[-]
جعبه پيام
» <دکتر بیکر> درود بر همگی،شدیدا بدنبال برنامه فیتیله در سال 86 87 بصورت کامل میگردم در اینترنت نیز موجود نیست اگر موجود دارین لطفا پیام خصوصی بگذارید
» <کنتس پابرهنه> اگر کارگردانان مطرح دنیا معمار بودند...! https://www.arel.ir/fa/News-View-2837.html
» <شارینگهام> درسته جناب Savezva ، جام جهانی وقتی جذاب تر میشه که تیم های صاحب فوتبال با هم سرشاخ شوند. مثل جام جهانی ۲۰۱۴
» <شارینگهام> کنتس عزیز ،بنده هم امیدوارم تا اون کشفیّات به کفشی جات تبدیل نشه!
» <Savezva> ولی جدا از شوخی واقعا دوست دارم همه تیم های مدعی قوی و در حد نامشان باشند، خصوصا مانشافت رقیب کلاسیک و همیشگی فرانسه
» <Savezva> صد البته ما خروس ها همچنان خودمان را مدعی می دانیم و برای سومین فینال اماده می شویم
» <Savezva> درود فراوان بر کافه نشینان عزیز. داشتم از اینجا رد می شدم دیدم بحث داغ جام جهانیه
» <کنتس پابرهنه> جناب شارینگهام من تمام امیدم به این پیش‌بینی شماست‌ها! https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=204&pid=4556
» <کنتس پابرهنه> آفرین جناب سروان، آفرین
» <سروان رنو> آره زوده , اما چون ژرمن ها بالاخره عاقل شدن و برای پیراهن تیم ملی طرح زیبای 1990 را رونمایی کردن , برنده آلمان می باشد !!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم
نویسنده پیام
Peter Warne آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۸/۱۱
اعتبار: 0

تشکرها : 58
( 80 تشکر در 15 ارسال )
شماره ارسال: #3381
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم

درود و وقت بخیر به همه دوستان امیدوارم شاد و سلامت باشید

انیمیشنی زیبا در دوران کودکی دهه 60 پخش می شد با نام بچه های مدرسه والت

نلم انگلیسی اون School of Love: Heart`s Story

و تام ژاپنی اون  Ai no Gakko Cuore Monogatari هست

من نسخه کامل و بدون سانسورشو پبدا نکرم کسی از دوستان میتونه کمک کنه سپاس

پیشنهادی بهت میدم که نتونی رد کنی

۱۴۰۴/۸/۱۶ عصر ۰۶:۴۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
آلبرت کمپیون آفلاین
کارآگاه کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۴
اعتبار: 38

تشکرها : 3433
( 3511 تشکر در 250 ارسال )
شماره ارسال: #3382

(۱۴۰۴/۸/۱۶ عصر ۰۶:۴۵)Peter Warne نوشته شده:  

درود و وقت بخیر به همه دوستان امیدوارم شاد و سلامت باشید

انیمیشنی زیبا در دوران کودکی دهه 60 پخش می شد با نام بچه های مدرسه والت

نلم انگلیسی اون School of Love: Heart`s Story

و تام ژاپنی اون  Ai no Gakko Cuore Monogatari هست

من نسخه کامل و بدون سانسورشو پبدا نکرم کسی از دوستان میتونه کمک کنه سپاس

درود

من کاملش رو دارم، بدون سانسور و با زبان اصلی البته

بی نیاز باشید تا به ریش مردم توانید خندید.
عبید زاکانی
۱۴۰۴/۸/۱۶ عصر ۱۱:۴۶
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, Peter Warne, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر
Peter Warne آفلاین
مشتری کافه
*

( 80 تشکر در 15 ارسال )
شماره ارسال: #3383

درود  و سپاس چجوری میتونم  داشته باشمش؟

۱۴۰۴/۸/۱۸ صبح ۱۲:۵۲
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, مارک واتنی, ترنچ موزر
Peter Warne آفلاین
مشتری کافه
*

