[-]
جعبه پيام
» <BATMAN[تصویر: wewee-_cup2.png] / https://uupload.ir/view/secret_aemy_ywx9.mp4/
» <BATMAN> با تشکر از زرد ابری عزیز/ یه لحظه حسابی غافلگیر شدم، چون خیال کردم کارتون یونیکو با دوبله قدیمی قرار گرفته! البته تماشای دوبله جدید هم قطعا لذت بخشه
» <سروان رنو> دیوید لینچ بزرگ هم رفت . زمانی منتقدان درباره اش می گفتند نابغه ای که از فرط نبوغ دیوانه شده است !
» <آلبرت کمپیون> من مطمئنم مسعودخان فراستی به کافه کلاسیک سر میزنه و این کامنتها رو می بینه
» <BATMAN> برام جالبه فراستی این آثارو هم نقد کنه/ کوایدن، سریر خون، اونی بابا، کورونکو
» <BATMAN> برای دانلود فیلم روی start بزنید/ بدون حذفیات / کیفیت قابل قبول / زیرنویس = https://subtitlestar.com/persian-subtitl...https://subtitlestar.com/persian-subtitles-kuro
» <BATMAN> سینمایی "کورونکو" https://www.tiwall.com/p/kuroneko / https://www.savethevideo.com/dailymotion...https://www.savethevideo.com/dailymotion-downloader?url=https%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo
» <سناتور> درود بر دوستان عزیز بالاخره بعد از نزدیک 1 سال دقیقا359روز تونستم با ایدی خودم وارد سایت بشم
» <رابرت> استاد "فریدون شهبازیان" موسیقی‌دان، آهنگساز و رهبر ارکستر ساعاتی پیش درگذشت. ایشان انسانی نیک‌مرام و خوش‌قریحه بود و خاطرات موسیقایی زیادی به یادگار گذاشته است...
» <کنتس پابرهنه> چه نوشته‌ی خوبی بود. به خصوص دو پاراگراف آخر :) https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=180&pid=4602
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم
نویسنده پیام
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 24

تشکرها : 916
( 1590 تشکر در 171 ارسال )
شماره ارسال: #3201
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم

سریال انگلیسی که گفتند، دوباره یاد سریالی افتادم که جستجویش بی نتیجه مانده بود. چون به هر جا در جستجوی سریالهای دهه شصت سر می زدم، لیستشان چند سریال بی خاصیت را تکرار می کرد.

سریال، درباره پیرمرد سخت گیری با دختر و پسر جوانش بود. اگر کسی می پرسید، آیا اسم دختر لوییزا نبود که پدرش او را- به زنی- به کسی می دهد که سی سال از خودش بزرگتر بود، با اطمینان کامل می گفتم که، همین سریال "دوران مشقت یا روزگار سخت" بر اساس رمان دیکنز است، آنچه که در جستجویش بودم. هرچند این جزییات از یادم رفته بود، واز سه فرزند دیگرش هم خبری نداشتم.

گمان می کنم که قبلا درباره نام این سریال خواستار راهمنایی شده بودم، و - به اشتباه- با تصویری از پوشش زنان دوران نیابت سلطنت، ولی پیدایش نکردم!

پیرمرد ، لوییزا و فضای سریال، تقریبا همانی بودند که تصور می کردم.  Hard Times 1977

۱۴۰۳/۶/۱۰ صبح ۰۳:۵۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, Emiliano, مارک واتنی, Classic, آدمیرال گلوبال, سروان رنو, master of puppet, کوئیک, مراد بیگ, باد وایت, ترنچ موزر, شارینگهام
باد وایت آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۱/۳
اعتبار: 5

تشکرها : 2917
( 237 تشکر در 61 ارسال )
شماره ارسال: #3202

سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانم فیلمی با مشخصات زیر دیدن لطفا اسمشو بفرمایید
با تشکر

