![]() |
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . » <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063 » <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها! » <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد. |
![]() |
فرار به سوی پیروزی ( باشگاه ورزشی کافه )
|
|
نویسنده | پیام |
موسيو وردو
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 70 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۲۲ اعتبار: 7 تشکرها : 1102 ( 336 تشکر در 31 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۰ صبح ۱۲:۲۱ |
| ||
![]() |
سروان رنو, Papillon, سی.سی. باکستر |
اسکورپان شیردل
![]() ناظر انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 512 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱ اعتبار: 50 تشکرها : 5286 ( 6627 تشکر در 287 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۱ صبح ۰۴:۰۵ |
| ||
![]() |
موسيو وردو, سروان رنو, john doe, سم اسپید, پطرکبیر |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,235 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 84 تشکرها : 11239 ( 18736 تشکر در 1573 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۲ صبح ۱۲:۳۹ |
| ||
![]() |
اسکورپان شیردل, دلشدگان, Savezva, john doe, بچه رزماری, بهزاد ستوده, سم اسپید, پطرکبیر |
john doe
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 279 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۱/۲ اعتبار: 31 تشکرها : 1526 ( 2169 تشکر در 189 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۲ عصر ۰۳:۳۱ |
| ||
![]() |
موسيو وردو, سروان رنو, اسکورپان شیردل, دلشدگان, بهزاد ستوده, سم اسپید, پطرکبیر |
دلشدگان
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 96 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۲۶ اعتبار: 24 تشکرها : 3231 ( 1347 تشکر در 70 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۳ صبح ۰۸:۴۵ |
| ||
![]() |
سروان رنو, موسيو وردو, بهزاد ستوده, اسکورپان شیردل, john doe, سم اسپید, پطرکبیر |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,235 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 84 تشکرها : 11239 ( 18736 تشکر در 1573 ارسال ) |
| ||
۱۳۸۹/۴/۲۳ صبح ۰۹:۲۲ |
| ||
![]() |
بهزاد ستوده, دلشدگان, پطرکبیر |
Papillon
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 140 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱ اعتبار: 27 تشکرها : 5665 ( 1324 تشکر در 85 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۴/۹ عصر ۰۶:۰۸ |
| ||
![]() |
ژان والژان |
اسپونز
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 138 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱ اعتبار: 21 تشکرها : 1525 ( 1343 تشکر در 85 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۱۲:۱۷ |
| ||
![]() |
سی.سی. باکستر, Papillon, شرلوك |
راسل کرو
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 13 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۲۷ اعتبار: 1 تشکرها : 142 ( 74 تشکر در 7 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۱۲:۳۳ |
| ||
![]() |
اسپونز, Papillon, ژان والژان |
dered
![]() من قانونم ![]() ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 303 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۳ صبح ۰۱:۵۹ |
| ||
![]() |
دزیره, شرلوك, Papillon, اسپونز, ژان والژان, بانو, رزا, پطرکبیر |
دزیره
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 196 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۴ اعتبار: 33 تشکرها : 3112 ( 2462 تشکر در 98 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۳ عصر ۰۳:۳۹ |
| ||
![]() |
مگی گربه, Papillon, اسپونز, ژان والژان, شرلوك, بانو, سی.سی. باکستر, سروان رنو, رزا, حمید هامون, dered, آلبرت کمپیون, واتسون, پطرکبیر |
شرلوك
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 933 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۴ صبح ۱۲:۴۶ |
| ||
![]() |
دزیره, بانو, اسپونز, Papillon, ژان والژان, رزا, dered, پطرکبیر |
dered
![]() من قانونم ![]() ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 303 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۴ عصر ۱۱:۴۸ |
| ||
![]() |
شرلوك, دزیره, بانو, ژان والژان, Papillon, رزا, واتسون, پطرکبیر |
شرلوك
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 933 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۵ صبح ۱۲:۴۶ |
| ||
![]() |
ناخدا خورشيد, بانو, ژان والژان, Papillon, دزیره, رزا, dered, پطرکبیر |
dered
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۵ عصر ۱۰:۱۱ |
| ||
![]() |
شرلوك, Papillon, جو گیلیس, دزیره, اسپونز, ناخدا خورشيد, بانو, Classic, رزا, پطرکبیر |
dered
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۱۷ |
| ||
![]() |
شرلوك, Papillon, بانو, رزا, پطرکبیر |
شرلوك
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۳۹ |
| ||
![]() |
اسپونز, جو گیلیس, Papillon, ژان والژان, Classic, دزیره, بانو, رزا, dered, پطرکبیر |
اسپونز
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 138 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱ اعتبار: 21 تشکرها : 1525 ( 1343 تشکر در 85 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۰:۵۹ |
| ||
![]() |
شرلوك, بانو, رزا, dered |
dered
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۶ عصر ۱۱:۴۵ |
|
پایک بیشاپ
![]() سردسته این گروه خشن ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 100 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱۲/۶ اعتبار: 21 تشکرها : 1157 ( 839 تشکر در 66 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۷ صبح ۰۳:۰۸ |
| ||
![]() |
شرلوك, Papillon, دزیره, دلشدگان, بانو, رزا, dered |