![]() |
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکتهشو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !! » <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم » <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد! » <BATMAN> خصوصا دختر بچه فیلم که پدر و مادر ایرانی داره، تو ایران هم بدنیا اومده اما لهجه انگلیسی داره! » <BATMAN> بازیگران اصلی هم خوب بودن اما کیفیت لوکیشنها و بازی سایر هنرپیشه ها چندان خوب نبود و اکثرا لهجه دارن » <BATMAN> آخرین فیلم ایرانی که دیدم "لولیتا خوانی در تهران" بود که داستان خوبی داشت » <آلبرت کمپیون> منم داشتم فیلم ایرانی نگاه می کردم. فیلمهای دوره اصلاحات. گفتم شاید شمام خوشتون بیاد. فیلم نفس عمیق و بوتیک » <سرگرد راینهارت> فیلمهای که دوستان معرفی میکنن رودارم میبینم.فیلم کاپیتان رو هم من پیشنهاد میدم ۲۰۱۷ » <BATMAN> آدمو یاد نوستالژیهای دهه 70 میندازه ، فیلمای سینمایی تلویزیون که معمولا عصرهای جمعه پخش میشد |
![]() |
بیاد هنرمندان سینمای ایران
|
|
نویسنده | پیام |
اسکورپان شیردل
![]() ناظر انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 512 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱ اعتبار: 50 تشکرها : 5286 ( 6697 تشکر در 336 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۳/۱۲ عصر ۰۷:۰۶ |
| ||
![]() |
BATMAN, پرشیا, برو بیکر, بانو, سناتور, پایک بیشاپ, زبل خان, حمید هامون, مگی گربه, خانم لمپرت, زرد ابری, سروان رنو, Classic, شیخ حسن جوری, جیسون بورن, کارآگاه علوی, هانا اشمیت, پیرمرد, گولاگ, واتسون, هایدی, ژنرال, چیکو |
|