[-]
جعبه پيام
» <مراد بیگ> سفری کوتاه از دریا به باران در سکانسی از فیلم سینمایی شاعرانه ی "یک مرد و یک زن" ساخته ی کلود للوش https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=115&pid=4582
» <کلانتر چانس> دود هم اعتیادش به مشروب رو ترک کرده
» <کلانتر چانس> هنوزم داره برام غرغر می کنه، اما چون دوستش دارم انبار مهمات کلانتری رو سپردم دستش
» <سروان رنو> کلانتر ! از استامپیِ بدعُنق خبری نداری ؟!
» <کلانتر چانس> شرمنده تک تک دوستان عزیزم هستم، دو سال سخت را گذراندم، اما برگشتم
» <شارینگهام> امیدوارم جناب سرگرد راینهارت هم پیداش بشه،البته اگه کسلر گرفتارش نکرده باشه!
» <شارینگهام> درود بر کلانتر و دون دیه گوی عزیز...خوش آمدید
» <دون دیه‌گو دلاوگا> درود بر سروان رنوی گرامی و جمع دوستان کافه. کم سر زدنم را لطفا به حساب بی‌معرفتی نگذارید. همیشه کافه و جمع دوستان برایم ارجمند است
» <سروان رنو> احتمالا طبق سکانس پایانی ریوبراوو , کلانتر چانس با خانم فِدِرز بوده رابرت جان !
» <رابرت> سلام خدمت همه بزرگواران و مخصوصاً کلانتر چانس که از 30 شهریور 1401 به کافه نیامد و حسابی نگرانش بودیم... خوشحالم که برگشتید.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین آهنگ های بی کلام ( غیر تلویزیونی)
نویسنده پیام
آرام آفلاین
نگاهی بر فراز دریا
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۷/۲۸
اعتبار: 14

تشکرها : 237
( 791 تشکر در 80 ارسال )
شماره ارسال: #7
RE: بهترین آهنگ های بی کلام ( غیر تلویزیونی)

(۱۴۰۲/۹/۲۴ عصر ۰۹:۱۳)مارک واتنی نوشته شده:  

(۱۴۰۲/۹/۲۴ عصر ۰۶:۲۸)آرام نوشته شده:  

آهنگ sins of the fathers به نظر میرسه یک کار کاور شده باشه ولی اصلش را من نتونستم پیدا کنم

این آهنگ شباهت هایی به یکی از آهتگ های سریال یانگوم داره. 

بله شبیه هست ولی اون نیست

حالا که صحبت از کره جنوبی شد دوتا ترک شنیدنی از موزیک متن سریال های کره ای که احتمالا نشنیدید توصیه شدید میکنم دانلود کنید

Cheju-Do Rreminscence_ Inning 2 Outs OST / 9회말 2아웃 OST

14-sai no Haha (2006) _Inochi no Kagayaki

۱۴۰۲/۹/۳۰ عصر ۱۲:۲۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, کوئیک, مورفیوس, ترنچ موزر, باربوسا, کلانتر چانس
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: بهترین آهنگ های بی کلام ( غیر تلویزیونی) - آرام - ۱۴۰۲/۹/۳۰ عصر ۱۲:۲۶