[-]
جعبه پيام
» <مراد بیگ> با سپاس از جناب رابرت ، سری اول رو هم "رضا مختاری" در نقش " آقای صمیمی" مجری برنامه بودند .
» <رابرت> سلام جناب شارینگهام. اگه اشتباه نکنم، مجری "هاچین و واچین" جناب اسماعیل پور رضا بود.
» <شارینگهام> کی یادشه مجری این برنامه چه کسی بود؟
» <شارینگهام> به قول هاچین و واچین: عید شما مبارک ، شادی شما سه چارک!
» <آرلینگتون> خوبید جناب بی نشان ؟ ارادت
» <rahgozar_bineshan> سلام و درود. عید همه دوستان مبارک!
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن.
» <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود
» <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 7 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برترین نقشهای منفی تاریخ سینما
نویسنده پیام
Jacques Clouseau آفلاین
بازرس کلوزو

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۱۴
اعتبار: 10

تشکرها : 440
( 1051 تشکر در 50 ارسال )
شماره ارسال: #28
RE: برترین نقشهای منفی تاریخ سینما

بدمن؟! چه کسی بهتر از بدمن بتمن! (جان چی سرودم!taeed)

"جوکر" با بازی مرحوم "هیث لجر" یکی از بهترین بدمن های تاریخ سینماست. حتی تحقیقات پلیسی من نشون میده :!z564b اعضای هیأت ژوری اسکار، اینقدر از بازی دلنشین، بدون نقص و زیبای مرحوم  "لجر" در فیلم "بتمن؛ شوالیه تاریکی" ساخته "کریستوفر نولان" خوششون اومده بود که بدون درنگ و با چشمانی کاملا باز tajob2 جایزه بهترین نقش مکمل مرد رو به این بدمن دوست داشتنی دادند.

من به همه مظنونم و در عین حال به هیچکس مظنون نیستم
۱۳۹۲/۲/۲۳ عصر ۰۵:۰۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : BATMAN, کنتس پابرهنه, ژان والژان, پرشیا, اکتورز, دزیره, زرد ابری, لمون, ولگرد کوچک, آماندا, پروفسور, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: برترین نقشهای منفی تاریخ سینما - Jacques Clouseau - ۱۳۹۲/۲/۲۳ عصر ۰۵:۰۸