![]() |
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن. » <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود » <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615 » <شارینگهام> به به ، سرگرد راینهارت عزیز ، رسیدن به خیر، نبودی ؛ داشتیم درباره ی اعدامت بحث می کردیم! » <آرلینگتون> سلام گلوبال عزیز . دوستان یه شبکه استانی در تلوبیون پیدا کردم اسمش سربدارانه . مدام سریال سربدران رو نشون میده . اصلا متوقف نمیشه . نمیدونم چرا این جوریه » <آدمیرال گلوبال> سلام و درود و تبریک سال نو به همه دوستان » <رابرت> ممنون از حسن لطفتان سرکار خانم "کنتس پابرهنه". جذابیت طرح جلد کتابهای قدیمی دلایلی دارد که اگر عمری بود، درمورد آن خواهم نوشت. » <سروان رنو> تو که اهل چایی نبودی راینهارت . هر وقت می رفتی کافه ی کاندید به هوای مونیک بود ! » <سرگرد راینهارت> من چند سالی نبودم الان که اومدم کافه شده مثل کاندید بعد از جنگ یه چایی خوردم که سرد بود |
![]() |
سریالهایی که دنبال آنها هستم و یا می خواهم تکمیلشان کنم
|
|
نویسنده | پیام |
آیوانهو
![]() ربه کا ![]() ![]() ارسال ها: 15 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ اعتبار: 4 تشکرها : 28 ( 87 تشکر در 15 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۶/۲۵ عصر ۰۳:۱۴ |
| ||
![]() |
Emiliano, مارک واتنی, شارینگهام, سروان رنو, Kathy Day, rahgozar_bineshan, مموله |
شارینگهام
![]() کاپیتان کشتی چارمینگ مالی ![]() ![]() ارسال ها: 320 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵ اعتبار: 32 تشکرها : 4174 ( 2094 تشکر در 287 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۶/۳۱ صبح ۰۳:۱۰ |
| ||
![]() |
Classic, مارک واتنی, Emiliano, سروان رنو, رابرت, آیوانهو, rahgozar_bineshan, مموله |
Emiliano
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 216 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴ اعتبار: 22 تشکرها : 1195 ( 1969 تشکر در 207 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۶/۳۱ عصر ۰۲:۱۳ |
| ||
![]() |
شارینگهام, مارک واتنی, سروان رنو, رابرت, درنای سفید, مموله |
آیوانهو
![]() ربه کا ![]() ![]() ارسال ها: 15 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ اعتبار: 4 تشکرها : 28 ( 87 تشکر در 15 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۷/۲ عصر ۰۶:۳۲ |
| ||
![]() |
Emiliano, شارینگهام, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, آقای ماگو, سروان رنو, رابرت, rahgozar_bineshan, مموله |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 717 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 25 تشکرها : 1058 ( 4785 تشکر در 712 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۸/۱۴ عصر ۰۸:۵۷ |
| ||
![]() |
آلبرت کمپیون, مارک واتنی |
rahgozar_bineshan
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 262 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۷/۵ اعتبار: 34 تشکرها : 5465 ( 1548 تشکر در 138 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۸/۱۷ صبح ۰۸:۱۵ |
| ||
![]() |
پهلوان جواد, مارک واتنی, سروان رنو |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 717 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 25 تشکرها : 1058 ( 4785 تشکر در 712 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۰/۸/۱۷ صبح ۰۸:۳۹ |
| ||
![]() |
آلبرت کمپیون, مارک واتنی, مموله, rahgozar_bineshan |