سلام دوستان .کمک کنید اسم یه فیلم سینمایی رو پیدا کنم. یه زیردریایی اتمی شوروی در نزدیکی آبهای امریکا دچار حریق میشه در نهایت با تصمیم کاپیتان زیردزیایی روسی که فامیلیش در فیلم کاپیتات بریطانف هستش ‌دریچه های سیلوها یرتاب موشک اتمی باز میشه تا با ورود اب اتش خاموش بشه.لحظات سختی برای امریکایی هاست که تشخیص بدهند ایا میخواد حمله موشکی اتمی بکنه به امریکا یا هدف دیگه ای داره.ممنون میشم اسم فیلم رو به من بگید..اسم کاپیتان شوروی بریطانف هستش.ممنونم

(۱۴۰۳/۶/۱۰ صبح ۰۳:۵۱)Dude نوشته شده:  

سریال انگلیسی که گفتند، دوباره یاد سریالی افتادم که جستجویش بی نتیجه مانده بود. چون به هر جا در جستجوی سریالهای دهه شصت سر می زدم، لیستشان چند سریال بی خاصیت را تکرار می کرد.

سریال، درباره پیرمرد سخت گیری با دختر و پسر جوانش بود. اگر کسی می پرسید، آیا اسم دختر لوییزا نبود که پدرش او را- به زنی- به کسی می دهد که سی سال از خودش بزرگتر بود، با اطمینان کامل می گفتم که، همین سریال "دوران مشقت یا روزگار سخت" بر اساس رمان دیکنز است، آنچه که در جستجویش بودم. هرچند این جزییات از یادم رفته بود، واز سه فرزند دیگرش هم خبری نداشتم.

گمان می کنم که قبلا درباره نام این سریال خواستار راهمنایی شده بودم، و - به اشتباه- با تصویری از پوشش زنان دوران نیابت سلطنت، ولی پیدایش نکردم!

پیرمرد ، لوییزا و فضای سریال، تقریبا همانی بودند که تصور می کردم.  Hard Times 1977

یادمه دختری فضول بود میگفت از خونه من برو بیرون.اینو به چند نفر گفت

۱۴۰۳/۶/۱۹ صبح ۰۹:۱۰
تشکر شده توسط : Dude, کوئیک, ترنچ موزر, مارک واتنی
مراد بیگ آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 37

تشکرها : 2826
( 2490 تشکر در 288 ارسال )
شماره ارسال: #3203

(۱۴۰۳/۶/۱۹ صبح ۰۹:۱۰)باد وایت نوشته شده:  

سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانم فیلمی با مشخصات زیر دیدن لطفا اسمشو بفرمایید
با تشکر

سلام دوستان .کمک کنید اسم یه فیلم سینمایی رو پیدا کنم. یه زیردریایی اتمی شوروی در نزدیکی آبهای امریکا دچار حریق میشه در نهایت با تصمیم کاپیتان زیردزیایی روسی که فامیلیش در فیلم کاپیتات بریطانف هستش ‌دریچه های سیلوها یرتاب موشک اتمی باز میشه تا با ورود اب اتش خاموش بشه.لحظات سختی برای امریکایی هاست که تشخیص بدهند ایا میخواد حمله موشکی اتمی بکنه به امریکا یا هدف دیگه ای داره.ممنون میشم اسم فیلم رو به من بگید..اسم کاپیتان شوروی بریطانف هستش.ممنونم

سلام دوست عزیز

خط داستانی گمشده یِ دوستِ شما شباهت بسیاری به مضمون  فیلم تلویزیونیِ  در اعماق دریا را دارد که در اواسط دهه ی هشتاد دوبله و از تلویزیون ایران بصورت یک مینی سریال پخش گردید :

Hostile Waters - 1997

https://www.imdb.com/title/tt0119320/

فیلم یاد شده خود اپیزود نهایی از یک سریال دنباله دار بریتانیایی است با عنوان Screen One ؛

نویسنده ی این اثر تروی کندی مارتین  همچنین کار نویسندگی متن سریال نوستالژیک لبه ی تاریکی را در کارنامه ی فعالیت خود دارد .

مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
۱۴۰۳/۶/۱۹ عصر ۰۳:۱۳
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, Dude, کوئیک, ترنچ موزر, مارک واتنی, شارینگهام, کلانتر چانس
داریوس جدبرگ آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۳/۶/۹
اعتبار: 0

تشکرها : 0
( 26 تشکر در 5 ارسال )
شماره ارسال: #3204

درود بر دوستان گرامی؛

کسی از دوستان سری اول سریال چاق و لاغر رو که جمله معروف از سوسک سیاه به خرمگس رو میگفتند رو فیلمی ازش داره؟ممنون میشم

۱۴۰۳/۶/۱۹ عصر ۰۷:۰۲
تشکر شده توسط : کوئیک, ترنچ موزر, مارک واتنی, کلانتر چانس
داریوس جدبرگ آفلاین
مشتری کافه
*

( 26 تشکر در 5 ارسال )
شماره ارسال: #3205

سلام به اعضای گرامی؛

سال 1372یا1373فیلمی با ژانر وحشت از شبکه یک پخش شد،یادم هست پنج شنبه شبی بود.

فیلم محصول کشور رومانی یا لهستان،با مضمون قتل فجیع یک برادر و خواهردر نیمه شب و در خواب

پلیس نامادری رو بعنوان متهم دستگیر کرد ولی تا پایان فیلم قاتل مشخص نشد،فیلم بر اساس واقعیت بود،لطفا کسی اگر در مورد این فیلم اطلاعاتی داره،بنده رو راهنمایی کنه،سپاس

۱۴۰۳/۶/۲۰ صبح ۱۲:۲۵
تشکر شده توسط : Dude, کوئیک, ترنچ موزر, مارک واتنی, کلانتر چانس
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #3206

(۱۴۰۳/۶/۲۰ صبح ۱۲:۲۵) نوشته شده:  

پلیس نامادری رو بعنوان متهم دستگیر کرد ولی تا پایان فیلم قاتل مشخص نشد،فیلم بر اساس واقعیت اروپای شرقی،

احتمالا این باید باشد. که مراد بیگ در باره اش نوشته بودند. و  مک گرگور اسم وآدرس imdb فیلم را قید کرده اند.

در ضمن گمان میکردم که برای ساختن بازی کامپیوتری، چندین میمیک و حالات چهره را به کامپیوتر می دهند و بقیه اش، کار متخصصان گرافیک است که در جای مناسب اینها را بکار می برند. همین امروز متوجه شدم که در تک تک صحنه های بازی- فیلم tlou آدمهایی این نقشها را بازی کرده اند. میان پرده ها ( Cut scene) هم که باشد، باز هم جالب و دیدنی بود، و شنیدنی هم. یکی از 3-4 بازیی که هنوز هم گهگاهی بازی می کنم! و بلافاصله متوجه نشدم که این همان اشلی جانسون آنچه زنان می‌خواهند است.
این Cargo به نظرم بی ربط به آخرین بازمانده از ما نیامد، که پدزی برای حفظ جان فرزندش هر چه در توان دارد به کار می برد. هر چند پیام فیلم، لزوم تلاش امروز والدین برای تامین فردای بهتر فرزندان است، شاید!
درباره آینده نگری و اینها. که در هر حال و به هر وجهی، هر نفسی چشنده مرگ است،

۱۴۰۳/۶/۲۲ صبح ۰۳:۲۱
تشکر شده توسط : کوئیک, master of puppet, رابرت, Emiliano, Classic, مراد بیگ, سروان رنو, ترنچ موزر, مارک واتنی, شارینگهام, کلانتر چانس
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #3207

یکی درباره فیلمی پرسیده بود که بالون داشت. شاید منظورشان Let the Balloon Go 1976 بوده، آگهی در شماره 11 مجله فیلم.

۱۴۰۳/۶/۲۹ عصر ۰۴:۴۵
تشکر شده توسط : سروان رنو, ممل آمریکایی, ترنچ موزر, Classic, مارک واتنی, کوئیک, شارینگهام, کلانتر چانس
کاپیتان رای آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
اعتبار: 7

تشکرها : 610
( 425 تشکر در 83 ارسال )
شماره ارسال: #3208

سلام دوستان. وقت بخیر. مشخصات یه سریال خارجی به اسم جنگلبان رو میخواستم که اوایل دهه ۷۰ از شبکه دو پخش میشد. سریالش فک کنم محصول آمریکا یا کانادا بود.

