[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> سیمایِ بازیگری " کیت وینسلت " .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1202&pid=4675
» <BATMAN> هیچوقت با گوشی فیلم ندیدم، با مانیتور کامپیوتر هم به ندرت، فیلمو باید تو صفحه نمایش بزرگ تماشا کرد
» <سروان رنو> قسمت آخر معرفی شخصیت های سریال ارتش سری ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=189&pid=4675
» <سروان رنو> اگر جان فورد امروز زنده می شد و می دید فیلم هاش رو دارن با گوشی موبایل تماشا می کنند احتمالا خودکشی می کرد !
» <سناتور> کاشکی تکنولوژِی در دنیا بیشتر از گوشی نوکیا 1100 جلوتر نمیرفت.خیلی قشنگتر و زیباتر بود.
» <Dude> فیلم Bugonia و یورگوس لانتیموس، و اما استون، جسی پلمونز و دیگران، به نظرمی آید شایسته تمام تحسین ها بوده اند.
» <کنتس پابرهنه> منتقد بودنش رو هم که کنار بذاریم، فراستی آدمِ موردعلاقه‌ی منه... یکی از باهوش‌ترین و زیرک‌ترین آدم‌هایی هست که می‌شناسم.
» <BATMAN> تریلر Bugonia دیدم ، چقدر عجیب یه جاهاش منو یاد فیلم قاتل و وحشی انداخت!!!
» <BATMAN> فراستی نقدهای خوب زیادی داره مثلا یک مورد فیلم ربکا، فکر نمیکنم کسی بهتر از ایشون بتونه فیلمای هیچکاک رو نقد کنه
» <سرگرد راینهارت> یه جمله جالبی هم داشت ؛همین روشنفکرا پدر صاحب بچه رو دراوردن ...
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 19 رای - 4.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی
نویسنده پیام
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 27

تشکرها : 1055
( 2235 تشکر در 231 ارسال )
شماره ارسال: #1281
RE: کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۴:۳۲)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۰۴:۵۲)Dude نوشته شده:  

... هر چند اهل کارتون نیستم، جستجوی از سر کنجکاوی_ کارتونهای کره ای" در یو- تیوب نتیجه اش سه تا از اینها (Brave Wild Goose - In the Search of Water Droplets- The Old Octupus) بود. و ....

سناتور گرامی، عنوان اصلی این کارتون، 도적을 쳐부신 소년 «پسری که راهزنان را شکست داد» محصول 1983 (یا در بعضی منابع: 1985) کرۀ شمالی است (لینک IMDb)؛ و پیش‌تر توسط رامین گرامی در همین تالار کشف رمز شده بود. من هم از آن خاطره دارم و دهۀ شصت در سینما دیده بودم-اش (به‌عنوان یکی از انیمیشن‌های گلچین کارتونی پسر قهرمان و اسب بالدار). متأسفانه نسخۀ نوستالژیک مورد نظر ما، در یوتیوب یافت می‌نشود، ولی بازسازی جدیدترش موجود است که چنگی به دل نمی‌زند!

برای دیدن لیست نسبتاً کاملی از عناوین انیمیشن‌های کرۀ شمالی ـ از گذشته تا به امروز، می‌توانید به اینجا و اینجا مراجعه بفرمایید.

با عرض سلام و تشکر.

این یکی، به قدر کافی قدیمی به نظر می آید!

(۱۴۰۴/۴/۱۴ صبح ۱۱:۵۷)سروان رنو نوشته شده:  بزنم به تخته دانشِ سخت افزاری ات خیلی بالاست . باریکلا ! :haha:
"نیاز کاذب" برای تکرار چیزهایی بود که پیش‌تر در ویدیوهای یو- تیوب دیده بودم. اما به دلیل ناآشنایی با شیوه خرید اینترنتی از چین، نتوانسته بودم امتحانش کنم!

۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مموله, رابرت, Classic, سروان رنو, دون دیه‌گو دلاوگا, ترنچ موزر, مراد بیگ, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, کوئیک, رامین, Emiliano, سناتور
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶
اعتبار: 33

تشکرها : 1310
( 3183 تشکر در 259 ارسال )
شماره ارسال: #1282

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵)Dude نوشته شده:  

با عرض سلام و تشکر.

این یکی، به قدر کافی قدیمی به نظر می آید! درباره «زن سفیدپوش» هم سریال 1982 بی بی سی- شاید هم بدلیل سلیقه ای که در دهه شصت شکل گرفته-از بقیه بهتر بود به نظرم.

