[-]
جعبه پيام
» <مراد بیگ> با سپاس از جناب رابرت ، سری اول رو هم "رضا مختاری" در نقش " آقای صمیمی" مجری برنامه بودند .
» <رابرت> سلام جناب شارینگهام. اگه اشتباه نکنم، مجری "هاچین و واچین" جناب اسماعیل پور رضا بود.
» <شارینگهام> کی یادشه مجری این برنامه چه کسی بود؟
» <شارینگهام> به قول هاچین و واچین: عید شما مبارک ، شادی شما سه چارک!
» <آرلینگتون> خوبید جناب بی نشان ؟ ارادت
» <rahgozar_bineshan> سلام و درود. عید همه دوستان مبارک!
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن.
» <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود
» <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ده بازيگر مورد علاقه شما ... ( همراه با ذکر دلیل )
نویسنده پیام
پرواز آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۲/۶
اعتبار: 0

تشکرها : 1
( 27 تشکر در 2 ارسال )
شماره ارسال: #34
RE: ده بازيگر مورد علاقه شما ... ( همراه با ذکر دلیل )

بدون ترتيب مي گم و سعي مي كنم با ذكر دليل باشه و بهترين نقش آفريني به نظر من البته! :

1- مارلون براندو : بازي نمي كنه بلكه زندگي مي كنه !

بهترينش فكر مي كنم در فيلم زنده باد زاپاتا باشه . كه اين فيلم رو فكر ميكنم در حدود 6 ساعتي طول كشيد كه ديدم از بس بازي مارلون براندو رو عقب جلو مي كردم !! پدر خوانده و تراموايي به نام هوس رو هم ميشه اسم برد .

2- جيمز استوارت : فوق العاده است !

بهترينش به نظر من ( انتخاب خيلي سختيه ) در فيلم زندگي شگفت انگيزي است باشه . البته بازياش توي سرگيجه ، آقاي اسميت به واشنگتن مي رود و چه كسي لبيرتي والانس رو كشت هم استثناييه .

3- جان وين : شمايل يك كابوي و نماد وسترن !

بهترينش مسلما در فيلم جويندگانه . بعد از اون ميشه از چه كسي ليبرتي والانس رو كشت ، دليجان و ريو براوو اسم برد .

4- آلن دلون : افتخار سينماي فرانسه !

فكر كنم اين رو ديگه كسي شكي نداشته باشه كه بهترين بازيش در نقش جف كاستلو در فيلم سامورايي باشه . از ديگر نقشاشم مي تونم به فيلماي يوزپلنگ ، دايره سرخ و استخر اشاره كنم .

5- رابرت دنيرو : شمايل يك گانگستر !

مطمئنا گاو خشمگين بهترين بازيش هست . راننده تاكسي ،خيابان هاي پايين شهر ، رفقاي خوب و تنگه وحشت و خيلياي ديگه !

6- آل پاچينو : چشمهايش !

انتخاب بهترين نقشش واقعا سخته ولي من سرپيكو رو انتخاب مي كنم . يه دو جين نقش عالي داره . صورت زخمي ، بعداز ظهر سگي ، راه كارليتو ، دني براسكو ، بوي خوش زن ، بي خوابي و...

7- جك نيكلسن : روان پريش !

پرواز بر فراز آشيانه فاخته اوج هنرنمايي اونه . درخشش ، حرفه خبرنگار ، درباره اشميت و پستچي فقط ... بازي هاي عالي جك هستن .

8- داستين هافمن : دوست داشتني !

بهترين بازيش به نظر من در فيلم كابوي نيمه شب هستش . بقيه بازياي عاليش سگ هاي پوشالي و بزرگمرد كوچك .

9- مارچلو ماستروياني : شخصيت كاريزماتيك !

در نقش گوئيدو در فيلم هشت و نيم فوق العاده است و اين بهترينش هست . رندگي شيرين و شب هاي سفيد ديگر نقش آفرينياش هست .

10- آدري هپبورن : baby face !

بهترين : بانوي زيباي من

11- گرتا گاربو : صورت سنگي !

بهترين : نينوچكا

12- اليزابت تيلور : زيبا !

بهترين : چه كسي ار ويرجينيا وولف مي ترسد

13- اينگريد برگمن : عاشقانه !

بهترين : بدنام ( با عرض معذرت از دوستداران كازابلانكا )

14- مريل استريپ : تمام نشدني !

بهترين : كريمر عليه كريمر

چند نفر ديگه هم مي تونم بگم ولي خوب جز بهترين هام نيستن ! آنتوني كوئين ، گري كوپر ، ويليام هولدن ، في داناوي ، ميشل فايفر و... نمي دونم چرا هيچ وقت از بازي همفري بوگارت خوشم نيومد !

به همین سادگی رفتی
۱۳۹۱/۲/۱۵ عصر ۰۹:۱۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : راتسو ریــزو, ژان والژان, دزیره, Classic, دنی براسکو, زاپاتا, سروان رنو, جو گیلیس, فورست, پرشیا, خانم لمپرت, جیم استارک, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: ده بازيگر مورد علاقه شما ... ( همراه با ذکر دلیل ) - پرواز - ۱۳۹۱/۲/۱۵ عصر ۰۹:۱۵