![]() |
|
» <شارینگهام> درسته جناب Savezva ، جام جهانی وقتی جذاب تر میشه که تیم های صاحب فوتبال با هم سرشاخ شوند. مثل جام جهانی ۲۰۱۴
» <شارینگهام> کنتس عزیز ،بنده هم امیدوارم تا اون کشفیّات به کفشی جات تبدیل نشه! » <Savezva> ولی جدا از شوخی واقعا دوست دارم همه تیم های مدعی قوی و در حد نامشان باشند، خصوصا مانشافت رقیب کلاسیک و همیشگی فرانسه » <Savezva> صد البته ما خروس ها همچنان خودمان را مدعی می دانیم و برای سومین فینال اماده می شویم » <Savezva> درود فراوان بر کافه نشینان عزیز. داشتم از اینجا رد می شدم دیدم بحث داغ جام جهانیه » <کنتس پابرهنه> جناب شارینگهام من تمام امیدم به این پیشبینی شماستها! https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=204&pid=4556 » <کنتس پابرهنه> آفرین جناب سروان، آفرین » <سروان رنو> آره زوده , اما چون ژرمن ها بالاخره عاقل شدن و برای پیراهن تیم ملی طرح زیبای 1990 را رونمایی کردن , برنده آلمان می باشد !! » <rahgozar_bineshan> سلام بر کاپیتان شارینگهام! به نظرم پیش بینی برای قهرمان جام جهانی بعدی هنوز خیلی زوده! » <شارینگهام> ضمناً سروان رنو ، یادت هست که قدیم ها تلویزیون های سفری بودند که اندازه ی همین صفحه موبایل ها بود؟ |
پيام :
|
|
معرفی اعضاء جدید
|
|
| نویسنده | پیام |
کورتیس
کورتیس ![]() ارسال ها: 5 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۴/۲۴ اعتبار: 0 تشکرها : 12 ( 16 تشکر در 4 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۴/۲۵ صبح ۱۱:۰۶ |
| ||
تشکر شده توسط : |
زاپاتا, BATMAN, باربوسا |
Im_AhN
منتظر تایید ارسال ها: 1 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۴/۳۰ اعتبار: 0 تشکرها : 1 ( 1 تشکر در 1 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۴/۳۰ صبح ۰۶:۱۱ |
| ||
باربوسا |
qwerty
منتظر تایید ارسال ها: 4 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۳/۱۸ اعتبار: 0 تشکرها : 0 ( 6 تشکر در 4 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۴/۳۱ صبح ۰۱:۵۶ |
| ||
Im_AhN, باربوسا |
گولاگ
مرد بی نام ![]() ارسال ها: 72 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۱ اعتبار: 18 تشکرها : 2488 ( 1195 تشکر در 63 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۱ عصر ۱۰:۱۹ |
| ||
BATMAN, باربوسا |
سلمامتین
منتظر تایید ارسال ها: 5 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۴ اعتبار: 0 تشکرها : 29 ( 6 تشکر در 5 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۴ عصر ۰۱:۴۰ |
| ||
باربوسا |
سروان رنو
پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,242 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 87 تشکرها : 12227 ( 20400 تشکر در 1705 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۴ عصر ۰۳:۳۴ |
| ||
زاپاتا, BATMAN, جان نش, باربوسا |
سلمامتین
منتظر تایید ارسال ها: 5 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۴ اعتبار: 0 تشکرها : 29 ( 6 تشکر در 5 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۴ عصر ۰۸:۰۰ |
| ||
باربوسا |
سلمامتین
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۶ صبح ۰۲:۲۸ |
| ||
باربوسا |
جان نش
مشتری کافه ![]() ارسال ها: 5 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۶ اعتبار: 0 تشکرها : 3 ( 12 تشکر در 5 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۶ صبح ۱۱:۴۲ |
| ||
باربوسا |
qwerty
منتظر تایید ارسال ها: 4 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۳/۱۸ اعتبار: 0 تشکرها : 0 ( 6 تشکر در 4 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۶ عصر ۰۸:۳۱ |
| ||
BATMAN, باربوسا |
SaRaH
مشتری کافه ![]() ارسال ها: 2 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۸ اعتبار: 0 تشکرها : 0 ( 3 تشکر در 2 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۸ صبح ۰۱:۳۵ |
| ||
BATMAN, باربوسا |
qwerty
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۸ صبح ۰۱:۵۴ |
| ||
باربوسا |
کنتس پابرهنه
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 178 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۵ اعتبار: 48 تشکرها : 3750 ( 3006 تشکر در 128 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۸ صبح ۰۱:۵۶ |
| ||
BATMAN, سروان رنو, Memento, باربوسا |
BATMAN
Nightmare ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 813 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵ اعتبار: 83 تشکرها : 10680 ( 13099 تشکر در 601 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۸ صبح ۰۲:۵۰ |
| ||
ژان والژان, سروان رنو, Memento, باربوسا |
SaRaH
مشتری کافه ![]() ارسال ها: 2 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۸ اعتبار: 0 تشکرها : 0 ( 3 تشکر در 2 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۹ صبح ۱۲:۳۳ |
| ||
باربوسا |
LEO - 66
منتظر تایید ارسال ها: 1 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۹ اعتبار: 0 تشکرها : 0 ( 1 تشکر در 1 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۹ صبح ۱۲:۵۸ |
| ||
باربوسا |
سلمامتین
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۹ صبح ۰۸:۱۰ |
| ||
باربوسا |
Joe Bradley
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 174 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۴/۲۹ اعتبار: 15 تشکرها : 160 ( 1621 تشکر در 96 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۹ صبح ۱۰:۲۴ |
| ||
باربوسا |
ایوت
مشتری کافه ![]() ارسال ها: 3 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۹ اعتبار: 0 تشکرها : 5 ( 9 تشکر در 3 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۹ عصر ۱۰:۱۶ |
| ||
BATMAN, ژان والژان, rahgozar_bineshan, خانم لمپرت, سروان رنو, باربوسا |
ژان والژان
مسئول اردوگاه آشويتس كافه ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 58 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۳ اعتبار: 41 تشکرها : 10488 ( 768 تشکر در 50 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۳/۵/۱۱ عصر ۰۸:۳۷ |
| ||
BATMAN, خانم لمپرت, Papillon, ایوت, باربوسا |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی![[-]](images/collapse.gif)

تشکر شده توسط :
از سر ناچاری مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم.نمیخواستم نقض قانون کنم.واقعا معذرت میخوام
ولی چون اینجارو خیلی دوس دارم نتونستم بیخیال شم.از طریق فراموشی رمز هم اقدام کردم فایده نداشت 

الان چند روز منتظرم!شایدم فقط دو روزه به نظرم طولانی میاد