روند ولی فینال را می بازند! چرا؟! چون تیم حریف، هم یک تیمی است که پارسال جوان گرایی کرده بود و امسال نتیجه اش را دید... حکایت قرمزهای پایتخت ما هم همین شد...

(۱۳۹۴/۱۰/۴ صبح ۱۱:۱۵)خانم لمپرت نوشته شده: [ -> ]

... در تیم تحت هدایت برانکو انرژی و تاکتیک و اعتماد به نفس تزریق شد تکنیک هم که بحمدلله خود بچه های جوون و آینده دارمون سرتاپا داشتند. تیم در نیم فصل از ته جدول به رتبه چهارم صعود کرد و برانکو به لطف همین جوونهای غیرتی و فنی اش شد بهترین مربی نیم فصل. اما برای من هوادار با اینکه مایه شادیه تیم مهمه. باز هم فرق نمی کنه پرسپولیس با بازیکن هاش چه ببره چه ببازه بازهم تو قلب منه. پرسپولیس همیشه ماندنی است.

حالا حکایت کافه هم همان است فقط قالب تغییر کرده ولی محتوا یکی است...

همانطور که در نقل قول پست صفحه پیشین که مربوط به سال قبل است، خواندید تاکید من این بوده و هست که جوان گرایی و شایسته سالاری همه جا جواب می دهد. کاربران اکثرا جوان ما که بدون چشمداشت دانش و هنر و ذوق خود را در اختیار همگان قرار می دهند، انتظاراتی دارند که قدر دنیای کوچک تجربیاتشان است و برای ما بزرگترها عمدتا برآورده کردنی است. اگر بالای سر این جوانان بزرگترهایی باشند که عالمانه و دلسوزانه هدایتشان کنند و به استقبال ایده های نو روند و تشویق را بجای تنبیه سرلوحه امورات کنند،، نور علی نور می شود.

همه شما شاهد بودید که خانم لمپرت در این مدت همواره و تا حد توان هوای بزرگ و کوچک کافه کلاسیک را داشت. چقدر توهین ها از غریبه و آشنا شنیدم و سکوت کردم، چون مصالح کافه خودمان و آرامش کاربران از همه چیز حتی شخصیت مجازی خودم برایم با ارزشتر بود. تازه آن موقع در دوره نقاهت بیماری هلاکت باری بودم که آماج آن حمله ها قرار گرفتم و استرس برایم حکم سم را داشت ولی خانم لمپرت سخت جان تر از این حرفهاست.:blush:

با تمام سختی ها سعی کردم در کسوت سبز مدیر هرکاری از دستم بر می آید برای رضایت کاربران و پیشرفت کافه انجام دهم. اما اینک با تغییر و تحولات جدید در مسایل فنی و تکنیکی و تاکتیکیِ کافه ترجیحا کنار می کشم. سیاست های جدید با روحیات خانم لمپرت همخوانی ندارد و بهترین تصمیم آن است که از محضر جناب کلاسیک که همواره با احترامی که برایم قائل بوده و حمایتشان، مرا شرمنده کرده اند، تقاضای بازنشستگی نمایم. اختلاف نظر همیشه هست. باورها و عقاید متفاوتند و چالش ها اینگونه بوجود می آیند و به زندگی مفهوم می بخشند و باز بگویم بقول مولوی : جمع اضداد از کمال عشق او گشته روا... عزیزان ابدا جای نگرانی نیست، یقین می دانم باقی تیم گرامی مدیریت آنچنان در یک راستا گام بر خواهند داشت که نبود این جانب محسوس نخواهد بود. 

