![]() |
» <Emiliano> سپاس از شما.
» <آدمیرال گلوبال> https://www.aparat.com/v/YneGh » <آدمیرال گلوبال> جناب Emiliano ممنون از شما. و در جواب این آقایان دیالوگ پایانی فیلم پاپیون تقدیم بهشون میکنم. » <Emiliano> «آدمیرال» عزیز، کاملاً مشخّصه که اون قسمتی که فرمودید چرا پخش نشده. فقط بخاطر سکانس آخرش، که طبیعتاً ازنظر آقایان تداعیگر لب گرفتن بوده! » <BATMAN> https://www.f2m.top/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%...-doe-2016/ » <BATMAN> نه ازوناش که فقط قتل و خونریزی نشون میده تا اینکه به این فیلم برخوردم ، به نظرم خوش ساخته البته همچین جدیدم نیست » <BATMAN> درسته بیشتر فیلما کپی و کلیشه ای شدن یا حوصله سر بر ولی هنوزم فیلم خوب ساخته میشه هر چند انگشت شمار ، مثلا چند روزی بود دنبال فیلم ترسناک جذاب و معمایی بودم » <شارینگهام> همیشه پز می دادم که 3ترابایت فیلم دانلود کرده ام،ولی وقتی مرور کردم، گفتم حیف نت،حیف وقت،حیف نون! » <شارینگهام> درود بر همگی.من هم معتقدم که بیشترفیلم های جدید،ارزش تماشا ندارند. » <کنتس پابرهنه> اما خیلی خوبه که نظرمون رو درباره فیلم های بدی که می بینیم تو تاپیکهایی مثل "آخرین فیلمی که دیدم" یا "سینمای امروز" بنویسیم. |
![]() |
بازی (دیوید فینچر)
|
|
نویسنده | پیام |
کاپیتان اسکای
![]() کاپیتان ![]() ![]() ارسال ها: 357 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۴/۳۱ اعتبار: 49 تشکرها : 1957 ( 4203 تشکر در 287 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۸/۱ عصر ۰۲:۵۸ |
| ||
![]() |
Memento, سروان رنو, خانم لمپرت, زبل خان, حمید هامون, کنتس پابرهنه, لو هارپر, اسکورپان شیردل, مکس دی وینتر, جروشا, Keyser, مگی گربه, نکسوس, BATMAN, نیومن, پیرمرد, واتسون, Classic, rahgozar_bineshan, پیر چنگی, oceanic, Princess Anne, ایـده آلـیـسـت, دزیره, پروفسور, زرد ابری |
Memento
![]() (2000) ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 216 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۷/۱۷ اعتبار: 46 تشکرها : 4500 ( 3919 تشکر در 149 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۸/۳ صبح ۱۱:۲۳ |
| ||
![]() |
واتسون, کنتس پابرهنه, خانم لمپرت, Classic, جروشا, زینال بندری, اسکورپان شیردل, BATMAN, حمید هامون, rahgozar_bineshan, مگی گربه, پیر چنگی, پیرمرد, سروان رنو, کاپیتان اسکای, Princess Anne, زرد ابری, ایـده آلـیـسـت, پروفسور |
Memento
![]() (2000) ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 216 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۷/۱۷ اعتبار: 46 تشکرها : 4500 ( 3919 تشکر در 149 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۸/۵ عصر ۱۱:۴۱ |
| ||
![]() |
زینال بندری, جروشا, سروان رنو, BATMAN, خانم لمپرت, rahgozar_bineshan, کنتس پابرهنه, واتسون, حمید هامون, Princess Anne, زرد ابری, ژیگا ورتوف, ایـده آلـیـسـت, آقاحسینی, پروفسور, Classic |
پروفسور
![]() هفت خط ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 43 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۲/۲۲ اعتبار: 14 تشکرها : 553 ( 514 تشکر در 43 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۵/۶ عصر ۰۵:۳۹ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, کنتس پابرهنه, Kathy Day, لوک مک گرگور, سروان رنو, Classic, زرد ابری, بانو الیزا, کاپیتان اسکای, دون دیهگو دلاوگا, پرنسس آنا, مراد بیگ |
|