[-]
جعبه پيام
» <آلبرت کمپیون> بعید نیست نروژ با همین بچه غول امسال قهرمان شه ! اصلاً بعید نیست
» <سروان رنو> پیشگویی شارینگهام همانند پیشگویی مرادبیگ به حقیقت نخواهد پیوست ! بچه غول هری کین را قورت خواهد داد !
» <شارینگهام> به نظر من، فرانسه، بلژیک، آرژانتین و انگلیس به نیمه نهایی می رسند.
» <شارینگهام> متأسفم سروان، باید بین انگلیس و نروژ یکی رو انتخاب کنید، چون یکشنبه با هم روبرو می شوند.
» <سروان رنو> زیباتر اینه که تیم هایی با بهترین بازیکنان به مرحله آخر برسند :-) فرانسه - انگلیس - نروژ - آرژانتین
» <آلبرت کمپیون> من فکر میکنم امشب مراکش برای فرانسه مشکل اساسی ایجاد میکنه اما درست مثل سنگال و مصر آماتور عمل میکنه و دقایق پایانی وا میده و میبازه !
» <BATMAN> مهاجم نروژ خیلی جوان و پر انرژیه ولی مهاجم انگیس سنش بالاتره بخاطر همین ممکنه نتونه از پسش بر بیاد
» <آلبرت کمپیون> من حدس میزنم نروژ انگلیس رو میبره !
» <BATMANhttps://cdn.imgurl.ir/uploads/x693126_foot.jpg پاسخ هوش مصنوعی https://cdn.imgurl.ir/uploads/h774875_foot.jpg
» <مراد بیگ> و اما پیشگویی بزرگ دوم بنده ، برد یاران اشرف حکیمی در تقابل با دیگر تیم آفریقایی حاضر در جدول مسابقات ، فرانسه ی بیسائو است .
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود
نویسنده پیام
بهزاد ستوده آفلاین
متولد اصفهان

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۶/۶
اعتبار: 39

تشکرها : 2215
( 5945 تشکر در 562 ارسال )
شماره ارسال: #282
RE: فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود

(۱۳۹۱/۴/۲۳ صبح ۰۹:۴۳)زاپاتا نوشته شده:  

با توجه به اينكه اين تاپيك مربوط به فيلمهاي خارجي است كه علاقمنديم دوبله شوند اما چون جاي ديگري براي فيلمها و سريالهاي ايراني وجود نداشت در اينجا ذكر كردم

سريال اميركبير

كارگردان : سعيد نيكپور

محصول : 1362

سرپرست گويندگان : ناصر طهماسب

سعيد نيك پور / زنده ياد ايرج ناظريان

چرا شما اینجوری هستید  ایرج ناظریان خدابیامرز از کجا بیاد جای سعید نیک پور حرف بزنه

تنها نکته مثبت صدای سریال همین صدای نیک پور بود

هر جا سخن از دوبله است نام "بهزاد ستوده "میدرخشد
۱۳۹۱/۴/۲۶ عصر ۰۷:۴۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: اخبار دوبله و دوبلورها - بروس - ۱۳۹۴/۹/۲۷, عصر ۰۷:۰۵
RE: فیلم هایی که علاقـمند هستیم دوبله شود - بهزاد ستوده - ۱۳۹۱/۴/۲۶ عصر ۰۷:۴۵
RE: دوبله و دوبلورها - رابرت میچم - ۱۳۸۹/۶/۹, عصر ۰۱:۳۴