![]() |
|
» <کنتس پابرهنه> اگر کارگردانان مطرح دنیا معمار بودند...! https://www.arel.ir/fa/News-View-2837.html
» <شارینگهام> درسته جناب Savezva ، جام جهانی وقتی جذاب تر میشه که تیم های صاحب فوتبال با هم سرشاخ شوند. مثل جام جهانی ۲۰۱۴ » <شارینگهام> کنتس عزیز ،بنده هم امیدوارم تا اون کشفیّات به کفشی جات تبدیل نشه! » <Savezva> ولی جدا از شوخی واقعا دوست دارم همه تیم های مدعی قوی و در حد نامشان باشند، خصوصا مانشافت رقیب کلاسیک و همیشگی فرانسه » <Savezva> صد البته ما خروس ها همچنان خودمان را مدعی می دانیم و برای سومین فینال اماده می شویم » <Savezva> درود فراوان بر کافه نشینان عزیز. داشتم از اینجا رد می شدم دیدم بحث داغ جام جهانیه » <کنتس پابرهنه> جناب شارینگهام من تمام امیدم به این پیشبینی شماستها! https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=204&pid=4556 » <کنتس پابرهنه> آفرین جناب سروان، آفرین » <سروان رنو> آره زوده , اما چون ژرمن ها بالاخره عاقل شدن و برای پیراهن تیم ملی طرح زیبای 1990 را رونمایی کردن , برنده آلمان می باشد !! » <rahgozar_bineshan> سلام بر کاپیتان شارینگهام! به نظرم پیش بینی برای قهرمان جام جهانی بعدی هنوز خیلی زوده! |
پيام :
|
|
فرار به سوی پیروزی ( باشگاه ورزشی کافه )
|
|
| نویسنده | پیام |
موسيو وردو
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 70 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۲۲ اعتبار: 7 تشکرها : 1102 ( 338 تشکر در 32 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۰ صبح ۱۲:۲۱ |
| ||
تشکر شده توسط : |
سروان رنو, Papillon, سی.سی. باکستر |
اسکورپان شیردل
ناظر انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 512 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱ اعتبار: 50 تشکرها : 5286 ( 6699 تشکر در 337 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۱ صبح ۰۴:۰۵ |
| ||
موسيو وردو, سروان رنو, john doe, سم اسپید, پطرکبیر, کلانتر چانس |
سروان رنو
پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,243 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 87 تشکرها : 12229 ( 20405 تشکر در 1706 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۲ صبح ۱۲:۳۹ |
| ||
اسکورپان شیردل, دلشدگان, Savezva, john doe, بچه رزماری, بهزاد ستوده, سم اسپید, پطرکبیر, کلانتر چانس |
john doe
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 279 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۱/۲ اعتبار: 31 تشکرها : 1526 ( 2175 تشکر در 189 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۲ عصر ۰۳:۳۱ |
| ||
موسيو وردو, سروان رنو, اسکورپان شیردل, دلشدگان, بهزاد ستوده, سم اسپید, پطرکبیر, کلانتر چانس |
دلشدگان
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 96 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۲۶ اعتبار: 24 تشکرها : 3231 ( 1367 تشکر در 75 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۳ صبح ۰۸:۴۵ |
| ||
سروان رنو, موسيو وردو, بهزاد ستوده, اسکورپان شیردل, john doe, سم اسپید, پطرکبیر, کلانتر چانس |
سروان رنو
پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,243 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 87 تشکرها : 12229 ( 20405 تشکر در 1706 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۸۹/۴/۲۳ صبح ۰۹:۲۲ |
| ||
بهزاد ستوده, دلشدگان, پطرکبیر, کلانتر چانس |
Papillon
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 143 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱ اعتبار: 27 تشکرها : 5671 ( 1354 تشکر در 96 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۴/۹ عصر ۰۶:۰۸ |
| ||
ژان والژان |
اسپونز
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 138 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱ اعتبار: 21 تشکرها : 1525 ( 1347 تشکر در 87 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۱۲:۱۷ |
| ||
سی.سی. باکستر, Papillon, شرلوك |
راسل کرو
مشتری کافه ![]() ارسال ها: 13 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۲۷ اعتبار: 1 تشکرها : 142 ( 74 تشکر در 7 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۱۲:۳۳ |
| ||
اسپونز, Papillon, ژان والژان |
dered
من قانونم ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 305 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۰۱:۵۹ |
| ||
دزیره, شرلوك, Papillon, اسپونز, ژان والژان, بانو, رزا, پطرکبیر |
دزیره
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 196 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۴ اعتبار: 33 تشکرها : 3112 ( 2475 تشکر در 103 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۳ عصر ۰۳:۳۹ |
| ||
مگی گربه, Papillon, اسپونز, ژان والژان, شرلوك, بانو, سی.سی. باکستر, سروان رنو, رزا, حمید هامون, dered, آلبرت کمپیون, واتسون, پطرکبیر |
شرلوك
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 935 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۴ صبح ۱۲:۴۶ |
| ||
دزیره, بانو, اسپونز, Papillon, ژان والژان, رزا, dered, پطرکبیر |
dered
من قانونم ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 305 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۴ عصر ۱۱:۴۸ |
| ||
شرلوك, دزیره, بانو, ژان والژان, Papillon, رزا, واتسون, پطرکبیر |
شرلوك
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 935 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۵ صبح ۱۲:۴۶ |
| ||
ناخدا خورشيد, بانو, ژان والژان, Papillon, دزیره, رزا, dered, پطرکبیر |
dered
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۵ عصر ۱۰:۱۱ |
| ||
شرلوك, Papillon, جو گیلیس, دزیره, اسپونز, ناخدا خورشيد, بانو, Classic, رزا, پطرکبیر |
dered
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۱۷ |
| ||
شرلوك, Papillon, بانو, رزا, پطرکبیر |
شرلوك
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۳۹ |
| ||
اسپونز, جو گیلیس, Papillon, ژان والژان, Classic, دزیره, بانو, رزا, dered, پطرکبیر |
اسپونز
دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 138 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱ اعتبار: 21 تشکرها : 1525 ( 1347 تشکر در 87 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۵۹ |
| ||
شرلوك, بانو, رزا, dered |
dered
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۱:۴۵ |
|
پایک بیشاپ
سردسته این گروه خشن ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 100 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۲/۶ اعتبار: 21 تشکرها : 1157 ( 844 تشکر در 67 ارسال ) |
| ||
| ۱۳۹۱/۵/۱۷ صبح ۰۳:۰۸ |
| ||
شرلوك, Papillon, دزیره, دلشدگان, بانو, رزا, dered |

