[-]
جعبه پيام
» <شارینگهام> درسته جناب Savezva ، جام جهانی وقتی جذاب تر میشه که تیم های صاحب فوتبال با هم سرشاخ شوند. مثل جام جهانی ۲۰۱۴
» <شارینگهام> کنتس عزیز ،بنده هم امیدوارم تا اون کشفیّات به کفشی جات تبدیل نشه!
» <Savezva> ولی جدا از شوخی واقعا دوست دارم همه تیم های مدعی قوی و در حد نامشان باشند، خصوصا مانشافت رقیب کلاسیک و همیشگی فرانسه
» <Savezva> صد البته ما خروس ها همچنان خودمان را مدعی می دانیم و برای سومین فینال اماده می شویم
» <Savezva> درود فراوان بر کافه نشینان عزیز. داشتم از اینجا رد می شدم دیدم بحث داغ جام جهانیه
» <کنتس پابرهنه> جناب شارینگهام من تمام امیدم به این پیش‌بینی شماست‌ها! https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=204&pid=4556
» <کنتس پابرهنه> آفرین جناب سروان، آفرین
» <سروان رنو> آره زوده , اما چون ژرمن ها بالاخره عاقل شدن و برای پیراهن تیم ملی طرح زیبای 1990 را رونمایی کردن , برنده آلمان می باشد !!
» <rahgozar_bineshan> سلام بر کاپیتان شارینگهام! به نظرم پیش بینی برای قهرمان جام جهانی بعدی هنوز خیلی زوده!
» <شارینگهام> ضمناً سروان رنو ، یادت هست که قدیم ها تلویزیون های سفری بودند که اندازه ی همین صفحه موبایل ها بود؟
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست عضویت
نویسنده پیام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 87

تشکرها : 12227
( 20402 تشکر در 1705 ارسال )
شماره ارسال: #601
RE: درخواست عضویت

(۱۴۰۴/۱/۱۳ عصر ۰۷:۳۰)Marlon.F نوشته شده:  

سلام. وقت بخیر. امکانش هست که من یک فایل چند ثانیه ای ارسال کنم و شناسایی کنین که اثر چه کسی هست؟ با هوش مصنوعی گشتم اما پیدا نکرد

سلام مارلون ؛

بچه های اینجا خیلی از هوش مصنوعی بیشتر بلدند  eeiikk

اگر آهنگ است اینجا مطرح کن تا دوستان راهنمایی کنند:

https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=494&page=14

و اگر فیلم است اینجا:

https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=192&page=164

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۴/۱/۱۴ عصر ۱۲:۰۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, کوئیک, مارک واتنی, ترنچ موزر, کنتس پابرهنه, اکتورز, رابرت, آلبرت کمپیون, rahgozar_bineshan
Morpheus آفلاین
منتظر تایید
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۴/۱/۳۱
اعتبار: 0

تشکرها : 0
( 4 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #602

سلام من کاربر سایت با نام مورفیوس هستم اما یک روزه هر چه سعی کردم نتوانستم با یوزر و پسورد خودم وارد سایت شوم  و سایت نام کاربری یا پسورد من را نامعتبر میشناسه برای همین مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم تا اطلاع دهم کلا من وقتی کوکی های ذخیره در مرورگرم پاک میشه برای ورود دردسر دارم ولی اینبار به هر دری زدم نشد

۱۴۰۴/۱/۳۱ صبح ۰۳:۵۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 87

تشکرها : 12227
( 20402 تشکر در 1705 ارسال )
شماره ارسال: #603

(۱۴۰۴/۱/۳۱ صبح ۰۳:۵۴)Morpheus نوشته شده:  

سلام من کاربر سایت با نام مورفیوس هستم اما یک روزه هر چه سعی کردم نتوانستم با یوزر و پسورد خودم وارد سایت شوم  و سایت نام کاربری یا پسورد من را نامعتبر میشناسه برای همین مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم تا اطلاع دهم کلا من وقتی کوکی های ذخیره در مرورگرم پاک میشه برای ورود دردسر دارم ولی اینبار به هر دری زدم نشد

سلام مورفیوس !

رمز جدید برایت ارسال شد.

میتوانی با همان نام کاربری اصلی و قدیمی ات و آن رمز جدید وارد شوی

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۴/۱/۳۱ صبح ۰۶:۳۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مورفیوس, رابرت, آرلینگتون, مارک واتنی, پهلوان جواد, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
پرستار گری آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۴/۵/۹
اعتبار: 0

تشکرها : 0
( 6 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #604

سلام و وقت بخیر

نمیدونم باید چی‌کار کنم؟ یادمه قدیما یه بخش موسیقی داشتین. من دنبال اون موزیکها هستم. کجا هستن؟

ممنون

لطفا تایید هم بنمایید بنده رو
۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۰۵:۵۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مارک واتنی, سروان رنو, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan
ارسال پاسخ