جناب Dude گرامی، سلام و ارادت و سپاس!

آقا، عجب هدیه‌ای!

چه خاطره‌ای زنده شد!

خدا می‌داند چندبار هم خودم و هم دیگر دوستان در یوتیوب گشتیم و این نسخۀ اصل و نوستالژیک را نیافتیم!

تحسین می‌کنم شیوۀ جستجوی محققانۀ جنابعالی را!

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد «زن سفیدپوش» هم ممنونم برای معرفی سریال بی‌بی‌سی! با تأییدِ شما، باید اثر ارزشمندی باشد.

نسخۀ روسی که اینجا درباره‌اش گفته بودم، برای من به‌جز جنبۀ داستانی، از چند جهت دیگر هم جذاب بود؛ یکی، موسیقی‌اش بود که محتوی یک کاور و بازنوازی بسیار زیبا از یکی از آثار موتسارت است.

جهت تشکر از جنابعالی، دو اجرای خوب این اثر را تقدیم می‌دارم:

Fantasia in D minor, K. 397

اجرای اول

اجرای دوم

دوستان،

جناب رضایی که پیش‌تر آگهی غاز شجاع را به اشتراک گذاشته بودند، امروز در پی‌وی تلگرام دو آگهی فیلم کارتونی دیگر هم از اکران سال 1360 ارسال نمودند و جویای عناوین اصلی‌شان شدند:

افسانه تبر طلایی

و

داستان خرگوش زرنگ

در اینجا تصاویر آگهی‌های یادشده را بازنشر می‌دهم. مشخص است که از آثار بلوک شرق هستند، ولی خاطره‌‌ای با این انیمیشن‌ها ندارم و نتوانستم کمکی بکنم.

لطفاً اگر آن‌ها را دیده‌اید و اطلاعاتی درباره‌شان دارید که می‌تواند به یافتن عناوین‌شان یاری رساند، مرقوم بفرمایید.

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۸:۲۰
تشکر شده توسط : رابرت, آقای با, Dude, ترنچ موزر, سروان رنو, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کنتس پابرهنه, کوئیک, Emiliano, سناتور
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 27

تشکرها : 1055
( 2235 تشکر در 231 ارسال )
شماره ارسال: #1283

(۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۸:۲۰)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

جناب رضایی که پیش‌تر آگهی غاز شجاع را به اشتراک گذاشته بودند، امروز در پی‌وی تلگرام دو آگهی فیلم کارتونی دیگر هم از اکران سال 1360 ارسال نمودند و جویای عناوین اصلی‌شان شدند:

افسانه تبر طلایی

و

داستان خرگوش زرنگ

در اینجا تصاویر آگهی‌های یادشده را بازنشر می‌دهم. مشخص است که از آثار بلوک شرق هستند، ولی خاطره‌‌ای با این انیمیشن‌ها ندارم و نتوانستم کمکی بکنم.

لطفاً اگر آن‌ها را دیده‌اید و اطلاعاتی درباره‌شان دارید که می‌تواند به یافتن عناوین‌شان یاری رساند، مرقوم بفرمایید.

افسانه تبر طلایی با عنوان "تبر طلایی 1980" در سایت های روسی یافت می شود. ترجمه گوگل "تبر آهنی و تبر طلایی" بود، جای دیگری درباره این کارتون ندیدم.
پوسترها و آگهی فیلم ه همیشه برایم جذاب بودند. حتی آگهی فیلم ضعیفی مثل فیلم رومانیایی Alarmă in munti, 1955 که پیش تر به اشتباه یک فیلم شوروی را "جدال در کوهستان" می دانستم! آگهی فیلم از امیلیانوی گرامی بود که گمش کردم و جز ویدیویی با دوبله چینی نیافتم از این فیلم. https://www.dailymotion.com/video/x8n1n8b

جناب رضایی با بزرگ‌منشی و فروتنی، شخصیت شایسته‌ احترام خودشان را نشان می‌دهند.

۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۹:۱۶
تشکر شده توسط : ترنچ موزر, آرلینگتون, رابرت, دون دیه‌گو دلاوگا, مراد بیگ, سروان رنو, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کوئیک, Emiliano, سناتور
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶
اعتبار: 33

تشکرها : 1310
( 3183 تشکر در 259 ارسال )
شماره ارسال: #1284

(۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۹:۱۶)Dude نوشته شده:  

... افسانه تبر طلایی با عنوان "تبر طلایی 1980" در سایت های روسی یافت می شود. ترجمه گوگل "تبر آهنی و تبر طلایی" بود، جای دیگری درباره این کارتون ندیدم.

