اکتورز
دوست قدیمی   
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 33
تشکرها : 1901
( 3695 تشکر در 157 ارسال )
|
RE: بازسازی سالن های سینماهای قدیمی آری یا نه ؟! " سینمایی که فیلم خوب نداشته باشد همین بهترکه درش را تخته کنند "
با اینکه موافق ایجاد و ساخت هرگونه اماکن تفریحی هستم ( ازجمله سینما ، پارک های جنگلی ، شهربازی ، تفریح گاه های ساحلی و ... ) اما اگرقرار باشد از نظر کیفیتی و بخصوص ایمنی در ساخت و سازشان کوتاهی شود ( و بلاخص بودجهء شان دودره شود ) همان بهتر که نباشند ( ملت یتیمن و راحت کلاه میره سرشان ) .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با گزینهء ( 1 ) موافقم به این دلیل که از نظر بنده ما ایرانیان ( بقول یکی از دوستان کافه نشین : ) بیش از حد در بند نوستالژی بوده و هستیم در حالی که سینما ( چه صنعتی و چه هنری ) با در اختیار داشتن بهترین و جدیدترین امکانات روز جهان میتواند پیشرفت کند که آنهم نیاز به فکر جدید دارد و افکار جدید در محیطی جدید و البته محیط جدید برای آسایش است ( که همانا آسودگی در رفورم و نوگرایی است "آیهء 2013 از کتاب " بوووووق " ) .
گرچه به حداقلشم میتوان رضایت داد ( منظور گزینهء 2 ) و صد البته تا روزی که سینمای ما زیر تیغ سانسور باشد و فیلم سازان ما " اخراجی ها " و " چارچنگولی " بسازند همان بهتر که بدون تغییر و به همان شیوه های کنونی باقی بمانند ( گزینهء 3 ) .
پ ن : شهر ما سه تا سینما داشته ( یکیش در همان اوایل انقلاب سوخت و برای آخرین بار فیلم " مامان جونم عاشق شده " رو پردش بوده ) ( دومیش سینما فلسطین بود که در یک اتاق 3 در 4 فیلمهای بروسلی رو بر روی دستگاه ویدئو و یک تلویزیون 21 اینچی نمایش میدادند ) و ( سومیش سینما وحدت بود ( از بعد جنگ به این ور ساخته شد ) که از نظر کیفی برای آن دوران بدک نبود و آخرین فیلمی که من روی پرده اش به یاد دارم " من ترانه 15 سال دارم " با حضور عوامل فیلم بود سال 81 بود فکر کنم و در آن شب به رسول صدر عاملی گیر سه پیچ دادم / من یادم نمیاد یا شاید در سالهایی که بوکان نبودم فیلمهای دیگری هم برای نمایش داشته که من در جریان نیستم ( البته مطمئنم نبوده ) ) .
و الان تنها در یک سالن آمفی تئاتر ( سالن سیمرغ ) گه گاهی ما ( با همت تعدادی از دوستان ) فیلمهایی را ( سالی یک یا دو بار ) نمایش میدهیم که بیشتر فیلمهایی است که در جشنواره ها مطرح شدن یا جایزه گرفتن ( مثلآ " جدایی نادر ... " که فیلم جالبیم نیست ) و گاهآ فیلمهای کوتاهی که در جشواره های محلی یا استانی اکران میشن ( کوردی ) و لاغیر ، با این هدف که فرهنگ سینما در شهرمان به کلی نمیرد . /
غزل بگو بە سادگی بگو زندە باد زندگی
| |
۱۳۹۲/۹/۲ صبح ۰۲:۳۹ | |
تشکر شده توسط : |
BATMAN, ژان والژان, برو بیکر, سروان رنو, اسپونز, اسکورپان شیردل, بانو, سناتور, خانم لمپرت, Classic, کنتس پابرهنه, سرهنگ آلن فاکنر, نایب تیمور خان, زینال بندری, گولاگ, شیخ حسن جوری, کارآگاه علوی |