البته بازنشستگی من هرگز به مفهوم دست کشیدن از نویسندگی در کافه نیست. نوشتن عشق من و کافه کلاسیک، خانه امیدم است... من در مکتب دوستان بزرگی چون مگی گربه، سم اسپید، بانو و رزا آموزش دیدم و اکنون که این عزیزان نیستند، خوب است من و شما به پاس زحمات این عزیزان و دوستان ادیب و مهربانِ حاضر، چراغ کافه را همواره با مشعل قلم خود روشن و پرفروغ نگه داریم. اگر ما به بزرگانمان بها دهیم و جوانان خلاق کافه را ارج نهیم و کاربران پر و پا قرص حامی را عزیز بداریم و موجبات رنجش شان نشویم کافه کلاسیک، جاودان در فراز قله فرهنگ و هنر خواهد درخشید.

سپاس






خانم لمپرت:

با وجود اینکه من حافظه کوتاه مدتم رو از دست دادم ولی هیچ وقت زحمات، محبت ها، دلسوزی های های شما رو فراموش نخواهم کرد...

البته من دوران قبل از مدیریت شما، عضو کافه نبودم ولی شما یکی از مهربان ترین و خوش برخوردترین مدیرانی هستید که من می تونم تصور کنم...

مطمئنم خیلی ها با من هم عقیده اند.

قاعدتا تصمیمی که گرفته اید تصمیم درستی است و به این تصمیم احترام می ذاریم.

تنها چیزی که می مونه بگم اینه که بابت همه زحمات تون بسیار بسیار سپاسگزاریم.

.

.

.

منم برم با کمک جناب واتسون دنبال John G بگردم! سعی می کنم آدرس کافه رو به خاطر بسپرم! :دی

.

{#exclamation.smile}

ثبت نام در کافه خیلی پیچیده است و حتی بعد از ثبت نام ...من مشکلی داشتم که خواستم از مدیر انجمن کمکی بخواهم اما حتی ارسال پیام خصوصی برای من قفل بود!
تاپیکی رو برای گفتن مشکل پیدا نکردم !

من پروفایل رو ویرایش میکنم ...هر بار خطا میدهد.حتی خطا رو درست میکنم باز خطا میدهد.نمیدونم برای من فقط به این شکل عمل میکند یا مشکل همه اس.

{#exclamation.smile}

من یک پیشنهاد برای کافه دارم...قبلا در یک انجمن یک اختیار جالبی دیدم که باید به مدیر کافه بگم.

ولی باید خصوصی ادرس انجمن رو بفرستم که برید ببینید.متاسفانه من خصوصی هیچ پیامی نمیتونم بدم!

{#exclamation.smile}

امروز متوجه شدیم که تاپیک دوبله و دوبلورها به عنوان سومین تاپیک میلیونی کافه توانسته مرز یک میلیون بازدید را رد کند. پیش تر هم تاپیک های کارتون های ماندگار و دایره المعارف دوبله توانسته بودند رکورد بازدید را بشکنند.

با اینکه میزان ارسال مطالب جدید مدتی است کمتر شده اما خوشحال هستیم که مطالب قبلی  کافه دائما مورد استفاده علاقمندان قرار می گیرد و به آنها به عنوان یکی از منابع ارزشمند ارجاع زیادی می شود. این یکی از مهم ترین اهداف کافه بوده که خوشبختانه تحقق پیدا کرده است یعنی افزایش محتوای زبان فارسی در اینترنت جهت استفاده همه پارسی زبانان جهان.

جا دارد همینجا از همه نویسندگان این تاپیک ها سپاسگزاری کنیم. [تصویر: thankyou.gif]

قابل توجه دوستان ,

مشکل دکمه تشکر و تاریخ هجری خورشیدی رفع گردید.

همچنین با تغییر سرور میزبان کافه , سرعت بازشدن صفحات و نوشته ها بهبود چشمگیری یافته است.

