[-]
جعبه پيام
» <آرلینگتون> دست جناب کمپیون مهربان درد نکنه واقعا . خیلی خوبه جناب سروان عزیز . رنگی و شاده
» <سروان رنو> آلبرت کمپیون .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=445&pid=4207
» <شارینگهام> به به! چه زیبا! طراحش کی بوده؟
» <آرلینگتون> سردرکافه چقدر عالیه . رنگی و شاد . ممنون
» <آرلینگتون> با چه سختی و مشکلات ، به این سوی زمین برای اکتشافات میرفتند . واقعا عجیبه
» <آرلینگتون> ارادت آقای بای مهربان . پس پاسخ فیلیپین و گوام بود . واقعا متعجبم از مردمان قدیم . چه اراده و توانی داشتند . از آن سوی کره ی زمین
» <آقای با> در هر حال جناب آرلینگتون بحث ماژلان ابتر نماند خواندنش توام با تصویرسازی ذهنی بسیار لذتبخش است جواب: فیلیپین(جزایر بهشتی) گوام (جزیره روسپی‌‌ها)
» <آقای با> ولی چیزی نیست که من پنجاه و خورده‌ای سال به‌دنبالش باشم ، اما نمی‌دانم چرا هر روز دوستی، رتبه‌ای که قبلا داده بود را پس میگیرد!
» <آقای با> قربان وجود پرمهرت جناب آرلینگتون، رتبه قبل از اینکه تلاشی برای ارج‌نهادن به داشته‌های یک نفر و تشکر از فعالیت‌های بلاعوض باشد، اظهار محبت است
» <آرلینگتون> نقشه ی ژیوگرافیک کشورها و کره زمین سالهاست از ذهنم محو شده . ولی ساموآ همون ور ها باید باشه فکر کنم.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیرنویس
نویسنده پیام
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶
اعتبار: 33

تشکرها : 1278
( 3069 تشکر در 252 ارسال )
شماره ارسال: #41
RE: زیرنویس

(۱۳۹۶/۹/۱۶ عصر ۰۷:۰۰)ویگو مورتنسن نوشته شده:  

دوستان عزیز لطفا اگر درباره زیرنویس‌گذاری در دهه 70 یا 80 شمسی ایران اطلاعاتی در دست دارید لطفا در این قسمت وارد کنید ....

تا آنجایی که ما می‌دانیم (بر اساس اطلاعات محدودی که کسب کرده‌ام) زیرنویس‌گذاری به اواخر سال‌های 1378 یا 1379 در ایران بر می‌گردد زمانی که سی دی تازه وارد بازار شده بود ....

اگر از آن زمان‌ها اطلاعاتی در دست دارید یا خود مصرف‌کننده چنین کالاهایی بودید در این قسمت خاطرات و تجربیات خود را وارد کنید.

دوست گرامی،

همین تاریخ 9-1378 درست است!

دوران به عرصه آمدن VCD فیلم‌ها و کارتون‌ها با زیرنویس هارد-ساب فارسی، همین سال‌ها بود ــ دورانی قبل از DVD.

یک کار اختصاصی از آن سال‌ها، تقدیم شما و دوستان می‌دارم از آرشیو خودم:

Alice in Wonderland - 1951

آلیس در سرزمین عجایب (۱۹۵۱)، اثر والت دیزنی

این نسخه، خاص است برای اینکه جزو اولین VCDهای منتشره از این کارتون در بازار ایران با زیرنویس فارسی است ــ از اواخر دهه‌ی ۱۳۷۰ خورشیدی!

در ایامی که هنوز پسوند مستقل srt برای زیرنویس، برایمان ناآشنا بود و در ایران فراگیر نشده بود؛ ترجمه‌ و زیرنویس فارسی این کارتون، اولین زیرنویس فارسی عالی برای این اثر بود که دیده‌ام؛ و همچنان بر زیرنویس‌های جدیدِ آن، به لحاظ صحت و بلاغتِ ترجمه، برتری دارد! (به گمانم توسط یک مترجم حرفه‌ای، بصورت شنیداری ترجمه و زیرنویس شده باشد)

روی دو حلقه VCD (با پسوند DAT با حجم حدود 400 مگابایت برای هر کدام) بود، که تبدیل به mp4 و در گوگل‌درایو بارگذاری کردم:

لینک دریافت کارتون آلیس در سرزمین عجایب (1951)، نسخۀ VCD با زیرنویس فارسی هاردساب (دیسک شمارۀ 1)

لینک دریافت کارتون آلیس در سرزمین عجایب (1951)، نسخۀ VCD با زیرنویس فارسی هاردساب (دیسک شمارۀ 2)

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۴/۴/۱۶ صبح ۱۲:۴۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Emiliano, کنتس پابرهنه, آرلینگتون, مراد بیگ, رابرت, اکتورز, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, سروان رنو, آقای با, ممل آمریکایی, مورفیوس, ترنچ موزر
ارسال پاسخ