[-]
جعبه پيام
» <مراد بیگ> با سپاس از جناب رابرت ، سری اول رو هم "رضا مختاری" در نقش " آقای صمیمی" مجری برنامه بودند .
» <رابرت> سلام جناب شارینگهام. اگه اشتباه نکنم، مجری "هاچین و واچین" جناب اسماعیل پور رضا بود.
» <شارینگهام> کی یادشه مجری این برنامه چه کسی بود؟
» <شارینگهام> به قول هاچین و واچین: عید شما مبارک ، شادی شما سه چارک!
» <آرلینگتون> خوبید جناب بی نشان ؟ ارادت
» <rahgozar_bineshan> سلام و درود. عید همه دوستان مبارک!
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن.
» <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود
» <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 7 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برترین نقشهای منفی تاریخ سینما
نویسنده پیام
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52

تشکرها : 2700
( 5554 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #11
RE: برترین نقشهای منفی تاریخ سینما

با سلام خدمت سروان رنو عزیز من هم لازمه چند نکته رو بیان کنم:

یکی اینکه این لیست واسه سایت Imdb نیست واسه سایت AFI (انجمن فیلم آمریکا) هستش که از سال 1967 تاسیس شده و یک سازمان مستقل هست و کاملا از افراد متخصص نظرخواهی شده.

کلا این لیست در نگاه اول ممکنه یکم عجیب به نظر برسه ولی اگه دوستان همه این فیلم ها رو دیده باشن متوجه میشن که تقریبا نکته مشترکی در تمام این فیلم ها هست و مشخص میکنه که چگونه خصائص والای انسانی از قبیل گذشت، فداکاری، امید، اعتماد به نفس، عشق و ... میتونه پلیدی و شرارت رو از روح انسانی پاک کنه.

بعنوان مثال فیلم دیوانه از قفس پرید در ظاهر یک آسایشگاه با تعدادی دیوانه و چند پرستار هستش، در حالیکه فیلمی بسیار عمیق و بدون زمان و مکان هست و هیچگاه کهنه نمیشه. فیلم با طلوع خورشید شروع میشه و با طلوع خورشید تمام میشه انگار که اتفاقی نیفتاده، اصلا مک مورفی وجود داشته؟ مک مورفی ضمیر ناخود آگاه ماست که با بدیها و ناامیدیها مبارزه میکنه و اومده که ما رو به خودمون بیاره و پرستار راچد بیچاره هم نماد مبارزه با مک مورفی هستش و میتونست هر شغلی رو داشته باشه. فیلم پر از دیالوگ ها و نماهای ماندگار هست که نیاز به ساعت ها بحث داره.

درمورد فیلم پدرخوانده 2 هم دیدیم که قدرت چگونه انسان رو به پست ترین کارها میکشونه و خشونت تنها خشونت میاره و از انسانی به انسان دیگه منتقل میشه و بهترین نمونه در سینما فیلم های سم پکین پا هستش مانند: سر آلفردو گارسیا را برایم بیاورید، سگهای پوشالی و این گروه خشن.

ولی در مورد فیلم مرد سوم بحث خیلی فرق داره. اصولا آمریکایی ها با این فیلم مشکل دارند. چون جوزف کاتن نماد آمریکا و اورسن ولز نماد اروپا هستش و آمریکایی ها با این فیلم تحقیر شدن مخصوصا در برابر تمدن اروپا. از نقطه نظر کلی یک نقش منفی تمام عیار هستش ولی میشه اینطور گفت: محبوبترین نقش منفی سینما.

مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۸۹/۳/۱۳ صبح ۱۱:۱۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رائول والش, مرتضی, john doe, ژان والژان, بهروز, DesperyzopDet, مگی گربه, کاپیتان اسکای, الیشا, ولگرد کوچک, لمون, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: برترین نقشهای منفی تاریخ سینما - سم اسپید - ۱۳۸۹/۳/۱۳ صبح ۱۱:۱۲