[-]
جعبه پيام
» <BATMAN[تصویر: wewee-_cup2.png] / https://uupload.ir/view/secret_aemy_ywx9.mp4/
» <BATMAN> با تشکر از زرد ابری عزیز/ یه لحظه حسابی غافلگیر شدم، چون خیال کردم کارتون یونیکو با دوبله قدیمی قرار گرفته! البته تماشای دوبله جدید هم قطعا لذت بخشه
» <سروان رنو> دیوید لینچ بزرگ هم رفت . زمانی منتقدان درباره اش می گفتند نابغه ای که از فرط نبوغ دیوانه شده است !
» <آلبرت کمپیون> من مطمئنم مسعودخان فراستی به کافه کلاسیک سر میزنه و این کامنتها رو می بینه
» <BATMAN> برام جالبه فراستی این آثارو هم نقد کنه/ کوایدن، سریر خون، اونی بابا، کورونکو
» <BATMAN> برای دانلود فیلم روی start بزنید/ بدون حذفیات / کیفیت قابل قبول / زیرنویس = https://subtitlestar.com/persian-subtitl...https://subtitlestar.com/persian-subtitles-kuro
» <BATMAN> سینمایی "کورونکو" https://www.tiwall.com/p/kuroneko / https://www.savethevideo.com/dailymotion...https://www.savethevideo.com/dailymotion-downloader?url=https%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo
» <سناتور> درود بر دوستان عزیز بالاخره بعد از نزدیک 1 سال دقیقا359روز تونستم با ایدی خودم وارد سایت بشم
» <رابرت> استاد "فریدون شهبازیان" موسیقی‌دان، آهنگساز و رهبر ارکستر ساعاتی پیش درگذشت. ایشان انسانی نیک‌مرام و خوش‌قریحه بود و خاطرات موسیقایی زیادی به یادگار گذاشته است...
» <کنتس پابرهنه> چه نوشته‌ی خوبی بود. به خصوص دو پاراگراف آخر :) https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=180&pid=4602
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم
نویسنده پیام
شارینگهام آفلاین
کاپیتان کشتی چارمینگ مالی
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵
اعتبار: 32

تشکرها : 4147
( 2070 تشکر در 285 ارسال )
شماره ارسال: #3241
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم

(۱۴۰۳/۹/۹ عصر ۰۶:۲۳)سروان رنو نوشته شده:  

حدود  35 سال پیش یک فیلم در برنامه کودک پخش شد که موضوع جالبی داشت.

از داستانش همینقدر یادمه که یک پیرزن تنها بود که یک خونه بزرگ با سبک ویکتوریایی داشت. چون خودش علیل بود برای کوک کردن ساعت بزرگ پاندول دار خونه اش از یکی از بچه های محل کمک خواست . وقتی اون بچه وارد ساعت شد درش بسته شد و بچه رفت به صدها سال قبل ! بعد بقیه بچه ها که دوست شون گم شده بود دنبالش گشتن تا رسیدن به خونه این پیرزن و اون ها هم با مشکوک شدن به ساعت رفتن توش و یکی یکی به همین ترتیب رفتن به زمان های مختلف !

کسی اسم فیلم رو می دونه ؟ shakkk!

متاسفم سروان جان!

35 سال پیش ، میشه سال 1368 که تلویزیون ما رفته بود کما!cccc:

و در حافظه ی اینجانب این فیلم یافت نمی شود.

ولی همانطور که دوست عزیزمان Stalker گفت، خیلی شبیه ساعت زمان است که البته سال 1365-66 پخش شده.

فعلا":blush:

اونی که گفته "زندگی خالی از لذت و خوشحالی نیست."دروغ نگفته!
۱۴۰۳/۹/۲۵ صبح ۰۳:۴۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, Stalker, کوئیک
شارینگهام آفلاین
*

شماره ارسال: #3242

با عرض سلام مجدد

سال 1372 که برای اولین بار سریال پلیسی مزد ترس پخش شد، بیشتر از خود سریال، تیتراژ آغازین آن مرا جذب کرد.

https://imgurl.ir/viewer.php?file=x88568______.mp4

تیتراژی که صحنه هایی سیاه و سفید شده از فیلم های کلاسیک جهان را به نمایش می گذاشت که البته تعداد کمی از آن ها را می شناختم.

