[-]
جعبه پيام
» <rahgozar_bineshan> سلام بر کاپیتان شارینگهام! به نظرم پیش بینی برای قهرمان جام جهانی بعدی هنوز خیلی زوده!
» <شارینگهام> ضمناً سروان رنو ، یادت هست که قدیم ها تلویزیون های سفری بودند که اندازه ی همین صفحه موبایل ها بود؟
» <شارینگهام> به نظرت در جام جهانی آینده کدام تیم قهرمان میشه ؟
» <شارینگهام> سلام بر تو ای رهگذری که سالیان درازی است که بی نشان مانده ای!
» <rahgozar_bineshan> سلام و درود بر همه دوستان قدیم و جدید. دیده و نادیده!
» <سروان رنو> سیمایِ بازیگری " کیت وینسلت " .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1202&pid=4675
» <BATMAN> هیچوقت با گوشی فیلم ندیدم، با مانیتور کامپیوتر هم به ندرت، فیلمو باید تو صفحه نمایش بزرگ تماشا کرد
» <سروان رنو> قسمت آخر معرفی شخصیت های سریال ارتش سری ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=189&pid=4675
» <سروان رنو> اگر جان فورد امروز زنده می شد و می دید فیلم هاش رو دارن با گوشی موبایل تماشا می کنند احتمالا خودکشی می کرد !
» <سناتور> کاشکی تکنولوژِی در دنیا بیشتر از گوشی نوکیا 1100 جلوتر نمیرفت.خیلی قشنگتر و زیباتر بود.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم
نویسنده پیام
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 27

تشکرها : 1055
( 2238 تشکر در 231 ارسال )
شماره ارسال: #3261
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم

به یاد یک فیلم ژاپنی افتادم که در سینما و بعدها فیلم را در یوتیوب، دیده بودم. تنها چیزی که از آن فیلم در ذهنم مانده بود، صحنه‌ای بود که مادر خلبان جوان، بعد از مرگ پسرش، خارج از محوطه فرودگاه در تک گویی پر شوری، وعده پیروزی می‌داد. تا حدی که گمان کردم شاید این فیلم مربوط به پیش از پایان جنگ جهانی دوم باشد. با این حال، مطمئن بودم که فیلم متعلق به سال 1970 است، مخصوصاً به این نکته دقت کرده بودم. همچنین یادم می‌آید که در تماشای دوباره فیلم فرمانده ای که به کشته شدن اجتناب پذیر بچه‌های مردم اعتراض می‌ کرد را بیاد آوردم. احتمالاً به‌طور گذرا تماشا کرده بودم، فقط برای اطمینان از اینکه همان فیلم است، متوجه شدم که دیگر آن فیلم پیدا نیست، چیزی شبیه به این بود.

فیلم جدید بونگ جون-هو با نام میکی، چندان چشمگیر و دلپسند نبود! هر چند دلیل آن هم تمجید و تجلیل از فیلم اسکاریش با موضوع "نظام طبقاتی" را هم نفهمیده بودم و این یکی را هم شاید من نفهمیده باشم.  اما «خاطرات قتل»، که بعدها متوجه شدم کار همین کارگردان بوده، از همان لحظه‌ اول تاثیر گذار و جذاب بود، همچنان و برای همیشه همان تأثیر را دارد.

باسلام و عرض ادب و احترام، لطف امیلیانو ارزشمند است و مایه دلگرمی، و در عین حال متواضع ترم می کند، ولی عناوین استاد و پیشکسوت شایسته خودتان است. مورد سؤال شاید نباشد. فقط به یاد فیلمی قدیمی از این دست افتادم که به شک افتاده بودم که شاید مربوط به دوران پیش از پایان جنگ باشد. و دقیقا یادم است که بدنبال تاریخ ساخت فیلم، نشستم و سال 1970 را دیدم!

