![]() |
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . » <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063 » <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها! » <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد. |
![]() |
یک فیلم... یک ترانه... هزاران خاطره
|
|
نویسنده | پیام |
برو بیکر
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ اعتبار: 37 تشکرها : 3248 ( 6972 تشکر در 203 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۱۲/۹ عصر ۰۹:۵۱ |
| ||
![]() |
سرهنگ آلن فاکنر, Memento, زرد ابری, خانم لمپرت, سید رسول, BATMAN, مگی گربه, Classic, شیخ حسن جوری, زاپاتا, برت گوردون, اسکورپان شیردل, سروان رنو, rahgozar_bineshan, حمید هامون, اسپونز, نایب تیمور خان, پرشیا, فورست, ژان والژان, ایرج, کارآگاه علوی, هانا اشمیت, گروهبان گارسیا, هایدی |
زاپاتا
![]() amir_e_delaram (زاپاتای سابق) ![]() ![]() ارسال ها: 695 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۸/۲۲ اعتبار: 58 تشکرها : 2102 ( 9995 تشکر در 329 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۱۲/۱۰ عصر ۰۱:۵۳ |
| ||
![]() |
مگی گربه, رضا خوشنویس, برو بیکر, خانم لمپرت, برت گوردون, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, پدرام, Classic, سروان رنو, شیخ حسن جوری, rahgozar_bineshan, حمید هامون, اسپونز, نایب تیمور خان, پرشیا, ژان والژان, کارآگاه علوی, واتسون, گروهبان گارسیا, هایدی |
برو بیکر
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ اعتبار: 37 تشکرها : 3248 ( 6972 تشکر در 203 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۱۲/۲۸ عصر ۰۸:۵۶ |
| ||
![]() |
پیرمرد, نایب تیمور خان, حمید هامون, rahgozar_bineshan, خانم لمپرت, سناتور, فرانکنشتاین, زاپاتا, شیخ حسن جوری, هانا اشمیت, BATMAN, سرهنگ آلن فاکنر, مگی گربه, Kathy Day, پرشیا, بانو, سروان رنو, فورست, Classic, ژان والژان, برت گوردون, بولیت, ایرج, کارآگاه علوی, گروهبان گارسیا, هایدی, ژنرال |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۴/۴/۸ عصر ۱۰:۳۰ |
| ||
![]() |
مگی گربه, هایدی, فورست, زینال بندری, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, فرانکنشتاین, اسکورپان شیردل, rahgozar_bineshan, دکــس, Classic, ژان والژان, خانم لمپرت, سروان رنو, شیخ حسن جوری, حمید هامون, برت گوردون, بولیت, ایرج, نایب تیمور خان, کارآگاه علوی, هانا اشمیت, گروهبان گارسیا, لو هارپر, ژنرال |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۴/۴/۱۱ عصر ۰۲:۳۸ |
| ||
![]() |
نیومن, زینال بندری, مگی گربه, اسکورپان شیردل, Classic, سروان رنو, BATMAN, ژان والژان, خانم لمپرت, سناتور, برت گوردون, بولیت, terme, rahgozar_bineshan, Princess Anne, نانگیولا, ایرج, سرهنگ آلن فاکنر, حمید هامون, شیخ حسن جوری, نایب تیمور خان, کارآگاه علوی, هانا اشمیت, گروهبان گارسیا, هایدی, لو هارپر, ژنرال |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۴/۵/۱۷ عصر ۰۸:۰۸ |
| ||
![]() |
هایدی, دکــس, حمید هامون, پیرمرد, Kurt Steiner, زاپاتا, فرانکنشتاین, هانا اشمیت, Memento, خانم لمپرت, زینال بندری, مگی گربه, واتسون, شیخ حسن جوری, سروان رنو, سرهنگ آلن فاکنر, کارآگاه علوی, Classic, گروهبان گارسیا, Princess Anne, لو هارپر, نکسوس |
خانم لمپرت
![]() مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 395 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۵/۳ اعتبار: 61 تشکرها : 7981 ( 8498 تشکر در 283 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۱۲/۱۱ صبح ۰۵:۰۹ |
| ||
![]() |
Memento, اسکورپان شیردل, دزیره, BATMAN, نیومن, واتسون, زینال بندری, rahgozar_bineshan, هایدی, حمید هامون, کنتس پابرهنه, جیمز باند, Classic, ایـده آلـیـسـت, جروشا, سروان رنو, Papillon, دهقان فداکار, زرد ابری, پیر چنگی, لو هارپر, ویگو مورتنسن, نکسوس, مراد بیگ |
|