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی![[-]](images/collapse.gif)

تشکر شده توسط :
ماتادورها مهمترین جام قهرمانی دنیا را به خانه بردند. امشب هر اسپانیایی خود را در آسمانها حس می کند! امشب بارسلونیها ، مادریدیها را دوست دارند و برعکس، مادریدیها عاشق بارسلونیها هستند.بعد از برد اسپانیا از آلمان ، پیش بینی قهرمانی اسپانیا راحت بود. آلمانی که خود با 4 گل ، آرژانتین را درهم کوبید، اسیر ذهن توانای دل بوسکه و مقهور پاها و عزم و اراده اناری پوشان شد. هلند گل بدی خورد؛ در بدترین دقایق بازی که امکان جبران برایش نبود و در پایان ، آنچه برایشان ماند حسرت بود و اشک و آه.خداحافظ ژوهانسبورگ! دلمان برایت تنگ می شود. الحق که آفریقای جنوبی در برگزاری جام جهانی، چیزی کم نگذاشت.

.gif)

![[تصویر: 77978916091276039142.jpg]](http://wrestleshare.net/images/77978916091276039142.jpg)
درستش کردم.
. امیدوارم که اسپانیا گلدونشون کنه
. ما هم که باید تا یه دوره دیگه صبر کنیم 

) تا بتونند مدالهای رنگین و بالاخص طلایی کسب کنند.