۱۴۰۳/۱۲/۱۲ صبح ۰۱:۵۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پیرمرد, آرلینگتون, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, رابرت, سروان رنو, کوئیک, Classic, Emiliano, مراد بیگ, آلبرت کمپیون
Emiliano آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 23

تشکرها : 1292
( 2116 تشکر در 225 ارسال )
شماره ارسال: #3262

(۱۴۰۳/۱۲/۱۲ صبح ۰۱:۵۵)Dude نوشته شده:  

(۱۴۰۲/۱۱/۲۳ عصر ۰۵:۲۰)تئو وینچستر نوشته شده:  

سلام به همۀ سروران هنردوست،

من مدتها است به دنبال نام و نشان و یا لینکی میگردم که منو هدایت کنه به سمت فیلمی که سالهای دهۀ 1360 و 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران بارها پخش شده بود و هرچی میگردم نشانی ازش پیدا نمیکنم. در ایران با نام پرواز عقابها نمایش داده میشد و داستان خلبانان ژاپنی در کشاکش جنگ دوم جهانی و نبردهای اقیانوس آرام بود.

به یاد یک فیلم ژاپنی افتادم که در سینما دیده بودم و بعدها فیلم را چند سال پیش در یوتیوب، کامل تماشا کرده بودم. تنها چیزی که از آن فیلم در ذهنم مانده بود، صحنه‌ای بود که مادر خلبان جوان، بعد از مرگ پسرش، خارج از محوطه فرودگاه در تک گویی پر شوری، وعده پیروزی می‌داد. تا حدی که گمان کردم شاید این فیلم مربوط به جنگ جهانی دوم نباشد. با این حال، مطمئن بودم که فیلم متعلق به سال 1970 است، مخصوصاً به این نکته دقت کرده بودم. همچنین یادم می‌آید که در تماشای دوباره فیلم فرمانده ای که به کشته شدن اجتناب پذیر بچه‌های مردم اعتراض می‌ کرد را بیاد آوردم. احتمالاً به‌طور گذرا تماشا کرده بودم، فقط برای اطمینان از اینکه همان فیلم است، متوجه شدم که دیگر آن فیلم پیدا نیست، چیزی شبیه به این بود، وبنظرم همین مشابهش هم کفایت می کند!

اسکار هم به انجام رسید. مخاطب هدف هیچ‌کدام از نامزدهای اسکار نبودم. علاقمند شدنم به "در سایه سرو" برنده اسکار هم بخاطر انیمیشن و کارتون دوستی نبود.فهرست فیلم‌ها و بازیگران را که نگاه می‌کنم، تنها یاد سالدانا در خرس قطبی و مور در فرشته نیستیم دلگرمم می‌کند. در مقام مقایسه، آنورای بعد از دقیقه 45 جذابتر از بقیه بود. و مایکی مدیسون هم  شایسته اسکار بود؛ اجرای دراماتیکش باورپذیرو تاثیر گذار بود، لحظات کمدی را نیز با تسلط و ظرافت ارائه داد. بازی چندوجهی، انعطاف‌پذیری و عمق در بازیگری، می‌تواند مسیرهای متفاوتی را برایش باز کند. فیلم خاصی نبود که مثل حادثه آکس‌بو، نجات سرباز رایان، محرمانه لس‌آنجلس، سه بیلبورد، بابیلون یا استرنج لاو بخواهم از نادیده گرفته شدنش ناراضی باشم که چرا اثری ضعیف‌تر برنده شده است.

با سلام و احترام به دوست و استاد عزیزمون، «دود»، فکر می‌کنم درخواستی این دوستمون، این فیلم باشه:

Zero (1984)

https://m.imdb.com/title/tt0088449/

۱۴۰۳/۱۲/۱۳ عصر ۰۸:۱۸
تشکر شده توسط : Dude, رابرت, آرلینگتون, مراد بیگ, BATMAN, مارک واتنی, پیرمرد, سروان رنو, کوئیک, ترنچ موزر, تئو وینچستر, Classic, آلبرت کمپیون
ناصر آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۴
اعتبار: 6

