[-]
جعبه پيام
» <آقای با> جناب آرلینگتون در گوگل روی آیکون میکروفون بزن و مجوز جستجوی گفتاری رو به بهش بده بعد به جای پخش آهنگ با همون ملودی و ریتم سوت بزن یا زمزمه کن
» <آرلینگتون> فقط با دهن بلدم ریتمشو در بیارم و زمزمه کنم . کاش میتونستم یه جوری به گوش دوستان موزیک بی کلام شناس کافه برسونم شاید پیداش میکردن
» <آرلینگتون> بچه بودم . خیلی سال پیش . یه برنامه رادیویی بود اسمش گفتگوی پزشکی . یه موزیک تیتراژ خیلی ملایم و خوبی داشت . سالهاس تو ذهنمه . میدونم ولی نمیشنومش دیگه دوباره
» <سرگرد راینهارت> لطفعلی خنجی بود با برنامه پیک شامگاهی
» <سروان رنو> خاطرات رادیویی ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=228&pid=4644
» <آرلینگتون> امروز بیست و شش تیره . درست یکساله لوک نیست . خیلیا نیستن . ستود . ایرج . رینگو . والش . ارچی . مموله . نانی . خیلی خیلی
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکته‌شو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !!
» <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال‌ کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم
» <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناسایی آهنگهای گمنام
نویسنده پیام
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶
اعتبار: 33

تشکرها : 1281
( 3090 تشکر در 253 ارسال )
شماره ارسال: #263
RE: در خواست شناسایی آهنگهای گمنام

(۱۴۰۲/۹/۲۰ صبح ۰۲:۰۲)مورچه سیاه نوشته شده:  

... اول اینکه این ملودی داخل سریال مدرسه والت تو اون قسمت مدنظر ، برابر نظر دوستان کافه و البته یکی دوتا انجمن خارجی هم که بنده دیدم کاملاً موسیقی محلی ایتالیایی هست.

... خب این مسئله سبب میشه برم سراغ ساز آکاردئون و انواع و اقسام اجراهایی که تو اروپا ازش موجوده ....

من خودم پیش‌تر با همین کُد اشتباه ملودی فولکِ ایتالیایی یک جستجوی بی‌حاصل را میان صدها آهنگ آکاردئونی در یوتیوب انجام داده بودم ....

همین شد که بعد از پیدا شدن اصل آهنگ توسط لرد پدینگتون، هم در کافه و هم در اینجا تأکید کردم که این کُد به کلی اشتباه است و ره به بیراهه می‌برد؛ که اگر درست بود به هیچ عنوان از نسخه‌ی دوبله-شده و پخش‌شده به ایتالیاییِ کارتون حذف نمیشد و آن را جایگزین با یک آهنگِ خام‌دستانه و فروتر (اما ایتالیایی‌تر!) نمی‌کردند ...

علی‌ایحال امیدوارم که در جستجوهای خود موفق باشید و پس از کسبِ مقصود خبر خوب-اش را از شما در همین کافه دریافت کنیم.

یا علی مدد

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۲/۹/۲۰ عصر ۰۶:۳۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مورچه سیاه, رابرت, مارک واتنی, کوئیک, Emiliano, سروان رنو, Dude, باربوسا, پیرمرد
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
شناسایی آهنگهای گمنام - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۹, صبح ۰۶:۰۵
لوئیز بونفا - مراد بیگ - ۱۳۹۶/۱/۱۷, صبح ۰۳:۳۲
RE: در خواست شناسایی آهنگهای گمنام - دون دیه‌گو دلاوگا - ۱۴۰۲/۹/۲۰ عصر ۰۶:۳۹
RE: شناسایی آهنگهای گمنام - Dude - ۱۴۰۲/۱۲/۴, عصر ۰۷:۳۹
RE: شناسایی آهنگهای گمنام - mr.anderson - ۱۴۰۳/۵/۲۲, صبح ۱۰:۴۷
RE: شناسایی آهنگهای گمنام - BATMAN - ۱۴۰۳/۱۰/۶, عصر ۰۵:۱۹