۱۴۰۳/۶/۳۰ صبح ۱۲:۴۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, Dude, کوئیک, ترنچ موزر, کلانتر چانس
Emiliano آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 21

تشکرها : 1154
( 1935 تشکر در 204 ارسال )
شماره ارسال: #3209

(۱۴۰۳/۶/۳۰ صبح ۱۲:۴۰)کاپیتان رای نوشته شده:  

سلام دوستان. وقت بخیر. مشخصات یه سریال خارجی به اسم جنگلبان رو میخواستم که اوایل دهه ۷۰ از شبکه دو پخش میشد. سریالش فک کنم محصول آمریکا یا کانادا بود.

احتمالاً منظورتون این مجموعه باشه:

Forsthaus Falkenau

که فصل یک‌ش 1989 ساخته شد و ما از برنامهٔ کودک و نوجوان «شبکهٔ دو» می‌دیدیم. فصلای بعدی هم داشته انگار، تا 2013! که از تلوزیون ایران داده نشد البتّه.

۱۴۰۳/۶/۳۰ عصر ۱۰:۲۴
تشکر شده توسط : کاپیتان رای, رابرت, مارک واتنی, Dude, کوئیک, ترنچ موزر, کلانتر چانس
کاپیتان رای آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
اعتبار: 7

تشکرها : 610
( 425 تشکر در 83 ارسال )
شماره ارسال: #3210

(۱۴۰۳/۶/۳۰ عصر ۱۰:۲۴)Emiliano نوشته شده:  

(۱۴۰۳/۶/۳۰ صبح ۱۲:۴۰)کاپیتان رای نوشته شده:  

احتمالاً منظورتون این مجموعه باشه:

Forsthaus Falkenau

که فصل یک‌ش 1989 ساخته شد و ما از برنامهٔ کودک و نوجوان «شبکهٔ دو» می‌دیدیم. فصلای بعدی هم داشته انگار، تا 2013! که از تلوزیون ایران داده نشد البتّه.

ممنون از توجهتون. ولی متاسفانه اینی که شما فرمودین نیست.اون سریالی که منظور منه، یک فصل بیشتر نداره و توی قسمت آخرش جنگلبان کشته میشه)بر اثر سقوط بهمن یا پرت شدن از دره، نمیدونم دقیقا چون موفق نشدم قسمت آخرشو ببینم، فقط دوستم قسمت آخرشو توی مدرسه برام تعریف کرد(

۱۴۰۳/۶/۳۰ عصر ۱۰:۵۴
تشکر شده توسط : رابرت, Emiliano, مارک واتنی, کوئیک, ترنچ موزر, کلانتر چانس
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۱/۱۳
اعتبار: 2

تشکرها : 13
( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3211

سلام به دوستان و هم کافه ای های گرامی

دنبال چند فیلم هستم

اولی که بهار سال ۷۵ از تلویزیون پخش شد

مادر و پسری با هم زندگی می‌کردند پسر بازی‌های کازینویی انجام می‌داد از اون دستگاه‌های شرط بندی

تو یک صحنه برنده هم میشه

مادر و نامزدش (تو فیلم میگفتن نامزد

از بازی کردن ناراضی بودند
< مادر فکر کنم پلیس یا کاراگاه بود اسمش کاتی یا کاترین

ارتش ما ارتشي از سايه‌ها است
۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۲:۲۱
تشکر شده توسط : مارک واتنی, کوئیک, ترنچ موزر, کلانتر چانس
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3212

2بچه ها گروهی به اسم خال آبی تشکیل داده بودند یک دختر تازه عضو شده بود اسمش جولیا بود مادر یکی از بچه ها هم اسمش خانم الن بود .

