[-]
جعبه پيام
» <آقای با> با هنرمند گرامی جناب آقای علیرضا خمسه گفتگو کردم، خاطره‌ی دوران کودکیمو در مورد تئاترش خونده بود، تاکید کرد کارگردان دست‌بالای‌دست آقای اسماعیل شنگله است
» <آقای با> جناب آرلینگتون عزیز خیلی نزدیکی تقریبا با اون دو مجمع‌الجزایر سه راس یک مثلث در جنوب شرق آسیا هستن/ آهنگ لئونارد کوهن در فیلم ورود آقایان ممنوع بود "26 '26
» <آرلینگتون> من هیچ کدوم بلد نیستم آقای بای مهربان . شاید گینه ی نو ، بهشتیش باشه . دیوید آتنبرومستند پرندگان بهشتیشو در گینه ی نو فیلمبرداری کرده. ،
» <مراد بیگ> درود جناب دون دیگو دلاوگا ، تشکر بابت حسن نظری که دارید ، پیامتان سرشار از انرژی مثبت و مایه ی دلگرمی است .
» <آقای با> چیستان: ماژلان (منبع مجله دانستیها و یا خود کتاب) به کدام مجمع‌الجزایر لقب جزایر بهشتی و به کجا لقب جزایر دزدها و روسپی‌ها داد؟
» <آقای با> نمی‌دونم کدام یک ازین ناشرها کتاب هرکول رو چاپ کرده بود اولین نقاشی کتاب دوران خردسالی هرکول بود با دست داشت یه مار سه‌ سر رو خفه می‌کرد خیلی وقت پیشه یادم نمیاد
» <آقای با> در دانستنیها، عجیب ولی واقعی، کوچک ولی خواندنی و مسافرت ماژلان بخش‌های مورد علاقەم بود چە کارتونهای زیبایی داشت فکر کنم از انگلیس یا آمریکا برگردان می‌کردن
» <آقای با> تمام مجلات دانستنیها، ماشین، کیهان بچە‌ها و کیهان ورزشی (بهاء ٣ تومان بعد ٥ و ٨ و ..)رو می‌خریدم و کتابهای نشر امیرکبیر و طلایی
» <کنتس پابرهنه> زنده باشین دون‌دیه‌گوی نازنین. آلبرت عزیز منم یه روز جوگیر شدم و کتاب قصه‌هامو بخشیدم به دخترخاله‌ام. تا قبلش نمی‌دونستم چه گنجینه‌ای داشتم. چه حیف واقعن...
» <آلبرت کمپیون> چه آرشیو جالبی دارین دون دیگو جان.... من هم از این کتابها داشتم ولی همه رو بخشیدم به بچه های فامیل
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 10 رای - 4.3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه خانه ی کافه کلاسیک
نویسنده پیام
کلانتر چانس آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۴/۱
اعتبار: 13

تشکرها : 1514
( 662 تشکر در 73 ارسال )
شماره ارسال: #701
RE: قهوه خانه ی کافه کلاسیک

با سلام و درود به تمامی دوستان و بزرگان کافه ی بسیار زیبا و قشنگمون

این جانب کلانتر چانس eeiikk(به همراه استامپی بد عنق و غرغرو {#smilies.biggrin}و دودtaeed و کلورادو{#smilies.cool}) از تاریخ 1403/09/20  مصادف با 10 - 12 - 2024 جهت نجات خانم فدرز{#smilies.heart} از چنگال برادران نابکار و تبهکار بوردت{#smilies.angry} و همچنین کسب آمادگی برای آزمون های پایان ترم دانشگاه مدتی از خدمتتان مرخص می گردم.

ان شاء الله از پانزدهم دی ماه باز خواهم گشت.

ارادتمند و دوستدار تک تک شما

کلانتر چانس:llerr

به دوستانت نزدیک باش!به دشمنانت نزدیک تر!
۱۴۰۳/۹/۱۹ عصر ۰۱:۴۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, BATMAN, سروان رنو, ممل آمریکایی, آلبرت کمپیون, rahgozar_bineshan, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, کوئیک, ترنچ موزر, پرنسس آنا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 86

تشکرها : 12010
( 20146 تشکر در 1688 ارسال )
شماره ارسال: #702

چند روز پیش لینکی را فرانکنشتاین عزیز به عنوان هدیه کریسمس در جعبه پیام گذاشته بودند که به علت از دید خارج شدن در آنجا , دوباره اینجا گذاشته میشه که دوستان بتونن استفاده کنند :

https://www.instagram.com/p/DEQnbZZSt-R/?hl=en

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۳/۱۰/۱۸ عصر ۰۹:۵۳
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, rahgozar_bineshan, مارک واتنی, اکتورز, BATMAN, مراد بیگ, آلبرت کمپیون, Classic, Kathy Day, کوئیک, ترنچ موزر, پرنسس آنا
مراد بیگ آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 37