( 80 تشکر در 15 ارسال )
شماره ارسال: #3384

درود به همه این فیلم رو من در گذشته دور هم  گفتم ولی پیدا نشد  چون چن سال پیش بوده  یگ بار دیگه تلاشمو میکنم فیام در دهه هقتاد پخش شده  اسم فیلم رو قتل سفارشی  ترجمه کردم یه سکانس ازش یادم مونذه آخرای فیلم که قاتل میخواد یکی از پلیس هارو بکشه یه ماشین کنترلیی توی خونه طرف کار میزاره وقتی ذزو باز کرد تقتگ شلیک کنه و میگه خداحافط زندکی

فیام دوم اینجور بود که توی  یه شهری توبی آمریکا  هر آدم کله گنده ای  یه بدلی داشت که  طرفو میکشتن و  اغصاشو اهدا میکردن یکی از ایمت متوجه میشه و از دستشون در میره و ......

فیلم سوم  یک پسر فقسر و یک قرد پولدار در مئرسه ای هم کلاس بودن جلوی  مذرسه پسز گولدارو میذزدن و پسر مرد فقیذم  میپره تو ماشین  فرد پولدار پسرشو آراد میکنه  ولی گروگان گیر ها پسر فقیرو میکشن پدر پسر فقیر میاد باهاشون قرار مدار میزاره مثلا هم دستی کنه و آخر فیلم همرو به رگبار مینده

سپاس از توجه و راهنمایی شما.

۱۴۰۴/۸/۱۸ صبح ۰۱:۰۹
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, مارک واتنی, ترنچ موزر
آلبرت کمپیون آفلاین
کارآگاه کافه

شماره ارسال: #3385

(۱۴۰۴/۸/۱۸ صبح ۱۲:۵۲)Peter Warne نوشته شده:  

من براتون آپلود میکنم بعد لینکش رو همینجا میذارم.

عبید زاکانی
۱۴۰۴/۸/۱۸ عصر ۰۳:۲۸
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, Peter Warne, ترنچ موزر
آلبرت کمپیون آفلاین
کارآگاه کافه

شماره ارسال: #3386

(۱۴۰۴/۸/۱۸ صبح ۱۲:۵۲)Peter Warne نوشته شده:  

کارتون بچه های مدرسه والت رو براتون آپلود کردم. از لینک زیر دانلود کنید :

https://www.mediafire.com/file/x0n77ld17...https://www.mediafire.com/file/x0n77ld179mf84q/Ai+no+Gakkou+Cuore+Monogatar

عبید زاکانی
۱۴۰۴/۸/۱۸ عصر ۰۸:۳۷
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, سروان رنو, ترنچ موزر
ناصر آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۴
اعتبار: 6

تشکرها : 43
( 233 تشکر در 48 ارسال )
شماره ارسال: #3387

(۱۴۰۴/۸/۱۸ صبح ۰۱:۰۹)Peter Warne نوشته شده:  

فیام دوم اینجور بود که توی  یه شهری توبی آمریکا  هر آدم کله گنده ای  یه بدلی داشت که  طرفو میکشتن و  اغصاشو اهدا میکردن یکی از ایمت متوجه میشه و از دستشون در میره و ......

فیلم سوم  یک پسر فقسر و یک قرد پولدار در مئرسه ای هم کلاس بودن جلوی  مذرسه پسز گولدارو میذزدن و پسر مرد فقیذم  میپره تو ماشین  فرد پولدار پسرشو آراد میکنه  ولی گروگان گیر ها پسر فقیرو میکشن پدر پسر فقیر میاد باهاشون قرار مدار میزاره مثلا هم دستی کنه و آخر فیلم همرو به رگبار مینده

با سلام
در مورد فیلم دوم داستان بسیار شبیه فیلمThe Island محصول ۲۰۰۵ است با بازی ایوان مک گریگور و اسکارلت یوهانسن
در مورد فیلم دوم هم یک فیلم ایتالیایی یادم هست که چنین موضوعی داشت و پدر پسر فقیر موتورسیکلتی داشت. اما نام فیلم خاطرم نیست.