تشکرها : 43
( 228 تشکر در 47 ارسال )
شماره ارسال: #3263

سلام دوستان

سالها پیش فیلمی دیدم که ته مایه کمدی داشت. فقط یک صحنه یادم مانده:قهرمان داستان شال و کلاه کرده بود که به دیدن فردی برود شاید قرار عاشقانه بود.
لحظه آخر کراواتش در سیفون دستشویی گیر کرد و کشیده شد. او گیر افتاد و هرکاری که می کرد بیشتر گیر می افتاد تا به سختی توانست کراواتش را ببرد. فکر می کردم بازیگرش جیم کری است اما نتوانستم پیدا کنم. 
آیا دوستان می توانند راهنمایی کنند؟

۱۴۰۴/۱/۲ صبح ۰۱:۴۷
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, آرلینگتون, rahgozar_bineshan, Dude, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
مراد بیگ آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 38

تشکرها : 3028
( 2623 تشکر در 300 ارسال )
شماره ارسال: #3264

(۱۴۰۴/۱/۲ صبح ۰۱:۴۷)ناصر نوشته شده:  

قهرمان داستان شال و کلاه کرده بود که به دیدن فردی برود شاید قرار عاشقانه بود.

لحظه آخر کراواتش در سیفون دستشویی گیر کرد و کشیده شد. او گیر افتاد و هرکاری که می کرد بیشتر گیر می افتاد تا به سختی توانست کراواتش را ببرد. فکر می کردم بازیگرش جیم کری است اما نتوانستم پیدا کنم ...

سلام و درود

فیلم تامی کوچولو 1995 با بازی کریس فارلی یک چنین سکانسی دارد که البته در سرویس بهداشتی هواپیما حادث می شود .

مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
۱۴۰۴/۱/۲ عصر ۰۱:۴۴
تشکر شده توسط : رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, کوئیک, ناصر, آرلینگتون, rahgozar_bineshan, Dude, ترنچ موزر, Classic, آلبرت کمپیون
ناصر آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۴
اعتبار: 6

تشکرها : 43
( 228 تشکر در 47 ارسال )
شماره ارسال: #3265

(۱۴۰۴/۱/۲ عصر ۰۱:۴۴)مراد بیگ نوشته شده:  

سلام و درود

فیلم تامی کوچولو 1995 با بازی کریس فارلی یک چنین سکانسی دارد که البته در سرویس بهداشتی هواپیما حادث می شود .

سلام و سپاس فیلم تامی کوچولو را دیده ام. فیلم موردنظر من این نیست. اگر اشتباه نکنم، قهرمان فیلم یا خانمی که او داشت به دیدنش می رفت، یکی شان معلم مدرسه بود.

۱۴۰۴/۱/۳ صبح ۰۴:۵۳
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مارک واتنی, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
تئو وینچستر آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
اعتبار: 1

تشکرها : 12
( 81 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #3266
Video فیلم کلاسیک در مورد مبدع سینما

دوستان سلام، امروز در عوالم خودم مشغول رویاپردازی بودم که در گوشه های بکر و دور افتادۀ ذهن برخوردم به نشانه هایی از یک فیلم کلاسیک سیاه و سفید که در دهۀ 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش شده بود. خیلی دلم میخواد اسمش رو بدونم و اگر بشه دوباره تماشا کنمش. ماجرای فیلم مربوط میشد به زندگی «ویلیام فریز گرین» مبدع سینما و رنجهاش در طول زندگی. یک صحنه ازش یادم مونده و اونم اینه که شخصیت اصلی داستان، برای دیدن خانم فروشنده ای که ازش خوشش می اومد در طول یک هفته چند بار به مغازه مراجعه کرده بود و چند جفت دستکش خریده بود. نکته اینجاست که در اواخر دهۀ 1370 یا اوایل دهۀ 1380 خورشیدی یک فیلم داستانی تلویزیونی رنگی به صورت روایتی هم از تلویزیون ایران پخش شد که به همین موضوع یعنی رقابت این شخص با «توماس ادیسون» در مورد اختراع سینما، می پرداخت. مورد نظر من اون اولی است. یک نکته به ذهنم رسید، توی این فاروم، در مورد کلی مدیای نوستالژیک صحبت میشه، آیا آرشیوی یا کلکسیونی وجود نداره که اینها رو مجتمع داشته باشه؟ تجدید خاطرات میتونه خیلی جذاب باشه! آرشیو صدا و سیما چرا هیچ کاری در این مورد نمیکنه؟ سپاس از همۀ بزرگواران. ❤❤❤❤