تشکرها : 2942
( 2602 تشکر در 297 ارسال )
شماره ارسال: #703
Video انسان کامل

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی
گوئیا هیچ نه همّی به دلم بوده نه غمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

تو که از مرگ و حیات ، این همه فخری و مبـاهات
علی ای قبله ی حاجات
گوئی آن دزد شقی ، تیغ نیالوده به سمّــی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

گوئی آن فاجعه دشت بـلا هیچ نبوده است
در این غم نگشوده است
سینه ی هیچ شهیـدی نخراشیـده به سُمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

حق اگر جلوه ی با وجه اَتـَم کرده در انسان
کان نه سهل است و نه آسان
به خود حق کـه تـو آن جـلوه ی با وجه اَتمـّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

منکر عید غدیر خم و آن خطبه و تنزیل
کر و کور است و عزازیل
با کـر و کـور چه عید و چه غدیری و چه خمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

در توّلی هم اگر سهوِ ولایت ، چه سفاهت؟
اف بر این شمّ فقاهت
بی ولای علی و آل ، چه فقهی و چه شَمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

تو کم و کیف جهانی و به کمبود تو دنیا
از ثـری تا بـه ثریا
شر و شور است و دگر هیچ ، نه کیفی و نه کمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

آدمی ، جامعِ جمعیت و مـوجود اتمّ است
گر به معنای اعّم است
تو بهین مظهرِ انسان ِبـه معنای اعّمـی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

چون بود آدم کامل غرض از خلقت عالم
پس بـه ذُریّه ی آدم
جـز شمـا مهـد نبوت ، نبـود چیز مهمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

عاشق توست که مستوجب مدح است و معظّم
منکرت مستحقِ ضم(بلای سخت )
وز تو بیگانه نیرزد نه به مـدحی نه به ذمّی(نکوهش )
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

بی تو ای شیر خدا سبحه و دستار مسلمان
شده بازیچه ی شیـطان
این چه بوزینه که سرها همه را بسته به دمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

لشکر کفر اگر موج زند در همه دنیـا
همه طوفان همه دریا
چه کند با تو که چون صخره ی صمّا و اصمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

یا علی ، خواهمت آن شعشعه ی تیغ زر افشان
هم بدو کفر سر افشان
بایدم این لمعان دید و ندانم به چه لمّی
بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی

فرخنده باد بر همگان مقدم بهار

مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
۱۴۰۳/۱۲/۳۰ عصر ۱۲:۲۳
تشکر شده توسط : آرلینگتون, mr.anderson, مارک واتنی, رابرت, کوئیک, پیرمرد, rahgozar_bineshan, Kathy Day, BATMAN, شارینگهام, سروان رنو, ترنچ موزر, پرنسس آنا
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 40

تشکرها : 2506
( 4133 تشکر در 213 ارسال )
شماره ارسال: #704

خودمانی:

کنتس عزیز در جعبەی پیام تولد سروان رنوی شیرین کلام رو تبریک گفتە بودند.

یک ناگاە سن کاربران کافە کلاسیک برایم مهم شد.

اینکە کنتس هف هشت سالی کوچکر از بندەی حقیر هست و یا سروان کە سە چار سالی بزرگتر از من هستند.

سنین دوستان فرقی نکرد برایم در توجە بە شخصیتشان.

اینجا و در این لحظە از تاریخ تنها موضوعی کە همچون همیشە برایم حائز اهمیت بود دوستی بینمان بود. توجە کنید : سالها پیش دوستی داشتیم در این کافە بە نام نیومن ، دست خودم نیست هرکجا تصویری از پل نیومن میبینم کنارش یاد آن عزیز میوفتم و این شامل همەی نامهای کاربری پویا در کافە کلاسیک میشود. مثلا دوود ، لعنتی همیشە با نامش یاد کرت راسل میوفتادم اما الان یاد کاربری در این سایت میوفتم کە اتفاقا دوستش هم دارم گرچە گاهی متنهایش روی اعصابم رژە میرود و یا رابرت کە گمشدەای در خاطراتم بود و اینک برایم مردی بزرگوار و اندیشمند با کولەباری از تجربیات شدە بە حسن جناب رابرت خودمان و یا نام منصور ، برایم جوری شدە کە بە وقت دیدن منصور نامی درگیر اعتیاد در شهرمان بوکان همیشە بەخاطر نامش کە منصور بود و مرا یاد دوست قدیمیمان منصور همدانی مینداخت حسی عاطفی ، ترحم و دوستی برایش داشتم.