اعتراف می کنم که هنوز هم بیشتر آن ها را نمی شناسم.:dodgy:

با تمام این احوال، گمان نکنم درخواست راهنمایی برای نام این فیلم ها بد باشد.

بالاخره این قسمت مختص همین فیلم های گمنام است.

پس دوستان فیلم باز!

لطفا" شناسایی بفرمایید::blush:

۱۴۰۳/۹/۲۵ صبح ۰۵:۱۲
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, rahgozar_bineshan, Dude, رابرت, Classic, mr.anderson, ترنچ موزر, کوئیک
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 24

تشکرها : 916
( 1590 تشکر در 171 ارسال )
شماره ارسال: #3243

(۱۴۰۳/۹/۲۵ صبح ۰۵:۱۲) نوشته شده:  

سریال پلیسی مزد ترس پخش شد،  تیتراژ آغازین آن مرا جذب کرد.

امیدوارم آن یکی هم که. چیزی شبیه به Seven Alone, 1974 بنظر می آید، پیدا بشود. و با ارزشتر از بقیه هم باشد!

در ضمن، Little Caesar, 1931 و Blowup 1966 و The Man Who Knew Too Much 1934  را هم می شد به اینها اضافه کرد.

۱۴۰۳/۹/۲۸ صبح ۱۲:۴۹
تشکر شده توسط : رابرت, Classic, مارک واتنی, آقای ماگو, سروان رنو, پهلوان جواد, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, شارینگهام, پیرمرد, کوئیک
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۱/۱۳
اعتبار: 2

تشکرها : 13
( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3244

(۱۴۰۳/۸/۳ عصر ۰۹:۰۱)باد وایت نوشته شده:  

سلام دوستان عزیز

سه تا فیلم هست اواخر دهه‌ی شصت دیدم

اولی یک گروه پارتیزانی توی کوه هستن همیشه اسلحه کمری یا کلت خالیه

اینا با خودشون نارنجک و کلت حمل می‌کنند توی یک اتوبوس یک زن که خیلی بچه داره یواشکی یکی از این نارنجک ها کش میره وقتی اتوبوس میره نگاه می‌کنه مردی یا شوهرش بهش میگه پرتش کنه نارنجکه اونم پرتش می‌کنه توی یک رودخانه

سکانسی که افراد مسلح بازداشت میشه یک مرد میگه من تازه کلیه یا آپاندیس عمل کردم که یهو مسافرین میریزن سر افراد مسلح اونا رو خلع سلاح می‌کنن

دومین فیلم باید روسی باشه یک گروه توی جنگل دارن راه میرن به اونا تیراندازی میشه وقتی میرن اون ساختمان خرابه تصرف می‌کنن میبینن پسر بچه‌ای پشت تیربار بوده

سومین هم پدر بزرگی دایره وار راه میره نوه اش مرتب می‌گفت پدربزرگ داره میمیره و این پدربزرگ به آفتاب نگاه می‌کنه و ادا در میاره

دوستان عزیز مث همیشه لطف کنید اسامی این سه فیلم پیدا کنین

خیلی ممنون از لطفتون

فیلم غلاف تمام فلزی صحنه مشابهی داشت ولی تیرانداز فکرکنم دختربچه بود البته فیلمش هم روسی نیست .