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!
۱۴۰۴/۱/۱۸ عصر ۱۰:۴۴
تشکر شده توسط : اکتورز, آرلینگتون, مارک واتنی, کوئیک, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون, شارینگهام
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 43

تشکرها : 2574
( 4229 تشکر در 221 ارسال )
شماره ارسال: #3267
RE: فیلم کلاسیک در مورد مبدع سینما

(۱۴۰۴/۱/۱۸ عصر ۱۰:۴۴)تئو وینچستر نوشته شده:  

دوستان سلام، امروز در عوالم خودم مشغول رویاپردازی بودم که در گوشه های بکر و دور افتادۀ ذهن برخوردم به نشانه هایی از یک فیلم کلاسیک سیاه و سفید که در دهۀ 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش شده بود. خیلی دلم میخواد اسمش رو بدونم و اگر بشه دوباره تماشا کنمش. ماجرای فیلم مربوط میشد به زندگی «ویلیام فریز گرین» مبدع سینما و رنجهاش در طول زندگی. یک صحنه ازش یادم مونده و اونم اینه که شخصیت اصلی داستان، برای دیدن خانم فروشنده ای که ازش خوشش می اومد در طول یک هفته چند بار به مغازه مراجعه کرده بود و چند جفت دستکش خریده بود.

احیانا فیلم جعبەی جادویی نبود؟

در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
۱۴۰۴/۱/۱۹ صبح ۰۱:۵۵
تشکر شده توسط : آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, کوئیک, تئو وینچستر, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
تئو وینچستر آفلاین
مشتری کافه
*

( 81 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #3268

(۱۴۰۴/۱/۱۹ صبح ۰۱:۵۵)اکتورز نوشته شده:  

دوستان سلام، امروز در عوالم خودم مشغول رویاپردازی بودم که در گوشه های بکر و دور افتادۀ ذهن برخوردم به نشانه هایی از یک فیلم کلاسیک سیاه و سفید که در دهۀ 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش شده بود. خیلی دلم میخواد اسمش رو بدونم و اگر بشه دوباره تماشا کنمش. ماجرای فیلم مربوط میشد به زندگی «ویلیام فریز گرین» مبدع سینما و رنجهاش در طول زندگی. یک صحنه ازش یادم مونده و اونم اینه که شخصیت اصلی داستان، برای دیدن خانم فروشنده ای که ازش خوشش می اومد در طول یک هفته چند بار به مغازه مراجعه کرده بود و چند جفت دستکش خریده بود.

متأسفانه، اسمش رو به یاد ندارم. به اختمال زیاد اگر اسمش رو هم پیدا کنیم، ممکنه به اصل ماجرا نرسیم. علت اینه که در اون روزگاران رسم بود مسئولین محترم دوبلاژ و سایر گروههای کاری، علاقۀ شدیدی به عوض کردن عنوان، موسیقی متن، خط داستانی، سناریو و .... داشتند. به عنوان نمونه، سالها بود که نوستالژی خاطره انگیز موسیقی انیمیشن «ووک»، زینت بخش خلوت تنهایی ما و تفکرات ما بود. بعدها فهمیدیم که مدیر دوبلاژ محترم جای اون رو با یک موسیقی از یک شوی دیگه عوض کرده یوده! سالها نوستالژی اشتباهی داشتیم!

در هر حال، دو تا مورد دیگه از نمونه های غبار فراموشی گرفته در ذهن رو پیدا کردم، اگر دوستی نشانه ای از اونها داشت لطفاً اعلام بفرمایند:

1 - در دهۀ 1360 خورشیدی، یک سریال احتمالاً استرالیایی، پخش میشد از تلویزیون ایران که در مورد حواشی و زندگی یک نگهبان باغ وحش به نام «رایلی» بود. این کاراکتر علاقه داشت بهش بگن «عمو رایلی». یک کاراکتر دیگه هم بود به نام «ترنر» که اطلاعاتی ازش در ذهن من نمونده.

