[-]
جعبه پيام
» <Emiliano> ... صداپیشه بود و «مهرداد نظری» رو «کوچولو» خطاب می‌کرد. تکیّه‌کلامشم بود: «آی، آی، آی!»
» <Emiliano> «مموله» جان، زنده‌یاد «میراحمدی» در برنامهٔ «اجازه، خانم، اجازه» (معروف به «حسنی») ...
» <دون دیه‌گو دلاوگا> ز یاران بسی ماند و چندی گذشت/ تو با جام همراه مانده به دشت .... (فردوسی)
» <دون دیه‌گو دلاوگا> تالار کارتونهای ماندگار، 3 میلیون و 400 هزار بازدید داشته؛ از همّت کورت اشتاینر ارجمند که یک دائرة المعارف دقیق و محققانه از انیمیشن در آن به یادگار گذاشت
» <دون دیه‌گو دلاوگا> درود سناتور گرامی. تالار کارتون و انیمیشن هم در کافه مورد استفاده افراد بسیاری است؛ چشم‌انتظار دوستان‌مان "رزا" و "کورت اشتاینر" که جزو پایه‌گذارانش بودند
» <سناتور> درود بر سروان رنوی عزیز
» <سروان رنو> درود بر سناتور ! آره ؛ تاپیک دایره المعارف دوبله رکورد چهار میلیون بازدید رو زده : http://cafeclassic5.ir/thread-132.html
» <سناتور> درود بر دوستان قدیم و جدید و ادمین های کافه.این سایت شد منبع شماره 1 تمام سایتها و کانالها و گروهها و پیجهای اینستا برای مرجعیت دادن دوبلور یک فیلم
» <مموله> مرحوم آرش میر احمیدی راوی یه برنامه کودک هم بود دوستان می دونید اون کدوم کاربوده؟
» <اکتورز> روحش شاد / اولین چیزی کە از ایشان بەیاد دارم این بود: آی آی آی کوچولو
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گنجینه‌های ناپدید شده‌ی دوبله
نویسنده پیام
امیر عرفان آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۸/۴/۶
اعتبار: 0

تشکرها : 0
( 16 تشکر در 3 ارسال )
شماره ارسال: #8
RE: گنجینه‌های ناپدید شده‌ی دوبله

(۱۳۹۸/۱/۱۹ عصر ۰۶:۱۸)سناتور نوشته شده:  

با درود. من چندین سال هست دنبال نسخه دوبله ناگهان تابستان گذشته مونتگمری کلیف هستم زمان زنده یاد vhsیک بار تو یک لیست دیدم اما نتونستم بهش دسترسی پیدا کنم. خیلی از دوبله هایی که الان دنبالشون میگردیم الان معلوم نیست تو کدوم آرشیو داره خاک می خوره

سلام‌دوست عزیز وقت بخیر.بنده هم‌مثل شما دنبال این‌فیلم و فیلم ملکه آفریقایی جان هیوستون،محاکمه‌نورنبرگ،کلئوپاترا با بازی الیزابت‌تیلور و مکانی در آفتاب با بازی مونتگمری کلیفت بودم،تا وقتیکه یک‌نفر رو‌‌پیداکردم بواسطه آشنایی با مدیر دوبلاژها،این فیلمهای نایاب رو دارن،که البته با قیمت گزافی میفروشن،بالای سه میلیون میدن.البته حق دارن،چون‌آثار ارزشمندیه،

۱۳۹۸/۴/۱۲ عصر ۱۰:۱۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, زرد ابری, مسیو هالوت, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: گنجینه‌های ناپدید شده‌ی دوبله - امیر عرفان - ۱۳۹۸/۴/۱۲ عصر ۱۰:۱۰