ارتش ما ارتشي از سايه‌ها است
۱۴۰۳/۱۰/۱ عصر ۱۱:۳۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, ترنچ موزر, کوئیک
سگارو آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۷/۲۱
اعتبار: 6

تشکرها : 25
( 255 تشکر در 32 ارسال )
شماره ارسال: #3245

(۱۴۰۳/۸/۳ عصر ۰۹:۰۱)باد وایت نوشته شده:  

سلام دوستان عزیز

سه تا فیلم هست اواخر دهه‌ی شصت دیدم

اولی یک گروه پارتیزانی توی کوه هستن همیشه اسلحه کمری یا کلت خالیه

اینا با خودشون نارنجک و کلت حمل می‌کنند توی یک اتوبوس یک زن که خیلی بچه داره یواشکی یکی از این نارنجک ها کش میره وقتی اتوبوس میره نگاه می‌کنه مردی یا شوهرش بهش میگه پرتش کنه نارنجکه اونم پرتش می‌کنه توی یک رودخانه

سکانسی که افراد مسلح بازداشت میشه یک مرد میگه من تازه کلیه یا آپاندیس عمل کردم که یهو مسافرین میریزن سر افراد مسلح اونا رو خلع سلاح می‌کنن

فکر کنم اسم فیلم "اتوبوس" باشه و مجارستانی و سال 1957 ساخته شده. اوائل انقلاب چندبار پخش شد.

اسم اصلی فیلم Actiunea Autobuzul

۱۴۰۳/۱۰/۲ عصر ۰۶:۴۸
تشکر شده توسط : سروان رنو, شارینگهام, ترنچ موزر, پیرمرد, رابرت, مارک واتنی, کوئیک, Emiliano
جناب سرگرد آنلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12

تشکرها : 478
( 829 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #3246

سلام وقت همه دوستان بخیر و خوشی

خیلی قدیمها یه فیلمی در برنامه کودک پخش شد با این موضوغ که دختری روستایی به شهر میره خونه فامیلاشون که یه دختر لوس دارن و تو یه قسمتیش رو نرده ها نشسته و گوسفندهارو میشمره و علامت میزنه که خوابش میبره و خلاصه الگوی خوبی میشه واسه اون دختر شهری

فیلم بعدی از هنر هفتم پخش شد زمان جنگ دومه تو یه انباری یه اسیر لهستانی رو گرفتن ازش اعتراف میگیرن دستش از پشت بسته بود و امپولی به گردنش تزریق میکنن که خونش میره تو امپول

یه فیلم ژاپنی با سبک و سیاق سامورایی درباری  رنگی که تنها این یادمه حاکم میره توی اتاق و به همسرش میگه من خیلی خیلی خستم واقعا خستم و همسرش کمک میکنه لباسهاش رو در بیاره و میگه باید وقت بزارید و به مادرتون سر بزنید خیلی مریضه و دوبلور حاکم مرحوم عرفانی بود

امیدوارم کسی باشه که با این اطلاعات کم این فیلمها رو به خاطر بیاره ممنون و سپاس فراوان

سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۴۰۳/۱۰/۲۶ عصر ۱۱:۵۷
تشکر شده توسط : رابرت, مارک واتنی, Dude, کوئیک
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 24

تشکرها : 916
( 1590 تشکر در 171 ارسال )
شماره ارسال: #3247

(۱۴۰۳/۱۰/۲۶ عصر ۱۱:۵۷)جناب سرگرد نوشته شده:  

خیلی قدیمها یه فیلمی در برنامه کودک پخش شد با این موضوغ که دختری روستایی به شهر میره خونه فامیلاشون که یه دختر لوس دارن و تو یه قسمتیش رو نرده ها نشسته و گوسفندهارو میشمره و علامت میزنه که خوابش میبره و خلاصه الگوی خوبی میشه واسه اون دختر شهری

اتفاقا همین دیروز مطلبی درباره فیلم اول دیده بودم.

۱۴۰۳/۱۰/۲۷ صبح ۰۶:۰۹
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, کوئیک, Emiliano, جناب سرگرد, پیرمرد, شارینگهام
شارینگهام آفلاین
*

شماره ارسال: #3248

درود بر همه ی دوستان

نام یک فیلم خیلی قدیمی  رو می خوام که یادمه در برنامه ی هنر هفتم دیدم.

مربوط به شهری بود که اقتصاد ورشکسته ای داشت و مردم به صورت پایاپای معامله می کردند ، چون پول رایج  آنجا ، کاملاً بی ارزش شده بود!