۱۴۰۴/۸/۱۸ عصر ۰۹:۰۴
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, Peter Warne, سروان رنو, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۳/۳/۸
اعتبار: 8

تشکرها : 92
( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #3388

درود به همه این فیلم رو من در گذشته دور هم  گفتم ولی پیدا نشد  چون چن سال پیش بوده  یگ بار دیگه تلاشمو میکنم فیام در دهه هقتاد پخش شده  اسم فیلم رو قتل سفارشی  ترجمه کردم یه سکانس ازش یادم مونذه آخرای فیلم که قاتل میخواد یکی از پلیس هارو بکشه یه ماشین کنترلیی توی خونه طرف کار میزاره وقتی ذزو باز کرد تقتگ شلیک کنه و میگه خداحافط زندکی

مختصات این فیلم به فیلم deadpool(1988) ،آخرین سری مجموعه هری کالان ساخته کلینت ایستود بسیار شبیه است،یک ماشبن کنترلی سیاه با بدنه شورلت کوروتهای دهه 1970 که در آن ماده منفجره بود به ماشینی برخورد می کند و انفجار و....

چه چیزی خوشتر از مرگ در راه خاکستر نیاکان و معابد خدایان
۱۴۰۴/۸/۱۹ عصر ۰۵:۰۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, سروان رنو, Peter Warne, ترنچ موزر
نوبادی آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۱۲/۴
اعتبار: 9

تشکرها : 22
( 316 تشکر در 35 ارسال )
شماره ارسال: #3389

با سلام.در صفحه ۱۳۷ همین تاپیک سوال شما توسط دوستان جواب داده شده بود{#exclamation.smile} .نام فیلم سندیکای آدم ربا.نکته: بازیگر اصلی لوک مرندا در سریال نانی و مانی هم که قبل تر از شبکه سه پخش میشد بازی میکرد.

بیخیال .... اینجا محله چینی هاست.
۱۴۰۴/۸/۱۹ عصر ۰۵:۴۷
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, سروان رنو, Peter Warne, ترنچ موزر
جیمز کرک آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۴/۸/۲۲

تشکرها : 2
( 9 تشکر در 4 ارسال )
شماره ارسال: #3390

سلام 
سال‌هاست دنبال اسم یک فیلم قدیمی هستم که یکی از بستگان در دههٔ پنجاه شمسی از تلویزیون دیده، اما هیچ‌جا نتونستم ردّش رو پیدا کنم. ژانر فیلم جنایی است
چون شما عزیزان عاشق فیلم تاریخ سینما هستید، گفتم شاید کمکم کنید یا یادتون بیاد.

چند نشانهٔ خیلی مشخص از فیلم:
– فضای داستان در یک جزیره یا قلعهٔ مه‌آلود بود که از اسکله با پله‌های سنگی می‌رفت بالا.
– دو راهبه با لباس‌های سفید پشمی نقش مهمی داشتند.
– یک قایقران بزرگ‌هیکل و ساده‌دل آن‌ها را جابه‌جا می‌کرد.
– صحنه‌ای خیلی پررنگ: قایقران برای اینکه قاتل فرار نکند، قایق‌ها را با سنگ سوراخ می‌کند.
– آخرهای فیلم، راهبه‌ها از داخل روزنامه سرنخی دربارهٔ دسته‌کلید پیدا می‌کنند و می‌فهمند قاتل کیست.
– فیلم حدوداً دههٔ ۵۰–۶۰ میلادیه و قبل از سال ۱۳۵7 دوبله و از تلویزیون ایران پخش شده.

هرجا پرسیدم کسی نشناخت،اگر اسم فیلم حتی حدس‌زدنی هم باشه، ممنون می‌شم راهنماییم کنید.

۱۴۰۴/۸/۲۲ عصر ۰۹:۵۳
تشکر شده توسط : ممل آمریکایی, رابرت, ترنچ موزر
دانته آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۱/۴
اعتبار: 1

تشکرها : 116
( 35 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #3391

سلام دوستان. یه فیلم قدیمی احتمالا قبل 2000 و احتمالا ژاپنی قدیما دیدم ولی اسمش یادم نیست.  یه قطاره که مخزن های نوعی گاز رو حمل میکنه، وقتی توی ایستگاه توقف کرده یه نفر فکر میکنه سوخته و میره دزدی یکی از مخزن ها رو باز میکنه و باعث میشه همه آدمای اون اطراف بمیرن. و باعث تهدید جهانی میشه و کسی نمیدونه دلیلش چیه. یه نفر متوجه موضوع میشه و خودش میخواد با مشعلی که دستشه بره اونا رو منفجر کنه، همینکه داره به سمت مخزن ها میدوه سگش میاد مشعل رو ازش میگیره و بدو به سمت مخزن ها میره و باعث میشه مخزن ها منفجر بشه و جهان نجات پیدا بکنه.کسی اسمشو میدونه؟