3یک سریال یا فیلم احتمالا انگلیسی مادر و دختری با هم زندگی می کردند دختر یک گردنبند داشت که صدای دریا میداد یک دختر عموی کوچیک بدجنس هم داشت که فکر کنم گردن بند را دزدید

4این فیلم را خیلی کوچیک بودم خیلی مبهم یادمه یک بجه فکر کنم پرورشگاه یا کانون اصلاح بود انگار دزدی کرده بود اما انگار بی سرپرست بود و از ناچاری این کار را کرده بود با شلوار و بلوز راه راه روی تخت خوابیده بود خیلی معصوم و کوچولو بود

۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۲:۴۹
تشکر شده توسط : مارک واتنی, کوئیک, ترنچ موزر, Dude, کلانتر چانس
یاد ایام آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۸/۹/۱۲
اعتبار: 1

تشکرها : 5
( 52 تشکر در 10 ارسال )
شماره ارسال: #3213

(۱۴۰۳/۶/۲۰ صبح ۱۲:۲۵)داریوس جدبرگ نوشته شده:  

سلام به اعضای گرامی؛

سال 1372یا1373فیلمی با ژانر وحشت از شبکه یک پخش شد،یادم هست پنج شنبه شبی بود.

فیلم محصول کشور رومانی یا لهستان،با مضمون قتل فجیع یک برادر و خواهردر نیمه شب و در خواب

پلیس نامادری رو بعنوان متهم دستگیر کرد ولی تا پایان فیلم قاتل مشخص نشد،فیلم بر اساس واقعیت بود،لطفا کسی اگر در مورد این فیلم اطلاعاتی داره،بنده رو راهنمایی کنه،سپاس

باسلام  ، نام فیلم مورد نظر شما Sprawa Gorgonowej1977 (پرونده گورگون) محصول کشور لهستان هست

البته در صفحات قبل راجع اسم این فیلم و داستانش دوستان راهنمایی کردند

در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند. گر تو نمی‌پسندی تغییر کن قضا را
۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۰۲:۰۶
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, کوئیک, سروان رنو, ترنچ موزر, شارینگهام
داریوس جدبرگ آفلاین
مشتری کافه
*

( 26 تشکر در 5 ارسال )
شماره ارسال: #3214

درود دوباره به دوستان؛

سپاس از دوست گرامی"یاد ایام"بابت راهنماییشون در مورد فیلم پرونده گورگون،تونستم توی نماشا دانلودش کنم منتها با زیرنویس

در این تالار واقعا دوستان بسیار حافظه قوی دارند.

پرسش دیگری که دارم یادمه دهه شصت جمعه ها در برنامه کودک یک برنامه عروسکی ایرانی پخش میشد که مربوط به داستانهای کهن ایرانی بود،همیشه موسیقی پس زمینه قصه داستان بود و عروسکها هم تقریبا بصورت نیم سایه نمایش داده میشد،البته توی آپارات خیلی جستجو کردم مشابه اون سریال چندتایی هست مثل کلیله ودمنه،و...ولی اون برنامه ای که من دنبالش هستم،اونجا نیست.جملاتی مثل سلام بر خواجه رو یادمه

آهنگش هم تقریبا مثل سمفونی قدیمی شهرزاد بود

۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۰:۲۴
تشکر شده توسط : Emiliano, مارک واتنی, ترنچ موزر, کوئیک, شارینگهام, کلانتر چانس
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 85

تشکرها : 11803
( 19741 تشکر در 1659 ارسال )
شماره ارسال: #3215

(۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۰:۲۴)داریوس جدبرگ نوشته شده:  

دهه شصت جمعه ها در برنامه کودک یک برنامه عروسکی ایرانی پخش میشد که مربوط به داستانهای کهن ایرانی بود،همیشه موسیقی پس زمینه قصه داستان بود و عروسکها هم تقریبا بصورت نیم سایه نمایش داده میشد،...

همونی رو میگی که یک پیرمرد ترسناک با صدایی مرموز قصه تعریف می کرد و پشت سرش هم معمولا مقداری دود از هیزم بلند میشد ؟! asabi

یادمه یک قسمت اش درباره یک تمساح بود . من هنوز یادم میاد میترسم !  اگه اون باشه به نظرم باید سازندگانش رو به خاطر جنایت در حق کودک محاکمه کنن :D

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۰:۳۳
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Emiliano, مارک واتنی, ترنچ موزر, کاپیتان رای, کوئیک, شارینگهام, کلانتر چانس
داریوس جدبرگ آفلاین
مشتری کافه
*

