![]() |
» <آرلینگتون> بتمن جانم .گفتم ببینم حالم عوض شه. بدتر شد. رفتم سربدران دیدم آروم شدم . قسمت دیدار حسن جوری با خواجه قشیری بود . یادی هم باشه از کاربر حسن جوریه کافه .
» <BATMAN> منم قبلا تو فکرش بودم یه موضوع جدید بزنم با همون عنوان "فیلمهایی که نباید دید" ولی به دلایلی منصرف شدم، بهرحال فکر خیلی خوبیه » <BATMAN> سلام آرلینگتون / فیلمایی که نباید دید همون ابتدا میشه تا حد زیادی متوجه بد بودنش شد و زد جلو در عرض ده دقیقه تمومش کرد، مثل این مورد = https://www.f2medi.ir/45235/y2k-2024/ » <BATMAN> تشکر شارینگهام عزیز » <اکتورز> خیلی هم عالی » <شارینگهام> من ساعت ده شب به بعد وقتم آزاده . ضمناً صندلی داغ رو دوباره فعال کنیم ، چون گپ و گفت در آنجا بیشتر می چسبه! » <آرلینگتون> توروخدا یه قسمت درست کنید تو کافه تا فیلم هایی که نباید دید رو اونجا بگیم . یه فیلم دیدم واویلا . حیفه چشمام که زل زده بود به این . » <سروان رنو> چرا نشه اکتورز ؟! خیلی هم خوبه . اول باید ببینیم که دوستان بیشتر در چه ساعاتی آزادتر هستند » <اکتورز> جناب سروان رنو ، میشە یە وعدەی دیدار بزاری کە همە دوستان در یە تایم مشخص روی خط باشند؟ شاید فرجی شد وعادتی. » <اکتورز> من کە دورامو زدم و نهایت برگشتم کافە ، اینجا دورانی تا صب میشد گپ و گفت داشت با همدلان. |
![]() |
معرفی اعضاء جدید
|
|
نویسنده | پیام |
شرلوك
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 935 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۸ عصر ۰۲:۰۷ |
| ||
![]() |
سی.سی. باکستر, ژان والژان, فورست, باربوسا |
|