قطار می رود …. تو می روی ….. تمام ایستگاه می رود …………
و من چقدر ساده ام که سالهای سال ، در انتظار تو
کنار این قطار رفته ایستاده ام
و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام!!!
۱۴۰۴/۸/۲۳ صبح ۰۴:۰۲
تشکر شده توسط : master of puppet, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۳/۳/۸
اعتبار: 8

تشکرها : 92
( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #3392

(۱۴۰۴/۸/۲۳ صبح ۰۴:۰۲)دانته نوشته شده:  

سلام دوستان. یه فیلم قدیمی احتمالا قبل 2000 و احتمالا ژاپنی قدیما دیدم ولی اسمش یادم نیست.  یه قطاره که مخزن های نوعی گاز رو حمل میکنه، وقتی توی ایستگاه توقف کرده یه نفر فکر میکنه سوخته و میره دزدی یکی از مخزن ها رو باز میکنه و باعث میشه همه آدمای اون اطراف بمیرن. و باعث تهدید جهانی میشه و کسی نمیدونه دلیلش چیه. یه نفر متوجه موضوع میشه و خودش میخواد با مشعلی که دستشه بره اونا رو منفجر کنه، همینکه داره به سمت مخزن ها میدوه سگش میاد مشعل رو ازش میگیره و بدو به سمت مخزن ها میره و باعث میشه مخزن ها منفجر بشه و جهان نجات پیدا بکنه.کسی اسمشو میدونه؟

فیلم چینی «لایه اوزون ناپدید می شود» را می فرمایید ،در صفخات قبلی (متاسفانه شماره صفحه را یادم نیست) اساتید کافه درموردش صحبت کرده بودند،فیلم را در میانه دهه 1370 برنامه کودک شبکه یک یا دو پخش کرد.

https://www.imdb.com/title/tt2626660/

ادرس فیلم در سایت IMDB

دهه 1990 میلادی (1370 خورشیدی) دورانی بود که فعالین محیط زیست روی نازک شدن لایه اوزون زیاد مانور می دادند و همیشه در اخبار صحبت آن بود، از دهه 2000 نمی دانم چه شد یک هو لایه اوزون درست شد و «النینو» ورد زبان آنها شد و سپس از 2010 به بعد گرمایش جهانی و قس علی هذا...

چه چیزی خوشتر از مرگ در راه خاکستر نیاکان و معابد خدایان
۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۰۲:۵۸
تشکر شده توسط : ترنچ موزر, mr.anderson, دانته
جیمز کرک آفلاین
مشتری کافه
*

( 9 تشکر در 4 ارسال )
شماره ارسال: #3393

(۱۴۰۴/۸/۲۲ عصر ۰۹:۵۳)جیمز کرک نوشته شده:  

سلام 
سال‌هاست دنبال اسم یک فیلم قدیمی هستم که یکی از بستگان در دههٔ پنجاه شمسی از تلویزیون دیده، اما هیچ‌جا نتونستم ردّش رو پیدا کنم. ژانر فیلم جنایی است

– فضای داستان در یک جزیره یا قلعهٔ مه‌آلود بود که از اسکله با پله‌های سنگی می‌رفت بالا.
– صحنه‌ای خیلی پررنگ: قایقران برای اینکه قاتل فرار نکند، قایق‌ها را با سنگ سوراخ می‌کند.
– آخرهای فیلم، راهبه‌ها از داخل روزنامه سرنخی دربارهٔ دسته‌کلید پیدا می‌کنند و می‌فهمند قاتل کیست.
– فیلم حدوداً دههٔ ۵۰–۶۰ میلادیه و قبل از سال ۱۳۵7 دوبله و از تلویزیون ایران پخش شده.