( 26 تشکر در 5 ارسال )
شماره ارسال: #3216

درود سروان رنو؛

باید همین باشه که میگی،درضمن یه سریال عروسکی ایرانی هم سال1362یا63پخش میشد با نام کارگاه شلوغ از شبکه یک

۱۴۰۳/۷/۴ عصر ۰۹:۳۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, ترنچ موزر, سروان رنو, کوئیک, کلانتر چانس
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #3217

(۱۴۰۳/۷/۳ عصر ۱۲:۴۹)نینا نوشته شده:  

3یک سریال یا فیلم احتمالا انگلیسی مادر و دختری با هم زندگی می کردند دختر یک گردنبند داشت که صدای دریا میداد یک دختر عموی کوچیک بدجنس هم داشت که فکر کنم گردن بند را دزدید

۱۴۰۳/۷/۶ صبح ۰۲:۳۵
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, Emiliano, ترنچ موزر, Classic, نینا, مراد بیگ, کوئیک, شارینگهام, کلانتر چانس
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3218

ممنونم دوست گرامی

خیلی خوشحالم کردید

۱۴۰۳/۷/۷ عصر ۰۸:۲۵
تشکر شده توسط : Dude, مارک واتنی, کوئیک, کلانتر چانس
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3219

(۱۴۰۱/۹/۱۶ عصر ۰۶:۱۸)آلبرت کمپیون نوشته شده:  

(۱۴۰۱/۹/۱۱ عصر ۰۱:۰۷)اتزیو آدیتوره نوشته شده:  

با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتید

چند تا فیلم از دهه شصت یا هفتاد تو ذهنم هست که ممنون میشم برای پیدا کردنشون کمک کنید

1. فیلم اول: تو این فیلم چند تا بچه هستن که یکیشون قدرتی داره که میتونه با ذهنش اجسام را حرکت بده، تو یه صحنه بچه ها جایی گیر افتادن و یه قطره از یه ماده شیمیایی اگه روی زمین بیوفته باعث انفجار میشه ولی این بچه با قدرتش از افتادن قطره جلوگیری میکنه

2. فیلم دوم: تو این فیلم که فقط یه صحنه ازش یادم هست، چند تا بچه و چند نفر دیگه جایی هستن که یه تانکر حاوی مواد شیمیایی مقدار زیادی گاز سفید رنگ ازش ساتع میشه که باعث مرگ میشه ولی یکی از این افراد یه دستمال به دهانش میبنده و میره و شیر تانکر را میبنده ولی خودش هم میمیره

3. فیلم سوم: تو این فیلم افراد سیاه پوست سیگار برگ میکشن و وقتی سیگارشون تمام میشه محو میشن، مثل اینکه دنبال یه بچه هستن

با تشکر و احترام

سلام

فیلم اول اگه درست حدس زده باشم فیلمی بود راجع به توانایی های ماورا الطبیعه یه پسر بچه که خودبخود متوجه میشه که میتونه با چشمهاش اجسام رو به حرکت در بیاره. یکی از صحنه های اول فیلم این بود که معلم سر کلاس یه کتاب رو رو هوا ول میکنه و کتاب میفته و با تمسخر به پسره میگه: طبق قانون طبیعت و جاذبه زمین هر چیزی رو تو هوا رها کنی سقوط میکنه و میفته زمین و این قانون رو هیچ طوری نمیشه شکست. یه جای دیگه وقتی پسره به قفسه کتابها نگاه میکنه قفسه کتابها به اراده اون سقوط میکنه و کتابها میریزه رو زمین. توی یه سکانس دیگه پسره با یه نفر دیگه هست که اون نفر به پسره میگه تو باید نیروی خودت رو کنترل کنی و مثلاً این لیوان که روی میزه رو باید طوری حرکت بدی که هرجا اراده کردی متوقف بشه نه اینکه همینطوری بره و پرت بشه و بشکنه. چند بار این کار رو تمرین می کنن و لیوان میفته ولی نهایتاً پسره موفق میشه قدرتش رو کنترل کنه و لیوان رو لبه میز متوقف کنه اما لیوان بعد از توقف ناگهان می ترکه ! فیلم جالبی بود. با این اوصاف امیدوارم کسی بتونه اسم فیلم رو پیدا کنه.