زنده باد این حضور ذهن!

بله، خودش است: تبر آهنی و تبر طلایی (محصول: ۱۹۸۰)، کرۀ شمالی.

عنوان اصلی:

쇠도끼와 금도끼 (1980)

soedokkiwa geumdokki (1980)

برقرار باشید!

جناب رضایی هم تشکر داشتند!

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۴/۵/۱۱ صبح ۱۲:۱۳
تشکر شده توسط : مراد بیگ, Dude, آرلینگتون, سروان رنو, کاپیتان باگواش, رابرت, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کنتس پابرهنه, کوئیک, ترنچ موزر, Emiliano, سناتور, rahgozar_bineshan
کاپیتان باگواش آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
اعتبار: 4

تشکرها : 817
( 69 تشکر در 11 ارسال )
شماره ارسال: #1285

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۱:۳۱)شارینگهام نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۲ عصر ۰۸:۵۹)کاپیتان باگواش نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۴/۳ عصر ۰۱:۴۴)اسلون کلورا نوشته شده:  

سلام دوستان

وقت بخیر

یک کارتون قدیمی خیلی مبهم یادمه که فکر میکنم استاپ موشن بود. فکر میکنم یک شهر پنیری بود و همه خونه ها از پنیر ساخته شده بود و ساکنان شهر هم موش بودن و موش ها در و دیوار شهر رو میخوردن و فکر میکنم یک یا چندتا گربه بهشون حمله کردن.

فقط در همین حد یادمه! کسی از دوستان چنین کارتونی بادشه؟ احتمالا اوایل دهه هفتاد پخش شده.

به گمونم این باشه

درود بر شما

این کارتون ،گمشده ی من هم هست.

لطفاً نام و نشانیش رو بفرمایید.

متاسفانه هیچ نام و نشانی ازش ندارم.تنها عکسش بود که دوستی برام فرستاده بود

ما ز یاران چشم یاری داشتیم

خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
۱۴۰۴/۵/۱۱ صبح ۰۹:۵۴
تشکر شده توسط : رابرت, آرلینگتون, مارک واتنی, پهلوان جواد, آلبرت کمپیون, Dude, کوئیک, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۸/۱

تشکرها : 18
( 175 تشکر در 24 ارسال )
شماره ارسال: #1286

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵)Dude نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۴:۳۲)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۰۴:۵۲)Dude نوشته شده:  

... هر چند اهل کارتون نیستم، جستجوی از سر کنجکاوی_ کارتونهای کره ای" در یو- تیوب نتیجه اش سه تا از اینها (Brave Wild Goose - In the Search of Water Droplets- The Old Octupus) بود. و ....

سناتور گرامی، عنوان اصلی این کارتون، 도적을 쳐부신 소년 «پسری که راهزنان را شکست داد» محصول 1983 (یا در بعضی منابع: 1985) کرۀ شمالی است (لینک IMDb)؛ و پیش‌تر توسط رامین گرامی در همین تالار کشف رمز شده بود. من هم از آن خاطره دارم و دهۀ شصت در سینما دیده بودم-اش (به‌عنوان یکی از انیمیشن‌های گلچین کارتونی پسر قهرمان و اسب بالدار). متأسفانه نسخۀ نوستالژیک مورد نظر ما، در یوتیوب یافت می‌نشود، ولی بازسازی جدیدترش موجود است که چنگی به دل نمی‌زند!

برای دیدن لیست نسبتاً کاملی از عناوین انیمیشن‌های کرۀ شمالی ـ از گذشته تا به امروز، می‌توانید به اینجا و اینجا مراجعه بفرمایید.

مرسی! درست است. این همان نسخه قدیمی است که در سینما همراه با ۴ انیمیشن دیگر کره شمالی تحت عنوان پسر قهرمان و اسب بالدار نمایش دادند!