دو صحنه ی فوق‌العاده در همین موضوع داشت که برام خاطره شده:

یک پیرمرد میره رستوران ، به جای پول غذا ، یک مرغ به پیش خدمت میده ، او‌ هم میگه: من که خُرد ندارم!

- خب، برو خردش کن.

پیش خدمت هم میره و با  تعدادی جوجه و یک تخم مرغ بر می گرده ، پیرمرده هم جوجه ها رو می گیره و تخم مرغ رو به او پس میده و میگه: این هم انعامت!

یک قسمت خنده دار دیگه ، مربوط میشه به کازینوی شهر:

مرد بدشانسی ، تمام اشیای قیمتی خود را در بازی...می بازه ، از شدّت ناامیدی کلتش رو در میاره تا خودکشی کنه ، از دستش می گیرند و کلت ، اتفاقی روی یکی از خونه های بازی می افته ، ناگهان اعلام میشه که برنده شده و یک عالمه کلت جلوش می‌آورند!

جالب بود، مگه نه؟

حالا ممکنه اسمش رو بفرمایید ؟

۱۴۰۳/۱۰/۲۹ صبح ۰۱:۵۹
تشکر شده توسط : رابرت, مارک واتنی, Dude, کوئیک, اسلون کلورا
اسلون کلورا آفلاین
221B Baker Street
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۱/۱۸
اعتبار: 7

تشکرها : 228
( 120 تشکر در 15 ارسال )
شماره ارسال: #3249

(۱۴۰۳/۱۰/۲۹ صبح ۰۱:۵۹)شارینگهام نوشته شده:  

درود بر همه ی دوستان

مربوط به شهری بود که اقتصاد ورشکسته ای داشت و مردم به صورت پایاپای معامله می کردند ، چون پول رایج  آنجا ، کاملاً بی ارزش شده بود!

یک پیرمرد میره رستوران ، به جای پول غذا ، یک مرغ به پیش خدمت میده ، او‌ هم میگه: من که خُرد ندارم!

- خب، برو خردش کن.

پیش خدمت هم میره و با  تعدادی جوجه و یک تخم مرغ بر می گرده ، پیرمرده هم جوجه ها رو می گیره و تخم مرغ رو به او پس میده و میگه: این هم انعامت!

مرد بدشانسی ، تمام اشیای قیمتی خود را در بازی...می بازه ، از شدّت ناامیدی کلتش رو در میاره تا خودکشی کنه ، از دستش می گیرند و کلت ، اتفاقی روی یکی از خونه های بازی می افته ، ناگهان اعلام میشه که برنده شده و یک عالمه کلت جلوش می‌آورند!

جالب بود، مگه نه؟

سلام و احترام
از چندتا هوش مصنوعی سوال کردم، هرکدوم یه جوابی داد:

The City Without Money 1933

The Comedians 1967
سرگرمی های یک شب 1935
the amazing money machine 1970

خودم که هرچی سرچ کردم مطلب درست و درمونی در مورد این فیلم ها پیدا نکردم. نمیدونم چقدر درستن!

Coming Soon ...
۱۴۰۳/۱۰/۲۹ صبح ۰۸:۰۹
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, شارینگهام, کوئیک
مارک واتنی آفلاین
فضانورد

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۲/۱۸

تشکرها : 4913
( 2677 تشکر در 229 ارسال )
شماره ارسال: #3250

(۱۴۰۳/۱۰/۲۹ صبح ۰۱:۵۹)شارینگهام نوشته شده:  

درود بر همه ی دوستان

- خب، برو خردش کن.

جالب بود، مگه نه؟

شارینگهام عزیز 

یک نگاهی به هنر هفتم (برنامه تلویزیونی) تو ویکی پدیا بنداز.

شاید فیلم مورد نظرت رو پیدا کنی.

۱۴۰۳/۱۰/۲۹ عصر ۰۶:۵۳
تشکر شده توسط : شارینگهام, رابرت, کوئیک, Dude, اسلون کلورا, سروان رنو
ارسال پاسخ