[-]
جعبه پيام
» <BATMAN> انگلیس برای اولین بار در تاریخ جام جهانی سوم شد [تصویر: r330164_gif.gif]
» <BATMAN> بازی انگلیس و فرانسه چقدر پرگل بود! شاید چون دو تیم چیزی برای از دست داشتن نداشتن، باید همه بازیها همینطور باشه
» <DEAD MAN> خواهش میکنم BATMAN جان، منم طرفدار قدیمی این تیمم اما....
» <BATMAN> ورزش مورد علاقم اسکیت برده که فعلا نتونستم دنبال کنم ، خیلی مفرح و لذت بخشه https://www.aparat.com/v/5dyDt
» <BATMAN> ددمن عزیز تشکر از توضیحاتت
» <شارینگهام> سم نیل بازیگر نقش دکتر «آلن گرانت» در پارک ژوراسیک در ۷۸ سالگی درگذشت.
» <DEAD MAN> نسل های بعد از 2010 واین نسل که دیگه چندان مهم نیستن
» <DEAD MAN> خیلی دوست داشتیم انگلیس طلایی 90، 92(یورو)،94 صعود نکرده، 98، 2002، 2006 و 2010 جام بگیرن
» <DEAD MAN> انگلیسیا اونقدر باختن و جام از دست دادن تو این سالها که دیگه نتایجشون مهم نیست!
» <DEAD MAN> BATMAN جان، به قول فردوسی پور که تقریبا 10 سال قبل میگفت؛
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ده بازيگر مورد علاقه شما ... ( همراه با ذکر دلیل )
نویسنده پیام
زبل خان آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۱۳
اعتبار: 23

تشکرها : 2395
( 4065 تشکر در 196 ارسال )
شماره ارسال: #10
RE: 10 بازيگر برتر تاريخ سينما از ديدگاه شما

خیلی سخته که بشه فقط 10 تا بازیگر را انتخاب کرد که البته توی این مواقع سلیقه ها هم متفاوته خیلی از بازیگران بزرگ تاریخ سینما را میشه نام برد که متعلق به عصر وزمان خاصی نیستن ومتعلق به همه دوران هستن وجایگاه خاص خودشون را دارند..از چارلی چاپلین گرفته تا باستر کیتون،کلارک گیبل وهمفری بوگارت واینگرید برگمن ،کلینت ایستوود مارلون براندو ،انتونی کویین،بت دیویس،عمر شریف،پیتر اوتول،الن دولون،چارلز برانسون ودو چشم ابی سینما پل نیومن واستیو مک کوئئن بزرگ ورابرت دونیرو ......و................ونسل جدید سینما بردپیت ونیکلاس کیج وتام کروز وبروس ویلیس واستیون سیگال وووووووووووووووووووووووووو

مگه میشه فیلم رزمی دید بی اختیار به یاد بروس لی وچکی جان و....نیفتاد..!

اکثر بازیگرای سینما برای من قابل احترام هستن ..

۱۳۸۹/۹/۱۰ عصر ۰۹:۳۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : FONDA, Memento, بیلی لو, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: 10 بازيگر برتر تاريخ سينما از ديدگاه شما - زبل خان - ۱۳۸۹/۹/۱۰ عصر ۰۹:۳۳