با سلام

لطفا یه کاریی هم برای موتو جستجوگر سایت هم بکنید

مثلا وقتی در دایره المعارف دوبله نام فیلمیرو سرچ می کنم نتیجه ای نمیده و بعد از این صفحه و اون صفحه کردن می بینم که نام فیلم رنگی شده

(۱۳۹۵/۶/۱۶ عصر ۰۹:۱۴)ال سید نوشته شده: [ -> ]

با سلام

لطفا یه کاریی هم برای موتو جستجوگر سایت هم بکنید

مثلا وقتی در دایره المعارف دوبله نام فیلمیرو سرچ می کنم نتیجه ای نمیده و بعد از این صفحه و اون صفحه کردن می بینم که نام فیلم رنگی شده

جستجوگر سایت که سرحال و قبراق است ال سید جان !

فقط هنگام جستجو باید گزینه ها و اختیارات جستجو را بر اساس سوژه تغییر بدید.

مثلا گزینه نشان دادن پست را به جای موضوع تیک بزنید تا مستقیما پست مورد نظر را نشان دهد وگرنه تاپیک (موضوع) را نشان می دهد و بعد باید دستی در تاپیک بگردید.

ممنون از پاسخ سریعتون سروان رنوی عزیز

پیشنهاد من اینه که تو یه پست یه دایره المعارف و دانشنامه از فیلم های کلاسیک و عوامل دوبله بر اساس سال تولید قرار داده بشه
یه مشکلی هم که دوستان بهش اشاره کردن اینه که کلیپ ها و آهنگ هایی که دوستان توو سایتای دیگه اچلود میکنن بعد از مدتی لینکش خراب میشه

با سلام

خیلی خوب میشه که دوستان یک تایپینگ راه بندازن که در اون مصاحبه هایی که در زمان های دور یا جدید با دوبلورها انجام شده و دوستان در کافه ضبط کرده اند مثلا برنامه هایی مانند هنر دوبله و صدای ماندگار و ....در اون قرار داده بشه

درود به همه دوستان.

وقت آن شده که کافه دنیاهای نوینی را تجربه کند.

شبکه های اجتماعی رهگشای این دنیاها خواهند بود. کافه مشکلاتی دارد از جمله جزیره ای بودن و خارج بودن از دسترس به ویژه اگر بخواهیم با تلفن همراه با آن در ارتباط باشیم که با آن سازگار نیست. از دوستانی که تخصصی در این زمینه دارند خواهشمند است راهنمایی های لازم را بدهند تا سر و شکل نوینی به کافه بدهم.

- تشکیل سوپرگروه با ادمین خاص و متخصص در تلگرام برای ارسال و دریافت اطلاعات از سوی همیاران ویژه و کاربران قدیمی و فعال

- ارایه آخرین مطالب در تلگرام با لینک به کافه

- کانال ویژه در اینستاگرام جهت ارایه اطلاعات

- کانال ویژه در آپارات جهت ارسال فیلم و نقد فیلم

تلگرام می تواند آخرین اطلاعات کافه را منتشر و در صورتی که به شکل سوپرگروه درآید از طریق دوستان اطلاعات تازه را دریافت کند.
من بیشتر در سفرم و وب سایت کافه با صفحه تلفن همراه سازگار نیست. صفحات ریز و ناخوانا هستند. 
کافه باید در تلگرام، اینستاگرام و ... ریشه بدواند، شاخه های تازه از آن بروید و میوه های تازه ای بدهد.
پیشنهاد می شود با حضور در شبکه های اجتماعی کافه را از حالت جزیره ای کنونی خارج سازید. 

با بهره گیری از شبکه های اجتماعی ما همسفران قدیمی و دوستداران کلاسیک با وجود همه ی گرفتاری ها می توانیم پیوندمان را با کافه همواره نگه داریم و با آن در ارتباط باشیم.

دوستان توانمند در این زمینه اعلام حضور کنند و نظراتشان را بیان نمایند و کسانی که توانایی و تخصص در این زمینه دارند آستین بالا بزنند.

با سپاس و درود

پیشنهاد کاپیتان برای ایجاد صفحات موازی کافه کلاسیک در شبکه های اجتماعی:

انتقال از جعبه پیام به تاپیک فعلی.