هرجا پرسیدم کسی نشناخت،اگر اسم فیلم حتی حدس‌زدنی هم باشه، ممنون می‌شم راهنماییم کنید.

دوستان من این رو هم یادم اومد که :

-2 راهبه در حال خواندن روزنامه بودند که جریان قتل را در روز نخست نوشته بود . راهبه مسن تر متوجه شد ترتیب قرار گرفتن کلید ها در دست کلید ، متفاوت است با دسته کلیدی که خودشان در اختیار داشتند و از این طریق سرنخی برای پیدا کردن قاتل بدست آوردند .

-قایقران درشت هیکل بود ولی با صدای کلفت ولی طرز فکر کودکانه (طرز حرف زدن کودکانه)

-2 راهبه یکی پیر تر و یکی جوان تر بود .

باز اگر کسی تونست کمک کنه ، یک دنیا ممنون میشم . 

۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۰۳:۲۴
تشکر شده توسط : ترنچ موزر, سناتور
سناتور آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۲/۴
اعتبار: 36

تشکرها : 3725
( 4602 تشکر در 400 ارسال )
شماره ارسال: #3394

(۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۰۳:۲۴)جیمز کرک نوشته شده:  

سلام 

-2 راهبه در حال خواندن روزنامه بودند که جریان قتل را در روز نخست نوشته بود . راهبه مسن تر متوجه شد ترتیب قرار گرفتن کلید ها در دست کلید ، متفاوت است با دسته کلیدی که خودشان در اختیار داشتند و از این طریق سرنخی برای پیدا کردن قاتل بدست آوردند .

-قایقران درشت هیکل بود ولی با صدای کلفت ولی طرز فکر کودکانه (طرز حرف زدن کودکانه)

درود.از هوش مصنوعی بپرسید بعید نیست فیلم رو بهتون بگه

۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۱۰:۴۵
جیمز کرک آفلاین
مشتری کافه
*

( 9 تشکر در 4 ارسال )
شماره ارسال: #3395

(۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۱۰:۴۵)سناتور نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۰۳:۲۴)جیمز کرک نوشته شده:  

سلام 

درود.از هوش مصنوعی بپرسید بعید نیست فیلم رو بهتون بگه

خیلی متشکرم از پاسختون .

متاسفانه اول با اون مطرح شد و چون توضیحات این فیلم توی اینترنت موجود نبود ، هیچ مطابقتی وجود نداشت و نتونستم با هیچ AI پیداش کنم

۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۱۱:۱۳
دانته آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۱/۴
اعتبار: 1

تشکرها : 116
( 35 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #3396

(۱۴۰۴/۸/۲۳ عصر ۰۲:۵۸)master of puppet نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۸/۲۳ صبح ۰۴:۰۲)دانته نوشته شده:  

فیلم چینی «لایه اوزون ناپدید می شود» را می فرمایید ،در صفخات قبلی (متاسفانه شماره صفحه را یادم نیست) اساتید کافه درموردش صحبت کرده بودند،فیلم را در میانه دهه 1370 برنامه کودک شبکه یک یا دو پخش کرد.

https://www.imdb.com/title/tt2626660/

ادرس فیلم در سایت IMDB

دهه 1990 میلادی (1370 خورشیدی) دورانی بود که فعالین محیط زیست روی نازک شدن لایه اوزون زیاد مانور می دادند و همیشه در اخبار صحبت آن بود، از دهه 2000 نمی دانم چه شد یک هو لایه اوزون درست شد و «النینو» ورد زبان آنها شد و سپس از 2010 به بعد گرمایش جهانی و قس علی هذا...

ممنون دوست عزیز. همینطور که دوستمون فرمودن فیلم چینه و اسم اصلیش اینه: 大气层消失. لینک دانلودی ازش وجود نداره ولی داخل یوتیوب هستش:

https://www.y o u t u b e . c o m/watch?v=BFpep0GM7Ys

قطار می رود …. تو می روی ….. تمام ایستگاه می رود …………
و من چقدر ساده ام که سالهای سال ، در انتظار تو
کنار این قطار رفته ایستاده ام
و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام!!!
۱۴۰۴/۸/۲۴ صبح ۰۳:۲۸
تشکر شده توسط : شارینگهام
ارسال پاسخ