![]() |
» <میاموتو موساشی> باران بالا بابیلون شزل را به یاد. روسپی بابل یا بدتر هم باشند نتیجه مهم است بهترین هم باشند باز هم! تاریخی دوست نیستم،ولی فیلم جدید میکلسن عالی باشد و فیلم اسکات هم
» <میاموتو موساشی> دراین فیلم که شغلش ریکشارانی بود.t1p.de/lyfcd شاید هم چیزی شبیه این بوده t1p.de/ebiuz فیلم جدید جکی چان هم » <سروان رنو> ریدلی اسکات سرگرم ساخت گلادیاتور 2 است ... آنونس آن بدون راسل کرو و فینیکس مزه ای نداشت ! » <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070 » <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . |
![]() |
تصاویر معناگرا و نقد عکس(عکاسان معروف تاریخ و آثارشان)
|
|
نویسنده | پیام |
Schindler
![]() [.....] ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 142 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۴/۶ اعتبار: 17 تشکرها : 219 ( 1525 تشکر در 77 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۲/۷/۲۳ صبح ۰۳:۵۶ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, پرشیا, BATMAN, oceanic, مگی گربه, اکتورز, ژان والژان, هایدی, فورست, Memento, نکسوس, ایـده آلـیـسـت, Classic |
منصور
![]() آخرین تلالو شفق ![]() ![]() ارسال ها: 501 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۱۷ اعتبار: 77 تشکرها : 395 ( 8049 تشکر در 299 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۲/۷/۲۳ صبح ۰۸:۰۰ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, BATMAN, مگی گربه, اکتورز, ژان والژان, هایدی, Memento, Classic |
Schindler
![]() [.....] ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 142 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۴/۶ اعتبار: 17 تشکرها : 219 ( 1525 تشکر در 77 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۲/۷/۲۷ عصر ۰۶:۲۱ |
| ||
![]() |
پرشیا, ژان والژان, oceanic, هایدی, Memento, ایـده آلـیـسـت, Classic |
|