بە سبک فردوسی پور: واقعا چیست این کافە کلاسیک کە همەی راە ها بە او ختم میشود!؟

البتە این بدان معنی نیست کە همەی کاربرانش خوب و دوست داشتنی باشند، میانشان انسانهای عوضی هم یافت میشود ، مثلا ناظر انجمن سالها پیشمان کە هیچگاە بی حرمتیش در پیام خصوصی بە کوردها و شخص خودم را فراموش نمیکنم(کە دلیلی شد برای رفتن هفت هشت سالەام از کافە کلاسیک)  و یا مورچەای کە خیلی راحت زیر پا لە می‌شد ولی نیازردمش بە احترام فردوسی پاکزاد. ولی رنگشان اگرچە تلخ بە زیبایی سیاهی بتمنـــــمان بە چشم نمیاید.

راستی ، روزگاری دوستی میگفت کە هومن ، هم جناب کلاسیک هست و هم سروان رنو !! وجدانن چطور میتوانی چنین دو شخصیتی باشی؟ تکلیفمان را روشن کن. روشنگری بدە. چونکە گاهی ، هر از چند وقتی ، سالها یک بار ، پسوردم دچار مشکل کە شود ، ایمیلی بە جناب کلاسیک عزیز میفرستم و در حد توان با ادبیات شستە رفتە و سنگین بە ایشان پیام میدهم در  حالی کە اگر با جناب سروان رنو هم کلام شوم همیشە ادویەی طنز را در کلامم پخش میکنم چونکە این نوع گفتمان با سروان رنوی شوخ بیشتر بە دلم میچسبد.

در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
۱۴۰۴/۱/۱۷ صبح ۰۴:۵۱
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, آرلینگتون, کوئیک, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, Emiliano, BATMAN, زاپاتا, پرنسس آنا, Classic
کنتس پابرهنه آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۵
اعتبار: 48

تشکرها : 3704
( 3001 تشکر در 128 ارسال )
شماره ارسال: #705
RE: دوستان نازنین کافه کلاسیک

(۱۴۰۴/۱/۱۷ صبح ۰۴:۵۱)اکتورز نوشته شده:  

اینجا و در این لحظە از تاریخ تنها موضوعی کە همچون همیشە برایم حائز اهمیت بود دوستی بینمان بود. توجە کنید : سالها پیش دوستی داشتیم در این کافە بە نام نیومن ، دست خودم نیست هرکجا تصویری از پل نیومن میبینم کنارش یاد آن عزیز میوفتم و این شامل همەی نامهای کاربری پویا در کافە کلاسیک میشود.

اکتورز عزیز درود

موضوعی که بهش اشاره کردید برام خیلی جالب بود. همیشه فکر می‌کردم فقط خودم این چنین یاد دوستان می‌افتم. با گذشت بیشتر از یک دهه من هنوز هم همیشه با دیدن عکسی یا فیلمی یا با شنیدن صدا و آهنگی دوستان کافه از ذهنم می‌گذرند.

محسن چاوشی (که الان دیگه خیلی هم دوستش ندارم) آهنگی به زبان کردی خوند و شما لطف کردید و برام ترجمه‌اش کردید، در این ده سال هر جا آهنگ مینا پخش شد کنارش اکتورز از ذهنم گذشت.

تیم آلمان از مسابقات یورو حذف شد و من همراه با جناب شارینگهام تا صبح از مانشافت و خاطراتش حرف زدیم. آیا از این به بعد میشه بازی‌های آلمان رو ببینم و به یاد شارینگهام عزیز نباشم؟

سال‌ها پیش درباره‌ی کتاب‌های ذبیح الله منصوری با حمید هامون عزیز صحبت کردم و الان دیگه هر کتابی از این مترجم می‌خونم حمیدخان عزیز رو به خاطرم میاره.

و...

هر کدوم از دوستان حداقل یک نشونه در ذهنم گذاشتند که روزی جایی یادشون بی‌افتم و ناخودآگاه لبخند بزنم.

خلافِ رودخونه رو بگیر و با خودت برو...
۱۴۰۴/۱/۲۴ صبح ۱۲:۲۸
تشکر شده توسط : کوئیک, Emiliano, سروان رنو, رابرت, rahgozar_bineshan, مارک واتنی, اکتورز, آرلینگتون, مراد بیگ, BATMAN, ترنچ موزر, زاپاتا, پرنسس آنا, Classic
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 40

تشکرها : 2506
( 4133 تشکر در 213 ارسال )
شماره ارسال: #706

(۱۴۰۴/۱/۱۷ صبح ۰۴:۵۱)اکتورز نوشته شده:  

خودمانی:

مثلا دوود ، لعنتی همیشە با نامش یاد کرت راسل میوفتادم اما الان یاد کاربری در این سایت میوفتم ...

چرا بجای جف بریجز نوشتەام کرت راسل؟!

عجبا.

در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
۱۴۰۴/۲/۱۹ صبح ۰۹:۳۳
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مارک واتنی, کوئیک
ارسال پاسخ