[-]
جعبه پيام
» <آرلینگتون> دست جناب کمپیون مهربان درد نکنه واقعا . خیلی خوبه جناب سروان عزیز . رنگی و شاده
» <سروان رنو> آلبرت کمپیون .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=445&pid=4207
» <شارینگهام> به به! چه زیبا! طراحش کی بوده؟
» <آرلینگتون> سردرکافه چقدر عالیه . رنگی و شاد . ممنون
» <آرلینگتون> با چه سختی و مشکلات ، به این سوی زمین برای اکتشافات میرفتند . واقعا عجیبه
» <آرلینگتون> ارادت آقای بای مهربان . پس پاسخ فیلیپین و گوام بود . واقعا متعجبم از مردمان قدیم . چه اراده و توانی داشتند . از آن سوی کره ی زمین
» <آقای با> در هر حال جناب آرلینگتون بحث ماژلان ابتر نماند خواندنش توام با تصویرسازی ذهنی بسیار لذتبخش است جواب: فیلیپین(جزایر بهشتی) گوام (جزیره روسپی‌‌ها)
» <آقای با> ولی چیزی نیست که من پنجاه و خورده‌ای سال به‌دنبالش باشم ، اما نمی‌دانم چرا هر روز دوستی، رتبه‌ای که قبلا داده بود را پس میگیرد!
» <آقای با> قربان وجود پرمهرت جناب آرلینگتون، رتبه قبل از اینکه تلاشی برای ارج‌نهادن به داشته‌های یک نفر و تشکر از فعالیت‌های بلاعوض باشد، اظهار محبت است
» <آرلینگتون> نقشه ی ژیوگرافیک کشورها و کره زمین سالهاست از ذهنم محو شده . ولی ساموآ همون ور ها باید باشه فکر کنم.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 10 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینگرید برگمن
نویسنده پیام
آلبرت کمپیون آفلاین
کارآگاه کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۴
اعتبار: 36

تشکرها : 3245
( 3396 تشکر در 240 ارسال )
شماره ارسال: #101
RE: Ingrid Bergman : اینگرید برگمن

(۱۴۰۴/۲/۱۸ عصر ۰۹:۲۹)سروان رنو نوشته شده:  

سایت یک پزشک آزمون اینگرید برگمن شناسی گذاشته !

سپاس از کنتس عزیز بابت کشف این آزمون

بدون تقلب برید ببینید نمره تون چند میشه ؟ eeiikk

https://www.1pezeshk.com/archives/2025/0...https://www.1pezeshk.com/archives/2025/04/cinema-quiz-how-well-do-you-know-ingrid-be

اگه کسی تجدید شد  تا کلانتری کافه کلاغ پر  بیاد  :llerr

من از 20 دوازده شدم. البته با حدس و گمان. اون هم با معدود اطلاعات ادبی که داشتم، چون اطلاعات سینمایی من تقریباً صفره !

امتیاز شما: 12 از 20

قبولی! ولی معلوماتت کامل نیست. هنوز جا برای بیشتر شناختن این ستاره جاودان سینما هست.

بی نیاز باشید تا به ریش مردم توانید خندید.
عبید زاکانی
۱۴۰۴/۲/۱۸ عصر ۱۱:۰۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Dude, آرلینگتون, سروان رنو, رابرت, اکتورز, mr.anderson, مارک واتنی, Classic, BATMAN, کوئیک
BATMAN آفلاین
Nightmare
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵
اعتبار: 82

تشکرها : 10624
( 13058 تشکر در 599 ارسال )
شماره ارسال: #102
Lightbulb آزمون سینمایی/ اینگرید برگمن

آزمون سینمایی/ چقدر اینگرید برگمن را می‌شنسی؟

تا دو سه سال پیش برای خیلیها مجانی فیلم دانلود میکردم و میریختم رو فلش مموریشون و طبیعتا کلی لذت میبردن

مثلا فلانی میگفت تمام فیلمهای کیدمن و برگمن و فلان بازیگرو برام بزن یا یکی دیگه سفارش میکرد فلش رو پر کن از فیلمای عاشقانه

یادم نمیره سالها قبل تمام قسمتهای سریال ترکی عشقه ممنوع رو برای یکی از نزدیکان دانلود کردم که چقدرم زمانبر بود

خلاصه طی چند سال همه جور فیلمی زدم و مزیتی که داشت قبل از دانلود اسامی فیلمهارو تو گوگل و ویکی پدیا پیدا میکردم و خودش یسری اطلاعات بهم میداد

خیلی وقتا هم فیلمایی که برای بقیه زدم خودم هم تماشا میکردم مثلا از اینگرید برگمن زیاد فیلم دیدم 

اینهارو گفتم تا برسم به بحثی که سروان رنو تو جعبه پیام مطرح کرد و باعث شد من هم تو آزمون شرکت کردم البته دو بار!

بار اول شرط کردم در عرض 60 ثانیه به سوالات پاسخ بدم که نتیجه رو مشاهده میکنید

سریع بعد از خوندن هر سوال تیک اولین گزینه ای که به ذهنم میرسید رو زدم

بار دوم به خودم 10 دقیقه زمان دادم که نتیجه اینی شد که میبینید

به نظرم سوالاتی که مطرح شد کلی بودن و یجورایی به هم مرتبط میشدن

طراح یا طراحان میتونستن سوالات تخصصی تری ارائه بدن تا با آزمون سخت تری مواجه شیم

1/ برگمن در قراردادی که با استودیوی سوئدیش فیلمز امضا کرد روزانه چه مبلغی دریافت میکرد؟ 75 کرون! 

2/ برگمن در زمانی که قراردادی با استودیوی سوئدیش فیلمز امضا کرد چند سال داشت؟ 19 سال! 

3/ برگمن این جمله معروف خودش "آزادی را که جلوی دوربین احساس می کنم دوست دارم، امیدوارم اشتباه نکرده باشم و روزی هنرپیشه بزرگی شوم" در چه سالی منتشر کرد؟ 1935

جواب این 3 سوالو خودم هم نمیدونستم!

عنوان بحث من رو یاد فیلم سینمایی 2009 Exam انداخت که دیدنش توصیه میشه

دانلود فیلم آزمون دو زبانه

خلاصه داستان

هشت کاندید برگزیده به آخرین مرحله مصاحبه شغلی، برای استخدام در یک شرکت قدر و مرموز، راه پیدا کرده‌اند

بعد از ورود به یک اتاق بدون پنجره، یک رابط به آن‌ها 80 دقیقه فرصت می دهد به یک سوال ساده پاسخ دهند

او سه قانون برای آ‌ن‌ها تعیین می کند که در صورت نقض آن‌ها رد صلاحیت خواهند شد

آن‌ها نباید با او یا دربان مسلح صحبت کنند باید برگه هایشان را سالم نگه دارند، و اتاق را ترک نکنند، او ثانیه شمار را فعال کرده و می رود

ماجرا از جایی شروع می شود که متقاضیان به برگه‌هایشان نگاه میکنند و در میابند که برگه‌ها کاملا خالی هستند!

! I'M BATMAN I'M VENGEANCE
۱۴۰۴/۲/۲۰ عصر ۰۷:۵۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, کوئیک, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, Classic, کنتس پابرهنه, اکتورز, Savezva, Kathy Day
ارسال پاسخ