[-]
جعبه پيام
» <میاموتو موساشی> استرالیایی ها هنرپیشه های بسیارخوبی دارند. The Artful Dodger 2023 هم سریال بسیار خوبی به نظر می رسد. این داجر را،به خاطر مرگ نانسی بدم نمی آمد دارش بزنند! ولی نظرم عوض شد.
» <میاموتو موساشی> برای پروانه معصومی و بیتا فرهی از درگاه خدا خیر و رحمت می خواهم. رگبار، گل های داوودی و هامون به یادم مانده.
» <میاموتو موساشی> باران بالا بابیلون شزل را به یاد. روسپی بابل یا بدتر هم باشند نتیجه مهم است بهترین هم باشند باز هم! تاریخی دوست نیستم،ولی فیلم جدید میکلسن عالی باشد و فیلم اسکات هم
» <میاموتو موساشی> دراین فیلم که شغلش ریکشارانی بود.t1p.de/lyfcd شاید هم چیزی شبیه این بوده t1p.de/ebiuz فیلم جدید جکی چان هم
» <سروان رنو> ریدلی اسکات سرگرم ساخت گلادیاتور 2 است ... آنونس آن بدون راسل کرو و فینیکس مزه ای نداشت !
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون
» <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد.
» <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند.
» <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 5 رای - 1.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای دایره المعارف دوبله فیلمهای ایرانی
نویسنده پیام
ایرج آفلاین