فیلم دوم رو دقیقاً یادمه که یه فیلم کره ای یا ژاپنی بود که یه قطار حاوی ماده بسیار سمی تو ایستگاه متوقف میشه و با اشتباه یکی از کارگرها شیر یکی از تانکرها باز میشه و اون کارگر و تمام آدمهای اطرافش درجا خفه میشن. بعد اون ماده سمی به سرعت توی هوا پخش میشه و دنیا رو آلوده میکنه طوری که مردم کشورهای همسایه و حتی اروپا هم رفته رفته دچار خفگی و مرگ میشن ! یعنی یک بحران زیست محیطی گسترده دنیا رو تهدید میکنه. دانشمندان و رهبران جهان یک جا جمع میشن و جلسه میذارن تا جلوی انتشار اون گاز سمی رو بگیرن قبل از اینکه نسل بشر و تمام موجودات منقرض بشه. نهایتاً یک نفر شجاعت به خرج میده و میره شیر رو می بنده و انتشار گاز متوقف میشه و همه یه نفس راحتی میکشن. دیالوگ پایانی فیلم رو یکی از اون دانشمندان در اون جلسه میگه که یادمه اینطوری بود : آقایان ! معلوم نیست تلاشهای بشر در جهت بهتر زیستنه یا بدتر مردن !

این هم یه فیلم نوستالژیکه که اگه پیدا بشه واقعاً دیدن داره.

(۱۴۰۱/۹/۱۶ عصر ۰۴:۴۰)کوئیک نوشته شده:  

(۱۴۰۱/۹/۱۵ صبح ۰۹:۳۸)اسلون کلورا نوشته شده:  

3- یک فیم باز هم فکر میکنم فرانسوی بود، یه خبرنگار خانم بود که رفته بود بین افراد بی خانمان و کارتون خواب زندگی می کرد تا از زندگشیون گزارش تهیه کنه، بعد با یه خانم مسنی دوست شده بود که یه چرخ دستی داشت و همه زندگیش همون چرخ دستی بود. بعد این دوتا تو شهر میچرخیدن و خانمه از زندگیش برای خبرنگاره میگفت که چطور به اونجا رسیده. زمستونم بود و هوا سرد. خانمه از تو سطل آشغال میوه های گندیده پیدا میکرد و میخورد و خبرنگاره هم مجبور بود بخوره.

سلام .

مورد سوم فیلم بالش سنگی بود با نام اصلی stone pillow 1985 که قبلا سوال من هم بود که دوستان بزرگوار کافه راهنمایی فرمودند .

سلام و ممنون از راهنمایی کوییک گرامی. فیلم قشنگی بود که دهه 70 چند بار از تلویزیون پخش شد. آیا نسخه دوبله فارسی فیلم مورد نظر (بالش سنگی 1985) موجود هست ؟

فیلم اول جادوگر جوان احتمالا محصول لهستان

۱۴۰۳/۷/۸ صبح ۱۲:۲۲
تشکر شده توسط : Emiliano, مارک واتنی, سروان رنو, مراد بیگ, کوئیک, کلانتر چانس
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #3220

یک سریال بود حوالی سال ۷۶ پخش شد مردی با دو بچه یک پسر و دختر با خانمی ازدواج میکنه که اون خانم هم دختری به نام زویی داشت

یکی از این قسمتها اسمش بود من ماه هستم I'm moo. کع در طی اون پسر خانواده با مردی به نام مایک (مطمئن نیستم) آشنا میشه و مایک براش یک قصه میگه اون مرتب به پدرش میگفت تو اون قصه من ماه بودم

سریال دوم در مورد چند دانشمنده که در مورد یک دارو تحقیق می‌کنند که افراد برای باردار شدن استفاده می‌کردند ولی خطرناک بوده یک پدر و دختر که هر دو دکتر بودند روی اون کار می‌کردند دختر دیگه دکتر از اون قرص استفاده کرده بود.

۱۴۰۳/۷/۸ صبح ۱۲:۴۶
تشکر شده توسط : Dude, Emiliano, مارک واتنی, رابرت, کوئیک, کلانتر چانس
ارسال پاسخ