ترتیب از پایین به بالا

-----------------

<کاپیتان اسکای> جزیره یعنی تنهایی و واماندگی از حضور و پیشرفت و کافه را به این دنیاهای نو پیوند دهند.
<سروان رنو> چنین کاری نیاز به همکاری داوطلبانه یکی دو نفر از دوستان دارد ... در این تاپیک می توانیم کامل بحث کنیم http://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=477&page=12
<سروان رنو> درود بر کاپیتان عزیز ... آقا مگه جزیره چشه ؟! [تصویر: 2i8d4ao.gif]
<بوچ کسیدی> منم موافقم . و خیلی وقت پیش همین پیشنهاد رو به ادمین دادم
<کاپیتان اسکای> تلگرام می تواند آخرین اطلاعات کافه را منتشر و در صورتی که به شکل سوپرگروه درآید از طریق دوستان اطلاعات تازه را دریافت کند.
<کاپیتان اسکای> من بیشتر در سفرم و وب سایت کافه با صفحه تلفن همراه سازگار نیست. صفحات ریز و ناخوانا هستند.
<کاپیتان اسکای> کافه باید در تلگرام، اینستاگرام و ... ریشه بدواند، شاخه های تازه از آن بروید و میوه های تازه ای بدهد.
<کاپیتان اسکای> پیشنهاد می شود با حضور در شبکه های اجتماعی کافه را از حالت جزیره ای کنونی خارج سازید.
<کاپیتان اسکای> درود سروان والامقام و کلاسیک بزرگوار و دیگر دوستان.

سپاس از کاپیتان ,

این مورد از یکسال پیش در ذهن دوستان بوده و البته به دلیل کمبود وقت مدیران در صورتیکه یکی دو نفر از دوستانی که وقت آزاد بیشتری دارند و در امور شبکه های اجتماعی باتجربه هستند اعلام همکاری داوطلبانه نمایند می توان شروع به آن نمود. به صورتیکه پست های گلچین شده دوستان در شبکه فیسبوک , اینستاگرام  و ... قرار گیرد.

همچنین می توانیم یک گروه تلگرامی با حضور دوستان گلچین شده برای گپ و گفتگوهای زنده ایجاد کنیم.

طرحی هم قبلا توسط یکی از دوستان برای تله کنفرانس از راه Skype foe Business پیشنهاد شد که جالب بود و به صورت زنده دوستان می توانند همدیگر را ببینند یا با هم فیلم ببینیم و بحث کنیم.

البته محیط خلوت و قدیمی کافه با همان طرح ساده کلاسیک اش بیشتر باب طبع ماست , اما برای گسترده تر کردن برد مطالب می توان از این ابزارهای جدید هم بهره جست.

منتظر پیشنهادهای دوستان هستیم. ::ok:

(۱۳۹۶/۷/۲۳ عصر ۰۹:۳۲)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

سپاس از کاپیتان ,

این مورد از یکسال پیش در ذهن دوستان بوده و البته به دلیل کمبود وقت مدیران در صورتیکه یکی دو نفر از دوستانی که وقت آزاد بیشتری دارند و در امور شبکه های اجتماعی باتجربه هستند اعلام همکاری داوطلبانه نمایند می توان شروع به آن نمود. به صورتیکه پست های گلچین شده دوستان در شبکه فیسبوک , اینستاگرام  و ... قرار گیرد.

همچنین می توانیم یک گروه تلگرامی با حضور دوستان گلچین شده برای گپ و گفتگوهای زنده ایجاد کنیم.

طرحی هم قبلا توسط یکی از دوستان برای تله کنفرانس از راه Skype foe Business پیشنهاد شد که جالب بود و به صورت زنده دوستان می توانند همدیگر را ببینند یا با هم فیلم ببینیم و بحث کنیم.