۱۴۰۴/۶/۱ صبح ۰۶:۲۸
تشکر شده توسط : کاپیتان باگواش, مارک واتنی, سروان رنو, Dude, آقای با, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, اسلون کلورا, دون دیه‌گو دلاوگا, سناتور
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۸/۱

تشکرها : 18
( 175 تشکر در 24 ارسال )
شماره ارسال: #1287

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۱۱:۴۰)مموله نوشته شده:  

تواین کانال هم یه فایل به اسم غاز شجاع هست چون امکان آپلودش رو اینجا نداشتم آدرس رو این زیر میزارم

https://t.me/+62TFTOjGoYg1M2M8

ممنون از شما و هر کسی که این فیلم را ‌capture و در کانال تلگرام بارگذاری کرده است. فکر کنم پنج یا شش سالم بود که این فیلم را در سینما مهتاب دیدم و غیر از فیلم اول، از انیمیشن اختاپوس و نیز انیمیشن گرگ و روباه هم تصاویر محوی در ذهنم مانده بود. اما دیدن این نسخه مرا متوجه این موضوع هم کرد که تصوری که پیش‌تر در مورد این مجموعه داشتم - و احتمالاً‌ این جا هم نوشته بودم- اشتباه و نتیجه خطای حافظه بوده است. نمی‌دانم چرا فکر می‌کردم که یکی از کارتون‌‌های Heckle and Jeckle  و همین طور Morris the midget mouse را همراه این فیلم دیده بودم. ولی دیدن این نسخه ویدیویی از غاز شجاع و انیمیشن‌های همراهش مرا متوجه اشتباهم کرد و به احتمال دیگر دو فیلم را که دیده بودم جزو انیمیشن های کوتاهی بودند که با هم تحت عنوان  من‌درآوری «فستیوال کارتون» - یا عنوانی مشابه- در سینماها نمایش داده می‌شد و به احتمال قوی آن را در سینما آسیای خیابان جمهوری - نزدیک همان سینما مهتاب کذایی- دیده بودم.

۱۴۰۴/۷/۳ صبح ۰۶:۲۲
تشکر شده توسط : رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, ممل آمریکایی, ترنچ موزر, آقای با, مموله, rahgozar_bineshan
سناتور آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۲/۴
اعتبار: 36

تشکرها : 3719
( 4602 تشکر در 400 ارسال )
شماره ارسال: #1288

درود و سپاس از دن دیگو دلا وگا و dude عزیز برای پیدا کردن این کارتون قدیمی.

حالا یه فیلمی رو اواخر دهه شصت اون موقع که از مدرسه جیم میزدیم رفتم تو سینما برلیان خدا بیامرز دیدم.همش تکه از اون تو ذهنم هست .چند تا برادر تو یه کلبه زندگی می کردن یکی از اونها کوچولو ولی باهوش بود اینها میرن تو جنگل گیر یه غول می افتن دوبلور اون غول هم فکر کنم حسین عرفانی بود اون غول بچه رو تو زنبیل اویزون کرد به دیوار همین فقط یادم مونده{#smilies.biggrin}

۱۴۰۴/۷/۴ عصر ۱۰:۱۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, آقای با, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, کاپیتان باگواش
مموله آفلاین
رفیق فابریک
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۰/۲
اعتبار: 31

تشکرها : 2133
( 1197 تشکر در 132 ارسال )
شماره ارسال: #1289

(۱۴۰۴/۷/۴ عصر ۱۰:۱۰)سناتور نوشته شده:  

درود و سپاس از دن دیگو دلا وگا و dude عزیز برای پیدا کردن این کارتون قدیمی.

حالا یه فیلمی رو اواخر دهه شصت اون موقع که از مدرسه جیم میزدیم رفتم تو سینما برلیان خدا بیامرز دیدم.همش تکه از اون تو ذهنم هست .چند تا برادر تو یه کلبه زندگی می کردن یکی از اونها کوچولو ولی باهوش بود اینها میرن تو جنگل گیر یه غول می افتن دوبلور اون غول هم فکر کنم حسین عرفانی بود اون غول بچه رو تو زنبیل اویزون کرد به دیوار همین فقط یادم مونده{#smilies.biggrin}

اسم این فیلم احتمالا PULGARCITO هست  یه زودی نسخه زیان اصلی این فیلم رو تلگرام @CAFEKARTOON2  بارگذاری می کنم

۱۴۰۴/۷/۵ عصر ۰۸:۵۶
تشکر شده توسط : ممل آمریکایی, سروان رنو, مارک واتنی, rahgozar_bineshan, کاپیتان باگواش, سناتور, BATMAN
ارسال پاسخ