2 - در اوایل دهۀ 1380 خورشیدی، از تلویزیون ایران یک فیلم یا شاید یک سریال پخش میشد که موضوعش مربوط میشد به فردی که میخواست به هر ترتیب از ایران مهاجرت کنه و دست آخر رو آورده بود به این که خودش به نحوی بچسبونه به مهاجرین لهستانی جنگ دوم جهانی که به ایران اومده بودند. البته موفق نمیشه و در سکانس آخر نا امیدانه به هواپبمای در حال دور شدن نگاه میکنه و دیگه چیزی ازش یادم نمیاد مگر این که هنرپیشۀ نقش اصلی یا «علیرضا خمسه» بود یا بسیار به ایشون شبیه بود.

تشگر از دوستان.

۱۴۰۴/۱/۲۰ عصر ۰۷:۴۹
تشکر شده توسط : سروان رنو, مارک واتنی, رابرت, Dude, کوئیک, آرلینگتون, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 43

تشکرها : 2574
( 4229 تشکر در 221 ارسال )
شماره ارسال: #3269

(۱۴۰۴/۱/۲۰ عصر ۰۷:۴۹)تئو وینچستر نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۱/۱۹ صبح ۰۱:۵۵)اکتورز نوشته شده:  

یک فیلم کلاسیک سیاه و سفید که در دهۀ 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش شده بود. خیلی دلم میخواد اسمش رو بدونم و اگر بشه دوباره تماشا کنمش. ماجرای فیلم مربوط میشد به زندگی «ویلیام فریز گرین»

متأسفانه، اسمش رو به یاد ندارم. به اختمال زیاد اگر اسمش رو هم پیدا کنیم، ممکنه به اصل ماجرا نرسیم.

این فیلم رو عرض کردم کە در رابطە با زندگی ویلیام فریز گرین میباشد

در imdb مشاهدە بفرمایید

در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
۱۴۰۴/۱/۲۱ صبح ۱۲:۱۲
تشکر شده توسط : Emiliano, مارک واتنی, مراد بیگ, تئو وینچستر, رابرت, Dude, کوئیک, آرلینگتون, سروان رنو, ترنچ موزر, Classic, کنتس پابرهنه, آلبرت کمپیون
تئو وینچستر آفلاین
مشتری کافه
*

( 81 تشکر در 12 ارسال )
شماره ارسال: #3270

سلام بر فرهیختگان،

نمیدونم چرا این روزها اینقدر حس نوستالژی مسیرش با من تلاقی میکنه! کلی اشارات و بشارات یادم اومده که با دوستان تقسیم میکنم:

1- در دهۀ 1370 خورشیدی و شاید هم اوایل دهۀ 1380 خورشیدی، فیلمی از تلویزیون پخش شد با این موضوع که یک باند تبهکار، فرزند جوان یک مرد رو پیش چشمش میکشند و اون مرد تصمیم به انتقام میگیره و همۀ باند رو از بین میبره و در آخرین سکانس خون و آلود و زخمی و در حین نبرد با بازماندۀ اون گروه تبهکاری که رئیسشون هم بوده با هم روی یک نیمکت مینشینن و صحبتهایی رد و بدل میشه که فراموشم شده.

2- دو تا فیلم که فقط اسمهاشون یادم مونده: «شهر بی قانون» و «لباس سیاه برای یک قاتل».

3- یک سریال تلویزونی در دهۀ 1360 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش میشد در مورد زندگی «لئوناردو داوینچی» که سبک روایی داشت یعنی در جاهایی یک روایتگر وارد صحنه میشد و صحبت میکرد. این روایتگر یک فرد با ریش کراس (پروفسوری) و عینک بود. چیز دیگه ای که یادم مونده اینه که یک کاراکتر هم این سریال داشت به نام «لورنزوی مغربی».

تشکر از توجه همگی.