البته محیط خلوت و قدیمی کافه با همان طرح ساده کلاسیک اش بیشتر باب طبع ماست , اما برای گسترده تر کردن برد مطالب می توان از این ابزارهای جدید هم بهره جست.

منتظر پیشنهادهای دوستان هستیم. ::ok:

گروه خوب نیست بهتره یه چنل برنید و از دوستان بخوایید که عضو بشن ادمین هم آیدیشو در چنل قرار بده و کسی هم بخواد مطالبی رو در چنل قرار بده از این راه به ادمین پیام میفرسته و ادمین هم در چنل قرارش بده

بهترین خاصیت این کار نظم حاکم بر اونِ

ولی زود این کارو انجام ندید یه سری قانون وضع کنید و بعد از رای گیری نسبت به قوانین،  برای انجام  این کار اقدام کنید

نکته خیلی مهم :گروه هایی مثل این در تلگرام و اینستگرام هست باید با یک ایده خوب و مطالب ارژینال و موثق نسبت به این کار اقدام کنید  خودمونی تر بگم یه چیزی تو چنته داشته باشید وگرنه مثل همین کافه مطالبش خاک میخوره

راستش، در کل که همه موافقیم با پیشرفت و تکنولوژی. ولی نگرانی از بابت سرسری شدنِ کارهاست. فضای فعلی، اجازه‌ی تمرکز و اندیشیدن می‌دهد. در تلگرام و اینستاگرام، بازدیدها فزونی می‌یابد و سهل‌تر و در دسترس‌تر است، ولی تمرکز کم می‌شود. من الان خودم در گروه‌ها و صفحات تلگرامی و اینستاگرامیِ زیادی عضو هستم، از مطالب‌شان استفاده می‌کنم و بعضی اوقات از زحمات مدیرانشان، قلباً قدردان می‌شوم؛ ولی تعلقی به آنها احساس نمی‌کنم و بودن یا نبودن‌شان بعد از مدتی دیگر برایم توفیری ندارد.

دوباره تأکید میکنم که با "خارج شدن از جزیره" موافقم؛ ولی لطفاً مدیران احتیاط کنند که گرفتار بلایای بالا نشویم. اینجا از همان ابتدا، "کاربر" می‌آموزد که باید صبر و حوصله و وقت و اشتیاق را با هم داشته باشد تا جایی بیابد: باید برای عکس و پروفایل‌ و امضایش وقت بگذارد و آن‌ها را درست تکمیل کند تا راه به "جزیره" بیابد. یعنی اینجا، نه چون دیگر جاهاست که سرک‌کشی و گشت‌وگذار تفننی و بی‌قید مجاز باشد ....

(۱۳۹۶/۷/۲۳ عصر ۱۰:۳۷)ال سید نوشته شده: [ -> ]

... وگرنه مثل همین کافه مطالبش خاک میخوره ...

این یک تصور کاملا اشتباه است که مطالب کافه خاک می خوره. [تصویر: fingersmiley.gif]

طبق آمار سایت , مطالب قدیم و جدید کافه دائما در حال خوانده شدن  توسط کاربران مهمان است و روزانه به طور میانگین بین 3000 تا 5000 بازدید از کافه صورت می گیرد. اگر به آمار پایین کافه دقت کنید در هر لحظه حدود یکصد نفر در حال خواندن مطالب کافه هستند.

پس نباید تعداد کم پست ها یا تشکرها ملاک قرار گیرد.

در اینجا مطالب کم , اما اورجینال است , کاربران هم به سختی پذیرش می شوند. علاوه بر این کاربران مهمان که بیشتر بازدیدکنندگان را تشکیل می دهند امکان تشکر ندارند. پس نباید محیط اینجا را با اینستاگرام و فیسبوک مقایسه کرد که هر رهگذری می تواند لایک بگذارد.

