![]() |
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . » <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063 » <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها! » <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد. |
![]() |
بلبل سرگشته هنوز نفس میکشد
|
|
نویسنده | پیام |
برو بیکر
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ اعتبار: 37 تشکرها : 3248 ( 6972 تشکر در 203 ارسال ) |
| ||||||||||||||||||||||||||||
۱۳۹۲/۹/۲ صبح ۱۲:۱۱ |
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
ژان والژان, BATMAN, اکتورز, نیومن, اتان ادواردز, خانم لمپرت, Papillon, بانو, اسکورپان شیردل, سرهنگ آلن فاکنر, سناتور, زبل خان, پرشیا, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, نایب تیمور خان, Classic, سروان رنو, شارینگهام |
برو بیکر
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ اعتبار: 37 تشکرها : 3248 ( 6972 تشکر در 203 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۴:۰۵ |
| ||
![]() |
نیومن, Papillon, اتان ادواردز, بانو, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, پرشیا, خانم لمپرت, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, نایب تیمور خان, Kathy Day |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۷:۵۴ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, بانو, پرشیا, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, سروان رنو, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۸:۴۵ |
| ||
![]() |
سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, بانو, پرشیا, خانم لمپرت, مگی گربه, کارآگاه علوی, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۳/۶/۱۱ عصر ۰۹:۰۳ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, BATMAN, سروان رنو, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic, پیرمرد, کارآگاه علوی, Kathy Day, سرهنگ آلن فاکنر |
|