۱۴۰۴/۱/۲۱ عصر ۰۶:۴۲
تشکر شده توسط : mr.anderson, رابرت, Dude, کوئیک, اکتورز, آرلینگتون, مارک واتنی, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
mr.anderson آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۶/۷
اعتبار: 8

تشکرها : 203
( 336 تشکر در 52 ارسال )
شماره ارسال: #3271

(۱۴۰۴/۱/۲۱ عصر ۰۶:۴۲)تئو وینچستر نوشته شده:  

3- یک سریال تلویزونی در دهۀ 1360 خورشیدی از تلویزیون ایران پخش میشد در مورد زندگی «لئوناردو داوینچی» که سبک روایی داشت یعنی در جاهایی یک روایتگر وارد صحنه میشد و صحبت میکرد. این روایتگر یک فرد با ریش کراس (پروفسوری) و عینک بود. چیز دیگه ای که یادم مونده اینه که یک کاراکتر هم این سریال داشت به نام «لورنزوی مغربی».

تشکر از توجه همگی.

سلام این مینی سریال ایتالیایی (5 قسمت) با عنوان

La vita di Leonardo da Vinci

((رندگی لئوناردو داوینچی )) محصول سال 1971 بوده است.https://it.wikipedia.org/wiki/La_vita_di_Leonardo_da_Vinci

https://www.aparat.com/v/q83c4se

۱۴۰۴/۱/۲۱ عصر ۰۷:۴۷
تشکر شده توسط : رابرت, Dude, کوئیک, اکتورز, آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر, Emiliano, تئو وینچستر, Classic, کنتس پابرهنه, مراد بیگ, شارینگهام, آلبرت کمپیون
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #3272

با سلام

سریال «قدم به قدم» در واقع درباره دامپزشکی با نام ترنر بود و نگهبان پدی رایلی هم داشت. اطلاعات بیشتری درباره «شهر بی قانون» و «لباس سیاه برای یک قاتل» را، در جایی از همین کافه دیده بودم.

و فیلم Death Sentence 2007 با موضوع که یک باند تبهکار، فرزند جوان یک مرد رو پیش چشمش میکشند و ...

۱۴۰۴/۱/۲۱ عصر ۰۹:۴۸
تشکر شده توسط : رابرت, کوئیک, اکتورز, آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر, Emiliano, تئو وینچستر, Classic, کنتس پابرهنه, مراد بیگ, آلبرت کمپیون
jourak آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۵/۱۲
اعتبار: 3

تشکرها : 5
( 35 تشکر در 9 ارسال )
شماره ارسال: #3273
درخواست راهنمایی در مورد نام یک فیلم

سلام دوستان . دهه 60 کارتونی پخش شد ، که تقریبا" آخرای فیلم یه پادشاه پیرخودش رو انداخت تو دیگ آبی در حال جوش بلافاصله جون شد . ازش همین قدر یادم میاد .لطفا" راهنمایی کنید

آنچه نصیب است نه کم میدهند ، گر نستانی به ستم میدهند
۱۴۰۴/۲/۱۱ صبح ۰۸:۴۵
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مارک واتنی, سروان رنو, کوئیک, Dude, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12

تشکرها : 479
( 842 تشکر در 129 ارسال )
شماره ارسال: #3274

سلام به دوستان

یه قسمت از یه فیلم کارتون جالب یادمه ک یه زنبور کارتونی با یه طناب یه اقارو بلند میکنه تا از رودخونه و جنگل رد بشه دوبلور زنبوره اقای تورج نصر بود فیلمه پر از عروسک بود وحال و هوای اروپایی داشت...

و صحنه ای از یه فیلم که یه نظامی فراری تو یه مزرعه قایم شده و یه گاو گیر میاره شیرشو میدوشه با تخم مرغ میخوره ...

ممنون

سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۴۰۴/۲/۱۶ عصر ۱۱:۰۸
تشکر شده توسط : شارینگهام, آرلینگتون, Dude, مارک واتنی, ترنچ موزر, کوئیک
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #3275

(۱۴۰۴/۲/۱۶ عصر ۱۱:۰۸)جناب سرگرد نوشته شده:  

سلام به دوستان

و صحنه ای از یه فیلم که یه نظامی فراری تو یه مزرعه قایم شده و یه گاو گیر میاره شیرشو میدوشه با تخم مرغ میخوره ...