شما در فیسبوک یا اینستاگرام اگر مدتی فعالیت نکنید و پست نگذارید از چشم می افتید و صفحه شما متروک می شود اما در اینجا حتی اگر یکسال هم مطلبی گذاشته نشود , موتورهای جستجوگر دائما به مطالب آن ارجاع می دهند و بازدید کنندگان آن  بیشتر هم می شود.

(۱۳۹۶/۷/۲۳ عصر ۱۱:۱۷)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده: [ -> ]

راستش، در کل که همه موافقیم با پیشرفت و تکنولوژی. ولی نگرانی از بابت سرسری شدنِ کارهاست. فضای فعلی، اجازه‌ی تمرکز و اندیشیدن می‌دهد. در تلگرام و اینستاگرام، بازدیدها فزونی می‌یابد و سهل‌تر و در دسترس‌تر است، ولی تمرکز کم می‌شود. من الان خودم در گروه‌ها و صفحات تلگرامی و اینستاگرامیِ زیادی عضو هستم، از مطالب‌شان استفاده می‌کنم و بعضی اوقات از زحمات مدیرانشان، قلباً قدردان می‌شوم؛ ولی تعلقی به آنها احساس نمی‌کنم و بودن یا نبودن‌شان بعد از مدتی دیگر برایم توفیری ندارد.

آفرین دون دیه گو ,

جانا سخن از زبان ما می گویی. [تصویر: clap.gif]

لپ مطلب و آنچه مد نظر ماست همین نکته ظریفی بود که دون دیه گو  گفت.

من  خودم در اینستاگرام و فیسبوک و تلگرام و Badoo و یوتیوب و آپارات و کلوب و ...  فعال هستم. می دونم جو این محیط ها چگونه است. بیشتر لایک بازی هست و روزمرگی و کپی کاری . دوستانی که اونجا هستند اکثرا فقط نام دوست رو یدک می کشند و کمتر احساس دوستی , نزدیکی میشه کرد. وقتی یک نفر دغدغه اش تعداد لایک ها و فالورهاش باشه یا 1000 تا دوست و فالور داره مشخص است که کیفیت دوستی اش چگونه خواهد بود. پس این یک مطلب که کیفیت رو نباید فدای کمیت کنیم.

اما اینکه از این شبکه های همگانی در جهت پخش و معرفی بیشتر مطالب کافه استفاده کنیم مطلب دیگری است. یعنی محوریت همین کافه و سایت باشه اما مطالبی هم در اونجاها گذاشته بشه و دایره افرادی که مطالب رو می بینن گسترده تر بشه.

(۱۳۹۶/۷/۲۴ صبح ۱۲:۵۰)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

این یک تصور کاملا اشتباه است که مطالب کافه خاک می خوره. [تصویر: fingersmiley.gif]

سروان منظور از خاک خوردن این که اگر کسی چیزی مینویسه دربارش گفتگو بشه و درنهایت اون پست به درستی نوشته و منتشر بشه

من پیشنهاد میکنم یک اپلیکشین بنام کافه کلاسیک ساخته شود که قابل نصب روی گوشیها باشد و توسط آن بتوان با ساختار بهتری به سایت مراجعه و از مطالب طبقه بندی شده جدید و قدیم آن استفاده کرد.

امروزه طراحان سایت طراح اپلیشکن برای سایتها هم هستند

(من طراحی صفحه در شبکه های اجتماعی را رد میکنم چون اولا نیاز به یک یا چند نفر برای ارسال مطالب جدید و پویا نگه داشتن آن دارد و دوم اینکه اصولا این نوع صفحات در شبکه ها صرفا مکانهایی برای دیدن لحظه ای و گذر است و نه مطالعه و تعمق و ارائه نظر که مغایر با اصول و مفاهیم سایتهائی مثل کافه کلاسیک است. هرچقدر در این مکانها بیشتر بنویسید بیننده کمتری خواهید داشت. تجربه من در سینماکلاسیک و ساخت یک صفحه در اینستاگرام برای آن فاروم این مهم را به اثبات رساند)

صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع