فیلم سینمایی بعد از ظهر جمعه 21 خرداد 1372 (از این جهت تاریخش دقیق یادمه که اون روز انتخابات رییس جمهوری بود و از صبح ...) بود.
خیلی از داستان فیلم یادم نیست ولی محصول مشترک کانادا و هلند یا فرانسه بود.
داستان فیلم در دهه 80یا 90 میلادی و درباره چند تا دختر پسر نوجوان که تو رشته نقاشی تحصیل می کردند بود. قهرمان داستان که یک دختر نوجوان بود به دنبال آثار ونسان ونگوک نقاش هلندی بود و از او الهام می گرفت و سعی می کرد با الهام از آثار او در مسابقات نقاشی شرکت کند.
این فیلم که من عاااااشق دخترک بازیگرش بودم «من و ونسان» نام داشت:
Vincent and Me
Original title: Vincent et moi
1990
یادمه پخش اوّلش در دههٔ هفتاد از «شبکهٔ یک» سانسور خیلی کمی داشت و خیلی فاز داد؛ امّا، در پخشهای هی آب رفت!
چه جالب.
من فقط همون یک بار رو دیدم.,پس تلویزیون باز هم پخش کرده!!!!
دوبله اش یا اصلش را کجا می شه پیدا کرد؟ توی نت فقط یک کلیپ کوتاه با زیان انگلیسی هست.
یه فیلم بود که تو یه کشور آفریقایی وسط بازی فوتبال یه بچه خردسال آفریقایی وسط تماشاچی ها توب به دستش میرسه و حرکات تکنیکی انجام میشه که دستگیرش میکنن و یه استعداد یاب فرانسوی کشفش میکنه
امیلیانو: نامش در ایران «توپ طلایی» بود و از «شبکهٔ یک سیما» داده شد.
نام اصلیش هم همان توپ طلایی است. در جستجوی Fimpen 1974 به این برخورده بودم، ولی یادم نیامد که وصف این داستان را کجا دیده بودم.
اوایل دهه هفتاد سریالی از شبکه 2 (همزمان با پخش ای کیوسان از شبکه یک) پخش می شد به اسم جزیره "جزیره کلاغ دریایی" ...
Vi på Saltkråkan TV Series 1964 سریال سویدی. در معروف ترین سرویس اشتراک ویدیو، پیدا می شود. ولی به نظر میرسد نسخه کاملش در نزد روس هاست. و اینجا هم! t1p.de/bst9d
یه فیلم بود که تو یه کشور آفریقایی وسط بازی فوتبال یه بچه خردسال آفریقایی وسط تماشاچی ها توب به دستش میرسه و حرکات تکنیکی انجام میشه که دستگیرش میکنن و یه استعداد یاب فرانسوی کشفش میکنه
به دنبال موضوع قبلی بودم که به این برخوردم! این فیلم را یادم می آید سالها قبل و بعد از این فیلم فرانسوی ندیده بودم. یادم می آید. که خوشم آمده بود از این فیلم. Effroyables jardins, 2003
مدتی قبل یک فیلمی رو دیدم که اینطوری بود که دو نفر توی یک جایی که همه جا سفید بود گیر کرده بودند و فقط اونجا یک خونه بود. اسم فیلم رو نمی دونم اگر کسی می دونه لطفا بگه.
مدتی قبل یک فیلمی رو دیدم که اینطوری بود که دو نفر توی یک جایی که همه جا سفید بود گیر کرده بودند و فقط اونجا یک خونه بود. اسم فیلم رو نمی دونم اگر کسی می دونه لطفا بگه.
ممنون
با این اوصاف Nothing, 2003 باید باشد.
دوستان فیلمی با محیطی بە همین شکل(سفید) یادم آمد کە دو نفر را بە حالت خواب میفرستند ، نمیدانم بە گمانم روسی بود و محصول سالهای 2010 بە بعد . رفت روی مخم کە چە بود
در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
راهنمایی در مورد یه تله تاتر که بهروز بقایی توش بازی میکرد فک کم در اوایل دهه 70
موضوع کلی این بود که یک مادر و دختر اتاق های مسافرخونه اجازه میدادن و یعد مسافر هارو
میکشتن و پول چیزای قیمتیشونو میدزدین.بهروز بقایی در نقش پسر گمشدشونه که سال هاس
ازش خبرندارن و به مسافرخونشون میاد و بعد از مرگش متوحه میشن پسرشون بوده
با سپاس از راهماییتون
درود جناب پیتر وارن
تله تئاتر مورد نظر شما سوء تفاهم - 1374 ساخته ی حسن فتحی است که از شبکه ی دو پخش گردید ، البته نقش پسر گمشده رو اسماعیل محرابی بازی کردند نه بهروز بقائی .
.
مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
راهنمایی در مورد یه تله تاتر که بهروز بقایی توش بازی میکرد فک کم در اوایل دهه 70
موضوع کلی این بود که یک مادر و دختر اتاق های مسافرخونه اجازه میدادن و یعد مسافر هارو
میکشتن و پول چیزای قیمتیشونو میدزدین.بهروز بقایی در نقش پسر گمشدشونه که سال هاس
ازش خبرندارن و به مسافرخونشون میاد و بعد از مرگش متوحه میشن پسرشون بوده
با سپاس از راهماییتون
درود جناب پیتر وارن
تله تئاتر مورد نظر شما سوء تفاهم - 1374 ساخته ی حسن فتحی است که از شبکه ی دو پخش گردید ، البته نقش پسر گمشده رو اسماعیل محرابی بازی کردند نه بهروز بقائی .
.
سلام منم این تئاتر یادمه احتمالا شنبه ها از شبکه دو پخش میشد مادرو دختر یکیشون مهتاب نصیر پور بود و اون یکی چه کسی بود ؟
تله تئاتر مورد نظر شما سوء تفاهم - 1374 ساخته ی حسن فتحی است که از شبکه ی دو پخش گردید ...
سلام منم این تئاتر یادمه احتمالا شنبه ها از شبکه دو پخش میشد مادرو دختر یکیشون مهتاب نصیر پور بود و اون یکی چه کسی بود ؟
با سلام ، نقش مادر را رویا افشار بازی کرده بودند ، نقش دختر را مهتاب نصیر پور ، اگر اشتباه نکنم یک تله تئاتر سه قسمتی بود که کتایون ریاحی نیز در ادامه به عنوان همسرِ نقش اول مرد هنرنمایی کرده بود .
مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
تله تئاتر مورد نظر شما سوء تفاهم - 1374 ساخته ی حسن فتحی است که از شبکه ی دو پخش گردید ...
با سلام ، نقش مادر را رویا افشار بازی کرده بودند ، نقش دختر را مهتاب نصیر پور ، اگر اشتباه نکنم یک تله تئاتر سه قسمتی بود که کتایون ریاحی نیز در ادامه به عنوان همسرِ نقش اول مرد هنرنمایی کرده بود .
[/quote]
سلام علیکم.
با تشکر دوباره از وارن و مرادبیگ، کانال سینا تله تئاتر، سو تفاهم، و چندتله تئاتردیگر را هم، به اشتراک گذاشته. که قابل تقدیر و تشکر است. t1p.de/pvnk2
مردی ناشناس با پرت کردن خود از یک ساختمان مرتفع، قصد خودکشی دارد. دادستان از روان پزشک جوانی کمک می خواهد که، پیشنهاد می کند از دانش و تجربه یک استاد باز نشسته استفاده شود. پیر مرد نهایتا، با اعتراف به قصد خودکشی خود، اعتماد مرد را جلب می کند. فیلم لهستانی Pokój z widokiem na morze (1977)t1p.de/51cfr هر چند میل شدیدی به دیدن این هم نداشتم، ولی بد نشد که دیدم! شاید دوستان دیگری هم خواسته باشند دوباره ببینندش.
درود بر همه دوستان عزیزم کریسمس رو به مسیحی های دوست داشتنی شاد باش میگم
بعد از حستجوی بسیار در گوگل باز هم اومدم اینجا واسه راهتمایی! یه کارتو ن قدیی از بینوایان
به نام بینوایان دختری به نام کوزت پخش می شد تمام نسخه هارو پیدا کردم به جزاین توجه داشته
باشید این نسخه با زیبا ترین داستان های دنیا فرق داره و من اون 2 قسمتو توی یوتیوب پیدا کردم
سال ساخت رو 1979 گفتن ولی من چیزی پیدا نکردم عکس رو هم صمیمه میکنم با سپاس
سلام
این کارتون بینوایان از سری کارتون های بهترین داستان های دنیاست که در 13 قسمت توسط کشور ژاپن ساخته شده. این نسخه به سختی در اینترنت پیدا می شود چون کمیاب است.
من قبلا این کارتون رو بصورت دوبله و کیفیت عالی سینک کردم و در اینترنت قرار دادم. اگر خواستید به من اطلاع بدید.
مارک وانتی عزیز اون نسخه که شما میگی 2 قسمت کوتاه 12 دقیقه ای هست و در یوتیوب پیداش کردم! درسته این 13 قسمته ولی دوبلش به شدت سانسور داره و بی سرو ته هست کمی اگه نسخه خوبش رو موجود دارین خوشحال میشم لینکشو واسم بزارین سپاس
مارک وانتی عزیز اون نسخه که شما میگی 2 قسمت کوتاه 12 دقیقه ای هست و در یوتیوب پیداش کردم! درسته این 13 قسمته ولی دوبلش به شدت سانسور داره و بی سرو ته هست کمی اگه نسخه خوبش رو موجود دارین خوشحال میشم لینکشو واسم بزارین سپاس