ممنون

سلام به دوستان

کارتون دهه شصت که"پادشاه پیرخودش رو انداخت تو دیگ آبی در حال جوش" به Konyok-gorbunok 1975 شباهت دارد.

"فراری تو یه مزرعه قایم شده و یه گاو گیر میاره شیرشو میدوشه با تخم مرغ میخوره" هم دوباره Bad Blood 1981 باید باشد.

فیلم مورد نظر تارزان که Murphy's War, 1971 باید باشد.

۱۴۰۴/۲/۱۷ صبح ۰۹:۵۶
تشکر شده توسط : رابرت, Classic, مراد بیگ, TARZAN, Emiliano, آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون, jourak, جناب سرگرد, کوئیک
TARZAN آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۷/۲۲

تشکرها : 14
( 31 تشکر در 6 ارسال )
شماره ارسال: #3276

سلام و درود فراوان

در سالهای دور،فیلمی از تلویزیون پخش شد که درباره جنگ جهانی(احتمالاً دوم) و مردی ظاهرا انگلیسی بود که صاحب یدک کش بود.

در سکانس پایانی فیلم، شخص مذکور با جرثقیل یدک کش، یک اژدر عمل نکرده آلمانی را که کنار ساحل افتاده بود برداشته و در همان نزدیکی ها، متوجه حضور یک زیردریایی آلمانی می شود و زیر دریایی هم که متوجه یدک کش مذکور شده به زیر آب می رود.

مرد، یدک کش خود را به محدوده محلی که برای آخرین بار زیر دریایی را در سطح آب دیده بود، می برد و پس از کمی جستجوی چشمی در سطح آب، متوجه حبابهای هوایی می شود که از کنار یدک کش در سطح آب بالا می آیند. با حدس و گمان، اژدر را که از جرثقیل یدک کش آویزان بود، در همان محل بالا آمدن حبابها رها می کند که اژدر پس از سقوط در آب و فرو رفتن در عمق، به زیردریایی برخورد نموده و باعث انهدام آن می شود.

موج انفجار حاصله، یدک کش را هم منهدم می کند و مرد در لابلای قطعات یدک کش خود، ظاهراً غرق می شود.

نام فیلم را دوستان بخاطر می آورند؟

۱۴۰۴/۲/۱۷ عصر ۰۵:۲۶
تشکر شده توسط : آرلینگتون, Dude, سروان رنو, مارک واتنی, رابرت, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون, کوئیک
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲۳
اعتبار: 22

تشکرها : 758
( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #3277

دوست خوب ، تارزان مهربان ، من هم سالهاست دنبال یک سریال کوتاه با همین داستان و روایت موضوعی که شما گفتید هستم . متاسفانه تا امروز بی نتیجه بوده . دقیقا شبیه به سریالی با نام تهاجم یا مهاجم است که در اواسط دهه ی هفتاد از شبکه ی یک یا دو ، غروب پخش میشد . متاسفانه اثری از اون سریال هم نیست . به گمانم صاحب یدک کش یا دیده بان مسن یدک کش و مسول مخزن بخار کشتی کوچک ، مک مرفی نام داشت . در باره ی جنگ درست میگید . جنگ دوم جهانی با روایت یک نوجوان که کلاهی فرانسوی به سر میگذاشت. عجیب که به یاد شما هم مونده . بسیار گمنام و غیر مشهور هست . البته اگر منظور شما اون سریال باشه . به گمانم در زمان جشن های حکومتیه فجر در ویژه نامه ی شبکه ها پخش میشد

۱۴۰۴/۲/۱۷ عصر ۰۷:۱۳
تشکر شده توسط : Dude, Emiliano, آلبرت کمپیون, TARZAN, سروان رنو, مارک واتنی, رابرت, ترنچ موزر, کوئیک
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲۳
اعتبار: 22

تشکرها : 758
( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #3278

(۱۴۰۴/۲/۱۷ صبح ۰۹:۵۶)Dude نوشته شده:  

فیلم مورد نظر تارزان که Murphy's War, 1971 باید باشد. فیلمی فراموش‌شده درباره یک ملوان ایرلندی الاصل که پس از نجات از حمله‌ مرگبار زیردریایی آلمانی در سواحل ونزویلا، تصمیم به انتقام می‌گیرد. تلفیقی از درام و روحیه‌ ضدجنگ دهه‌ ۷۰. پایان فیلم به‌ویژه در ذهن تماشاگر باقی می‌ماند.

ارادت جناب دود خوش قلب .این درخواستیه تارزان جان است . شبیه به مینی سریالی که گمشده ی من هستش . متاسفانه گویی اون سریال هرگز پخش نشده . قبلا هم در همین تاپک صحبت شد درموردش . هیچ کس به یاد نداشت متاسفانه . اما یادمه فکر کنم سال 75 بود که غروب ها پخش میشد . بهمن ماه بود و تلویزیون حال و هوای ۲۲ بهمن و این جور چیزهارو داشت . اژدر نبود فکر کنم مین دریایی بود . پره های کنار کشتی بخار مدام با حرکت خودش ، تکون میداد و هر لحظه خطر انفجار بالاتر میرفت . متاسفانه آخرشو هیچوقت یادم نیومد . اما فکر کنم منفجر شد و پسر نوجوان کشته شد . کلوچه ی مربایی دوست داشت و به همین خاطر فکر کنم اهالی کنار دریاچه براش مراسم یادبود گرفتن و کلوچه پخش کردن . زیاد اطمینان ندارم خودم هم به اخر سریال .

۱۴۰۴/۲/۱۷ عصر ۱۱:۰۹
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, Emiliano, TARZAN, سروان رنو, Dude, مارک واتنی, پهلوان جواد, رابرت, ترنچ موزر, Classic, کوئیک
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 87

تشکرها : 12219
( 20392 تشکر در 1705 ارسال )
شماره ارسال: #3279

واقعا این تاپیک یکی از بهترین جستارهای کافه هست. نه فقط به خاطر رکورد 5 میلیون بیننده , بلکه به دلیل اینکه هم به پیدا کردن فیلم های گمشده ی دوستانی که در گذشته  خاطراتی از آنها دارند کمک می کند و هم اینکه دیگران را با بسیاری از فیلم هایی که ممکن است اصلا ندیده باشند آشنا می کند.

خودِ من بعد از راهنمایی جناب Dude و معرفی فیلم  Murphy's War, 1971  رفتم و این فیلم را تماشا کردم . فیلم خوبی بود که دوبله زیبایی هم داشت.  پیتر اُتول در نقش یک سرباز انگلیسی انتقامجو و فیلیپ نوآره در نقش یک متصدی بندر دورافتاده آخرین روزهای جنگ جهانی دوم را سپری می کنند در حالیکه پیتر اُتول به دنبال جنگی شخصی است و تشنه انتقام از یک زیردریایی آلمانی که دوستانش را غرق کرده , با سماجتی که خاصِ شخصیت و بازی اوست !

جنگ مورفی

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۴/۲/۱۸ عصر ۰۸:۵۸
تشکر شده توسط : رابرت, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون, Dude, آرلینگتون, Emiliano, مارک واتنی, Classic, TARZAN, کوئیک
jourak آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۵/۱۲
اعتبار: 3

تشکرها : 5
( 35 تشکر در 9 ارسال )
شماره ارسال: #3280

سلام  Dude عزیز ، دمت گرم . واقعاً دستت طلا ! دقیقاً همون کارتونی بود که می خواستم ، ممنون از وقتی که گذاشتی {#smilies.heart}{#smilies.heart}{#smilies.heart} ...

آنچه نصیب است نه کم میدهند ، گر نستانی به ستم میدهند
۱۴۰۴/۲/۱۸ عصر ۱۱:۰۱
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, Dude, آرلینگتون, مارک واتنی, کوئیک
ارسال پاسخ